|
Rozgrywka
Nov 11, 2024 19:21:46 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 11, 2024 19:21:46 GMT 1
wychodzi na to że trzeba jebnąć we mnie i liczyć że ruchy Antura / egze przeciw sobie były też nacechowane questem
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 11, 2024 19:25:35 GMT 1
no a teraz tak
quest wczorja nie wszedł, mimo, ze graham byl raczej spodziewana opcja
graham uruchomil ofensywe, niby na egze/mnie, ale glownie na mnie
nawet byl chyba moment, gdzie TS/Mandela pisali, ze no w sumie dobrze daje
jesli quest byl na mnie wczoraj, to czy dzis tez moze byc na mnie? bo jesli nie da sie zdublowac i przeniesc na te sama osobe
to Mandela, ktory gdzies tam sie zastanawial, ale go nie bylo wyglada gorzej niz Pudelek
no i dalej, jak quest dzis nie moze byc na mnie, to Mandela piszacy, ze niby egze, ale moze jednak ten Sabin tez wyglada gorzej niz egze, ktory w tym momencie chyba jest wpierdolony po uszy w tunel
|
|
|
Rozgrywka
Nov 11, 2024 19:27:23 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 11, 2024 19:27:23 GMT 1
nie widzę przeszkód w setupie, żeby nie można było powtórzyć questa
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 11, 2024 19:28:34 GMT 1
z drugiej strony quest mógł nie wejść celowo
no bo znowu mamy trochę pozycję TS jak Grappa Ice w urzędniczej
czyli teoretycznie lepiej mieć jednego decidera niewinnego, który błądzi, więc pytanie powinno być jak jeszcze dzień wcześniej się rozkładały Twoje sympatie
no bo tak, mord na kimś innym niż TS to rozpierdol, ograniczasz sobie opcje
ale jak masz Pudelek - Mandela - Sabin, to jest kociokwik w chuj
jak masz Pudelke - Mandela - Sabin - TS to jest element przewidywalności
no to taka kmina taktyczna bardzije pasuje do Pudelka, niż do Mandeli, chyba, że cała akcja z Grahamem dającym z wątroby była po to, żeby napuścić egzego na Sabina i Sabina na egzego, bo jak ja jestem w tej parze niewinny, to oczywiście, że Graham daje drugiego od siebie z mafii dla równowagi
|
|
|
Rozgrywka
Nov 11, 2024 19:31:32 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 11, 2024 19:31:32 GMT 1
z drugiej strony quest mógł nie wejść celowo no bo znowu mamy trochę pozycję TS jak Grappa Ice w urzędniczej czyli teoretycznie lepiej mieć jednego decidera niewinnego, który błądzi, więc pytanie powinno być jak jeszcze dzień wcześniej się rozkładały Twoje sympatie no bo tak, mord na kimś innym niż TS to rozpierdol, ograniczasz sobie opcje ale jak masz Pudelek - Mandela - Sabin, to jest kociokwik w chuj jak masz Pudelke - Mandela - Sabin - TS to jest element przewidywalności no to taka kmina taktyczna bardzije pasuje do Pudelka, niż do Mandeli, chyba, że cała akcja z Grahamem dającym z wątroby była po to, żeby napuścić egzego na Sabina i Sabina na egzego, bo jak ja jestem w tej parze niewinny, to oczywiście, że Graham daje drugiego od siebie z mafii dla równowagi a czemu cię wczoraj Pudel nie wyjebał? Antura namawiał gorąco
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 11, 2024 19:33:51 GMT 1
aha czyli z tym questem to dobra czutke miałeś Ace MAFIA WYPEŁNIŁA WARUNKI QUESTA I MA DZISIAJ MORD Chyba nie powinieneś o tym mówić XD aha czyli z tym questem to dobra czutke miałeś Ace no ba tylko źle ją oparłem o sabrinę aquafinę tutaj jest ta interesująca sekwencja, co do której chciałem wrócić, bo egze mi się w chuj nie spodobał Ace się przestał podobać egze przed linczem, mnie uniewinnił i egze zaczął tańcować Ihmo Piernik ładnie wyłapał questa na Łuczyku, otwarcie by chyba o tym nie mówił wiec to bedzie mafia Pshemo plus Monti lub Rokoko lub Antura w sumie tu już ta ustawka pod TS pozytyw jest taki, ze pewnie mafia nie wywali Piernika wiec ten z dwojki monti/rokoko przetrwa mord pewnie jest w mafii hehe no i jeszcze przed mordem zrobił se de facto podkładkę pod późniejszy stance rokoko wkurwiony na niego, ten go zaczyna trochę pod mafię podkładać wez mi rokokokokoko wytłumacz jedna rzecz, jestes pewny niewinnosci TS, on sie upiera przy grahamie i mowi ze quest na pielegniarke pewnie poszedl, czemu zdecydowales jednak isc w tego przewidzianego przez twojego niewinnego questa? piszesz jak spalony mafiozo koniec miłości z Pshemasem no jakby był z nim w mafii, to wtedy by się zadecydowało, że go będzie jebał, to czemu nie dał tego questa właśnie? i co ze stosunkiem Pshemo - egze jeszcze przed tym linczem
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 11, 2024 19:34:31 GMT 1
z drugiej strony quest mógł nie wejść celowo no bo znowu mamy trochę pozycję TS jak Grappa Ice w urzędniczej czyli teoretycznie lepiej mieć jednego decidera niewinnego, który błądzi, więc pytanie powinno być jak jeszcze dzień wcześniej się rozkładały Twoje sympatie no bo tak, mord na kimś innym niż TS to rozpierdol, ograniczasz sobie opcje ale jak masz Pudelek - Mandela - Sabin, to jest kociokwik w chuj jak masz Pudelke - Mandela - Sabin - TS to jest element przewidywalności no to taka kmina taktyczna bardzije pasuje do Pudelka, niż do Mandeli, chyba, że cała akcja z Grahamem dającym z wątroby była po to, żeby napuścić egzego na Sabina i Sabina na egzego, bo jak ja jestem w tej parze niewinny, to oczywiście, że Graham daje drugiego od siebie z mafii dla równowagi a czemu cię wczoraj Pudel nie wyjebał? Antura namawiał gorąco Antura namawiał na mnie zamiast Pshema?
