|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 11:52:59 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 8, 2024 11:52:59 GMT 1
no to do wora cię chyba Paul zapakujem. bo tak to będę się martwił, że jesteś w mafii, a te flegmatyczne założenia przedgrowe to wymówka. chyba że mi sprzedasz lepszego kandydata do wora. Czemu bezpieczną?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 11:53:00 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 11:53:00 GMT 1
no właśnie se zalałem kawę, hehe
to wypiję i potem przeczytam jeszcze raz
aa dobra, że readjustment, że to kreacjowanie Pudelka, i rzekome olanie kreacji, bo mordu nie ma - no to to olałem, bo to nie jest sensowne imko
"chciałem się kreacjować a potem nie", no ale kiedy konkretnie to zaszło? jak wszedł tym postem z capsem i wtedy doczytał, że nie ma mordu? jak wjebał się w Venturę i Mandele i potem napisał, że idzie doczytać temat, to wtedy miało miejsce porzucenie kreacji? jak wyglądałaby gra w kreacji Pudelek?
no dlatego to trochę olałem, mówię już o readjustmentach po tej fazie, jak dostał po ryju za wjazd w Venturę a może późniejszy
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 11:54:54 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 11:54:54 GMT 1
no to do wora cię chyba Paul zapakujem. bo tak to będę się martwił, że jesteś w mafii, a te flegmatyczne założenia przedgrowe to wymówka. chyba że mi sprzedasz lepszego kandydata do wora. Czemu bezpieczną? no wjechałem w niego, Ventura go broni, Pudelek tam szturnął, ale tak jakby nie chciał tego robić i proponuje innych kandydatów, ty sugerujesz, że Paul nie wymięka pod naporem (jakby z domysłem, że to miejskie wg ciebie) - no gość z taką obstawą za chuj nie padnie i imo można się czuć bezpiecznie
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 11:54:57 GMT 1
via mobile
Post by mandela on Nov 8, 2024 11:54:57 GMT 1
No to dawaj, wykurwiaj, w chuj to mafijne znalezc sobie prosty cel i w niego nakurwiac, by btc jeden lincz do przodu, nawet nie trzeba robić żadnej podstawy pod to i ideologii, byleby przepchać do przodu i gotować żabę by inni to samo zrobili - krzyknęli jednym chórem zwolennicy ANC! zarazem sami się glowili nad szyfrem i swoją komunikacja z Mandela, gdyż ciężko działać bez przikazu z góry, a miasto zdawać się było tym razem w wielkiej słabości i bardzo potrzebowało bohatera.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 11:55:09 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 8, 2024 11:55:09 GMT 1
No, ale właśnie o to chodzi, że to nie jest sensowne, jakbym miał se to ułożyć we łbie, to więcej sensu mają fikołki Mandeli co ma wyjebane, niż podstawienie tezy pod zmianę.
Tylko skoro to jest kontrontuicyjne, a mamy tu samych gierojów, to czy mafia nie szłaby w zaparte????
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 11:56:33 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 11:56:33 GMT 1
No to dawaj, wykurwiaj, w chuj to mafijne znalezc sobie prosty cel i w niego nakurwiac, by btc jeden lincz do przodu, nawet nie trzeba robić żadnej podstawy pod to i ideologii, byleby przepchać do przodu i gotować żabę by inni to samo zrobili - krzyknęli jednym chórem zwolennicy ANC! zarazem sami się glowili nad szyfrem i swoją komunikacja z Mandela, gdyż ciężko działać bez przikazu z góry, a miasto zdawać się było tym razem w wielkiej słabości i bardzo potrzebowało bohatera. Pogrom! Apartheid!
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 11:56:57 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 8, 2024 11:56:57 GMT 1
no wjechałem w niego, Ventura go broni, Pudelek tam szturnął, ale tak jakby nie chciał tego robić i proponuje innych kandydatów, ty sugerujesz, że Paul nie wymięka pod naporem (jakby z domysłem, że to miejskie wg ciebie) - no gość z taką obstawą za chuj nie padnie i imo można się czuć bezpiecznie Mi się Paul nie podoba, ten napór jeszcze kminię, bo imo to coś co pozwala ocenić na podobnej płaszczyźnie Mildred, Grahama, Mandelę i Pudełka, a to już dużo jak na D1. Bo jakby na to popatrzyć, to mamy jedną kategorie oceny która jest wspólna dla kilku graczy i co do zasady czynniki porównywalności są podobne.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 11:56:58 GMT 1
via mobile
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 11:56:58 GMT 1
Trzecia Strono, lekarz prowadzący zalecił podwójną dawkę relanium i haloperidolu. Mam nadzieję, że to pomoże na Twoje nad wyraz uwidocznione nerwy. W przeciwnym razie pozostają tylko elektrowstrząsy.
