|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 12:24:18 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 12:24:18 GMT 1
I to nie przez tego wallposta
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Post by syzyf on Oct 19, 2024 12:24:43 GMT 1
Spokojnie moge wam w day2, niedziela, bo ide tylko na basen, poleciec ostro, chociaz poblem widze ze moze nie byc o czym, ale zobaczycie : d
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 19, 2024 12:24:48 GMT 1
To trzeba zlinczować Wilka, bo wokół niego działo się najwięcej. Albo ciebie i Borata. kto się wg ciebie najbardziej pozycjonował wczoraj? Wasiak, Mazur, może ty. Pod koniec dnia Fantano robił za rozjemcę i ostoję spokoju.
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Post by syzyf on Oct 19, 2024 12:25:31 GMT 1
Najwazniejsze jest uniewinnianie siebie.
A nie szukanie mafiozów.
Pamietajcie.
Szukajac mafizoów nasze ocmmunity czest sie myli.
Ale uniewinniac sie potrafimy calkiem dobrze (jak nie wchodzi głupawka).
Najwiekszy effort kazdy z was (imho) pwoinien poswiecic na uniewnnienie siebie, a potem na szukanie mafiozów.
Tak bedzie najprosciej, bo celnosc to zawsze kwestia pól-lsowoa, chyba ze ktos sie wyjebie
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Post by syzyf on Oct 19, 2024 12:25:52 GMT 1
Wiec jezeli cokolwiek moge powiedziec - grajcie na swoje jak najbardizej uniwersalne (a moze tez i wyjatkowe) uniewinnienie
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 19, 2024 12:27:17 GMT 1
Lewkoń - delikatny Lewkon, ale narracyjny. WYglada poki co jak jego mafijna wersja, czyli nie przesadza z obelgami, by nie zrobic sobie złych relacji, a to ostatnio zawsze był ten zły Lewkon. Ale ile on tutaj postow napisal i do ilu rzeczy sie odniosl. Niewiele. Ale no zła wola moze byc to, ze gra w skrajnosci Lewkonia, nieskrajnie. nadal niewiele to mowi chociaz blizej susu, ale nadal miastowo Nie wiem, jak to rozumieć.
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Post by syzyf on Oct 19, 2024 12:27:26 GMT 1
ja przed-meczówkowo nie bede forsował raczej swoich typow, zwłaszcza ze nic nie mam na sosie, tylko jeden obstacle, jedna czujka
wiadomo, Szarlej powinien leciec jezeli nic nie napisze ale pewnie napisze i bedzie to niewygone czasowo i organizacyjnie
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Post by syzyf on Oct 19, 2024 12:28:01 GMT 1
Lewkoń - delikatny Lewkon, ale narracyjny. WYglada poki co jak jego mafijna wersja, czyli nie przesadza z obelgami, by nie zrobic sobie złych relacji, a to ostatnio zawsze był ten zły Lewkon. Ale ile on tutaj postow napisal i do ilu rzeczy sie odniosl. Niewiele. Ale no zła wola moze byc to, ze gra w skrajnosci Lewkonia, nieskrajnie. nadal niewiele to mowi chociaz blizej susu, ale nadal miastowo Nie wiem, jak to rozumieć. Nie jesteś agresywny (miastowość). Nie jestes porzadkujacy i pomagajacy (mafiowość). Jestes na spektrum na nierozpoznawalnosci, przynajmniej na te 35 postow.
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Post by syzyf on Oct 19, 2024 12:28:12 GMT 1
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Post by syzyf on Oct 19, 2024 12:29:01 GMT 1
bardzo wholesme miasto swoja droga, zycze szampanskiego dnia
1 dnia najwazniejsze by oczyscic przedpole, doprowadzic do linczu ktory potem moglby sie nie wydarzyc, usunac problemy
bez pajacowania mysle
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Post by syzyf on Oct 19, 2024 12:30:01 GMT 1
jakbym miał tworzyc rade Medrców na Planowanie Rzeczy i sugestie planow, to chetnie bym widzial opinie
Lowridera Egze i Lewkonia
wydaja sie najlepiej usadowieni w tej grze tutaj, bez biasów mocnych, i z przegladem pola a zarazem widze u nich uzupelnianie sie (no i to sa potezne inteligencje, bez obrazy dla innych),
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 19, 2024 12:30:06 GMT 1
Ale zamierzasz coś więcej niż to, jeżeli jesteś z miasta? Syzyf dlaczego wpierdalasz się między wódkę a zakąskę? Z boratem rozmawiam. Porównajcie posty Wilka przed tym i od tego. Jakby na mafijnym poszedł komunikat, że musi podostrzyć.
