|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 13:05:17 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 8, 2024 13:05:17 GMT 1
Do 20 trzeba opracować listę trzech najbardziej niewinnych i ich wykluczyć z głosowania. Kto się wyłamie ten mafia. Linczować możemy randomowo w pozostałej piątce. A Ty nie napisałeś czegoś przeciwstawnego?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 13:06:09 GMT 1
via mobile
Post by mandela on Nov 8, 2024 13:06:09 GMT 1
Graham jest jak cień, nabija sobie aktywność bez treści, a zarazem jego forma jest całkowicie bez polotu. Ale widać że bardzo chce być uwzględniony w pseudo core, czyli graczach biorących udział. Strasznie to anrypatyczne i mi się nie podoba. Jesscze sam to niejako przyznaje, teoretycznie tak się powinno w tym setupie by mafia nie widziała kto q kogo idzie i jak ustawiać questy i jak wchodzić głosami. Ale jeżeli to doświadczony gracz to może bardzo wygodnie tak grać jako mafia tak to tłumacząc, więc chuj wie. Nie podoba mi się bo nie mogę go odczytać i zrozumieć, a brak zrozumienia mi się ogllem nie podoba.
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 8, 2024 13:06:57 GMT 1
piszesz ze gracze graja antypatycznie, a jednoczesnie kwalifikujesz ich do mafii xD
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 13:07:31 GMT 1
via mobile
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 13:07:31 GMT 1
Do 20 trzeba opracować listę trzech najbardziej niewinnych i ich wykluczyć z głosowania. Kto się wyłamie ten mafia. Linczować możemy randomowo w pozostałej piątce. A Ty nie napisałeś czegoś przeciwstawnego? Co?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 13:08:38 GMT 1
via mobile
Post by mandela on Nov 8, 2024 13:08:38 GMT 1
Jakbyś miał sobie wybrać oponenta do dzisiejszego głosowania, to z kim chciałbyś się zmierzyć? Nie będę miał dzisiaj oponenta, ja jestem przywódca ruchu ANC i mogę dopiero iść w Debate, gdy już będziemy blisko zwycięstwa i końca Apartheidu. Nie sam się ośmieszyć w walce z ustawionym przez Ludzika z Delmy oponentem. Wiele razy próbowałem ruchem ANC pozwolić miastu dojść do władzy, zawsze zabijanie mnie wcześnie. Zakładam że skoro teraz wszyscy to wiedzą, to oczywiście że nie powtórzą tego samego błędu! Za równość!
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 13:09:47 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 8, 2024 13:09:47 GMT 1
Do 20 trzeba opracować listę trzech najbardziej niewinnych i ich wykluczyć z głosowania. Kto się wyłamie ten mafia. Linczować możemy randomowo w pozostałej piątce. A Ty nie napisałeś czegoś przeciwstawnego? Za niedługo kończę swój dyżur, więc podzielę się dobra radą na koniec. Wystarczy tak naprawdę uniewinnić dwie osoby, żeby wygrać grę. Nie uniewinniać na zapas, nie uniewinniać na podstawie błahostek, ale naprawdę wydaje się to proste. Mafia pewnie ma olej w głowie, a przy tak małej edycji powinna mieć. Otóż mafia powinna pójść dwoma kierunkami jeśli chce wygrać. Po pierwsze wejść do tramwaju zwanego uniewinnieniem lub ciągle siać niepokój i zwątpienie w szeregach miasta odnośnie do umiewinnień. Dzisiaj jest pierwszy dzień pracy grupy, więc ta strategia może nie być aż nadto widoczna, ale warto zwracać na to uwagę w dalszej perspektywie. Do zobaczenia na popołudniowych zajęciach. Weźcie to sobie do serca, a nie skupiacie się tylko i wyłącznie na tych, którzy nie wyrobili sobie pozycji. Jaki jest sens uniewinniania, skoro zaraz pisałeś całkiem ogólne ale racjonalne powody dla których mafia w takim core może się już znajdować? Musimy uniewinnić trzech, ale uważać na nich, ale linczować randomowo w pozostałej piątce, ale nie skupiać się na tych bez pozycji. Literalnie to napisałeś według mnie albo ja czegoś nie kumam.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 13:11:59 GMT 1
via mobile
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 13:11:59 GMT 1
No niby racja aleeee Dzisiaj jest pierwszy dzień. I ja np za najbardziej niewinnego mam Mandelę, który w ogóle nie pchał się do core'u. Najbardziej niewinny dla Ciebie przecież nie musi być ten, który najniewinniej chce wyglądać.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 13:12:30 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 8, 2024 13:12:30 GMT 1
Na tym etapie możesz też równie dobrze wyskoczyć z konkretami Mildred, bo np. uważam, że wzruszasz pozycję Trzeciego i Ventury, ale nie chcesz linczować graczy z pozycją, chcesz uniewinnić - to zakładam że chcesz uniewinnić kogoś spoza tej dwójki.
A potem nawet nie chcesz rozważać palowania frakcji odklejencow, tylko na randomie sobie zdecydować pod wpływem chwili?