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 11, 2024 19:34:57 GMT 1
Nie martw się Rokoko, tak bywa, tak bywa, Luczyk chciał umrzeć, szkoda że chciał będąc w mieście mafia jesteś
|
|
|
Rozgrywka
Nov 11, 2024 19:35:13 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 11, 2024 19:35:13 GMT 1
oczywiście, twardo
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 11, 2024 19:35:18 GMT 1
w sumie ciekawe, że egze przywołuje zdanie Łuczyka a nie przywołuje Sponge i Ace
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 11, 2024 19:37:00 GMT 1
no ale to co, wczoraj by poszli va banque, Pshemo robi Egze/Monti, żeby przynajmniej napuścić Egzego na mnie, a jednocześnie jest przynajmniej próba zbadania terenu, czy nie mogą tego wygrać już teraz? jeśli Pshemo byłby z Anturą, to od początku musieliby grać na to, że Antura jest tym mocniejszym, ale w takim razie dlaczego Pshemo bronił Antury w pewnym momencie, atakując Ciebie, swojego niewinnego, to co wcześniej przytaczałem
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 11, 2024 19:37:29 GMT 1
mam głos na Montim i nie zmienię raczej, tańce które teraz wyczynia to klasyczny mafijny Monti więc wiecie.
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 11, 2024 19:37:39 GMT 1
jutro pshemo, potem chyba antura bo juz pajacuje jakby wiedzial ze nie wygra no ale jeśli egze w mafii, to quest mógł być na anturze
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 11, 2024 19:37:53 GMT 1
chociaż co ja pierdolę, quest jest do 21
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 11, 2024 19:38:56 GMT 1
mam głos na Montim i nie zmienię raczej, tańce które teraz wyczynia to klasyczny mafijny Monti więc wiecie. ciekawe a co by było nieklasycznym mafijnym Montim? i co z tym papierkiem lakmusowym, co miałeś w zanadrzu?
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 11, 2024 19:39:20 GMT 1
to chyba Tobie powinno zalezec a nie nam co?
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 11, 2024 19:42:12 GMT 1
niewinny Monti byłby wkurwiony, że niewinności nie widzimy i zrezygnowany z tego powodu a nie odstawiałby tańców nad znalezieniem mafiozy, kiedy wiele spraw widać jak na widelcu
jesli Antura wygra to w takim stylu no to trudno, niemniej na teraz mam tak 75-25 za winą Montiego.
Winy Piernika nie rozpatruję, bo mógłby to skończyć wczoraj głosując na Montiego.
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 11, 2024 19:43:19 GMT 1
Najmocniej do tego momentu oberwałem ja, Mandela i Mildred Ja w tej edycji jestem łatwym celem bo praktycznie nawet nie oddaję Mandela jest łatwym celem ze względu na kreację Mildred to low poster O swojej niewinności wiem, niewinności Mildred się domyślam nie wiem czy nie przesadzasz z tym najmocniejszym obrywaniem. Podejrzenia krążą, ale bez jednomyślności nikomu się pod dupą nie pali Łuczyk, a do czego mam ich przekonać? Do twgo ze w tej trojce jest jeden mafioza i im ciagnie druta zeby dostac profity. a czemu to pominąłeś, Pudelek jak pisałeś o Łuczyku, tylko wziąłeś, że głosował na mnie? w chuju mam w co pudelek gra teraz, nie podoba mi się ALE mandela co ty za szajs odgrywasz, pokazujesz że jesteś odnosisz się do gierki nie grasz szyfrem a jedyne co piszesz to haha dobre wajbiczki otwarta głowa 1. pomyślałem że quest na mildred później opierałem to o to, że mandela coś za bardzo mi słodzi potem połączyłem go z tobą ty mi się uniewinniłeś tyle pamiętam więcej grzechów i to? czemu nagle tak pomijasz Mandelę, którego miałeś za sto pro mafię telefoniczną?
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 11, 2024 19:45:09 GMT 1
ja nie uważam, żeby w tej edycji było widać moją niewinność, bo zagrałem ją jak żadną inną, ale wiele wprzód i jeśli tyle spraw widać na widelcu, to dlaczego podajesz tylko część faktów, akurat te wygodne, i akurat w tę stronę, która dzisiaj w sumie jest przeważająca? i czemu jak byłem zrezygnowany i miałem to w piździe, to pisałeś, że mi powinno zależeć? to już jest chyba tylko i wyłącznie kwestia do rozpatrzenia, czyś dureń, czy mafia
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 11, 2024 19:45:43 GMT 1
i jakie to są wiele spraw, które widać na widelcu? jakbyś miał wymienić tak ze dwie-trzy?
|
|