|
Post by Pudelek on Nov 11, 2024 20:39:33 GMT 1
byłeś całkiem miły całą grę, więc teraz się możesz powyżywać, pozwalam
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 11, 2024 20:40:04 GMT 1
na ile jestes pewien, Piernik?
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 11, 2024 20:40:16 GMT 1
jakbys mial szanse dac teraz per głowa
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 11, 2024 20:41:12 GMT 1
antura za bardzo w jakies dziwne tony na temat mvp piernika i generalnie takie typowo miastowe odruchy prezentuje w ekspresji, a do tego az za bardzo wyjebane na rozgrywke, by mial byc w mafii
piernika uniewinniam za nieglosowanie na montiego wczoraj
ja jestem niewinny
pozostaje monti ktoremu niewiele zabraklo do zwyciestwa
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 11, 2024 20:42:38 GMT 1
plus to co pisalem na temat taktyki gry, pshemo z antura zostawiliby luczyka, bo to zawsze luczyk do zlinczowania na koncu i luczyk naganiajacy na montiego, a jednak luczyk dostal questa.
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 11, 2024 20:42:45 GMT 1
byłeś całkiem miły całą grę, więc teraz się możesz powyżywać, pozwalam no ty nie rozumiesz jednej rzeczy wymadrzales sie jak to masz w zwyczaju po meczowce Colliny bo nie skumales, ze to zalozenie bylo takie, a nie wykonanie pamietajac i znajac Twoje wymadrzanie i widzac, jak dzialasz w tej edycji, nie byloby prostszej rzeczy niz powiedziec z ranca nie no kurwa ten Pudelek niewinny i jebnac w Anture, a potem se dorobic jakas legende, bo jest co do dorobienia no i ja se teraz znowu, musialbym, dorobic zle zalozenie, majac rozwiazanie jak na widelcu i samo to jeszcze by mnie nie sklanialo do tego, ze jestes mafioza no ale siedziales na utkanej caly dzien, czekales co to sie podzieje, Antura wszedl, spierdolil i podklepales XD
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 11, 2024 20:44:41 GMT 1
plus to co pisalem na temat taktyki gry, pshemo z antura zostawiliby luczyka, bo to zawsze luczyk do zlinczowania na koncu i luczyk naganiajacy na montiego, a jednak luczyk dostal questa. no imo jesli jestes niewinny, to zagrali na dwa questy z rzedu Mildred + Sabin i nie mieliby zadnego linczowania na koncu, bo koniec bylby wczoraj a po wybadaniu tematu, koniec jest w sumie dzisiaj tak czy siak, wiec whatever, przeciez to ja tu jestem do rozjebania na koncu, a nie luczyk, uwzgledniajac mord na Ace, ktory mnie uniewinnial i stosunek TS, to jeszcze latwiejsze, niz nieprzewidywalny Luczyk ktory skakal cala gre a Antura w sumie o mnie nic nie napisal cala gre poza podklepaniem tego co pisal Graham no to w sumie mozesz byc niewinny XD
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 11, 2024 20:44:52 GMT 1
juz huj, gg albo powodzenia
|
|
|
Rozgrywka
Nov 11, 2024 20:44:59 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 11, 2024 20:44:59 GMT 1
jakbys mial szanse dac teraz per głowa no tak gth bym Anturę uniewinnił 60-40 na ciebie vs pudel
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 11, 2024 20:46:04 GMT 1
piernik mi sie podoba, bo nigdy nie wiem czy on podpuszcza tego biednego monciarza czy na serio xD
|
|
|
Rozgrywka
Nov 11, 2024 20:46:18 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 11, 2024 20:46:18 GMT 1
no bo jednak Antura się wjebał z tym akapitem na pshema, że gra chujowo, ale ze żaden z grona monti egze tego nie widział, to za duży zbieg okoliczności
