|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 11, 2024 20:14:49 GMT 1
czekaj, czytam Mandelę, już rzuciłem tego Grahama
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 11, 2024 20:16:07 GMT 1
No fucks given, Nawet widać że był niewinny bo nikt go nie bronił, mafii lincz był na rękę Najpierw szło ciche i nawet głośne przyzwolenie na mnie, ale Jaśnie Pan mnie obronił (szyfr miał byc po 24 dzisiaj w nocy) To potem poszła akceptacja na Bobka cicha Graham był bronnionyby, chocizz nie mocno, nie wiem co to znaczy Nie pije bo jutro ma turniej szachowy, nie ma to przełożenia z tym czy jest mafia czy miastem Wajcha była dla sprawdzenia reakcji, nie rozważałem go poważnie lol Moja teoria Możliwe że jest w mafii i ma wyjebane na meczowe, gra pod drugiego mafioze, chce wepchnąć jak najwięcej przed siebie, to by nawet mialo sens z hard pushem na mnie, skoro wiadome było że dzisiaj nie zlecę (chociaż moze możliwe, bez szyfru, kto wie), ale potem szedł w zaparte bo go nadal susowalem? Chuj wie, nie widzę woli życia u niego i walki, chyba że robi plejs pod tytułem granie chujowo pod questy a potem szybki wpierdol dla mafi no on pisał tam o tym Grahamie, w sensie czy Graham, czy bob, niby czynami poznawaj, ale nie zagrałby tego źle potem start antagonizmu z egze
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 11, 2024 20:17:25 GMT 1
grasz naprawde giga chujowo pudel rozpisalem kazdego gracza w kazdym graczu rozpisalem co w nim jest sus nie wskazalem nikogo innego do odjebania oprocz Bobka a ty mowisz ze wskazuje Ciebie na susa gdy Ty wyjebales z kreacji bez powodu i wskazales mnie na susa i do teraz nie podales na to zadnego powodu w sumie Sleuth był też bardziej wholesome, a tutaj jak mu pierdolnął plan grania na szyfr, a w niego Pudel wystartował, to armaty mocne
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 11, 2024 20:18:15 GMT 1
Wskazalem kreacyjnie Spongeboba, bo mnie zaatakował bez powodu (to byłoby bardzo wygodne dla Kacperka - zaatakowac mnie bez powodu xd na wygodny lincz, gdy gram edycje w kreajci), ale z tego ataku sie wycofalem i wrzucilem obrazek i zaproponowalem wspolprace. Kacperek mnie olał cipełczym moczem i nagle rzucil sie do ataku na mnie w tym samym czasie zaczalem wrzucac swoje kody, ale i tak chcialem je rozszyfrowac po 24;00 tam deklarowalem glos na Kacperka ale oczywiscie gówno sie wylało, Zielonka szyfrant odszyfrowal, mafia wiedizala ze pojdzie glos na Kacpra, zaakceptowala ten lincz i chuj mandela, a czmeu nie zmieniles? skoro post factum miales pozycje, ze kacper chujowy lincz? nie bylo cie w ogole o 21?
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 11, 2024 20:18:57 GMT 1
to ze mnie kurwa wjebał Jasnie Pan to juz nie moja wina imo mandela by zlecial gdyby nie odszyfrowanie
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 11, 2024 20:21:15 GMT 1
Swoja droga, to jest absurdalnie pojebane. Mildred uwazajaca ze Graham jest w mafii Nie glosuje na niego (moglby byc remis) wali w pustostan, xd Teraz WYROCZNIA OJEJ wrzuca memu "powinno wyjsc inaczej" po linczu mimo iz sama w tym linczu nie glosowala w top ani w kontre i sama nijak sie przyczynila do czegokolwiek w tym linczu (iks de) a teraz jeszcze wchodzi z etycznym wyzszym stancem xddd z dupy zawiazuje sie koleczko jebiace na Grahama bardzo czarne chmury nad Grahamem i co robi Mildred chca zabic Grahama? chce rozpiredalac koleczko adoracji, ktore powoli ukierunkowalo sie mocno w Grahama KOMEDIA to tez musialoby byc zreczne, bo wczensiej sie przekonywal do grahama w mafii, a tutaj niby sie wpierdala w Mildred o Grahama, ergo, ma obu w mafii, ale Mildred sie przesuwa no generalnie musialby zagrac dobra partie w mafii bardzo dobra partie
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 11, 2024 20:21:26 GMT 1
To jest kurwa oczywiste Mildred, ze oczywisci i potezni mafiozi, jak Ja w tej edycji na przyklad, przewodza linczom, podejmuja chujowe decyzje i z nimi zyja i wiadomo tez ze takie szmulowskie mafijne pety jak Ty, ustawiaja sie w drugim szeregu, gówno w kreacji, strzały w bok, a potem gaslighting, hehe
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 11, 2024 20:21:45 GMT 1
Anture wrzucam na czarnoliste bo to juz nawet nie ma sensu jak ten chlopak potrafi odleciec
Zaorałeś się jak MafiaCornerowcy na MafiaUniversowym discordzie XD
Przyszedł z bólem dupy, zrobił z siebie debila, i zaczyna ignorować ludzi których zaatakował
tu juz nie ma Grahama, tylko Mildred
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 11, 2024 20:22:37 GMT 1
Monti i Pshemo też. Egze też. Dużo zabijania będzie. Bo tylko siebie widzę niewinnym i Ace Venture.