A jakie rzeczy robisz na pokaz? Cóż, sposób podejścia pod Ace'a mi się nie spodobał. Dodatkowo ten post z próbą rozszyfrowania kodu Mandeli też taki wrzucony na siłę. Bo skoro doszedłeś do wniosku, że nie jesteś w stanie go rozszyfrować, to nie widzę sensu tak szczegółowego rozpisania się na ten temat. Taka pokazówka, że próbujesz coś robić i masz dobre zamiary.
Niemniej nie ja jestem profesorem psychiatrii, żeby dawać jednoznaczną diagnozę.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 11:57:45 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 8, 2024 11:57:45 GMT 1
No to dawaj, wykurwiaj, w chuj to mafijne znalezc sobie prosty cel i w niego nakurwiac, by btc jeden lincz do przodu, nawet nie trzeba robić żadnej podstawy pod to i ideologii, byleby przepchać do przodu i gotować żabę by inni to samo zrobili - krzyknęli jednym chórem zwolennicy ANC! zarazem sami się glowili nad szyfrem i swoją komunikacja z Mandela, gdyż ciężko działać bez przikazu z góry, a miasto zdawać się było tym razem w wielkiej słabości i bardzo potrzebowało bohatera. Możesz w bardzo prosty sposób mnie rozbroić. 🤠
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 11:58:49 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 8, 2024 11:58:49 GMT 1
Trzecia Strono, lekarz prowadzący zalecił podwójną dawkę relanium i haloperidolu. Mam nadzieję, że to pomoże na Twoje nad wyraz uwidocznione nerwy. W przeciwnym razie pozostają tylko elektrowstrząsy. A jakie rzeczy robisz na pokaz? Cóż, sposób podejścia pod Ace'a mi się nie spodobał. Dodatkowo ten post z próbą rozszyfrowania kodu Mandeli też taki wrzucony na siłę. Bo skoro doszedłeś do wniosku, że nie jesteś w stanie go rozszyfrować, to nie widzę sensu tak szczegółowego rozpisania się na ten temat. Taka pokazówka, że próbujesz coś robić i masz dobre zamiary. Niemniej nie ja jestem profesorem psychiatrii, żeby dawać jednoznaczną diagnozę. A czemu miałby nie wrzucać deszyfracji? Mi to pomogło, bo zamiast ROT13 sprawdziłem siedem innych, nie wrzuciłem tylko dlatego że bym zaspamował cała stronę.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 11:59:03 GMT 1
via mobile
Post by mandela on Nov 8, 2024 11:59:03 GMT 1
Przekonaj Ludzika z Delmy by wypuścił Mandele, porozmawiasz z nim wtedy w cztery oczy. Do tego czasu musimy czekać, nie mamy siły ponad wyroki Medrcow, miasto jest zinflitrowane przez zdrajców - zapłakali członkowie ANC.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 12:00:13 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 8, 2024 12:00:13 GMT 1
Ja się trochę zgodzę że trzecia strona tryharduje momentami, nie spodobało mi się o 'pisaniu oczywistości' np, nie spodobało też jak Ci zarzucił że łatwo się było przyjebać do niego o Ace, ale nie widzę tam fałszu, więc jaki właściwie masz zarzut do TS?
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 8, 2024 12:01:37 GMT 1
Przekonaj Ludzika z Delmy by wypuścił Mandele, porozmawiasz z nim wtedy w cztery oczy. Do tego czasu musimy czekać, nie mamy siły ponad wyroki Medrcow, miasto jest zinflitrowane przez zdrajców - zapłakali członkowie ANC. Niniejszym uwalniam Mandelę.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 12:04:56 GMT 1
via mobile
Post by mandela on Nov 8, 2024 12:04:56 GMT 1
Jaśnie Panie Sabinie, o ktorej godzinie chce Pan przesłuchać tego Terrorystę? Damy Panu godzinę, wystarczy? - bezpieczniak niezadowolony dreptal z nogi na nogę, ale szefostwa nie było. Wyjechało za granicę na długi weekend, ponoć za wybitne zasługi w pracy. Czy było tym tymczasowe złapanie Mandeli, nie wiadomo. Wiadome jednak było że LzD dobrze się bawił, myśląc, że wszelkie problemy życia doczesnego zniknęły.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 12:29:39 GMT 1
via mobile
Post by mandela on Nov 8, 2024 12:29:39 GMT 1
Jaśnie Panie, potrzebuje Pan skonsultować z wspólnikiem czas rozmowy? - bezpieczniak źle znosił napięcie i przedłużająca się ciszę.
