Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 17:52:30 GMT 1
No ja bym nadal mógł zagłosować na ciebie, więc jakby się skończyło? Byłoby dokładnie to co jest teraz. Widzę, że mógłbyś, ale nie wiem po co. Kurde Borat, ja nie musiałbym się jebnąć z tożsamościami, próbować rzekomo wywalać Wołacza przed Wilkiem czy doprowadzać do remisu między Wilkiem a Anthonym. Nawet jakbym był ]] w mafii z Wilkiem, aby to wygrać. Gdzie a) Jebnięcie z tożsamością to prawdziwy slip. Zresztą ostatnio pojebałem Garego z Tobą myląc Casablankę z Gadu-Gadub) Nie jest to prawda, bo jak pisałem była to wędka na Lewkonia c) Zrobiłem to głownie ze względu na Ciebie, bo uznałem, że jesteś niewinny a wybór między Wilkiem Czy Anthony to dobry moment, aby spróbować zrobić tu remis. Można się pytać to dlaczego nie utrzymałem tego remisu widząc, że Lowrider zwajchował? bo nie było potwierdzone, że dobrze policzyłem te głosy lub czy Lowrider lub ktoś inny znowu nie odwajchuje Kurwa, tak było xd?
|
|
|
Post by malolat on Oct 22, 2024 17:55:28 GMT 1
no mi coś świta, chyba tak było
|
|
|
Post by malolat on Oct 22, 2024 17:55:45 GMT 1
borat kurwa czytaj te strony bo nie wiem ile ci zostało, ale nam tylko dwie godziny
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 17:57:09 GMT 1
Skoro Velma wczoraj przed mordem pisała, że córka jest w mafii z Wilkiem na 60% a wy obaj po 20%
To czemu mafia nie zabiła w mordzie Małolata?
Czemu mafia nie zostawiła do meczówki Córki i Velmy żeby się pozabijali? Czy to nie byłaby największa szansa dla mafijnego Wołacza na wygraną?
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 22, 2024 17:57:42 GMT 1
No Szarlej lub Squbi, czyli ten drugi który nie jest Statuą Czyli kurcze ty serio całą grę grałeś rzekomo bez zorientowania się, że Squbi to Squbi. No musze powiedzieć, że jestem zdziwiony. Ale w sumie czy byłoby sens w mafii takiego fejka puszczać. Nie opłaca się, ale muszę tu sprostować, bo ja w mafii mógłbym również taką gafę palnąć
|
|
|
Post by malolat on Oct 22, 2024 17:58:42 GMT 1
Skoro Velma wczoraj przed mordem pisała, że córka jest w mafii z Wilkiem na 60% a wy obaj po 20% To czemu mafia nie zabiła w mordzie Małolata? Czemu mafia nie zostawiła do meczówki Córki i Velmy żeby się pozabijali? Czy to nie byłaby największa szansa dla mafijnego Wołacza na wygraną? przecież sam rano pisałeś, że nie dałbyś zlinczować córki xdddd
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 22, 2024 17:59:31 GMT 1
Skoro Velma wczoraj przed mordem pisała, że córka jest w mafii z Wilkiem na 60% a wy obaj po 20% To czemu mafia nie zabiła w mordzie Małolata? Czemu mafia nie zostawiła do meczówki Córki i Velmy żeby się pozabijali? Czy to nie byłaby największa szansa dla mafijnego Wołacza na wygraną? Bo Spółka najpewniej poszłaby w Wołacza, Ty tak samo, a ja bym musiał w niego wtedy palnąć
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 18:00:26 GMT 1
Skoro Velma wczoraj przed mordem pisała, że córka jest w mafii z Wilkiem na 60% a wy obaj po 20% To czemu mafia nie zabiła w mordzie Małolata? Czemu mafia nie zostawiła do meczówki Córki i Velmy żeby się pozabijali? Czy to nie byłaby największa szansa dla mafijnego Wołacza na wygraną? przecież sam rano pisałeś, że nie dałbyś zlinczować córki xdddd Ty faktycznie, zapomniałem, że jeszcze ja bym był w tej meczówce XDDD
