|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 12:42:27 GMT 1
via mobile
Post by mandela on Nov 8, 2024 12:42:27 GMT 1
Bardzo Ci też dziękuję za chwilę tego oddechu, strasznie zimno jest na zewnątrz, a nie pozwalają mi ubrać się cieplej, niż pozwala regulamin, a wiadomo jaki jest dla nas nie-Boerow.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 12:43:24 GMT 1
via mobile
Post by mandela on Nov 8, 2024 12:43:24 GMT 1
No, a kto Ci się podoba, a kto nie podoba? Trzecia Strona i Mildred mi się podobają. Pudełek i Graham mi się nie podobają.
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 8, 2024 12:43:59 GMT 1
jak ja Ci się nie podobam, to jestes w mafii
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 8, 2024 12:44:20 GMT 1
ostatnio jak ladnie porzadkowalem gre to Ci sie podobalem, teraz Ci sie nie podobam gnoju? jestes w mafii pewnie
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 8, 2024 12:44:58 GMT 1
mildred plus mandela to bylaby za oczywista mafia, ale na ten moment najlepiej mi pasuja, sa najbardziej odklejeni i najmniej robia by rozwiazac zagadke
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 12:46:41 GMT 1
via mobile
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 12:46:41 GMT 1
Trzecia Strono, lekarz prowadzący zalecił podwójną dawkę relanium i haloperidolu. Mam nadzieję, że to pomoże na Twoje nad wyraz uwidocznione nerwy. W przeciwnym razie pozostają tylko elektrowstrząsy. A jakie rzeczy robisz na pokaz? Cóż, sposób podejścia pod Ace'a mi się nie spodobał. Dodatkowo ten post z próbą rozszyfrowania kodu Mandeli też taki wrzucony na siłę. Bo skoro doszedłeś do wniosku, że nie jesteś w stanie go rozszyfrować, to nie widzę sensu tak szczegółowego rozpisania się na ten temat. Taka pokazówka, że próbujesz coś robić i masz dobre zamiary. Niemniej nie ja jestem profesorem psychiatrii, żeby dawać jednoznaczną diagnozę. A czemu miałby nie wrzucać deszyfracji? Mi to pomogło, bo zamiast ROT13 sprawdziłem siedem innych, nie wrzuciłem tylko dlatego że bym zaspamował cała stronę. Oki. Moim zdaniem mógł po prostu tam napisać o tym szyfrze zamiast się tak rozpisywać. W sumie się faktycznie trochę dopieprzam dla zasady. Taka natura.
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 8, 2024 12:47:05 GMT 1
graham tez moze byc niewinny, strasznie by sie chujowo ustawil gdyby byl w mafii
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 12:47:12 GMT 1
via mobile
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 12:47:12 GMT 1
mildred plus mandela to bylaby za oczywista mafia, ale na ten moment najlepiej mi pasuja, sa najbardziej odklejeni i najmniej robia by rozwiazac zagadke Mityczna zagadka Panie Pomponik. Czy ta xagadka jest tu teraz z nami w pokoju?
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 8, 2024 12:48:18 GMT 1
obstawiam, ze jest
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 12:49:46 GMT 1
via mobile
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 12:49:46 GMT 1
Do 20 trzeba opracować listę trzech najbardziej niewinnych i ich wykluczyć z głosowania. Kto się wyłamie ten mafia. Linczować możemy randomowo w pozostałej piątce.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 12:50:02 GMT 1
via mobile
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 12:50:02 GMT 1
I gdzie się ona znajduje?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 12:52:19 GMT 1
via mobile
Post by mandela on Nov 8, 2024 12:52:19 GMT 1
Jakieś jeszcze kwestie Proszę Pana? Czas goni.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 12:56:37 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 8, 2024 12:56:37 GMT 1
Jakbyś miał sobie wybrać oponenta do dzisiejszego głosowania, to z kim chciałbyś się zmierzyć?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 12:57:32 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 8, 2024 12:57:32 GMT 1
Dlaczego nie podobają Ci się Pudelek i Graham?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 12:59:15 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 8, 2024 12:59:15 GMT 1
mildred plus mandela to bylaby za oczywista mafia, ale na ten moment najlepiej mi pasuja, sa najbardziej odklejeni i najmniej robia by rozwiazac zagadke A chwilę później uniewinniasz Grahama, który robi więcej żeby rozwikłać zagadkę niz Mildred i Mandela?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 12:59:47 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 8, 2024 12:59:47 GMT 1
Czy Mandela nie pasuje też pod chujowe ustawienie się i to celowo?
