|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 10:13:37 GMT 1
No ja jeszcze nie umiem sclearowac Małolata i najmniej Ciebie, ale mam was po lepszej stronie spektrum niż gorszej Co ci nie pasuje w małolacie błędne i złe jest przedstawianie sprawy jakobym miał coś przeciwko małolatowi, Tobie, Boratowi czy Velmie Tak na prawdę kamyczek za winą mógłbym wrzucić tylko do syzyfa kamyczek za niewinnością mógłbym wrzucić do 4, może 5 innych muszę jeszcze wrócić do momentu spółki córki który się tak wszystkim sposobał Was mam po prostu na zerze, ale nie odbierajcie tego negatywnie. Tamci nie są lepsi, są łatwiejsi do rozczytania Borat w tej chwilowej rozmówce myślał tak jak chciałem żeby myślał, mały plusik
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 10:14:44 GMT 1
Borat jest raczej niewinny z brzytwy
Kazus jakiegoś trolla
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 10:18:39 GMT 1
małolacik oceń moją roskminkę z boratem
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 10:19:56 GMT 1
via mobile
Post by Wilk z Wall Street on Oct 19, 2024 10:19:56 GMT 1
W ogóle to ciekawa kwestia że Antony Boratowi wyszedł drogą eliminacji bottom 3. Antony zwykle to zielona latarnia dość szybko jest. Dla mnie niczym specjalnym się nie wyróżnił by był na dole. Jego kolor raczej dość szybko się wyjaśnia i raczej wierzę że on będzie zielony niż czerwony.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 10:22:53 GMT 1
via mobile
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 10:22:53 GMT 1
W ogóle to ciekawa kwestia że Antony Boratowi wyszedł drogą eliminacji bottom 3. Antony zwykle to zielona latarnia dość szybko jest. Dla mnie niczym specjalnym się nie wyróżnił by był na dole. Jego kolor raczej dość szybko się wyjaśnia i raczej wierzę że on będzie zielony niż czerwony. Kluczysz Jest coś co sprawia, że czytasz Antoniego na zielono czy nie
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 10:23:16 GMT 1
Później bo teraz wycebulakowem 3 dania z nice to fit you bo rozdają z okazji półmaratonu a mnie noga boli i jak cuck bd patrzeć Muszę jeszcze do Lidla i jak wrócę
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 10:35:24 GMT 1
Poszedłem do lidla po nuggetsy, pizzę, monstera i frytki i przechodzę sobie koło takiego małolata 10-13 lat i tak się na mnie patrzy i mówi, że zajebisty ficik
a mialem buty do biegania, śliski dres adidasa, koszulę w wisienki i kwiaty i skórzaną kurtkę
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 10:40:07 GMT 1
Potwierdzam byłem tym małolatem
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 10:47:24 GMT 1
via mobile
Post by Wilk z Wall Street on Oct 19, 2024 10:47:24 GMT 1
W ogóle to ciekawa kwestia że Antony Boratowi wyszedł drogą eliminacji bottom 3. Antony zwykle to zielona latarnia dość szybko jest. Dla mnie niczym specjalnym się nie wyróżnił by był na dole. Jego kolor raczej dość szybko się wyjaśnia i raczej wierzę że on będzie zielony niż czerwony. Kluczysz Jest coś co sprawia, że czytasz Antoniego na zielono czy nie Odniosłem wrażenie z że wprowadza taki wewnętrzny spokój od samego początku i bardziej by chciał zjednać miasto, a nie ma za bardzo jak. Wajbowo też na plus mi wyszedł. Mam wrażenie że im szybciej zostanie globalnie uniewinniony tym będzie łatwiej w tej edycji. Tobie też zadam pytanie czy jest coś co nie pozwala jednoznacznie uniewinnić Antoniego?
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 19, 2024 10:49:41 GMT 1
Kluczysz Jest coś co sprawia, że czytasz Antoniego na zielono czy nie Odniosłem wrażenie z że wprowadza taki wewnętrzny spokój od samego początku i bardziej by chciał zjednać miasto, a nie ma za bardzo jak. Wajbowo też na plus mi wyszedł. Mam wrażenie że im szybciej zostanie globalnie uniewinniony tym będzie łatwiej w tej edycji. Tobie też zadam pytanie czy jest coś co nie pozwala jednoznacznie uniewinnić Antoniego? Wasiak twierdzi, że tak będzie robić mafia w tej edycji. Co ty na to?
