|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 3:58:08 GMT 1
Dobra cofam, Pudel mi się w chuj jednak nie podoba
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 8, 2024 3:59:25 GMT 1
a pierwsze strony to tak tylko w robocie przegladalem i glowne co mi sie rzucilo, to to, ze łapałeś sie kazdego pretekstu by uniewinnic grahama, wiec uznalem, ze moze razem w mafii jestescie.
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 8, 2024 4:02:14 GMT 1
ciekawe bo tu graczy bym mogl w sumie podzielic na trzy grupy: ofensywni odklejeni defensywni
plus moze spongebobek jako oddzielna kategoria
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 4:04:44 GMT 1
Odklejeni jacy
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 8, 2024 4:07:41 GMT 1
przy czym odklejeni/defensywni stanowią polowe graczy, jaka jest szansa, ze tam nie ma mafii?
musialoby zajsc ciekawe zrzadzenie losu, mafia wejsc w miare ofensywnie (neutralnie), miasto wyjatkowo pasywnoodklejonym.
spongebobek jak jestes niewinny to Ci wlasnie porzadkuje gre
ofensywni sabin, trzecia strona defensywni ace, graham odklejeni mengele, pielegniarka
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 4:12:13 GMT 1
no i git, nad czym ja się pocę jak ty masz taki łeb
dobranoc
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 8, 2024 4:15:00 GMT 1
mafia moze byc jakas mieszanka ofensywnego z odklejonym, ale to sie bedziemy martwic pozniej. lece w spanko, bo koledzy z pierwszej zmiany juz dawno na nogach
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 4:49:55 GMT 1
kurwa ja prosty chłop jestem
wpisałem 'spanko' w wyszukiwarkę forumową
i nie wiem co myśleć teraz, zobaczymy co będę myślał jutro
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 5:04:54 GMT 1
via mobile
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 5:04:54 GMT 1
Dzień dobry, grupo. Dzisiaj spotykamy się, żeby omówić problemy Pana Ventury i Pana Pudelka. Pan Pudelek po krótkiej nieobecności postanowił zaatakować Pana Venturę. Ten z początku nieco obsrany, zaczał się jednak odgryzać. Czy osoby, które się nie wypowiedziały do tej pory chcą zabrać głos?
Ciekawe jest też relacja Pana Strony z Panem Venturą. Obaj siebie uniewinnili i starają się przebywać razem jak najwięcej. Panie Strono, czy Pana zdaniem moralne jest wtkorzystywanie drugiej, nieświadomej osoby, żeby osiągnąć własne cele?
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 5:07:15 GMT 1
No a na posta mi nie odpowiedziałaś.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 5:07:28 GMT 1
Haha ja nie śpię ja czuwam
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 5:17:00 GMT 1
No a co myślę teraz – hohohoho ja to miałem grać kreacyjnie, ale zobaczyłem że mordów nie ma (fuck off, grałeś już taką liczbowo edycję i musiałeś znać ten setup od początku) i w sumie dalej chuja gram, dopierdolam się do Ventury, a do wyczyszczenia jest ktoś z przedpola (Antura coś ty za gówno wynalazł) Hohohoho widzę że inni grają kreacyjnie/daleko od swojego potencjału (sam miałem tak grać/sam tak gram) – do wyjebania. Chodzi o to, że sam grasz teraz, jeśli jesteś w mieście, jakbyś dalej tego mordu unikał, ale słowami narracyjnymi starał się nakreślić inną narrację w umysłach innych. Pudelek
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 5:19:08 GMT 1
Ciekawe jest też relacja Pana Strony z Panem Venturą. Obaj siebie uniewinnili i starają się przebywać razem jak najwięcej. Panie Strono, czy Pana zdaniem moralne jest wtkorzystywanie drugiej, nieświadomej osoby, żeby osiągnąć własne cele? 1. część zdania – jakieś sugeorwanie współpracy, kurwa nie wiem. 2. część zdania – już pytanie tylko jednej ze stron o wykorzystywanie drugiej (bez uwzględnienia vice versa). Coś tu nie gra.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 5:29:21 GMT 1
