syzyf
Edycja #52
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 11:17:08 GMT 1
via mobile
Post by syzyf on Oct 19, 2024 11:17:08 GMT 1
Mnie dzisiaj mniej będzie, no więc na wszelki wypadek wam powiem, że nikomu specjalnie nie ufam xD Chociaż Darek na razie wygląda jakby na oślep rozdawał razy więc pewnie będzie niewinny. Wejście Wołacza też zdawało mi się miejsko odważne. O boracie, wilku i syzyfie już wczoraj pisałem. Chłop z mazur jakoś za mało rozmemłany, borat tak samo, na razie niespecjalnie mam zaufanie do tamtych rejonów. Spółka bardziej na plus niż na minus, ale jeździć, obserwować jak będzie reagować na press Velmy nie kojarzę z ani jednego postu TEN POST SUPER sus Kshaq wie że Velma nie napisała żadnego posra, a pisze ze nie kojarzy ani jednego postu? Teatrzyk Baaaardzo baaaardzo dziwna sentencja i zdanie, mega mi się alert odpalił
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 11:21:33 GMT 1
Przeczytałem wsztetko. Moje susy: Kshaq, slaby posting i Pshemo, kazus troll Co do mojego press Na Wilku. Tak, był słaby bo ja mu pomagałem! Nie miał to być press. Trzeba budować współpracę, rozmowę, głębokość, a bezsensowne odzywki w stylu Lewkonia ale bez żartu ongusowo, to zabija raczej rozmowę i cokolwiek. Zreszra, potem to kilku graczy pisało, że należy wyciągać rękę do Wilka, co ja już w pressie robiłem. Cale kilkanaście postów Chłopa gdzie nawija wokół tematu że kilka osób zobaczyło oczywiste i to nazwalo... Jakiś teatrzyk. Wszyscy widzą co jest 5, po co wyjaśniać że wszyscy to widzą w 15 postach? wszyscy to mówili, że brakuje powodów clearowania wołacza i wasiaka więc te powody przytaczam poza tym gram budulcowo tak jak z zasady uważasz za słuszne i nazywasz to teatrzykiem gościu
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 11:22:04 GMT 1
Pshemo tak braggowal tym przeżyciem dwóch lincz, a wszedł po 7 piwach do gry i nie starał się nic robić by przeżyć. Jakby śmiał się z nad, że może napity przeżyć dwa lincze bez problemu. Kshaq miał dwa fatalne posty, jednego zauważył Lewkon, a drugi to już patrzę kurwa chłopie linczu nie było co to znaczy nie starał sie przeżyć xD
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 11:24:21 GMT 1
Syzyf się bardzo antypatyczny wylosował
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Post by syzyf on Oct 19, 2024 11:32:46 GMT 1
Przeczytałem wsztetko. Moje susy: Kshaq, slaby posting i Pshemo, kazus troll Co do mojego press Na Wilku. Tak, był słaby bo ja mu pomagałem! Nie miał to być press. Trzeba budować współpracę, rozmowę, głębokość, a bezsensowne odzywki w stylu Lewkonia ale bez żartu ongusowo, to zabija raczej rozmowę i cokolwiek. Zreszra, potem to kilku graczy pisało, że należy wyciągać rękę do Wilka, co ja już w pressie robiłem. Cale kilkanaście postów Chłopa gdzie nawija wokół tematu że kilka osób zobaczyło oczywiste i to nazwalo... Jakiś teatrzyk. Wszyscy widzą co jest 5, po co wyjaśniać że wszyscy to widzą w 15 postach? wszyscy to mówili, że brakuje powodów clearowania wołacza i wasiaka więc te powody przytaczam poza tym gram budulcowo tak jak z zasady uważasz za słuszne i nazywasz to teatrzykiem gościu nie odwolywalem sie do wolacza i wasiaka, ok, to juz rozumiem, dzieki za wyjasnienie
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Post by syzyf on Oct 19, 2024 11:33:07 GMT 1
Syzyf się bardzo antypatyczny wylosował CZEGO OCZEKUJESZ PO CZLOWIEKU KTORY MUSI BEZ KONCA BEZ PRZERWY PCHAC TEN KAMIEN? Ide odpoczac
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 11:34:35 GMT 1
nie wiem co o tym myśleć
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 11:35:25 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 11:35:25 GMT 1
W ogóle to ciekawa kwestia że Antony Boratowi wyszedł drogą eliminacji bottom 3. Antony zwykle to zielona latarnia dość szybko jest. Dla mnie niczym specjalnym się nie wyróżnił by był na dole. Jego kolor raczej dość szybko się wyjaśnia i raczej wierzę że on będzie zielony niż czerwony. O w sumie to ciekawe, ja nawet nie zauważyłem że mnie Borat tam wrzucił xDD Borat tlumacz się, wczoraj mnie aniołem miejskim nazwałeś
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 11:36:38 GMT 1
Dla mnie najpewniejsze 2 uniewinnienia to Córka i Wilk, tak na czutkę po prostu, nie umiem konkretnego powodu podać. Kompletny brak agendy czuję u jednego i drugiego.