No to ja wnioskuje z tego, że nie zgadzasz się z dobrą domniemaną pozycja TS i AV, ALE nie podoba Ci się kierunek Pudelek, Mandela, Mildred, więc właściwe masz jeszcze do rozstrzygnięcia strefę Graham, Sabin, SpongeBob.
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 8, 2024 13:13:54 GMT 1
Swoja droga Mandela w discordowej to Ty byles poteznym corem miasta, ktore trudno bylo pokonac, tu jestes jakimś pobocznym grajkiem, ktory pisze szyframi i wskazuje niewinnego mnie jako podejrzanego.
A Ratched ma Cie jeszcze za najbardziej niewinnego z taką postawą.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 13:14:04 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 8, 2024 13:14:04 GMT 1
No niby racja aleeee Dzisiaj jest pierwszy dzień. I ja np za najbardziej niewinnego mam Mandelę, który w ogóle nie pchał się do core'u. Najbardziej niewinny dla Ciebie przecież nie musi być ten, który najniewinniej chce wyglądać. No tak, ale widzisz, czyli napisałeś ogólnie żeby nie pałować takiego kierunku, ale nie napisałeś, żeby nie pałować Mandeli. Czemu? W sensie po co iść w jakieś ogólniki zamiast walnąć nickiem? Bo czysto typowo ja bym uznał, że po to, żeby się nie narazić, ale w sumie jesteś chyba ryzykant, bo bijesz silnych głosowo TS i AV, więc chciałbym skumać tę sferę.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 13:14:53 GMT 1
via mobile
Post by mandela on Nov 8, 2024 13:14:53 GMT 1
Zostało mi 30 minut.
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 8, 2024 13:15:27 GMT 1
Tradycyjnie zaraz spierdalam do roboty. Nie polecam mnie linczować pod moją nieobecność, gdyż jestem koncertowo niewinny. Może znajdę czas by zerkać raz na jakiś czas co się dzieje, ale to się jeszcze okaże.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 13:18:01 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 13:18:01 GMT 1
Tradycyjnie zaraz spierdalam do roboty. Nie polecam mnie linczować pod moją nieobecność, gdyż jestem koncertowo niewinny. Może znajdę czas by zerkać raz na jakiś czas co się dzieje, ale to się jeszcze okaże. to kogo byś radził linczować? bardziej pielęgniarkę czy Mandelę?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 13:19:05 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 13:19:05 GMT 1
A czemu miałby nie wrzucać deszyfracji? Mi to pomogło, bo zamiast ROT13 sprawdziłem siedem innych, nie wrzuciłem tylko dlatego że bym zaspamował cała stronę. Oki. Moim zdaniem mógł po prostu tam napisać o tym szyfrze zamiast się tak rozpisywać. W sumie się faktycznie trochę dopieprzam dla zasady. Taka natura. tam jedno krótkie zdanie było ode mnie, reszta to kopiuj-wklej z czata, dałem cudzysłów
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 8, 2024 13:20:21 GMT 1
Tradycyjnie zaraz spierdalam do roboty. Nie polecam mnie linczować pod moją nieobecność, gdyż jestem koncertowo niewinny. Może znajdę czas by zerkać raz na jakiś czas co się dzieje, ale to się jeszcze okaże. to kogo byś radził linczować? bardziej pielęgniarkę czy Mandelę? nie wiem, mam glos na pielegniarce, ale kusi ten Mandela mocno
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 13:21:19 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 13:21:19 GMT 1
aha i mam pytanie do gremium. zwłaszcza do Pudelka, który spierdala zaraz do robo
Czy ktoś nie uniewinnia Murzyna w sensie Sabine?
no bo teraz miał spoko fragment imo no i gość nikogo nie uniewinnia jakby kolegów nie szukał. no ale nadal jest w swoim mafijnym range'u, więc się trochę cykam. ale jak gremium gremialnie mnie uspokoi, że raczej jest okej, to widzę potencjał na fajną współpracę
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 8, 2024 13:23:47 GMT 1
sabin to chyba nie jest temat na dzisiaj, podoba mi sie jak daje, a jak daje tak w mafii, to przeciez sie takiego mafioze nie odpierdoli pierwszego dnia
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 13:24:05 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 13:24:05 GMT 1
kurde ten Mandela tak sypnął z rękawa mocną merytoryczką mogącą się podobać ni, trochę martwiące
tzn. nie wiem czego się spodziewałem od miastowego Mandeli, ale nie wiem, czy do końca tego
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 8, 2024 13:24:36 GMT 1
ale na moj pudelczy nos trzeciej stronie ufam bardziej niz sabinowi hehe
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 13:25:19 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 13:25:19 GMT 1
sabin to chyba nie jest temat na dzisiaj, podoba mi sie jak daje, a jak daje tak w mafii, to przeciez sie takiego mafioze nie odpierdoli pierwszego dnia ta, to wiadomo, że dziś nie zleci, ale ja myślę (się martwię?), czy go słuchać, jak np. będzie współustalał konsensus linczowy, w ten sposób
|
|