|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 11, 2024 18:47:01 GMT 1
kurwa, nie wiem Pudel, raczej startowałem z Antura 45, Pudel 35, TS 20, ale naprawdę mam wrażenie, że nie masz argumentów i sprzedajesz je pod jakimś płaszczykiem subiektywizacji, żeby jeszcze coś dojebać w momencie jak zacząłem się odzywać
no bo był na to cały dzień, żeby napisać to czysto taktycznie, nie? jeśli byłbyś przekonany o mojej winie jako niewinny, to nie musiałbyś zostawiać sobie argumentów na moment, kiedy ja wbiłem, tylko byś mi wbił kołka i narazie
a tutaj mam wrażenie, że to jest wymyślone na poczekaniu, bo jednak nie siedzę na utkanej
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 11, 2024 18:47:04 GMT 1
ja po prostu wychodzę z założenia, że niewinny Monti wiedziałby już na tym etapie, że winnym musi być Antura, a winny Monti jak prorok mieszałby wykazując różne perspektywy i szukając winy u każdego, a na koniec i tak zagłosowałby tak, jak byłoby mu wygodnie.
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 11, 2024 18:51:53 GMT 1
no to też jest ciekawe, bo najłatwiej w sumie jak się nie ma argumentów wjebać metę, a z drugiej strony, skoro ty piszesz coś takiego, co jest oczywiste, to znowu mamy do czynienia z tym, że ja bym robił coś nieoptymalnego, żeby wyszło optymalnie
przecież w mafii bym wiedział co muszę zrobić, grać na rozjazd egze - Antura i nie przesadzić tutaj, tylko wjebać jednego w drugiego, być cały czas pod pradem i podbijać siebie, jak wczoraj byłem, to Antura pisał, że Monti o wiele niewinniejszy od egze, to też w sumie ciekawe, egze w temacie, to już egze niewinniejszy
to jest rozgrywanie was obu, a ja mam to w piździe
coś co mam na twoją obronę w tym momencie w moim łbie, to, że ty naprawdę w tej piwnicy możesz sobie myśleć, że czyjaś mafijność/niewinność może zależeć od stosunku do Ciebie, i w ten sposób wychodzić z tym, że ja powinienem być w Anturze po same kule
no ale właśnie, mafijnemu Tobie też by to było bardzo na rękę
więc tu mamy duży paradoks, a Ty to sprzedajesz pod płaszczykiem dokładnie tego, co pisałeś jako Wojek, czyli, że robisz to, co się od Ciebie oczekuje
no i mamy jeszcze kwestię 'wiedziałbym już na tym etapie, że winnym musi być Antura' - a dlaczego nie Ty? i w dupie mam tutaj to wszystko co sądzisz, że zagraleś
czysto daj jakąś rzecz z gry dlaczego jesteś niewinny
czysto taktycznie, jak to ująłeś
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 11, 2024 18:52:31 GMT 1
a ja sobie idę dalej czytać Grahama
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 11, 2024 18:52:58 GMT 1
a sobie czytaj
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 11, 2024 19:02:09 GMT 1
chyba wiem jak sprawdzic wine Montiego jutro wiec niech sie boi dawaj tutaj a Ty TS weź zerknij na status 20:59 wczoraj, tj. jak wyglądał stance w temacie: a) Twój na temat mnie, Mandeli i Pudelka b) Mandeli na temat mnie i Pudelka c) Pudelka na temat mnie i Mandeli no najprawdopodobniej jeden z nich jest w mafii, roboczo Cię wywalam, chyba, że dostanę jakiejś eureki musiał zadysponować questa między mną a pozostałym Mandela siedzi na utkanej, wczoraj po linczu kluczył ja - egze Pudelek wczoraj po linczu wpierdalał się w Mandelę, dzisiaj dopycha mnie kolanem jeśli quest jest na mnie, to dla obu sytuacja wygląda tak samo, ale jeśli przed linczem wychodziło na to, że są większe szanse ukurwić Mandelę/Pudelka, to może być bardziej interesująco pod kątem podejścia bo załóżmy, schodzę ja bez questa TS - Mandela - Pudelek, to jest 50/50 imo jesli TS jest sędzią więc może niekoniecznie w sumie chęć wyjebania mnie jest powiązana z chęcią skończenia gry dzisiaj schodzi Mandela bez questa ja - TS - Pudelek no ja bez szans schodzi Pudelek bez questa ja - TS - Mandela no, może delikatne czyli generalnie, jakbym był w mafii, to najoptymalniej byłoby albo dać questa na Mandelę i starać się go ukurwić ze wszystkich sił a jak nie, to bić Pudelka i liczyć, że przy sędziowaniu TSa dam radę jeszcze tego Mandelę jakoś przepchnąć, ale małe szanse
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 11, 2024 19:03:43 GMT 1
w sumie Pudelkowi też o wiele bardzije by sie opłacalo ukurwić Mandele, chyba, ze na mnie jest quest
|
|
|
Rozgrywka
Nov 11, 2024 19:05:59 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 11, 2024 19:05:59 GMT 1
"a Ty TS weź zerknij na status 20:59 wczoraj, tj. jak wyglądał stance w temacie:
