|
Post by malolat on Oct 19, 2024 16:51:44 GMT 1
z drugiej strony kurwa czy jak mi wychodzi z ogółu, że "mafia była nieźle ustawiona wczoraj" a na dole mi wychodzi chłop i wołacz
to gdzieś robię błąd chyba co
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 16:52:03 GMT 1
ja właśnie uważam że on(Wróżbita) był top 2 niewinnych ostatnio i to samo myślał Małolat bo dał mu wtedy kamizelke. na początku grał niewinnie, ale potem grał to samo co tutaj. Obrażał się na wszystkich którzy go podejrzewali, sam na siebie zagłosował i grał totalnie antymiejsko, mimo że koniec końców miał całkiem dobre typy. tu ta faza obrazy na cały świat i tlumaczenia się z braku czasu, kiedy napierdala posty aż miło przyszła dużo szybciej, ale nie wydaje sie wymuszona. ogólnie Fantango jak jesteś w mieście to weź sobie to do serca bo 200% prawdy
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 16:52:47 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 16:52:47 GMT 1
ja właśnie uważam że on(Wróżbita) był top 2 niewinnych ostatnio i to samo myślał Małolat bo dał mu wtedy kamizelke. Byłem w pierwsze dwa dni bo w pierwsze dwa dni miałem czas grać z kompa Teraz mam tyle ile mam a wy nie jesteście w stanie zaakceptować że i nie chce mi się wkładać w tę grę tyle wysiłku co kiedyś
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 19, 2024 16:52:55 GMT 1
bo gra jeden do jeden tę samą chujnię co w ostatniej edycji i znowu zamiast rozmasować temat, to podnosi innym ciśnienie. Komu Wróżbita podnosił ciśnienie? mnie totalnie, chciałem z nim współpracować, a on walił we mnie głosem, a na cmentarzu podnosił mi ciśnienie już totalnie
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 16:54:48 GMT 1
via mobile
Post by Wołacz on Oct 19, 2024 16:54:48 GMT 1
Ale mi ta Velma odpisała, jak milutko. To na koniec dodam tylko, co już w sumie pisałem, że to było półżartem, to o byciu kandydatem do linczu przed napisaniem posta było de facto prawdą, ale to raczej zwykła obserwacja nastrojów w mieście. Mamy deal
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 16:54:51 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 16:54:51 GMT 1
ja właśnie uważam że on(Wróżbita) był top 2 niewinnych ostatnio i to samo myślał Małolat bo dał mu wtedy kamizelke. na początku grał niewinnie, ale potem grał to samo co tutaj. Obrażał się na wszystkich którzy go podejrzewali, sam na siebie zagłosował i grał totalnie antymiejsko, mimo że koniec końców miał całkiem dobre typy. tu ta faza obrazy na cały świat i tlumaczenia się z braku czasu, kiedy napierdala posty aż miło przyszła dużo szybciej, ale nie wydaje sie wymuszona. ja się nie obrażam, wolę paść dzisiaj niż później 🤷🏼♂️ po prostu wam mówię że przestrzelicie Pogadajcie ze mną kiedyś o moich readach tylko chlopaki, co? Bo ja w yej edycji zdawkowo rzucam jakieś opinie, zeby zobaczyć kto złapie wędkę, a wy tylko rejestrujecie te urywki i na ich podstawie konstuujecie chujowe ready xD dlatego się wkurzam, że nikt nie próbuje dyskutować na temat tego co piszę, tylko odnosicie się jak można się dojebać w jakims wallposcie
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 16:55:12 GMT 1
borat jaki rozkład jazdy
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 19, 2024 16:55:46 GMT 1
więc no ja na tej podstawie mogę jakoś tam tego Fantanto uniewinnić, ale oczekuję, że skoro ma mało czasu, to bardziej poświęci go na kminienie kto może byc w mafii, a mniej na tłumaczenie ze ma mało czasu i jak chcemy mozemy go wyjebac.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 16:56:28 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 16:56:28 GMT 1
XD no i właśnie tu jest problem chyba tego miasta Nie tylko w tej edycji ale ogólnie Siedzi se taki Darek, przeczyta parę postów, połowę przeczyta resztę se dopowie, a potem zaczyna strzelać Tylko przedtem powinna być jeszcze faza zadawania pytań A tu każdy ma wyjebane w pytania chyba że odpowiedź ma szansę potwierdzenia twojej tezy No grajcie sobie tak chłopaki, ale po raz kolejny przestrzelicie kurde no ale nie wjeżdżaj mi teraz na psychę, bo dla mnie idiotyzmem byłoby głosowanie/linczowanie kogoś za to, że ma inną wizję gry, to totalnie nie tu leży problem ja jestem chujowy w empatię, ale jak tak staram się wirtualnie wejść w twoją głowę i spróbować wczuć w twój światopogląd, to jestem w stanie sobie wyobrazić, że jest on szczery i jeden z nas albo pewnie obaj się gdzieś mylimy tylko kurwa pozostali mnie tak przyjemniej za uszkiem drapią że się bezpieczniej z nimi czuję i to jest pewnie mój problem l Ja rozumiem że łatwiej zostawić w grze yes menów, ale może jednak warto zostawić kogoś kto cię skontruje w mieście
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 16:56:32 GMT 1
na początku grał niewinnie, ale potem grał to samo co tutaj. Obrażał się na wszystkich którzy go podejrzewali, sam na siebie zagłosował i grał totalnie antymiejsko, mimo że koniec końców miał całkiem dobre typy. tu ta faza obrazy na cały świat i tlumaczenia się z braku czasu, kiedy napierdala posty aż miło przyszła dużo szybciej, ale nie wydaje sie wymuszona. ja się nie obrażam, wolę paść dzisiaj niż później 🤷🏼♂️ po prostu wam mówię że przestrzelicie Pogadajcie ze mną kiedyś o moich readach tylko chlopaki, co? Bo ja w yej edycji zdawkowo rzucam jakieś opinie, zeby zobaczyć kto złapie wędkę, a wy tylko rejestrujecie te urywki i na ich podstawie konstuujecie chujowe ready xD dlatego się wkurzam, że nikt nie próbuje dyskutować na temat tego co piszę, tylko odnosicie się jak można się dojebać w jakims wallposcie zakwaszony jesteś jak śmietana zmień ksywe na kwachu jak masz tak grać
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 16:57:04 GMT 1
via mobile
Post by Wołacz on Oct 19, 2024 16:57:04 GMT 1
więc no ja na tej podstawie mogę jakoś tam tego Fantanto uniewinnić, ale oczekuję, że skoro ma mało czasu, to bardziej poświęci go na kminienie kto może byc w mafii, a mniej na tłumaczenie ze ma mało czasu i jak chcemy mozemy go wyjebac. To kto w mafii?