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 8, 2024 12:32:40 GMT 1
Myślę, że Mildred będzie w mafii. Tak na czuja i sposób argumentowania.
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 8, 2024 12:35:59 GMT 1
Wg moich obserwacji słowo "niemniej" na ogół używam ja, Łuczyk i mafiozi. Mildred mną nie jest, jeśli nie jest Łuczykiem, to jest w mafii i się asekuruje slowem "niemniej"
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 12:36:18 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 8, 2024 12:36:18 GMT 1
No robisz ze mnie durnia, ja bym chciał z Tobą normalnie rozmawiać w zwyczajnym trybie, a Ty chcesz okienko wyznaczyć i mnie sprowadzasz do roli petenta. 🙄
Uważam na ten moment, że przy setupie w którym może nie być żadnego mordu, bardziej mi się przyda znajomość sedna Twoich postów z wcześniej, niż jakiś potencjalny dalekosiężny plan skutkujący tym, że możesz se zrobić co chcesz i na farmazonie lecieć dalej, bo prośby o szyfr zbywasz, więc równie dobrze może tam być napisane kij dupa i kamieni kupa.
Przy ośmiu graczach każdy głos jest ważny i jeśli w jakimś momencie rozgrywki powinien być transparentny, to najbardziej w D1 wg mnie.
Więc może zacznij od odpowiedzi:
1. Czemu nie chcesz współpracować; 2. Czy uważasz brak transparentności za miastowa cechę; 3. Czy widzisz potencjalne korzyści z ciągnięcia tego w ten sposób.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 12:41:10 GMT 1
via mobile
Post by mandela on Nov 8, 2024 12:41:10 GMT 1
No robisz ze mnie durnia, ja bym chciał z Tobą normalnie rozmawiać w zwyczajnym trybie, a Ty chcesz okienko wyznaczyć i mnie sprowadzasz do roli petenta. 🙄 Uważam na ten moment, że przy setupie w którym może nie być żadnego mordu, bardziej mi się przyda znajomość sedna Twoich postów z wcześniej, niż jakiś potencjalny dalekosiężny plan skutkujący tym, że możesz se zrobić co chcesz i na farmazonie lecieć dalej, bo prośby o szyfr zbywasz, więc równie dobrze może tam być napisane kij dupa i kamieni kupa. Przy ośmiu graczach każdy głos jest ważny i jeśli w jakimś momencie rozgrywki powinien być transparentny, to najbardziej w D1 wg mnie. Więc może zacznij od odpowiedzi: 1. Czemu nie chcesz współpracować; 2. Czy uważasz brak transparentności za miastowa cechę; 3. Czy widzisz potencjalne korzyści z ciągnięcia tego w ten sposób. Dzień dobry młodzieńcze, dobrze porozmawiać z kimś z zewnątrz. Mamy tylko godzinę, straszne z nich okrutniki, na pewno nie omieszkaja wykorzystać maciupinki swojej władzy, by pokazac swój autorytet. 1. Jestem całkowicie za współpraca, pomagam jak mogę w mojej pozycji. 2. Brak transparentnosci jest jak najbardziej mafijny, zwlascza że pozwala mafiozie zmienić zdanie w każdej chwili i zachować koherencje. (Patrz Lowrider w poprzedniej edycji.) Rozmemlanie jest równe temu. I losowe zacietrzewienia też (Kurwiszon). 3. Sytuacja jest ciezka, ale myślę że wyjdzie nam na dobre. Jeżeli przeżyje oczywiście, ostatnio mafiozi albo zabijają mnie szybko w mordzie albo wykorzystują chwilę by władować się cali we mnie (addict), Bo wiedzą że potem będzie nieklawo.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 12:41:54 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 8, 2024 12:41:54 GMT 1
No, a kto Ci się podoba, a kto nie podoba?
|
|