via mobile
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 5:29:21 GMT 1
Panie Ventura, proszę połknąć medykamenty. One Panu pomogą. Wydaje mi się Pan dobrą lecz zagubioną duszą w trakcie manii. Moim zdaniem szuka Pan nie tam, gdzie powinien. Proszę przejrzeć dotychczasową twórczość Pana Strony. Nie uważa Pan, że jest tam dużo rzeczy, które były "na pokaz"?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 5:31:26 GMT 1
via mobile
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 5:31:26 GMT 1
Poza tym sen jest niezbędny w procesie leczenia i dobrego stanu psychofizycznego. Dobrze byłoby się trochę przespać, odpocząć od grupy. Może wówczas wróci Pan z odpowiednim nastawieniem i myśleniem ukierunkowanym na właściwe tory.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 6:00:56 GMT 1
via mobile
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 6:00:56 GMT 1
Za niedługo kończę swój dyżur, więc podzielę się dobra radą na koniec. Wystarczy tak naprawdę uniewinnić dwie osoby, żeby wygrać grę. Nie uniewinniać na zapas, nie uniewinniać na podstawie błahostek, ale naprawdę wydaje się to proste. Mafia pewnie ma olej w głowie, a przy tak małej edycji powinna mieć. Otóż mafia powinna pójść dwoma kierunkami jeśli chce wygrać. Po pierwsze wejść do tramwaju zwanego uniewinnieniem lub ciągle siać niepokój i zwątpienie w szeregach miasta odnośnie do umiewinnień. Dzisiaj jest pierwszy dzień pracy grupy, więc ta strategia może nie być aż nadto widoczna, ale warto zwracać na to uwagę w dalszej perspektywie. Do zobaczenia na popołudniowych zajęciach.
|
|
|
Post by spongebobek on Nov 8, 2024 8:21:13 GMT 1
przy czym odklejeni/defensywni stanowią polowe graczy, jaka jest szansa, ze tam nie ma mafii? musialoby zajsc ciekawe zrzadzenie losu, mafia wejsc w miare ofensywnie (neutralnie), miasto wyjatkowo pasywnoodklejonym. spongebobek jak jestes niewinny to Ci wlasnie porzadkuje gre ofensywni sabin, trzecia strona defensywni ace, graham odklejeni mengele, pielegniarka ace i 3 strona płynnie przechodza od ofenzywy do defenzywy ale generalnie podoba mi sie to zaszufladkowanie
|
|
|
Post by spongebobek on Nov 8, 2024 8:22:19 GMT 1
Spongeboba nie złapię na tym etapie. No nie i chuj. Za dobry jest na moje czytelnictwo duszy. Aczkolwiek zmienił on tę swoją metę ostatnio pod względem postarankowym, żeby mógł normalnie grać według swojego potencjału również w mieście, i trochę chuja poczynia dalej z tym w tej edycji? Trochę takie non alliance factor to dla mnie z opisu logicznie, ale mam dysonans. I tak, wiem, że dopiero d0 i że się może za mocno wczułem. jak to wymyśliłes?
|
|
|
Post by spongebobek on Nov 8, 2024 8:24:21 GMT 1
w sensie skąd ten pomysł? zagrałem jedną grę w której byłem porządny, teraz planuje kolejna ale celem absolutnie nie jest uwolnienie potencjału w mieście
|
|
|
Post by spongebobek on Nov 8, 2024 8:26:19 GMT 1
przy czym odklejeni/defensywni stanowią polowe graczy, jaka jest szansa, ze tam nie ma mafii? musialoby zajsc ciekawe zrzadzenie losu, mafia wejsc w miare ofensywnie (neutralnie), miasto wyjatkowo pasywnoodklejonym. spongebobek jak jestes niewinny to Ci wlasnie porzadkuje gre ofensywni sabin, trzecia strona defensywni ace, graham odklejeni mengele, pielegniarka ace i 3 strona płynnie przechodza od ofenzywy do defenzywy ale generalnie podoba mi sie to zaszufladkowanie same zaszufladkowanie jest o tyle rozsądne, że oceniając technicznie zawsze najmniej będą się podobali odklejeni mengele i pielęgniarka, a jednocześnie z jakimś 90% pewnościa mozna zakładać że mengele nie będzie z pielęgniarką
|
|