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 10:52:26 GMT 1
Jakbyśmy byli rodziną to Wasiak byłby ojcem, Małolat starszym bratem, Wilk młodszym bratem, Mazur kuzynem, a córka, córką.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 10:54:04 GMT 1
via mobile
Post by Wilk z Wall Street on Oct 19, 2024 10:54:04 GMT 1
Odniosłem wrażenie z że wprowadza taki wewnętrzny spokój od samego początku i bardziej by chciał zjednać miasto, a nie ma za bardzo jak. Wajbowo też na plus mi wyszedł. Mam wrażenie że im szybciej zostanie globalnie uniewinniony tym będzie łatwiej w tej edycji. Tobie też zadam pytanie czy jest coś co nie pozwala jednoznacznie uniewinnić Antoniego? Wasiak twierdzi, że tak będzie robić mafia w tej edycji. Co ty na to? A ty co byś wolała? Kiedy jest dużo chaosu i napierdala się z każdy z każdym? Nie bierzesz pod uwagę że Wasiak też może się pomylić co do sposobu w jaki może mafia grać w tej edycji?
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 19, 2024 10:55:03 GMT 1
Wasiak twierdzi, że tak będzie robić mafia w tej edycji. Co ty na to? A ty co byś wolała? Kiedy jest dużo chaosu i napierdala się z każdy z każdym? Nie bierzesz pod uwagę że Wasiak też może się pomylić co do sposobu w jaki może mafia grać w tej edycji? Wolę chaos. Biorę wszystko pod uwagę.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 10:57:19 GMT 1
via mobile
Post by Wilk z Wall Street on Oct 19, 2024 10:57:19 GMT 1
Jadę na cmentarz to będę za jakąś godzinę do dwóch.
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 11:05:58 GMT 1
Kluczysz Jest coś co sprawia, że czytasz Antoniego na zielono czy nie Odniosłem wrażenie z że wprowadza taki wewnętrzny spokój od samego początku i bardziej by chciał zjednać miasto, a nie ma za bardzo jak. Wajbowo też na plus mi wyszedł. Mam wrażenie że im szybciej zostanie globalnie uniewinniony tym będzie łatwiej w tej edycji. Tobie też zadam pytanie czy jest coś co nie pozwala jednoznacznie uniewinnić Antoniego? ja uważam że poza odklejką syzyfa to w tym mieście jest spokój i nie ma potrzeby go wprowadzać. Jak nie dostałem powodów żeby go uniewinniać to nie mam potrzeby robić tego na siłę. mam wrażenie, że to zdanie to horrendum, ale przyjmuję w tej chwilli jako horrendum miastowego jordana belforta
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 11:08:51 GMT 1
Jedyni gracze, którym imho powinno się wyciągać rekę na starcie, gdy są za mocno pressowani - tu tutaj byłby Farciarz i Szarlej. Zakladam, że nie jest to Farciarz, bo strata cierpliwości po byciu zlinczowanym dnia 1 to chyba zbytnia egzaltacja. I Szarlej też nie, bo pewnie nie pracuje w takim zawodzie. Czy to napisałby mafiozo?
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 11:10:30 GMT 1
via mobile
Post by syzyf on Oct 19, 2024 11:10:30 GMT 1
Przeczytałem wsztetko.
Moje susy: Kshaq, slaby posting i Pshemo, kazus troll
Co do mojego press Na Wilku. Tak, był słaby bo ja mu pomagałem! Nie miał to być press. Trzeba budować współpracę, rozmowę, głębokość, a bezsensowne odzywki w stylu Lewkonia ale bez żartu ongusowo, to zabija raczej rozmowę i cokolwiek.
Zreszra, potem to kilku graczy pisało, że należy wyciągać rękę do Wilka, co ja już w pressie robiłem.
Cale kilkanaście postów Chłopa gdzie nawija wokół tematu że kilka osób zobaczyło oczywiste i to nazwalo... Jakiś teatrzyk. Wszyscy widzą co jest 5, po co wyjaśniać że wszyscy to widzą w 15 postach?
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 11:10:58 GMT 1
Kurwa mać. Będąc niewinnym tak w chuj łatwo się postuje. A spokojnie mogę wyjebać 500 postów. No dziwnym ten Syzyf byłby mafiozą. Takim z fantazją. Mieszanie się z metą, ten post, przypierdalanie się do mnie. Ilość dziwnego zagrania na post kwadratowy chyba na tyle duża że historycznie patrząc będzie niewinny.
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 11:11:27 GMT 1
via mobile
Post by syzyf on Oct 19, 2024 11:11:27 GMT 1
Pshemo tak braggowal tym przeżyciem dwóch lincz, a wszedł po 7 piwach do gry i nie starał się nic robić by przeżyć. Jakby śmiał się z nad, że może napity przeżyć dwa lincze bez problemu.
Kshaq miał dwa fatalne posty, jednego zauważył Lewkon, a drugi to już patrzę
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 11:15:13 GMT 1
via mobile
Post by syzyf on Oct 19, 2024 11:15:13 GMT 1
Małolat ja ci odpisze jeszcze pamiętam że twoje pytania tam stoją gdzieś
|