|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 10:21:39 GMT 1
via mobile
Post by mandela on Nov 8, 2024 10:21:39 GMT 1
Mandela został poslany na przymusowe roboty reedukacyjne, a jego możliwość wysyłania notatek poprzez sprzątaczki zniknęła. Jednakże udało mu się przeblagac naczelnika do włączenia radia Wolne Miasto, które 24/7 przekazywało procesy sledcze, majace na celu pozbyć się macicieli. Pracując w zimnie, niewyspany i zmęczony, starał się skupić na utrzymaniu siły umysłu.
Na mieście zaś członkowie ANC zaczęli zbierać od zainteresowanych karteczki - każdy kto chce by do jakiejkolwiek sprawy odniósł się Mandela, proszę się zwrócić do nas. Przekażemy. Za wolność! Za równość! Za ciekawa grę! I za rozjebanie mafii rzecz jasna.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 10:47:33 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 8, 2024 10:47:33 GMT 1
Pudelek, jesteś w mafii z Grahamem?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 10:48:21 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 8, 2024 10:48:21 GMT 1
Najgorzej, że zapomniałem czemu pytałem, bo mnie olałeś, Pudel.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 10:57:36 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 8, 2024 10:57:36 GMT 1
A jakie jest według Was teraz technicznie dobre zachowanie Mandeli? Zrobienie sobie czegoś z podejrzeń i zmiana stylu gry, czy pójście w zaparte?
Nie jest tak, że, oczywiście, kreacja rozmydla, ale póki co ma wyjebane na to że zebrał lekkie cięgi?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 11:04:23 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 8, 2024 11:04:23 GMT 1
No bo jak tak sobie myślę, to dziś nie ma questa chyba, więc już abstrahując od tego że trzeba wywalić mafiozę 🙉, to jest najlepszy moment na wyrzucenie kogoś konsensusowo, wiecie o co mi chodzi?
Że w D1 najbardziej zagrożeni są najbardziej wprost mafijni bo nie trzeba robić żadnych kwadratowych jajec i nawet pójść masówką, nie dokładasz innych czynników do osądu bo nie musisz, nie grasz strategią.
I jak tak sobie myślę z tej perspektywy, to w sumie:
1. Graham dalej gra jak duch i nie zmienił tego pod naporem. 2. Mandela ma swój świat i wywalone na nas, a jeszcze dorzucił ten jeden fragment co mnie zainteresował - 'jak chcecie ze mną porozmawiać, to macie teraz czas', no koleś jest wyrzutkiem i miałby jaja tak w mafii?
a potem: 3. Mildred zeszła z kreacji, nie jest tak że mam to za minus jakiś wielki, ale nie ma continuity, nie da się rozstrzygnąć czy pod wpływem moich postów czy sama z siebie, ale faktem bezsprzecznym jest sama zmiana. 4. Pudelek w ogóle zmienił styl gry jak zebrał cięgi.
No to właśnie. Czy to nie jest momenty gry, gdy adiustacja do oczekiwań jest teoretycznie najbardziej mafijna, a pójście w uporze z kolei raczej byłoby w idealnym świecie przypisane do miastowego? Jak to jest?
Pudelek, co sądzisz?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 11:08:22 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 8, 2024 11:08:22 GMT 1
Mandela został poslany na przymusowe roboty reedukacyjne, a jego możliwość wysyłania notatek poprzez sprzątaczki zniknęła. Jednakże udało mu się przeblagac naczelnika do włączenia radia Wolne Miasto, które 24/7 przekazywało procesy sledcze, majace na celu pozbyć się macicieli. Pracując w zimnie, niewyspany i zmęczony, starał się skupić na utrzymaniu siły umysłu. Na mieście zaś członkowie ANC zaczęli zbierać od zainteresowanych karteczki - każdy kto chce by do jakiejkolwiek sprawy odniósł się Mandela, proszę się zwrócić do nas. Przekażemy. Za wolność! Za równość! Za ciekawa grę! I za rozjebanie mafii rzecz jasna. Daj klucz do szyfru.
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 8, 2024 11:14:03 GMT 1
zmieniłem styl bo nie miałem zamiaru polecieć za ciągnięcie kreacji, skoro nie ma mordów, a co do bycia w mafii z Grahamem, to nie jestem, ale wiem dlaczego o to pytałeś (tyle, że wtedy jeszcze chciałem ciągnąć kreację)
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 11:27:09 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 11:27:09 GMT 1
eee to wejście piguły wam się nie wydało średnie?
przecież wbiła jak kanał commentary
murzyn Ty to widzisz?! a jak to widzisz, to czemu milczysz?!