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 11, 2024 20:48:02 GMT 1
jakim akapitem?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 11, 2024 20:48:53 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 11, 2024 20:48:53 GMT 1
Paul Graham – Pshemo, jezeli dobrze odczyytuje niedawne (godzine tmeu?) zapytanie czy gra pijany. No totalnei rozmemlany, bezenergiczny, bezjajeczny, bezatakujacy, tlo tlo tlo. No ttalnie jego mafiozowa meta. Czyli dobrze sie trzyma i ogolem gra chujowo. Jedyny rz dobrze odwzorwoal swoja mieska mete gdy byl w multi-mafi, a tka tragedia za tragedia w mafii az do czasow Karetki i tej Aldony gdzie glonowal. No ale wracajac jezeli to Pshemo to slabiutko pshemo, ktory nie szuka celi, nie napierdala, nie dziala, nie pressuje, i jest tlem. Dla mnie totalnie to odjebania. Zakladjac ze pshemo nie umie odwzorowac miejskiej neurotycnzosic, a nie gra jak snajper wlaacy w konkretne cele. To nic mi sie nie sklada. Nie bede uttaj powtarzal swojej wczesniejszej krytyki Paula. Duzo obecnosci, duzo pisania, duzo pustych wiadomosci, takie pozycjonowanie sie, pokazywanie ze sie jest, troche nawizywania podswiadomej wspolpracy. No absolutnie wszystko mi sie tutaj nie podoba
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 11, 2024 20:48:57 GMT 1
no imo jesli bedziemy grali dalej to nie mozesz uniewinniac antury
|
|
|
Rozgrywka
Nov 11, 2024 20:49:44 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 11, 2024 20:49:44 GMT 1
jak Antura winny to raczej nie będziemy grali dalej xD bo dał quest w cb
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 11, 2024 20:50:48 GMT 1
hmm, no ale on to zajebal szyfrem
nie glosowal na Grahama D1
potem zajebal Mildred mimo ze chcial grahama
Grahama ostatecznie zajebal mimo proby wajchy na mnie
dla mnie to zero uniewinniajacego, bo zrobil to co modelowo trzeba zrobic, a czego nie robilem ja i w sumie Pudel
czyli tak sie wpierdolil w kumpla, zeby byl z tego jakis wydzwiek, ale jak byly decydujace momenty, to nie robil tego co powinien a co zostalo tam napisane
no i go uniewinniasz, a ja glosowalem na Pshema D1, jak mogl sie wykopyrtnac
moze Ty jestes w mafii XD
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 11, 2024 20:51:50 GMT 1
jak Antura winny to raczej nie będziemy grali dalej xD bo dał quest w cb no nie, bo quest jest do linczu na Grahamie, mogl zobaczyc ze ja slabo ide i pierdolnac w egzego, co w sumie by tlumacyzlo te fajty a potem jak zobaczyl, ze ty stoisz w sumie za egze, to dzisiaj jeszcze przedluzenie rozgrywki by bylo
|
|
|
Rozgrywka
Nov 11, 2024 20:53:42 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 11, 2024 20:53:42 GMT 1
hmm, no ale on to zajebal szyfrem nie glosowal na Grahama D1 potem zajebal Mildred mimo ze chcial grahama Grahama ostatecznie zajebal mimo proby wajchy na mnie dla mnie to zero uniewinniajacego, bo zrobil to co modelowo trzeba zrobic, a czego nie robilem ja i w sumie Pudel czyli tak sie wpierdolil w kumpla, zeby byl z tego jakis wydzwiek, ale jak byly decydujace momenty, to nie robil tego co powinien a co zostalo tam napisane no i go uniewinniasz, a ja glosowalem na Pshema D1, jak mogl sie wykopyrtnac moze Ty jestes w mafii XD no on powiedział, że nie głosował na pshema, bo niezręcznie by było na żywo
|
|
|
Rozgrywka
Nov 11, 2024 20:53:53 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 11, 2024 20:53:53 GMT 1
XD
|
|
|
Rozgrywka