Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 19:11:46 GMT 1
Zgaduję, że mordzie mogą paść tylko Wołacz, Borat i ja. Jeśli jest niewinny, to powinien być Wołacz. Borat zwiększa szanse na jego winę. Zauważałam to wcześniej, ale jedną z przyczyn, dla których Wilk wydawał mi się podejrzany, była nagła zmiana jego tonu na agresywny, jakby ktoś mu na mafijnym napisał, żeby podostrzył. Gdyby doradził mu to Wołacz, to byłoby dziwne, że sam potem zwracał na to uwagę jeszcze przed pierwszym linczem. Velma weszła do gry znacznie później i choć mogła być aktywna na mafijnym discordzie, to raczej jest mniej prawdopodobnym kandydatem do bycia doradcą Wilka(ale Wasiak zauważał, że grała, jakby chciał się na nim czyścić). To zostawia Małolata, który był wtedy aktywny i grał jakby naokoło Wilka. Wołacz wykonywał bardzo zdecydowane ruchy wokół Wilka. Najpierw wsadził go na minę, potem mocno uniewinniał - tak samo jak Wasiak i Chłop z Mazur, ale był w tym pierwszy, a później zauważał nagłą zmianę tonu Wilka na agresywny. Wg mnie jeśli ktoś z tego grona wyklucza się z Wilkiem, to Wołacz. Ogólnie, powinno się wziąć pod mikroskop kto jak grał względem Wilka pierwszego i drugiego dnia. Kurwa no.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 22, 2024 19:13:05 GMT 1
via mobile
Post by Wołacz on Oct 22, 2024 19:13:05 GMT 1
Widzę, że mógłbyś, ale nie wiem po co. Kurde Borat, ja nie musiałbym się jebnąć z tożsamościami, próbować rzekomo wywalać Wołacza przed Wilkiem czy doprowadzać do remisu między Wilkiem a Anthonym. Nawet jakbym był ]] w mafii z Wilkiem, aby to wygrać. Gdzie a) Jebnięcie z tożsamością to prawdziwy slip. Zresztą ostatnio pojebałem Garego z Tobą myląc Casablankę z Gadu-Gadu b) Nie jest to prawda, bo jak pisałem była to wędka na Lewkonia c) Zrobiłem to głownie ze względu na Ciebie, bo uznałem, że jesteś niewinny a wybór między Wilkiem Czy Anthony to dobry moment, aby spróbować zrobić tu remis. Można się pytać to dlaczego nie utrzymałem tego remisu widząc, że Lowrider zwajchował? bo nie było potwierdzone, że dobrze policzyłem te głosy lub czy Lowrider lub ktoś inny znowu nie odwajchuje ludzie no No czyli widziała, że zwajchowales, a po linczu cię pytała, czemu zmieniłeś, jakbyś to zrobił bez pisania o tym
|
|
|
Post by malolat on Oct 22, 2024 19:13:45 GMT 1
skurwysyny małpiego rozumu dostanę przez was
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 19:14:39 GMT 1
No ale testament Córki jest jasny, zdetonuj go.
Czy tam co się kurwa robi z bombami żeby nie wybuchły.
Rozbrój, o to słowo mi chodziło.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 19:16:24 GMT 1
Japierdole no jeżeli jest was 3. Velme mam niewinną i jeden z was 2 jest winny, a obaj gracie niewinnie to jest większa szansa, że tak niewinnie pograł winny małolat niż winny Wołacz.
|
|
|
Post by malolat on Oct 22, 2024 19:16:42 GMT 1
no w sumie velma całkowicie odwrotnie zinterpretowała twoje granie z wilkiem d1 niż spółka mi bliżej jest do tego co velma mówi chyba
|
|
|
Post by malolat on Oct 22, 2024 19:18:15 GMT 1
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 19:18:32 GMT 1
Dlaczego napisałeś kłopoty Wilka w sytuacji gdy jedyna osoba, która się go na tamten moment czepiła to był Wołacz postem. "Wilk, ale się wjebałeś!" (Cytat niedokładny)
|
|
|
Post by malolat on Oct 22, 2024 19:18:53 GMT 1
shitpostowałem
|
|
|
Post by malolat on Oct 22, 2024 19:19:27 GMT 1
poza tym, squbiemu dobrze jest narobić stresu, a potem poluzować i zobaczyć co sam będzie tworzyć
zero wad
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 22, 2024 19:22:16 GMT 1
no w sumie velma całkowicie odwrotnie zinterpretowała twoje granie z wilkiem d1 niż spółka mi bliżej jest do tego co velma mówi chyba No nic dziwnego, że odwrotnie je zinterpretowała, skoro Spółce tam wychodziło, że mnie D1 z Wilkiem dość oczyszcza, a was dość obciąża
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 22, 2024 19:23:56 GMT 1
Tylko, że ja w tamtym momencie go uniewinniałem, więc zdziwił mnie fakt, że tego nie widzisz
A "jest TYM graczem" zintepretowałem nie jako nawiązanie do tożsamości, tylko jako typ gracza, typ mafiozy, który doczepia się do niewinnego, żeby mieć cumpla
|
|
|
Post by malolat on Oct 22, 2024 19:24:55 GMT 1
no ale ja myślałem, że jesteś kshaqiem i gadamy o tym czy kshaq ma w mecie uniewinnianie szybkie squbiego
kurwa naprawdę, w piątek o tym rozmawialiśmy xD
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 19:25:32 GMT 1
Kurwa no z tego startu to mi się obaj w sumie wykluczacie z tym Wilkiem, to co jednak Velma jest w tej mafii?
|
|
|
Post by malolat on Oct 22, 2024 19:26:26 GMT 1
ah shit here we go again
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 19:26:49 GMT 1
Oczywiście że jestem z wami w mieście Łoooo, Wilku, ale się wtopiłeś. Wielki Wołacz! No bo to jest trochę dziwny jednak post na stronie 2 w stosunku do Wilka jeśli są mafia/mafia. Nie sądzisz Małolat?
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 22, 2024 19:27:57 GMT 1
no ale ja myślałem, że jesteś kshaqiem i gadamy o tym czy kshaq ma w mecie uniewinnianie szybkie squbiego kurwa naprawdę, w piątek o tym rozmawialiśmy xD ? Wrzucasz "interpretację" Velmy, na podstawie której mnie uwinniasz (no, pewnie jest tego więcej, ale jednak), to ci tłumaczę z sercem na dłoni, czemu to zabrzmiało jak zabrzmiało, co miałem wtedy w głowie, jak to pisałem. Tak, żebyś mógł zmienić zdanie i mnie zacząć uniewinniać, jak człowiek
|
|
|
Post by malolat on Oct 22, 2024 19:28:01 GMT 1
borat no musisz się ogarnąć jakoś i coś postanowić ja ci chcę pomóc jak mogę, ale walczysz z demonami w swojej głowie i się boisz mi zaufać nie wiem co z tym zrobić
myślałem, że zaczniesz od przeczytania mnie, ustalimy że jestem niewinny i całe popołudnie będziemy się we dwóch zastanawiać co jest pięć a tymczasem mamy pół godziny do końca a ty dalej masz sajgon
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 19:28:22 GMT 1
No i ta Velma nie grała czasem aktywniej/staranniej niż zazwyczaj?
Jakie on miał tak aktywne kreacje w mieście?
A jakie w ogóle miał mafijne? Bo nawet nie kojarze jego mafijnych kreacji.
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 22, 2024 19:28:40 GMT 1
Where is Jessica Hyde xD
|
|