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 11:28:12 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 11:28:12 GMT 1
A jakie jest według Was teraz technicznie dobre zachowanie Mandeli? Zrobienie sobie czegoś z podejrzeń i zmiana stylu gry, czy pójście w zaparte? Nie jest tak, że, oczywiście, kreacja rozmydla, ale póki co ma wyjebane na to że zebrał lekkie cięgi? no jak jest w mieście, to fajnie, jakby wszedł zrobił chill wajbiki i dał myśl uwolnioną miastową
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 11:30:51 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 11:30:51 GMT 1
no ja stawiam, ze albo razem jestescie w mafii albo obaj niewinni i trzeba isc w te twoja liste acek. a dlaczego Graham nie mógłby być w mafii bez Ventury?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 11:33:12 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 8, 2024 11:33:12 GMT 1
Który murzyn?
|
|
|
Post by spongebobek on Nov 8, 2024 11:33:37 GMT 1
No bo jak tak sobie myślę, to dziś nie ma questa chyba, więc już abstrahując od tego że trzeba wywalić mafiozę 🙉, to jest najlepszy moment na wyrzucenie kogoś konsensusowo, wiecie o co mi chodzi? Że w D1 najbardziej zagrożeni są najbardziej wprost mafijni bo nie trzeba robić żadnych kwadratowych jajec i nawet pójść masówką, nie dokładasz innych czynników do osądu bo nie musisz, nie grasz strategią. I jak tak sobie myślę z tej perspektywy, to w sumie: 1. Graham dalej gra jak duch i nie zmienił tego pod naporem. 2. Mandela ma swój świat i wywalone na nas, a jeszcze dorzucił ten jeden fragment co mnie zainteresował - 'jak chcecie ze mną porozmawiać, to macie teraz czas', no koleś jest wyrzutkiem i miałby jaja tak w mafii? a potem: 3. Mildred zeszła z kreacji, nie jest tak że mam to za minus jakiś wielki, ale nie ma continuity, nie da się rozstrzygnąć czy pod wpływem moich postów czy sama z siebie, ale faktem bezsprzecznym jest sama zmiana. 4. Pudelek w ogóle zmienił styl gry jak zebrał cięgi. No to właśnie. Czy to nie jest momenty gry, gdy adiustacja do oczekiwań jest teoretycznie najbardziej mafijna, a pójście w uporze z kolei raczej byłoby w idealnym świecie przypisane do miastowego? Jak to jest? Pudelek, co sądzisz? ja myślę, że wychowawczo pod budowanie świetlanej przyszłości należy polinczować odklejusów żeby nam się kolejne warmianiny i dużysze nie mnożyły
|
|
|
Post by spongebobek on Nov 8, 2024 11:33:49 GMT 1
odklejusy ręce do góry!
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 11:36:22 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 11:36:22 GMT 1
Dzień dobry, grupo. Dzisiaj spotykamy się, żeby omówić problemy Pana Ventury i Pana Pudelka. Pan Pudelek po krótkiej nieobecności postanowił zaatakować Pana Venturę. Ten z początku nieco obsrany, zaczał się jednak odgryzać. Czy osoby, które się nie wypowiedziały do tej pory chcą zabrać głos? Ciekawe jest też relacja Pana Strony z Panem Venturą. Obaj siebie uniewinnili i starają się przebywać razem jak najwięcej. Panie Strono, czy Pana zdaniem moralne jest wtkorzystywanie drugiej, nieświadomej osoby, żeby osiągnąć własne cele? no średnio dajesz, bo ja tak czułem, że ktoś się może przywalić, że pocketuję Venturę i to chyba łatwa przyjebka, temat dnia a powiedz mi, kochana moja piguło, które rzeczy robię na pokaz? tak jakbyś paluszkiem miała pokazać
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 11:36:44 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 11:36:44 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 11:42:09 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 11:42:09 GMT 1
musiałem trzy razy przeczytać posta murzyna o strategii, żeby zrozumieć, ale sorry dopiero wstałem
no nie wiem jak z tym adjustmentem, murzyn, bo taki Graham ma chyba dupę bezpieczną i nie musi się adjustować, a Pudelek to mała próbka, bo on tak jakby zaczął się adjustować po pięciu postach, bo późno wszedł, nie do końca wiemy, z czego do czego miałby być to adjustment i czemu
a z tym, że dzisiaj konsensusowo można walić, bo questa nie ma, no to tak, ale oczywistości piszesz trochę
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 11:44:14 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 8, 2024 11:44:14 GMT 1
Przecież pisałem że jestem biały, a Mandela to co? 😬
Treść Mildred mnie tak nie interesuje jak powód wyjścia z kreacji i zmiany zachowania.
Sekwencja:
Gada tylko z Ace po angielsku -> ja gadam z Ace o Mildred -> Mildred przechodzi na polski i robi szerszy overview na rozgrywkę.
Mięsa tam jeszcze nie oczekuję.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 11:46:11 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 11:46:11 GMT 1
Przecież pisałem że jestem biały, a Mandela to co? 😬 Treść Mildred mnie tak nie interesuje jak powód wyjścia z kreacji i zmiany zachowania. Sekwencja: Gada tylko z Ace po angielsku -> ja gadam z Ace o Mildred -> Mildred przechodzi na polski i robi szerszy overview na rozgrywkę. Mięsa tam jeszcze nie oczekuję. a jo zapomniałem
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 11:47:28 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 8, 2024 11:47:28 GMT 1
Przecież Pudełek wprost napisał i odpisał z czego do czego jest adjustment i dlaczego, może kawę wypij?
Niewiele się w mojej opinii różnią przyjebki do Grahama, Pudelka i Mildred o styl, jedyna osoba która tu się wybija jest Mandela, bo ten obrywa z każdej strony.
Nie uważam żeby na ten moment ktokolwiek był 'bezpieczny', imo różni się tylko momentum.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 11:49:22 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 8, 2024 11:49:22 GMT 1
Mandela ja cię wykurwiam na kopach jak nie dasz szyfru. mandela
|
|