|
Post by malolat on Oct 22, 2024 19:29:32 GMT 1
Łoooo, Wilku, ale się wtopiłeś. Wielki Wołacz! No bo to jest trochę dziwny jednak post na stronie 2 w stosunku do Wilka jeśli są mafia/mafia. Nie sądzisz Małolat? no dziwny to dobre słowo tylko dziwny to nie jest ani wykluczający ani potwierdzający tę samą przynależność
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 19:29:39 GMT 1
borat no musisz się ogarnąć jakoś i coś postanowić ja ci chcę pomóc jak mogę, ale walczysz z demonami w swojej głowie i się boisz mi zaufać nie wiem co z tym zrobić myślałem, że zaczniesz od przeczytania mnie, ustalimy że jestem niewinny i całe popołudnie będziemy się we dwóch zastanawiać co jest pięć a tymczasem mamy pół godziny do końca a ty dalej masz sajgon No zastanawiamy się od godziny 18 co jest pięć. Teraz ci zadaje pytanie co sądzisz o tym pierwszym poście Wołacza do Małolata. Mafiozo naprawdę miał potrzebę tak szybko pisać koledze w mafii że się wjebał?
|
|
|
Post by malolat on Oct 22, 2024 19:31:01 GMT 1
jedyna kreacja velmy w mafii na mafiacorner to chyba eber w tej edycji z multimafią gdzie grałeś jako kot
|
|
|
Post by malolat on Oct 22, 2024 19:31:40 GMT 1
borat no musisz się ogarnąć jakoś i coś postanowić ja ci chcę pomóc jak mogę, ale walczysz z demonami w swojej głowie i się boisz mi zaufać nie wiem co z tym zrobić myślałem, że zaczniesz od przeczytania mnie, ustalimy że jestem niewinny i całe popołudnie będziemy się we dwóch zastanawiać co jest pięć a tymczasem mamy pół godziny do końca a ty dalej masz sajgon No zastanawiamy się od godziny 18 co jest pięć. Teraz ci zadaje pytanie co sądzisz o tym pierwszym poście Wołacza do Małolata. Mafiozo naprawdę miał potrzebę tak szybko pisać koledze w mafii że się wjebał? wg mnie patrzenie na pojedyncze posty jest narażone na błąd jak chcesz już analizować to stosunek przez cały d0/d1 a nie jeden post
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 19:32:23 GMT 1
jedyna kreacja velmy w mafii na mafiacorner to chyba eber w tej edycji z multimafią gdzie grałeś jako kot Kurcze to sie nie liczy bo tam mafiozi też miejscy byli.
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 22, 2024 19:33:26 GMT 1
no w końcu nie zmieniłem przecież, w sensie zostawiłem to z 19:56 czemu ja żem czuł, że ty w Wilka chcesz dawac? No kurna, czyli tutaj nie widziała/udaje, że nie widziała tej wajchy o 20:56, a potem pisze, czemu nie zmieniła głosu widząc tę wajchę
|
|
|
Post by malolat on Oct 22, 2024 19:35:06 GMT 1
wołacz czemu ty przez cały dzień nie wypaliłeś rakiet w velmę?
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 19:35:12 GMT 1
Tam chodziło chyba że czemu on czuł, że małolat jeszcze będzie chciał zmienić. Tak mi się wydaje.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 19:36:13 GMT 1
Strasznie kurcze immersyjna i przez to emocjonująca jest ta gra.
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 22, 2024 19:36:22 GMT 1
Jestem teraz, co mam wyjaśnić?