a) Twój na temat mnie, Mandeli i Pudelka b) Mandeli na temat mnie i Pudelka c) Pudelka na temat mnie i Mandeli"
no ja pamiętam
a) ja raczej uniewinniałem pudelka i mandele, dało się wyczytać, że między wierszami w ciebie bym szedł b) Mandela Pudelka ostatecznie uniewinnił parę minut przed linczem, chciał jebnąć w ciebie zamiast Grahama c) Pudelek 100% chciał jebać w Mandelę po Grahamie
|
|
|
Rozgrywka
Nov 11, 2024 19:07:46 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 11, 2024 19:07:46 GMT 1
Pudelek w mafii musiałby dać questa na Ciebie, jebać w Mandelę, przewidzieć to, że mnie nie przekona do końca do wyjebania dziś Mandeli i zrobić woltę w Ciebie
|
|
|
Rozgrywka
Nov 11, 2024 19:09:45 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 11, 2024 19:09:45 GMT 1
ja jestem niewinny, więc questa nie wybierałem
Mandela w mafii też musiałby robić pewne szachy, że daje questa w Ciebie i wkurwia Pudelka pisząc, żeby od niego [Pudelka] zacząć, przeżyć wkurw niewinnego Pudelka i przekierować lincz na Sabinę
|
|
|
Rozgrywka
Nov 11, 2024 19:11:16 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 11, 2024 19:11:16 GMT 1
mandela jak się nie odezwiesz to lecisz ni
|
|
|
Rozgrywka
Nov 11, 2024 19:13:37 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 11, 2024 19:13:37 GMT 1
"TS - Mandela - Pudelek, to jest 50/50 imo jesli TS jest sędzią" a jakbyś dziś zszedł bez questa, to którego byś mi polecał jebać?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 11, 2024 19:14:00 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 11, 2024 19:14:00 GMT 1
Mandela na ten moment
|
|
|
Rozgrywka
Nov 11, 2024 19:14:11 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 11, 2024 19:14:11 GMT 1
ale jeszcze zdążę ogarnąć myślę
|
|
|
Rozgrywka
Nov 11, 2024 19:15:05 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 11, 2024 19:15:05 GMT 1
ja jestem niewinny, więc questa nie wybierałem Mandela w mafii też musiałby robić pewne szachy, że daje questa w Ciebie i wkurwia Pudelka pisząc, żeby od niego [Pudelka] zacząć, przeżyć wkurw niewinnego Pudelka i przekierować lincz na Sabinę no, a ja? co musiałbym robić w mafii według tego podejścia
|
|
|
Rozgrywka
Nov 11, 2024 19:15:36 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 11, 2024 19:15:36 GMT 1
w sumie mam największe puste pole bo na żadnego się nie deklarowałem, z drugiej strony to właśnie zdecydowane disadvantage
|
|
|
Rozgrywka
Nov 11, 2024 19:16:35 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 11, 2024 19:16:35 GMT 1
ja jestem niewinny, więc questa nie wybierałem Mandela w mafii też musiałby robić pewne szachy, że daje questa w Ciebie i wkurwia Pudelka pisząc, żeby od niego [Pudelka] zacząć, przeżyć wkurw niewinnego Pudelka i przekierować lincz na Sabinę no, a ja? co musiałbym robić w mafii według tego podejścia ciężko powiedzieć, bo nic nie robiłeś niestety od wczoraj po południu do dziś 16:00, tak, jakbyś czekał na ruchy w temacie, chłopaki się określili od razu, więc tam można coś szacować ty czekałeś na bodźce jakieś, żeby ci zapodać temat
|
|
|
Rozgrywka
Nov 11, 2024 19:17:00 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 11, 2024 19:17:00 GMT 1
mandela jak się nie odezwiesz to lecisz ni jak Pudel na mnie głosuje to żadna groźba bo w najgorszym scenariuszu jest 50/50 remis losowanie i tylko ograniczenie szans na to, że quest jest na Pudlu
|
|
|
Rozgrywka
Nov 11, 2024 19:18:31 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 11, 2024 19:18:31 GMT 1
no a na jakie bodźce miałem czekać, jak z tematu ewidentnie wychodzi, że żelazo było gorące po linczu? i ślepy by nie widział, że żeby egze ugłaskać trzeba go uniewinnić i jebać Mandelę? przecież właśnie stając okrakiem imo ograniczyłem sobie całkowicie pole manewru, bo zrobiłem z tego rozgrywkę nie trójstronna, ale dwustronna
|
|
|
Rozgrywka
Nov 11, 2024 19:20:39 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 11, 2024 19:20:39 GMT 1
no a na jakie bodźce miałem czekać, jak z tematu ewidentnie wychodzi, że żelazo było gorące po linczu? i ślepy by nie widział, że żeby egze ugłaskać trzeba go uniewinnić i jebać Mandelę? przecież właśnie stając okrakiem imo ograniczyłem sobie całkowicie pole manewru, bo zrobiłem z tego rozgrywkę nie trójstronna, ale dwustronna no ale to już było po tym, jak napisałem, że Antura postąpił nieoptymalnie wkurwiając egzego, mogłeś się zainspirować no i ciebie mam za lepszego mafiaka niż Anturę, mógłbyś to prędzej wymyślić
|
|