Syzyf jest taki, że wszystko mnie kusi żeby go podejrzewać i chcieć zlinczować, ale jednocześnie mam świadomość, że za dużo mafijnych i/lub dziwnych rzeczy zrobił w tak krótkim czasie żeby w tej mafii faktycznie być.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 11:37:32 GMT 1
W ogóle to ciekawa kwestia że Antony Boratowi wyszedł drogą eliminacji bottom 3. Antony zwykle to zielona latarnia dość szybko jest. Dla mnie niczym specjalnym się nie wyróżnił by był na dole. Jego kolor raczej dość szybko się wyjaśnia i raczej wierzę że on będzie zielony niż czerwony. O w sumie to ciekawe, ja nawet nie zauważyłem że mnie Borat tam wrzucił xDD Borat tlumacz się, wczoraj mnie aniołem miejskim nazwałeś Popierdoliło mnie. Zresztą po chwili się wycofałem z tego.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 11:39:28 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 11:39:28 GMT 1
Mnie dzisiaj mniej będzie, no więc na wszelki wypadek wam powiem, że nikomu specjalnie nie ufam xD Chociaż Darek na razie wygląda jakby na oślep rozdawał razy więc pewnie będzie niewinny. Wejście Wołacza też zdawało mi się miejsko odważne. O boracie, wilku i syzyfie już wczoraj pisałem. Chłop z mazur jakoś za mało rozmemłany, borat tak samo, na razie niespecjalnie mam zaufanie do tamtych rejonów. Spółka bardziej na plus niż na minus, ale jeździć, obserwować jak będzie reagować na press Velmy nie kojarzę z ani jednego postu TEN POST SUPER sus Kshaq wie że Velma nie napisała żadnego posra, a pisze ze nie kojarzy ani jednego postu? Teatrzyk Baaaardzo baaaardzo dziwna sentencja i zdanie, mega mi się alert odpalił Kshaq wie Skąd pomysł że kshaq wie? Nie prowadzę statystyk, nie mam czasu żeby takie rzeczy weryfikować obecnie Dlaczego nawet nie spytales mnie ocb w tym poście tylko w tak prymitywny sposób postanowiłeś się dojebać? Wiedziałeś że pisałem wczoraj że nie będę miał przez weekend czasu na dużo gry
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 11:46:03 GMT 1
to trochę słabo nie mieć czasu podczas 2 linczy w grze, która trwa 3 lincze. No ale zobaczymy bo może tak tylko piszesz a faktycznie będziesz normalnie grał. W każdym razie nie ma opcji na immunitet na 2 lincze.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 11:47:26 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 11:47:26 GMT 1
Gram na tyle na ile mogę, jak mnie postanowicie wyjebać wcześniej to niespecjalnie będę protestował, no ale będzie to na pewno lincz zmarnowany 🤷🏼♂️
Na pewno będę, będę zerkał i dawał swój input, ale na trzygodzinne analizy iso nie ma co liczyć
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Post by syzyf on Oct 19, 2024 11:51:39 GMT 1
fajne odpowiedzi, mocna agresja, spoko, podoba mi sie
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Post by syzyf on Oct 19, 2024 11:52:03 GMT 1
TEN POST SUPER sus Kshaq wie że Velma nie napisała żadnego posra, a pisze ze nie kojarzy ani jednego postu? Teatrzyk Baaaardzo baaaardzo dziwna sentencja i zdanie, mega mi się alert odpalił Kshaq wie Skąd pomysł że kshaq wie? Nie prowadzę statystyk, nie mam czasu żeby takie rzeczy weryfikować obecnie Dlaczego nawet nie spytales mnie ocb w tym poście tylko w tak prymitywny sposób postanowiłeś się dojebać? Wiedziałeś że pisałem wczoraj że nie będę miał przez weekend czasu na dużo gry bo fajnie mi odpisujesz i cos sie z tego wywiazalo
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 11:53:43 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 11:53:43 GMT 1
Kshaq wie Skąd pomysł że kshaq wie? Nie prowadzę statystyk, nie mam czasu żeby takie rzeczy weryfikować obecnie Dlaczego nawet nie spytales mnie ocb w tym poście tylko w tak prymitywny sposób postanowiłeś się dojebać? Wiedziałeś że pisałem wczoraj że nie będę miał przez weekend czasu na dużo gry bo fajnie mi odpisujesz i cos sie z tego wywiazalo No wywiązało się tyle że kshaq wyciągnął wniosek że smrodzisz na wątłych podstawach i zaczął się zastanawiać co ty odpierdalasz xD Weź no mi odpowiedz w końcu, dlaczego jesteś taki przygaszony i mało energiczny, w porównaniu do swoich tradycyjnych miejskich wydań
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 11:56:05 GMT 1
to trochę słabo nie mieć czasu podczas 2 linczy w grze, która trwa 3 lincze. No ale zobaczymy bo może tak tylko piszesz a faktycznie będziesz normalnie grał. W każdym razie nie ma opcji na immunitet na 2 lincze. hmm tylko że on mówi że nie będzie grał a gra i że go nie będzie a jest
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 19, 2024 11:59:02 GMT 1
Borat | 135 | syzyf | 108 | Chłop z Mazur | 74 | Anthony Fantano | 63 | malolat | 61 | Wołacz | 41 | Wilk z Wall Street | 37 | Spółka Córka | 31 | Darek Wasiak | 21 | Velma Dinkley | 0 |
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 11:59:34 GMT 1
via mobile
Post by syzyf on Oct 19, 2024 11:59:34 GMT 1
bo fajnie mi odpisujesz i cos sie z tego wywiazalo No wywiązało się tyle że kshaq wyciągnął wniosek że smrodzisz na wątłych podstawach i zaczął się zastanawiać co ty odpierdalasz xD Weź no mi odpowiedz w końcu, dlaczego jesteś taki przygaszony i mało energiczny, w porównaniu do swoich tradycyjnych miejskich wydań Energi jest masa. Przygaszenie - i Guess kreacja. Humor mam dobry i wszystko dobrze się dzieje. Oczywiście w tle nieskończony grind wszystkich małych rzeczy, w tym mafii
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 12:00:15 GMT 1
via mobile
Post by syzyf on Oct 19, 2024 12:00:15 GMT 1
Nie wiem, widzę dużo złej woli w tobie Anthony, tzn czuje. That's it, na czutke mi średnio wchodzisz
|
|