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 22, 2024 19:36:34 GMT 1
borat no musisz się ogarnąć jakoś i coś postanowić ja ci chcę pomóc jak mogę, ale walczysz z demonami w swojej głowie i się boisz mi zaufać nie wiem co z tym zrobić myślałem, że zaczniesz od przeczytania mnie, ustalimy że jestem niewinny i całe popołudnie będziemy się we dwóch zastanawiać co jest pięć a tymczasem mamy pół godziny do końca a ty dalej masz sajgon No tego to by chyba mafiozo nie napisał na pół godziny przed linczem, nie? W sensie, chyba by jednak udawał jakąś niepewność, rozedrganie i chuj wie co jeszcze. Chyba, że psychologicznie cię podchodzi Borat, bo jebaniec chyba nie jest w ogóle skłonny rozważyć mojej niewinności
|
|
|
Post by malolat on Oct 22, 2024 19:37:21 GMT 1
przecież cię pytam młotku dlaczego nie waliłeś wcześniej w delmę tylko się aktywizujesz na ostatnie 40 minut
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 19:37:33 GMT 1
No teraz rozwazam mafię między tobą a Velmą bardziej niż między Małolatem a tobą.
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 22, 2024 19:38:05 GMT 1
Bo ja odczuwam, że to chce mnie wpierdolić. Zresztą sprawdź posty Darka i jak koło mnie kluczy A to nie jest trudne do znalezienia tylko co jeśli Darek jest niewinny? A Darek nie może pomyśleć co jak Velma jest niewinna? Jak opinie o tej wymianie zdań? Odpisalbym na te pytania tak samo każdemu z was, nic z tego nie wynika Wołacz
|
|
|
Post by malolat on Oct 22, 2024 19:38:34 GMT 1
Jestem teraz, co mam wyjaśnić? weź na spokojnie wytłumacz jak to było z tym ustawianiem remisu d2
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 22, 2024 19:38:50 GMT 1
wołacz czemu ty przez cały dzień nie wypaliłeś rakiet w velmę? Mam dwie odpowiedzi, krótką i długą. Krótka: jakich rakiet? Długa: wstałem jakoś o 16:20, zjadłem śniadanie, wziąłem prysznic, pojechałem do pracy na 18, od 18 siedzę w temacie i gadam na bieżąco, co jakiś czas podrzucając rzeczy, które mi nie pasują w Velmie
|
|
|
Post by malolat on Oct 22, 2024 19:39:56 GMT 1
wołacz czemu ty przez cały dzień nie wypaliłeś rakiet w velmę? Mam dwie odpowiedzi, krótką i długą. Krótka: jakich rakiet? Długa: wstałem jakoś o 16:20, zjadłem śniadanie, wziąłem prysznic, pojechałem do pracy na 18, od 18 siedzę w temacie i gadam na bieżąco, co jakiś czas podrzucając rzeczy, które mi nie pasują w Velmie krótka: no że miałeś całą noc i cały dzień (od 16 xD) na to, żeby zrobić jakąś wojnę wielką i pojedynek dobra ze złem, a koniec końców zaczynamy już w godzinie wajchy, gdzie wiadomo co i jak długa: no to już bardziej zrozumiałe
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 22, 2024 19:40:44 GMT 1
@małolat czemu nie poprawiłeś Velmy jak pisała to: I czemu w ogóle Velmie tak zależało na liczeniu głosów i dowiedzenia się na kogo będę głosował? Ja odpowiem za nią bo wydaje mi się, że wiem co odpowie a jej nie ma. Ona chciała remis ustawić. Tak, a po za tym. Nie wiem czy jako mafioza chciałbym się tym dzielić, raczej nie jest to ruch który potem nie mógłby ktoś wykorzystać i szukać na mnie wytrychu tak jak teraz Wołacz
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 22, 2024 19:41:00 GMT 1
I tu mówię o ogólnej sytuacji
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 22, 2024 19:41:56 GMT 1
przecież cię pytam młotku dlaczego nie waliłeś wcześniej w delmę tylko się aktywizujesz na ostatnie 40 minut Bo taki mam styl. Co możesz zrobić później, zrób później. Zresztą ja dalej nie mam pewności co do winy Velmy, to łatwiej mi siebie uniewinnić, niż uwinnić kogoś innego. Pisałem co o niej sądzę już wcześniej, pisałem, że raczej się nie zmieniło.
|
|