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 22, 2024 18:00:55 GMT 1
To ja zaatakowałem Spółkę, a nie Spółka mnie. Spółka szukałaby mafii między Wołaczem a Małolatem, bo Ci nie walneli w Wilka w G1, wiec i tym sposobem mamy wyjaśnienie dlaczego Małolat nie padł
|
|
|
Post by malolat on Oct 22, 2024 18:01:13 GMT 1
mafiacorner at its finest
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 22, 2024 18:03:33 GMT 1
Przecież Spółka mnie nie widziała w mafii z Wilkiem
|
|
|
Post by malolat on Oct 22, 2024 18:05:08 GMT 1
no w sumie velma całkowicie odwrotnie zinterpretowała twoje granie z wilkiem d1 niż spółka mi bliżej jest do tego co velma mówi chyba
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 18:05:31 GMT 1
Wilk, a skąd ty wiesz, że Velma wcześniej oddała na ciebie głos, jak to było przed linczem jeszcze? Ręcę do góry, Delma Małolat opinia na temat tego fragmentu?
|
|
|
Post by malolat on Oct 22, 2024 18:06:19 GMT 1
nie no, nic ci nie powiem dla mnie wszystkie ręce do góry to są dla mema i wg mnie nic z tego nie wyczytasz
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 18:06:30 GMT 1
Wilk, a skąd ty wiesz, że Velma wcześniej oddała na ciebie głos, jak to było przed linczem jeszcze? mafiacorner.boards.net/post/146640 O ten post mi chodziło nie ten co był pierwotnie wrzucony i cały czas się odnosiłem do tamtego posta w tamtym wpisie. A co do tego co ty się dowalasz to Velma sama by wolała nie pchać wagonika tylko szukała by się móc podłączyć pod wagonik i prawdpodobnie znalazła sobie ten wagonik spodziewając się że może więcej osób sie podłączy. Tak się tłumaczył z tego Wilk.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 18:06:52 GMT 1
nie no, nic ci nie powiem dla mnie wszystkie ręce do góry to są dla mema i wg mnie nic z tego nie wyczytasz Ale mi chodzi żebyś tą zajebke Wilka zintrepretował.
|
|
|
Post by malolat on Oct 22, 2024 18:07:08 GMT 1
a xd
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 18:08:14 GMT 1
No bo ten post co Wilk dał ze niby do niego się w rzeczywistości odnosił to dla mnie tak jakoś ni chuj nie pasuje do kontekstu tego co on napisał.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 18:10:13 GMT 1
Ja wam powiem tak, przeczytanie Velmy sprawia, że uważam że to niewinny jest bo tam jest za dużo kreatywnych/niepotrzebnych ruchów jak choćby to baitowanie reakcji Córki Wołaczem i zwrot w jej stronę żeby ją potem odjebać w mordzie.
I z tego Velma i ze sposobu pisania jest po prostu niewinna. Moim zdaniem to jest bardziej kreatywna gra niż była potrzebna.
Ale ten fragment ze Squbim mocno mi wchodzi na banie bo on do takiego slipa jest rzeczywiście zdolny. A ten post, który przywołuje że w rzeczywistości się do niego odnosił nie pasuje do kontekstu. Pomóżcie.
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 22, 2024 18:10:41 GMT 1
no w sumie velma całkowicie odwrotnie zinterpretowała twoje granie z wilkiem d1 niż spółka mi bliżej jest do tego co velma mówi chyba W jakim sensie? Tłumaczyłem (hehe) jak wyglądała moja opinia o Wilku w D1, tzn. na jakiej podstawie mi się zmieniała, z sercem na dłoni. Ani interpretacji Spółki, ani Delmy, nie mają znaczenia, liczy się tylko moja
|
|