|
Post by malolat on Oct 22, 2024 19:43:04 GMT 1
Ja odpowiem za nią bo wydaje mi się, że wiem co odpowie a jej nie ma. Ona chciała remis ustawić. Tak, a po za tym. Nie wiem czy jako mafioza chciałbym się tym dzielić, raczej nie jest to ruch który potem nie mógłby ktoś wykorzystać i szukać na mnie wytrychu tak jak teraz Wołacz kurde no trochę rel
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 22, 2024 19:43:45 GMT 1
Jestem teraz, co mam wyjaśnić? weź na spokojnie wytłumacz jak to było z tym ustawianiem remisu d2 Opisałem już wcześniej, nie wiem czy mogę to jakoś bardziej wyjaśnić. Zresztą czy to moze zostać odebrane jako coś złego czy jedynie niezrozumiałego?
|
|
|
Post by malolat on Oct 22, 2024 19:44:21 GMT 1
czekaj zacytuję ci posta z wątpliwościami
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 22, 2024 19:45:29 GMT 1
wołacz czemu ty przez cały dzień nie wypaliłeś rakiet w velmę? Mam dwie odpowiedzi, krótką i długą. Krótka: jakich rakiet? Długa: wstałem jakoś o 16:20, zjadłem śniadanie, wziąłem prysznic, pojechałem do pracy na 18, od 18 siedzę w temacie i gadam na bieżąco, co jakiś czas podrzucając rzeczy, które mi nie pasują w Velmie Podrzucasz jakieś błahostki, a ja wyjaśniam, że odpowiedzi macie od strony 5 do 9. Poczytaj sobie Borat z wiedzą, że Wilk jest winny i zobacz jak tak wypada Małolat i Wołacz
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 22, 2024 19:45:42 GMT 1
chuj, a nie rel. ale dobrze, że jeden z was jest winny, to ten drugi wyjdzie na głupka (bez urazy)
|
|
|
Post by malolat on Oct 22, 2024 19:46:07 GMT 1
Widzę, że mógłbyś, ale nie wiem po co. Kurde Borat, ja nie musiałbym się jebnąć z tożsamościami, próbować rzekomo wywalać Wołacza przed Wilkiem czy doprowadzać do remisu między Wilkiem a Anthonym. Nawet jakbym był ]] w mafii z Wilkiem, aby to wygrać. Gdzie a) Jebnięcie z tożsamością to prawdziwy slip. Zresztą ostatnio pojebałem Garego z Tobą myląc Casablankę z Gadu-Gadu b) Nie jest to prawda, bo jak pisałem była to wędka na Lewkonia c) Zrobiłem to głownie ze względu na Ciebie, bo uznałem, że jesteś niewinny a wybór między Wilkiem Czy Anthony to dobry moment, aby spróbować zrobić tu remis. Można się pytać to dlaczego nie utrzymałem tego remisu widząc, że Lowrider zwajchował? bo nie było potwierdzone, że dobrze policzyłem te głosy lub czy Lowrider lub ktoś inny znowu nie odwajchuje ludzie no No czyli widziała, że zwajchowales, a po linczu cię pytała, czemu zmieniłeś, jakbyś to zrobił bez pisania o tym czemu ja żem czuł, że ty w Wilka chcesz dawac? No kurna, czyli tutaj nie widziała/udaje, że nie widziała tej wajchy o 20:56, a potem pisze, czemu nie zmieniła głosu widząc tę wajchę
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 22, 2024 19:46:36 GMT 1
Mam dwie odpowiedzi, krótką i długą. Krótka: jakich rakiet? Długa: wstałem jakoś o 16:20, zjadłem śniadanie, wziąłem prysznic, pojechałem do pracy na 18, od 18 siedzę w temacie i gadam na bieżąco, co jakiś czas podrzucając rzeczy, które mi nie pasują w Velmie Podrzucasz jakieś błahostki, a ja wyjaśniam, że odpowiedzi macie od strony 5 do 9. Poczytaj sobie Borat z wiedzą, że Wilk jest winny i zobacz jak tak wypada Małolat i Wołacz Ale co to za odpowiedź, skoro jest błędna?
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 22, 2024 19:46:44 GMT 1
kurde,znowu odczuwam, że tylko ja jestem tutaj spokojny.
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 22, 2024 19:47:37 GMT 1
No czyli widziała, że zwajchowales, a po linczu cię pytała, czemu zmieniłeś, jakbyś to zrobił bez pisania o tym No kurna, czyli tutaj nie widziała/udaje, że nie widziała tej wajchy o 20:56, a potem pisze, czemu nie zmieniła głosu widząc tę wajchę To są 4 minuty, wy poważnie?
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 22, 2024 19:48:18 GMT 1
Ja muszę już kończyć, bo zaczyna się druga runda
|
|
|
Post by malolat on Oct 22, 2024 19:49:03 GMT 1
kurde,znowu odczuwam, że tylko ja jestem tutaj spokojny. no miewałem dni w które bawiłem się lepiej w grze forumowa mafia
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 22, 2024 19:49:04 GMT 1
Panowie ja muszę kończyć. Z tej strony niewinny Farciarz, głos na Wołacza. Z Fartem mordeczki
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 22, 2024 19:49:30 GMT 1
No i nie wiem, może i podrzucam błachostki, ale jakby było coś "grubego", to byś został zlinczowany wcześniej. Jeśli jesteś w mafii to grasz świetną partię, więc nie wiem, czego oczekujesz, wsypania się z nadwiedzą?
Oh, wait xd
Swoją drogą, będzie zabawne, jeśli w tej mafii jesteś i obaj ze Squbim z tym wyszliście
|
|
|
Post by malolat on Oct 22, 2024 19:50:45 GMT 1
borat kurwa żyjesz?
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 22, 2024 19:52:46 GMT 1
Ale deprecjonowanie w mafii dalej wjeżdża widzę, tylko subtelniej, tu coś skwituje, że błachostki, postawi się w opozycji, że ma rakiety, tu jakieś ironiczne "wy poważnie", chociaż sam przyznawał, że tę wajchę widział.
Serio, jedyne co mnie cieszy, to że jeden z was jest niewinny i daje się tak ojebać drugiemu
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 19:53:10 GMT 1
No ja żyję.
|
|
|
Post by malolat on Oct 22, 2024 19:54:09 GMT 1
no i co wymyśliłeś? mam zmieniać z wołacza?
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 19:54:18 GMT 1
te przypierdolki takie średnie nie na pokaz A skąd w nim taka agresja, jeśli nie na pokaz? Powiedz mi Wołacz dlaczego ty zacząłeś Wilkowi wytykać agresję na pokaz chwilę po tym jak sam Małolatowi pisałeś że Wilk pokazał dość dużo by go uniewinniać.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 19:54:29 GMT 1
no i co wymyśliłeś? mam zmieniać z wołacza? Narazie nie.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 19:54:43 GMT 1
Ale miej rękę w pogotowiu.
|
|