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Post by syzyf on Oct 19, 2024 12:30:17 GMT 1
ale to w ramacht tego 1 lincz i tu teraz
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Post by syzyf on Oct 19, 2024 12:31:23 GMT 1
Syzyf dlaczego wpierdalasz się między wódkę a zakąskę? Z boratem rozmawiam. Porównajcie posty Wilka przed tym i od tego. Jakby na mafijnym poszedł komunikat, że musi podostrzyć. No Wilk BARDZO dziwna gierka. Jak mysle o Squbim jako tym z Testamenwoej, gdzie go pressowalem jako wajcha-addict a reszta miasta go bronila (TROCHE JAK TUTAJ), to mega podobne vajbiki. Tam tez był spiety i nie chcial mi odpowiedizec na pytanie z kim chcialby zagrac w mafii xd
moze spytam
Wilk z Wall Street z kims hcialbys byc w mafii w tej edycji? Wymien 2 osoby. I napisz czemu. Prosze.
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 19, 2024 12:34:32 GMT 1
Łoooo, Wilku, ale się wtopiłeś. Wielki Wołacz! Wtapiają tylko nierozważni klienci mojej firmy maklerskiej. Wilk, czemu już na pierwszych stopniach się tłumaczysz, zamiast robić swoją pracę? Niedobrze. Zawodowo sporządzam również sprawozdania finansowe syzyfie. To pan powinien się tłumaczyć dlaczego wielki głaz jeszcze nie jest na szczycie. Jeśli spółka córka jest w mafii to jej wniosek brzmi jak próba odwrócenia uwagi od swojego nicku na starcie gry. ty ale skąd przeświadczenie, że ktoś miałby ci siadać na plecki w sensie, w definicję siadania na pleckach jest wpisane to, że siada się na pleckach niewinnemu dałeś na tyle, żeby ludzie na ciebie patrzyli jak na niewinnego? Zaraz zaraz. Jeśli Wołacz jest tym graczem który potencjalnie mnie uniewinnia tak wcześnie to normalne jest że powinna mi sie zapalić lampka czy nie jest on potencjalnie w mafii jako ten co szuka niewinnego, któremu na plecy może wskoczyć.
Ale zamierzasz coś więcej niż to, jeżeli jesteś z miasta? Syzyf dlaczego wpierdalasz się między wódkę a zakąskę? Z boratem rozmawiam. Ok, pokaż jak się z nim rozmawia bez żartów. Przepraszam. Twoja wina że ją przerwałeś. Dlaczego ci zależało by szybko się wtrącić z czymkolwiek? Młodszy bracie zapal gibona i się uspokój czemu tak z każdym ostro rozmawiasz? Ja tu zadaję pytania. A że wyjdzie ostro to już nie jest mój problem. A jeśli ktoś uważa że ta agresja jest na pokaz to niech się dwa razy zastanowi nad sobą. Jeśli to ma pomóc w zawężeniu pola do szukania mafii to jestem w stanie sie z tym zgodzić. Tylko ostrzegam że nadepnięcie mi na odcisk nie kończy się zbyt dobrze.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 12:39:01 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 12:39:01 GMT 1
jakbym miał tworzyc rade Medrców na Planowanie Rzeczy i sugestie planow, to chetnie bym widzial opinie Lowridera Egze i Lewkonia wydaja sie najlepiej usadowieni w tej grze tutaj, bez biasów mocnych, i z przegladem pola a zarazem widze u nich uzupelnianie sie (no i to sa potezne inteligencje, bez obrazy dla innych), Ryzykownie
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 12:39:48 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 12:39:48 GMT 1
Ale z opinią co do Szarleja się zgadzam, patrząc historycznie jak wchodził do gry jako mafia
Szczególnie że coś tam pisał o przygotowaniach do edycji itp, a tu cisza od wczoraj
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 12:46:58 GMT 1
jakbym miał tworzyc rade Medrców na Planowanie Rzeczy i sugestie planow, to chetnie bym widzial opinie Lowridera Egze i Lewkonia wydaja sie najlepiej usadowieni w tej grze tutaj, bez biasów mocnych, i z przegladem pola a zarazem widze u nich uzupelnianie sie (no i to sa potezne inteligencje, bez obrazy dla innych), ja nawet nie wiem kogo chciałbym rozważać do linczu jestem idealny do planowania rzeczy
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 12:52:32 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 12:52:32 GMT 1
A może tego Chłopa by tak
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 12:52:55 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 12:52:55 GMT 1
Ale syzyf może być niewinny Swoją drogą ciekawe jest że nikt się tym nie zainteresował I to z kilku względów
|
|