|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 16:45:25 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 16:45:25 GMT 1
Ale obiecałem sobie ze nie będę się pieklił w tej edycji więc tak zostanie
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 16:45:26 GMT 1
no jak napisałeś, że widzicie to zupełnie na opak, to pewnie w większości xD XD no i właśnie tu jest problem chyba tego miasta Nie tylko w tej edycji ale ogólnie Siedzi se taki Darek, przeczyta parę postów, połowę przeczyta resztę se dopowie, a potem zaczyna strzelać Tylko przedtem powinna być jeszcze faza zadawania pytań A tu każdy ma wyjebane w pytania chyba że odpowiedź ma szansę potwierdzenia twojej tezy No grajcie sobie tak chłopaki, ale po raz kolejny przestrzelicie hahaha piekny jesteś olałeś jedyną osobę czyli mnie która zadawała pytania i chciała wejść w polemike odpisałeś na wszystkie posty tylko nie na mój zwyzywałeś ludzi i napisałeś że idziesz pić szczerze mówiąc krzyż na droge, fałszywość jak chuj tutaj wystąpiła. Fasada pięknych słów a pod nią nic
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 19, 2024 16:45:41 GMT 1
Najgorsze jest to, że ten Fantano będzie niewinny
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 16:45:50 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 16:45:50 GMT 1
No i czemu tak nie miło? Przecież mega celnie zauważył że mafiozi nie zmieniają tak zdania jak velma. No chyba, że nie? Zastanawia mnie tylko czemu Antoni nie chce zauważyć, że u Darka była masa dobrej woli tym jego postrzeżeniu. Przecież to był przytyk do Pshema, nie do Darka
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 16:45:50 GMT 1
via mobile
Post by Wołacz on Oct 19, 2024 16:45:50 GMT 1
Darek, weź mnie zacznij bronić, bo cię będę musiał dojechać, a tego nie chcę :/
Fantano niewinny imo, jak już tak się odpalacie, to o byciu bez czasu jest kompletnie zrozumiałe. Ja np teraz nie mam czasu, chodzę od punktu A do punktu B, ale ze mam telefon, to sobie poodpisuje, ale na jakieś głębsze postingi to mi się póki co nie zanosi
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 16:45:55 GMT 1
W sensie jak widzę jego grę, wiadomo o co chodzi.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 16:46:10 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 16:46:10 GMT 1
XD no i właśnie tu jest problem chyba tego miasta Nie tylko w tej edycji ale ogólnie Siedzi se taki Darek, przeczyta parę postów, połowę przeczyta resztę se dopowie, a potem zaczyna strzelać Tylko przedtem powinna być jeszcze faza zadawania pytań A tu każdy ma wyjebane w pytania chyba że odpowiedź ma szansę potwierdzenia twojej tezy No grajcie sobie tak chłopaki, ale po raz kolejny przestrzelicie hahaha piekny jesteś olałeś jedyną osobę czyli mnie która zadawała pytania i chciała wejść w polemike odpisałeś na wszystkie posty tylko nie na mój zwyzywałeś ludzi i napisałeś że idziesz pić szczerze mówiąc krzyż na droge, fałszywość jak chuj tutaj wystąpiła. Fasada pięknych słów a pod nią nic Gdzie mi zdawałeś pytania? Musiałem pominąć posta
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 16:46:13 GMT 1
Najgorsze jest to, że ten Fantano będzie niewinny Czemu tak uważasz?
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 16:46:34 GMT 1
u mnie na ten moment jest borat spółka / wilk peleton borat jakby na trzeźwo tak zagrał to bym go uniewinnił, tutaj się trochę cykam kozackiej fantazji w mafii, ale ogólnie to najwięcej na swoją niewinność w tej edycji dał spółka i wilk niech se siedzą na townleanie i zobaczymy co z tym zrobią pozostali od humorku i tego co się wydarzy borat spółka lepiej niż wilk, żadne z nich nic nie musiało, spółka próbowała coś zrobić z peletonu to nie wiem jak mi teraz wychodzi velma mi się podoba i to tym bardziej mnie utwierdza w tym przekonaniu, że mafia była ustawiona przyzwoicie po wczoraj widzę scenariusze w których syzyf będzie w mafii ale nie wiem czy to te najbardziej prawdopodobne, nie leży mi zupełnie na pierwszy lincz wasiak mnie pod chuja może brać z tym uniewinnianiem ale rozumiem jego wizję gry i w miarę mi się to pokrywa, co prawda sam pisałem że mindmeldy to nie jest powód do uniewinniania, ale wygląda mi chyba lepiej niż rano anthony nie w sumie nie wiem, wkurwia mnie tym podejrzewaniem-niepodejrzewaniem mnie, ale w zasadzie nie czuję, żebry próbował mnie oszukać z chłopem będę chciał pogadać bo on tarło jakieś odprawia, ale czułbym się trochę jak szmaciarz jakbym go wyjebał dzisiaj jakbym miał na kogoś zagłosować to na tego wołacza, ale to jest takie z braku laku kurwa jak zwykle mędrek discordowy przyjdzie i będzie gadać, że małe edycje łatwe dla miasta bo wąsko i kilka uniewinnień robi gierkę a potem gra się zaczyna i takiego chuja
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 16:47:21 GMT 1
hahaha piekny jesteś olałeś jedyną osobę czyli mnie która zadawała pytania i chciała wejść w polemike odpisałeś na wszystkie posty tylko nie na mój zwyzywałeś ludzi i napisałeś że idziesz pić szczerze mówiąc krzyż na droge, fałszywość jak chuj tutaj wystąpiła. Fasada pięknych słów a pod nią nic Gdzie mi zdawałeś pytania? Musiałem pominąć posta nie było pytań, przesadziłem wszedłem z Tobą w polemike którą odrzuciłeś, wybrałeś wszystkie posty dookoła. Teraz nie ważne, jak nie masz czasu gadać to nie pogadamy
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 19, 2024 16:48:03 GMT 1
Najgorsze jest to, że ten Fantano będzie niewinny Czemu tak uważasz? bo gra jeden do jeden tę samą chujnię co w ostatniej edycji i znowu zamiast rozmasować temat, to podnosi innym ciśnienie.