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 8, 2024 13:01:31 GMT 1
mildred plus mandela to bylaby za oczywista mafia, ale na ten moment najlepiej mi pasuja, sa najbardziej odklejeni i najmniej robia by rozwiazac zagadke A chwilę później uniewinniasz Grahama, który robi więcej żeby rozwikłać zagadkę niz Mildred i Mandela? uniewinniam jak uniewinniam, widzę świat w którym jest niewinny, jesli dla Mandeli ktory sam gra chujnię największymi podejrzanymi jestem ja i Graham to jest coś nie tak
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 13:01:50 GMT 1
via mobile
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 13:01:50 GMT 1
Za niedługo kończę swój dyżur, więc podzielę się dobra radą na koniec. Wystarczy tak naprawdę uniewinnić dwie osoby, żeby wygrać grę. Nie uniewinniać na zapas, nie uniewinniać na podstawie błahostek, ale naprawdę wydaje się to proste. Mafia pewnie ma olej w głowie, a przy tak małej edycji powinna mieć. Otóż mafia powinna pójść dwoma kierunkami jeśli chce wygrać. Po pierwsze wejść do tramwaju zwanego uniewinnieniem lub ciągle siać niepokój i zwątpienie w szeregach miasta odnośnie do umiewinnień. Dzisiaj jest pierwszy dzień pracy grupy, więc ta strategia może nie być aż nadto widoczna, ale warto zwracać na to uwagę w dalszej perspektywie. Do zobaczenia na popołudniowych zajęciach. Weźcie to sobie do serca, a nie skupiacie się tylko i wyłącznie na tych, którzy nie wyrobili sobie pozycji.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 13:04:16 GMT 1
via mobile
Post by mandela on Nov 8, 2024 13:04:16 GMT 1
Dlaczego nie podobają Ci się Pudelek i Graham? Pudelek rzucił zajebistym kreacyjnym postem z atakiem na rozruszanie gry, a potem dostał jakiegoś niewiadomego ataku psychotycznego i postanowił porzucić kreacje i grać bezmiesnie. Dodatkowo, skoro właśnie zoutowal i już wiemy kim jest, nie zrobił żadnego porządkowania gry ani pomocy dla miasta, a jego wyjście z kreacji bez wkładu, jest dziwaczne. Tylko ze dodaje to teraz, a nie spodobał mi się wcześniej. Wielkie wejście, wielkie wyjście z kreacji, doszedł do gry jako ostatni gracz,i nic ciekawego nie zapodał. Bardzo to anrypatyczne. Zwlascza że wywołuje z siły autorytetu. Aaale ten gracz zazwyczaj ma super dobrze obcykane setupy i granie pod nie, więc zakładam że realizuje tutaj jakiś plan, albo jednak mylę jego tożsamość. Bo nie wierzę że wszedłby pierwszy raz od zawsze (!) z wrjebka. Ale skoro jest anrypatyczne i mi się nie psogoa, a dodatkowo nie dopytał mistrza o to co się dzieje w eemissdh, to wykazywało by że jest niewinny. Ale u niego względem mnie to jest trochę odwrotne, bo ostatnio takie podejście zaprezentował w Discordowej. A tam był winny. Więc w sumke obecnie ocenilbhm go jako antypatycznefo i halfie halfie winnego niewinnego.
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 8, 2024 13:04:54 GMT 1
dodam, ze Mandela ma zwykle dosc dobra czutke do mojej niewinnosci/winy, a tu koncertowo przestrzelil
|
|