|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 1:58:20 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 1:58:20 GMT 1
Nie, jakbym chciał to bym rzucił złośliwością, chciałem ci pokazać jak to działa. jak co działa? że cię oskarżyłem o zbytni rozsądek, poczułeś się niefair, więc rzuciłeś tym dziwnym prztyczkiem, żebym poznał na własnej skórze, jak się poczułeś i cię już broń Boże o takie rzeczy nie oskarżał?
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 1:59:05 GMT 1
No żebyś zobaczył jak łatwo jest napisać posta, który po prostu brzmi rozsądnie.
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 1:59:37 GMT 1
Graham dlaczego zachowujesz się jak flegmatyk? Jak Flegmatyk czyli właściwie jak?
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 2:01:29 GMT 1
Dokładnie tak chciałem zagrać jak jest napisane pod flegmatykiem.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 2:05:53 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 2:05:53 GMT 1
a zgodziłbyś się z tezą, że w mafii częściej jesteś flegmatykiem? w sensie ty, osobiście
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 2:08:03 GMT 1
Tak, ale to nie jest powód żebym miał specjalnie unikać takiego sposobu gry.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 3:17:41 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 3:17:41 GMT 1
no to do wora cię chyba Paul zapakujem. bo tak to będę się martwił, że jesteś w mafii, a te flegmatyczne założenia przedgrowe to wymówka. chyba że mi sprzedasz lepszego kandydata do wora.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 3:22:29 GMT 1
Generalnie ja to bym powiedział, że Paul w mafii w swoim spokojniejszym wydaniu to jest prędzej takim melancholikiem.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 3:23:25 GMT 1
Aczkolwiek no serio, jak to piszę, to ja nie czuję, że ja to muszę pisać, bo on się sam wybroni.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 3:26:06 GMT 1
Aczkolwiek no głupie lincze się też zdarzają, i to nie jest żadna ujma, najlepsze kluby piłkarskie tracą głupio bramki, ale tutaj jak będę mógł, to będę się starał raczej od takich linczów odwodzić.
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 8, 2024 3:49:18 GMT 1
no ja stawiam, ze albo razem jestescie w mafii albo obaj niewinni i trzeba isc w te twoja liste acek.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 3:50:04 GMT 1
Spongeboba nie złapię na tym etapie. No nie i chuj. Za dobry jest na moje czytelnictwo duszy. Aczkolwiek zmienił on tę swoją metę ostatnio pod względem postarankowym, żeby mógł normalnie grać według swojego potencjału również w mieście, i trochę chuja poczynia dalej z tym w tej edycji? Trochę takie non alliance factor to dla mnie z opisu logicznie, ale mam dysonans. I tak, wiem, że dopiero d0 i że się może za mocno wczułem.
Pudelek? Ma ostrą formę dla mnie przybrać, ma, kurwa jego mać, szczekać. Nie wiem, ja tego gracza kojarzę z nocnych faz, i on wręcz to, że ktoś prezentuje formę wysokopostową, znajduje jako zachętę do jeżdżenia z takim graczem, a tutaj to gówno na razie robi, zawiedziony jestem CAŁKOWICIE. Jakieś sobie założenie przybrał, ma takiego chłystka jak ja, i nic totalnie z tym nie robi. Jak się nie rozkręci to absoulutnie kandydat do linczu.
Mandela – no kolejny kurwa kandydat, gdzie można wypierdolić (według mnie) to co on dzisiaj pisał, mogłoby go równie dobrze nie być, i oceniać to, jak dzisiaj wyjdzie ze swojej kreacji. Jak nie wyjdzie no to essa, jak zdecyduje się nie wychodzić będąc w mieście (i w dodatku będąc, jak sugerowaliście, Anturą), to może się oficjalnie pierdolić na ryj.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 3:50:40 GMT 1
Pisałem tę listę i miałem nie wysyłać jeszcze, ale jak zobaczyłem twojego posta, Pudel, to uznałem, że od razu klikam wyślij.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 3:52:13 GMT 1
Pudel ty mi się w chuj nie podobasz, już abstrachując od warczenia na mnie, ale jeden post mi się spodobał, i widzę tutaj podłoże do tego, że mimo wszystko w mieście jesteś.
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 8, 2024 3:53:26 GMT 1
pierdolisz strasznie
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 3:54:25 GMT 1
Ok.
Co byś poprawił.
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 8, 2024 3:56:08 GMT 1
ide w spanko, jutro trzeba dojechac dr mendele
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 3:56:45 GMT 1
Teraz ty pierdolisz.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 3:57:16 GMT 1
Skąd wiesz co zaprezentuje jutro Mandela, jego ocena zależy praktycznie tylko od tego, i to właśnie napisałem.
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 8, 2024 3:58:08 GMT 1
przede wszystkim mi sie nie podoba jakies pisanie szyframi (pisanie po angielsku zreszta tez) dla jakiejs konwencji, gdzie to gra na czutki i jak kazdy sie zaprezentuje w miare naturalnie, to mafia bedzie miala mega trudno. Zreszta do Grahama tez mam podobne pretensje, zamiast grac swoje to gra jakiegos kurwa flegme i sie jeszcze z tego tlumaczy. Ja sobie chcialem pograc kreacyjnie, ale w sumie uznalem, ze bez mordow to bez sensu.
|
|