|
Post by malolat on Oct 19, 2024 12:02:32 GMT 1
małolacik oceń moją roskminkę z boratem jak chodzi ci o to, że mieliście miejski mindmeld bo w podobnym czasie podobne wnioski, no to to jest na dłuższą metę imo zwodnicze, w sensie no chociażby my obaj na takim mindmeldzie dojeżdżaliśmy do końca będąc w mafii szczególnie jeśli chodzi o jakieś wrażenie d1, no przecież pewne rzeczy po prostu widać, więc to nie jest jakieś super trudne napisać coś co się widzi i dostawać potem propsy bardziej o intencje chodzi no i dlatego ja myślę że u borata jest kazus trolla, tzn. boję się mafijnego alkopostingu, ale zasadniczo wychodzę z założenia, że po co grać w mafii trudniejszą gierkę, jak możesz grać łatwiejszą gracze typu troll byli podejrzewani za bycie wkurwiającymi i że świadomie zbierali spotlight na siebie marcin banot nawet myślę że dość podobny przypadek jeśli chodzi o początek no i ja tak widzę borata mniej więcej, no mógłby to zagrać tym bardziej w kontekście tego co na discordzie przed edycją pisał, ale byłoby to nieoczywiste a nieoczywiste na brzytwę jest niewinne dla mnie w takiej edycji inny problem jaki mam, to że mi mózg gdzieś krąży wokoł podejrzewania velmy a to najpewniej znaczy, że ktoś wali w chuja i nie ma wjebanego mafiozy, zresztą ten świecznik teraz to na siłę by było trzeba typować więc z jednej strony przydałby się core, żeby nie doprowadzić do 0/2 i nie wpaść w meczówkę, a z drugiej strony no czuję, że w tych ludziach nad kreską będzie mafia
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 12:09:26 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 12:09:26 GMT 1
Nie wiem, widzę dużo złej woli w tobie Anthony, tzn czuje. That's it, na czutke mi średnio wchodzisz A widzisz, to nawzajem Swoją drogą ciekawe że ty to czujesz biorąc pod uwagę że wczoraj jeszcze pisałem że czuję z tobą WIĘŹ a wszystko co się stało potem jest konsekwencją twojej gry
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 12:09:57 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 12:09:57 GMT 1
W ogóle pisanie o jakiejś agresji czy złej woli ode mnie w tej edycji to jakieś nieporozumienie, ja jestem kuleczką pozytywiści i ostoją spokoju
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 12:10:12 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 12:10:12 GMT 1
Przynajmniej w porównaniu do zwykłej gry xD
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Post by syzyf on Oct 19, 2024 12:13:22 GMT 1
mowie co czuje, nie mowie o faktach
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Post by syzyf on Oct 19, 2024 12:13:38 GMT 1
chłodna głowa, nie gaslightuje siebie, ale tez nie gaslightuje cb i innych
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Post by syzyf on Oct 19, 2024 12:13:50 GMT 1
małolacik oceń moją roskminkę z boratem jak chodzi ci o to, że mieliście miejski mindmeld bo w podobnym czasie podobne wnioski, no to to jest na dłuższą metę imo zwodnicze, w sensie no chociażby my obaj na takim mindmeldzie dojeżdżaliśmy do końca będąc w mafii szczególnie jeśli chodzi o jakieś wrażenie d1, no przecież pewne rzeczy po prostu widać, więc to nie jest jakieś super trudne napisać coś co się widzi i dostawać potem propsy bardziej o intencje chodzi no i dlatego ja myślę że u borata jest kazus trolla, tzn. boję się mafijnego alkopostingu, ale zasadniczo wychodzę z założenia, że po co grać w mafii trudniejszą gierkę, jak możesz grać łatwiejszą gracze typu troll byli podejrzewani za bycie wkurwiającymi i że świadomie zbierali spotlight na siebie marcin banot nawet myślę że dość podobny przypadek jeśli chodzi o początek no i ja tak widzę borata mniej więcej, no mógłby to zagrać tym bardziej w kontekście tego co na discordzie przed edycją pisał, ale byłoby to nieoczywiste a nieoczywiste na brzytwę jest niewinne dla mnie w takiej edycji inny problem jaki mam, to że mi mózg gdzieś krąży wokoł podejrzewania velmy a to najpewniej znaczy, że ktoś wali w chuja i nie ma wjebanego mafiozy, zresztą ten świecznik teraz to na siłę by było trzeba typować więc z jednej strony przydałby się core, żeby nie doprowadzić do 0/2 i nie wpaść w meczówkę, a z drugiej strony no czuję, że w tych ludziach nad kreską będzie mafia
no podobnie mysle
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Post by syzyf on Oct 19, 2024 12:14:03 GMT 1
brakuje powaznych i konkretnych live-react-checków, mało tego widze
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Post by syzyf on Oct 19, 2024 12:14:30 GMT 1
gierka jest dosc sterylna, dla kazdego
nic sie nie zadzialo
nie bylo wydarzen
reakcje na wszystko u wszystkich podobne +- odychlenie od normy
ZABRAKŁO META-RAKIET generalnie
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 12:14:51 GMT 1