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 11, 2024 20:23:05 GMT 1
ciekawe jak nastroje w Kedzierzynie Weszliśmy do pubu.
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 11, 2024 20:23:16 GMT 1
MAFIA WYPEŁNIŁA WARUNKI QUESTA I MA DZISIAJ MORD Chyba nie powinieneś o tym mówić XD
|
|
|
Rozgrywka
Nov 11, 2024 20:25:03 GMT 1
via mobile
Post by mandela on Nov 11, 2024 20:25:03 GMT 1
Wbiłem na siłownię na styk. Poslalem na Montiego. Easy win, jeżeli Piernik nie jeet w mafii, nawet chciałem proponować by Piernik się poświęcił, ale to nie ma sensu bo wczoraj mógłby zwajchowac z Pshemem i wygrać. To Samo Egze.
Czyli wczorajszą meczowka dała mechaniczne uniewinnienie dla Egze i dla Piernika.
Wygraliśmy.
Propsy Piernik za MVP XD dla mnie też było osiągalne, aż żałuję że nie pograłem lepiej, ale te dobre olejsy pozwoliły zrobić dobra strusdje
To jest, szyfr zadziałał, uniewinnienie na Rokoko zadziałało, pressing na Egze zadziałał bo dał dużo od siebie, stworzenie core z Piernikiem i Rokoko zadziałało.
Jedna z lepszych moich edycji, może najlepsza oprócz Discordowej
Jest kozak, widzimy się na głosowym, chociaż pewnie nie wbije o 21 bo siłownia
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 11, 2024 20:25:10 GMT 1
Pshemo. Monti. Egze. PIERNIK W tej kolejności. Monti w chuj bardziej niewinny niż Egze Dzisiaj Pshemo, bez wyjątku, głosuje tutaj no matter what, Egzego odpuszczam całkowicie tego nie kumam, czmeu nie dalby tego questa na Pshema? wlasnie dlatego, ze ostatecznie chcial namowic na mnie, wjebac sie we mnie i skonczyc gre? odwolywal sie do TS, jebal po mnie i po egze rowno, na balansie, ale chcial ukurwic Pshema bez wyjatku, do momentu, jak wg TS chcial jednak wjebac sie we mnie
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 11, 2024 20:26:11 GMT 1
Wbiłem na siłownię na styk. Poslalem na Montiego. Easy win, jeżeli Piernik nie jeet w mafii, nawet chciałem proponować by Piernik się poświęcił, ale to nie ma sensu bo wczoraj mógłby zwajchowac z Pshemem i wygrać. To Samo Egze. Czyli wczorajszą meczowka dała mechaniczne uniewinnienie dla Egze i dla Piernika. Wygraliśmy. Propsy Piernik za MVP XD dla mnie też było osiągalne, aż żałuję że nie pograłem lepiej, ale te dobre olejsy pozwoliły zrobić dobra strusdje To jest, szyfr zadziałał, uniewinnienie na Rokoko zadziałało, pressing na Egze zadziałał bo dał dużo od siebie, stworzenie core z Piernikiem i Rokoko zadziałało. Jedna z lepszych moich edycji, może najlepsza oprócz Discordowej Jest kozak, widzimy się na głosowym, chociaż pewnie nie wbije o 21 bo siłownia W sumie Ty na mnie jednego posta nie dałeś przez całą edycję. Jebałeś egze jak psa, a o mnie nic.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 11, 2024 20:26:29 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 11, 2024 20:26:29 GMT 1
a ty monti nie nadrobiłeś tego linczu, że nie byłeś świadom, że Mandela chciał się wjebać w ciebie na koniec?
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 11, 2024 20:27:12 GMT 1
no ale to już chyba gg, bo w najlepszym razie jest 2-2 i Antura z laudacją dla siebie, którą może wygasić tylko losowanie w remisie
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 11, 2024 20:27:47 GMT 1
a ty monti nie nadrobiłeś tego linczu, że nie byłeś świadom, że Mandela chciał się wjebać w ciebie na koniec? czytałem jak sie obudziłem, ale nie zwrocilem na to uwagi, pamietalem glownie jak pisaliscie, ze Graham dobrze daje
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 11, 2024 20:28:00 GMT 1
Proszę każdego o napisanie do czego mu się Sabin w tej grze przydał poza właśnie rozszyfrowaniem tego szyfru. No nic
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 11, 2024 20:28:05 GMT 1
ładnie Sabin potańczyłeś, ale pora to kończyć
|
|
|
Rozgrywka
Nov 11, 2024 20:28:13 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 11, 2024 20:28:13 GMT 1
okej, gun to the head byś stawiał mandela, czy pudel?
|
|