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 16:48:39 GMT 1
u mnie na ten moment jest borat spółka / wilk peleton borat jakby na trzeźwo tak zagrał to bym go uniewinnił, tutaj się trochę cykam kozackiej fantazji w mafii, ale ogólnie to najwięcej na swoją niewinność w tej edycji dał spółka i wilk niech se siedzą na townleanie i zobaczymy co z tym zrobią pozostali od humorku i tego co się wydarzy borat spółka lepiej niż wilk, żadne z nich nic nie musiało, spółka próbowała coś zrobić z peletonu to nie wiem jak mi teraz wychodzi velma mi się podoba i to tym bardziej mnie utwierdza w tym przekonaniu, że mafia była ustawiona przyzwoicie po wczoraj widzę scenariusze w których syzyf będzie w mafii ale nie wiem czy to te najbardziej prawdopodobne, nie leży mi zupełnie na pierwszy lincz wasiak mnie pod chuja może brać z tym uniewinnianiem ale rozumiem jego wizję gry i w miarę mi się to pokrywa, co prawda sam pisałem że mindmeldy to nie jest powód do uniewinniania, ale wygląda mi chyba lepiej niż rano anthony nie w sumie nie wiem, wkurwia mnie tym podejrzewaniem-niepodejrzewaniem mnie, ale w zasadzie nie czuję, żebry próbował mnie oszukać z chłopem będę chciał pogadać bo on tarło jakieś odprawia, ale czułbym się trochę jak szmaciarz jakbym go wyjebał dzisiaj jakbym miał na kogoś zagłosować to na tego wołacza, ale to jest takie z braku laku kurwa jak zwykle mędrek discordowy przyjdzie i będzie gadać, że małe edycje łatwe dla miasta bo wąsko i kilka uniewinnień robi gierkę a potem gra się zaczyna i takiego chuja
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 16:49:06 GMT 1
ja właśnie uważam że on(Wróżbita) był top 2 niewinnych ostatnio i to samo myślał Małolat bo dał mu wtedy kamizelke.
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 19, 2024 16:49:13 GMT 1
A ty dalej o tym? Może o grze pogadaj? Jakich masz podejrzanych? Ale jak chcesz dalej to ciągnąć to proszę bardzo. Nie jesteś dla mnie miastowym i nie byłeś w momencie kiedy napisałem miastowe trolle, gdzie w moim odczuciu to było określenie "geograficzne" jako, że jako miasto myślę o jako całej naszej grupie w tej edycji. Możliwe, że jakbym napisał miastowy trolling to i tak byłoby to zrozumiane, że implikuję, że jesteśmy w mieście dla jakich korzyści, więc w sumie jeden chuj. Moja wypowiedź była do Egze, a ty zachowałeś się jakbym Ci smrodził w ogródku? Gdzie no właściwie ja Cię przypadkiem broniłem, a ty z tego zrobiłeś projekcję jakbym chciał Cię ze sobą zabrać? Dopiero potem wyszedłem z tym co tak naprawdę o Tobie sądzę, a twoje zachowanie przed tym co działo się wcześniej zestarzało się źle, bo wygląda jakbyś był asekurował się ewentualnym zakolejkowaniem mnie po Tobie. Gdzie no musiałbyś mieć pewność, że jestem w mafii lub po prostu już się boisz i widzisz świat w czarnych barwach, a ja dopiero zacząłem grę, a ty mnie bombę na ryj wrzucasz, że mogę być czerwony, bo inni się zazielenili? No cóż, w takim razie macie kreta w mieście przed moim wejściem Przecież gadamy o grze? No wypowiedź była do Egze, ale co to zmienia? Nie można zwracać uwagę na nieścisłości, bo były wypowiadane do kogoś innego? Zresztą pisałem, żebyś się tym nie tłumaczył, bo to nie ma sensu, jak egze wrzuca naszą dwójkę do mafii, a ty w odpowiedzi piszesz, że to trolling miastowych, to chyba dość jasne jest, że to miasto jest tam w opozycji do mafii, nie jako ogół graczy? A nawet jeśli nie jest, to chyba powinieneś zrozumieć, że wygląda to co najmniej chujowo i nie oburzać dupska, że ktoś ten temat ciągnie. Więc czemu oburzasz dupsko? Plus, masz mnie za mafię, a zarzucasz mi paranoję. To chyba powinieneś mi zarzucać mafijną nadwiedzę? I już na sam koniec, jaką kurwa bombę xD Muszę się nad Tobą i sobą zastanowić. Przejdźmy to razem od początku: Jesteś u mnie na cenzurowanym od końcówki