Dzień dobry pressa dostali ci, ktorzy najczesciej szybko go dostaja i w mojej ocenie lepiej z tego wyszla Spólka niz Wilk, chociaz obu bym nie linczowal raczej. Borat sie ladnie na analizowaniu Wilka wybielil, ale to jest chyba jedyny gracz, ktory umie mnie co edycje pod chuja wziac, wiec biore na to poprawke. syzyf sobie swoja gra nie pomaga, pytanie na ile jest to zwiazane z kreacja ktora ciagnie, w kazdym razie wiekszosc liczyla ze bedzie tutaj od poczatku jakims liderem miasta, pytanie czy to mafijne? z takim skladem osobowym w mafii niemal na pewno jest ktos, kto ma latwosc przeniknięcia do miejskiego core i bedzie sie bardziej na tym skupial by ludzi konsolidowac w grupie, w ktorej sie znajdzie niz na pojsciu w jakies wojenki, ktore w tak krotkiej edycji sa w chuj nieoplacalne. z takiej perspektywy gra syzyfa w mafii byłaby glupia. podtrzymuję, że chłop z mazur najbardziej wpisuje się w archetyp mafiozy dla takiej edycji. Nie wiem na jakiej zasadzie tak szybko uniewinniliście Anthonego i czy to gorzej swiadczy o nim czy jednak o was (mafia chce sie bratac z gosciem, o ktorym mozna duzo powiedziec, ale nie to, ze gra krotko i skutecznie) malolat troche napunktowal ostatnim postem w sumie to w takiej sytuacji syzyf w mafii byłby raczej z kimś nieoczywistym, w sensie spoza stałego grona wjebańców chyba
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Post by syzyf on Oct 19, 2024 12:15:01 GMT 1
ale to nie jest jakiś game-over, moze i dobrze ze wszyscy postawili na wspolprace i dialog, nie ma Montiego, nie ma zadymiarstwa naddodatkowego, mafia leci na przeczekanie
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 12:15:48 GMT 1
syzyf kogo walimy na sukę
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 12:16:30 GMT 1
wilk kogo walimy na sukę
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 12:16:44 GMT 1
córka kogo walimy na sukę
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 19, 2024 12:17:27 GMT 1
gierka jest dosc sterylna, dla kazdego nic sie nie zadzialo nie bylo wydarzen reakcje na wszystko u wszystkich podobne +- odychlenie od normy ZABRAKŁO META-RAKIET generalnie To trzeba zlinczować Wilka, bo wokół niego działo się najwięcej. Albo ciebie i Borata.
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 12:21:58 GMT 1
gierka jest dosc sterylna, dla kazdego nic sie nie zadzialo nie bylo wydarzen reakcje na wszystko u wszystkich podobne +- odychlenie od normy ZABRAKŁO META-RAKIET generalnie To trzeba zlinczować Wilka, bo wokół niego działo się najwięcej. Albo ciebie i Borata. kto się wg ciebie najbardziej pozycjonował wczoraj?
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Post by syzyf on Oct 19, 2024 12:22:58 GMT 1
Zobaczmy
lista złej woli (takiej pseudo, na sile, by cokolwiek było do myslenia)
egze - nie zrobił albo nie ujawnił ze robi jakis plejs zwiazany z setupem, albo jakies mały haczykowate zagranie gdzie na odwrót niz wszyscy inni. Gra bardzo jak on, jak zawsze, ale dość sterylnie. Czyli nie jest to Gepetto i Vice, jest to miastowy Egze, ale bez miastowego turbo i haka. Ale to sie moze wyjasni z czasem.
kshaq - taki troche wygodny sus na małym graniu, wesoly bezkontekstowy specjalny posting, no kurwidolek na pewno wygodny dla mafii, troche granie dla... wiekszej edycji? Cóż, bezie game-changerem w meczówkach na pewno
Pshemo - na discordzie potezny bragging jak to łatwo przezyc do meczówki bedac nawet słabym mafioza (albo mafiaza w slabej tendencji), a tutaj piweczka i nieumiejetnosc skladania zdań, ale kazus Kurwisozna super trolla + pokazywanie ze najebany moze odjsc do meczowki jak omafioza i latwizna, no bylby to giga-troll Pshema, nic nidy takiego nie zrobil... wiec mało prawdopodobne, ALE
bobek - typowy bobek, ktory gra dla obecnosci i partycypowania w 40 gierkach z rzedu. ALE wykonal jakies dzialania z obczajkami, wyjasnil czego tam nie rozumialem, na ++, zero ale to zero złej woli
Antura - moja antypatyczna wersja. Self-diagnoza; nie wzialem derp postaci, tylko "Ciezki" kontekst i tak to wyglada.
Lewkoń - delikatny Lewkon, ale narracyjny. WYglada poki co jak jego mafijna wersja, czyli nie przesadza z obelgami, by nie zrobic sobie złych relacji, a to ostatnio zawsze był ten zły Lewkon. Ale ile on tutaj postow napisal i do ilu rzeczy sie odniosl. Niewiele. Ale no zła wola moze byc to, ze gra w skrajnosci Lewkonia, nieskrajnie. nadal niewiele to mowi chociaz blizej susu, ale nadal miastowo
Szarlej - kompletnie zła wola, nie gra
Squbaniec - ogromnie agresywny Squbi, nie rozumiem, 1 raz widze, nie wiem od czego to zalezy, zazwyczaj był sfrustrowany i zirytowany a tutaj wyrzuca teksciory dosc mocno, chociaz one same w sobie nie sa mocne, to maja jednak mocna maniere "A TY", pierwszy raz widze takiego squbanca, odstepstwo od normy, nie rozumiem, specjalisci od squbancan iech sie odezwa
lowrider - niedokrecony Lowrider, taki zagubiony Banot, podobnie, brak złej woli
Farciarz - bardzo lekki farciarz, spoko,
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Post by syzyf on Oct 19, 2024 12:23:33 GMT 1
wzialem tabsy nasenne. przystanek na lini - start - polowa dnia1 - teraz
|
|
|
Rozgrywka