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 16:57:14 GMT 1
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 16:57:18 GMT 1
ja właśnie uważam że on(Wróżbita) był top 2 niewinnych ostatnio i to samo myślał Małolat bo dał mu wtedy kamizelke. Byłem w pierwsze dwa dni bo w pierwsze dwa dni miałem czas grać z kompa Teraz mam tyle ile mam a wy nie jesteście w stanie zaakceptować że i nie chce mi się wkładać w tę grę tyle wysiłku co kiedyś No tylko że stary ja nie mam porównania. Nie widziałem nigdy wcześniej jak ty grasz gdy nie masz czasu. To jak mam to ocenic?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 16:57:22 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 16:57:22 GMT 1
na początku grał niewinnie, ale potem grał to samo co tutaj. Obrażał się na wszystkich którzy go podejrzewali, sam na siebie zagłosował i grał totalnie antymiejsko, mimo że koniec końców miał całkiem dobre typy. tu ta faza obrazy na cały świat i tlumaczenia się z braku czasu, kiedy napierdala posty aż miło przyszła dużo szybciej, ale nie wydaje sie wymuszona. ogólnie Fantango jak jesteś w mieście to weź sobie to do serca bo 200% prawdy Zacytuj mi gdzie te pytania do mnie zdawałeś kasztanie, bo chcę z kimś pogadać merytorycznie xD
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 16:58:06 GMT 1
kurde no ale nie wjeżdżaj mi teraz na psychę, bo dla mnie idiotyzmem byłoby głosowanie/linczowanie kogoś za to, że ma inną wizję gry, to totalnie nie tu leży problem ja jestem chujowy w empatię, ale jak tak staram się wirtualnie wejść w twoją głowę i spróbować wczuć w twój światopogląd, to jestem w stanie sobie wyobrazić, że jest on szczery i jeden z nas albo pewnie obaj się gdzieś mylimy tylko kurwa pozostali mnie tak przyjemniej za uszkiem drapią że się bezpieczniej z nimi czuję i to jest pewnie mój problem l Ja rozumiem że łatwiej zostawić w grze yes menów, ale może jednak warto zostawić kogoś kto cię skontruje w mieście no właśnie
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 16:59:20 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 16:59:20 GMT 1
Komu Wróżbita podnosił ciśnienie? mnie totalnie, chciałem z nim współpracować, a on walił we mnie głosem, a na cmentarzu podnosił mi ciśnienie już totalnie Ja cmentarzu to ja się przyznałem ze odjebałem xD
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 16:59:31 GMT 1
Myślę że wołacz. Nie podoba mi się trochę że 1. Nie jest tak niewinny jak uważam że potrafi 2. Nie walczy o nic Reaguje na zdarzenia rozsądnie i jakby trafnie, ale nie ma takiej spontanicznej autentyczności za którą go kocham
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 19, 2024 17:00:28 GMT 1
więc no ja na tej podstawie mogę jakoś tam tego Fantanto uniewinnić, ale oczekuję, że skoro ma mało czasu, to bardziej poświęci go na kminienie kto może byc w mafii, a mniej na tłumaczenie ze ma mało czasu i jak chcemy mozemy go wyjebac. To kto w mafii? Do tego jeszcze dojdziemy. Grunt to nie zlinczować kogoś kogo da się na podstawie jakichś przeslanek uniewinnić.
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 17:00:51 GMT 1
Myślę że wołacz. Nie podoba mi się trochę że 1. Nie jest tak niewinny jak uważam że potrafi 2. Nie walczy o nic Reaguje na zdarzenia rozsądnie i jakby trafnie, ale nie ma takiej spontanicznej autentyczności za którą go kocham a jak obecnie patrzysz na wilka i spółkę osiedli na laurach trochę
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 17:00:59 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 17:00:59 GMT 1
Byłem w pierwsze dwa dni bo w pierwsze dwa dni miałem czas grać z kompa Teraz mam tyle ile mam a wy nie jesteście w stanie zaakceptować że i nie chce mi się wkładać w tę grę tyle wysiłku co kiedyś No tylko że stary ja nie mam porównania. Nie widziałem nigdy wcześniej jak ty grasz gdy nie masz czasu. To jak mam to ocenic? Widziałeś jak gram w mafii, to oven czy to co gram teraz, umiałabym w mafii
|
|