wczorajszego dnia. Wchodzę i piszę posta na powitanie. Sam piszesz, że hehe Szarlej słabo, więc odpowiadam, że hehe Farciarz słabo xD Wchodzi Egze i wrzuca, że Farciarz i Szarlej mafia. Odpowiadam więc mu, że miastowy trolling, bo pomylił tożsamości i nie umie czytać ze zrozumieniem. Potem ty wrzucasz, że nie tak szybko Velma, nie jestem pewny czy nie jesteś w mafii, a nawet zaznaczasz, że już tyle osób się zazieleniło i jest duża szansa, że jestem czerwona i boisz się, że Cię pociągnę ze sobą. A ja mam takie, wtf, dopiero zacząłem grę, a zostaję czerwonym zanim się wypowiedziałem (?). Może nie martw się tak o mnie, potrafię o siebie zadbać Przecież jeżeli ktoś tutaj w tej historii chciałby połączyć nas w pary i wjebać Ciebie po mnie, jeżeli miałbym być w mafii, a nie jestem, to jest to Egze. Teraz patrząc na Ciebie z perspektywy (Ciebie) miastowego, jest w miarę akceptowalne, że zachowałeś się asekuracyjnie bojąc się, że mógłbym Cię pociągnąć ze sobą. Nawet, gdy uznam, że okej, mogłeś się tak zachować, to dalej wcześniejszy etap gry w twoim wykonaniu jest słaby według mnie. Ja już swoje powiedziałem, więc zróbmy ćwiczenie umysłowe i sprawdźmy jakie są możliwe mafie, jeżeli uznamy siebie za miastowych. Deal?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 16:49:32 GMT 1
via mobile
Post by Wołacz on Oct 19, 2024 16:49:32 GMT 1
bo gra jeden do jeden tę samą chujnię co w ostatniej edycji i znowu zamiast rozmasować temat, to podnosi innym ciśnienie. Komu Wróżbita podnosił ciśnienie?
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 16:49:56 GMT 1
no jak napisałeś, że widzicie to zupełnie na opak, to pewnie w większości xD XD no i właśnie tu jest problem chyba tego miasta Nie tylko w tej edycji ale ogólnie Siedzi se taki Darek, przeczyta parę postów, połowę przeczyta resztę se dopowie, a potem zaczyna strzelać Tylko przedtem powinna być jeszcze faza zadawania pytań A tu każdy ma wyjebane w pytania chyba że odpowiedź ma szansę potwierdzenia twojej tezy No grajcie sobie tak chłopaki, ale po raz kolejny przestrzelicie kurde no ale nie wjeżdżaj mi teraz na psychę, bo dla mnie idiotyzmem byłoby głosowanie/linczowanie kogoś za to, że ma inną wizję gry, to totalnie nie tu leży problem ja jestem chujowy w empatię, ale jak tak staram się wirtualnie wejść w twoją głowę i spróbować wczuć w twój światopogląd, to jestem w stanie sobie wyobrazić, że jest on szczery i jeden z nas albo pewnie obaj się gdzieś mylimy tylko kurwa pozostali mnie tak przyjemniej za uszkiem drapią że się bezpieczniej z nimi czuję i to jest pewnie mój problem
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 19, 2024 16:49:57 GMT 1
jak ja wolno piszę, 2 strony się zapełniły zanim zalałem kartkę papieru ;/
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 16:50:42 GMT 1
jadłem piccę ale była średnia nie polecam i jeszcze mi cukinię na niej położyli ale teraz ja mogę zapytać czy ty chcesz wejść czy tylko o tym gadasz hahaha odjebałeś kaszane poszedłeś na trzy godziny i zarzucasz mi to co sam robiłeś? kolego kochany ja nigdzie nie wypisywałem, że chce wejść no tak się poczułem po jednych pieniądzach jesteśmy
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 19, 2024 16:51:10 GMT 1
ja właśnie uważam że on(Wróżbita) był top 2 niewinnych ostatnio i to samo myślał Małolat bo dał mu wtedy kamizelke. na początku grał niewinnie, ale potem grał to samo co tutaj. Obrażał się na wszystkich którzy go podejrzewali, sam na siebie zagłosował i grał totalnie antymiejsko, mimo że koniec końców miał całkiem dobre typy. tu ta faza obrazy na cały świat i tlumaczenia się z braku czasu, kiedy napierdala posty aż miło przyszła dużo szybciej, ale nie wydaje sie wymuszona.
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 16:51:18 GMT 1
po jednym kutasie mówią w Golubiu
|
|