|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 8, 2024 18:44:27 GMT 1
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 18:44:37 GMT 1
Serio masz?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 18:44:54 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 18:44:54 GMT 1
Czekaj kwadrans murzyn bo ja też chyba będę miał
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 8, 2024 18:45:15 GMT 1
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 8, 2024 18:45:59 GMT 1
Ace Ventura (monti tak?) – z zadnym innym graczem niz montim nie potrafie go polaczyc, ale zarazem wydaje sie bardzo spokojny i niejako repetetywne jak na montiego, a zarazem nie tworzy zadnych wlasnych teori. Kto wie, pewnie sie cholernie myle, ale pasuje mi do nie-neurotycznego-Montiego, a pewnie taki jest mozliwy. Bardzo duzo otwarej wspolpracy, otwartego zaczpeiania, wzorowa aktywnosc, bez jakiegos pierdolenia. No taka zielona latarnia, ktora zarazem nie wykozystuej tego by manipulowac miastem podejmowanymi krokami uniewnnieniami. Jezeli tutaj jest mafioza to zagral w chuj zajebiscie, bo taki idealny drugi szereg. No obecnie dla mnie nietykalny i nierozwazalny, ale ten idealny drugi szereg pada mi tutaj mocnym cieniem na cala jego osobe. Bo czy ktos sie lepiej nie uniewinnia to czy bardizej nie powinien byc pressowany i susowany? A przeciez cala ta mafia dwa osobowa polega na takim idealnym graniu. Ale nie znam jego tozsamosci. Zazwyczaj takie moje zagadki sie wyjasniaja, gdy poznaje kogos tozsamosc. Mam nadzieje ze tutaj tez tak bedzie, wiec Ace Ventury dzisiaj niewazne co by sie nie dzialo nie ruszam zrobil bardzo dobra tozsamosc bardzo gra komunikacyjnie, na suzkanie kolegow, kurwa, no im wiecej pisze i im wiecej mysle, a zarazem nie umiem sobie zadnego jego plejsa, elementu istotnego wypisac, tym bardziej m sie to susuje. Bardzo dobrze mvpowy odjebany mafioza, mam nadzieje ze nie
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 18:46:14 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 18:46:14 GMT 1
no kurwa musiałeś?
mi się chatgpt wywalił błędem a ręcznie mi się nie chciało a gemini w huja leci
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 8, 2024 18:46:32 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 18:46:49 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 18:46:49 GMT 1
no ale brawo wziąłbym cię do Escape Roomu
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 8, 2024 18:47:12 GMT 1
no kurwa musiałeś? mi się chatgpt wywalił błędem a ręcznie mi się nie chciało a gemini w huja leci chlopie to jest wyscig jak po bombe termojadrowa tu nie ma miekkiej gry tylko silne mozgi
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 8, 2024 18:47:45 GMT 1
mandela zaraz sie okaze czy wypierdalasz dzisiaj, mam nadzieje ze jestes tu i ZESRANY jestes przed wielkim murzynem
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 18:48:02 GMT 1
Ace Ventura (monti tak?) – z zadnym innym graczem niz montim nie potrafie go polaczyc, ale zarazem wydaje sie bardzo spokojny i niejako repetetywne jak na montiego, a zarazem nie tworzy zadnych wlasnych teori. Kto wie, pewnie sie cholernie myle, ale pasuje mi do nie-neurotycznego-Montiego, a pewnie taki jest mozliwy. Bardzo duzo otwarej wspolpracy, otwartego zaczpeiania, wzorowa aktywnosc, bez jakiegos pierdolenia. No taka zielona latarnia, ktora zarazem nie wykozystuej tego by manipulowac miastem podejmowanymi krokami uniewnnieniami. Jezeli tutaj jest mafioza to zagral w chuj zajebiscie, bo taki idealny drugi szereg. No obecnie dla mnie nietykalny i nierozwazalny, ale ten idealny drugi szereg pada mi tutaj mocnym cieniem na cala jego osobe. Bo czy ktos sie lepiej nie uniewinnia to czy bardizej nie powinien byc pressowany i susowany? A przeciez cala ta mafia dwa osobowa polega na takim idealnym graniu. Ale nie znam jego tozsamosci. Zazwyczaj takie moje zagadki sie wyjasniaja, gdy poznaje kogos tozsamosc. Mam nadzieje ze tutaj tez tak bedzie, wiec Ace Ventury dzisiaj niewazne co by sie nie dzialo nie ruszam zrobil bardzo dobra tozsamosc bardzo gra komunikacyjnie, na suzkanie kolegow, kurwa, no im wiecej pisze i im wiecej mysle, a zarazem nie umiem sobie zadnego jego plejsa, elementu istotnego wypisac, tym bardziej m sie to susuje. Bardzo dobrze mvpowy odjebany mafioza, mam nadzieje ze nie
dobra, to niewinny, tylko on potrafi tak pomieszać tożsamości bezwstydnie
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 18:49:00 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 18:49:00 GMT 1
nie no w mafii też akurat mieszał tożsamości celowo xD
ale niech nam Murzyn odszyfruje i wklei resztę bo ja tego nie ogarnę z komórki
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 18:50:25 GMT 1
Jak to można było rozszyfrować jeśli on podstawiał v pod dwie różne litery?
Apx Pvntwvv
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 18:51:53 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 18:51:53 GMT 1
podstawy kryptografii by ci się przydały, Pauluś
chodzi o przesuniecie liter
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 8, 2024 18:52:12 GMT 1
nie rozpoznalem zadnej kreacji, wydaje mi sie tylko ze Egze to Trzecia Strona co do graczy ktorzy sa w grze to moja teoria
Antura - Rokoko - Egze - Pshemo
Squbaniec/Szarlej - Lewkon - Kacper
Monti? wejscia strasznie slabe, dobre tutaj dla mafii Mildred Ratched najbardziej mi sie podoba, nie wiem czemu, tak vajbikowo, ale skoro tak mi sie najbardziej podoba, to tam pewnie mafia. na ten dzien bym glosowal na nia (zbyt dobra) + na pudelka (late-glon). No nic, bez szalu, ale dzien bez szalu.
Zycze wam udanego produktywnego dnia, milego weeekndu i fajnej rozgrywki. Mafia ma mega bardoz ciezko, pewnie beda sie wladowywac razem w lincze? idk, nie widze innej opcji
mandela przyznaj się, jesteś tym botem, co?? bardziej mnie zastanawia czemu mafia sie tym tematem nie interesowala, coz to moze znaczyc, chyba tylko potwierdza mi to teorie ze jest ten glon z zeroma postami w tej mafi
Mandela – pytanie tak lub nie – czy według ciebie Mildred jest w mafii? bingo!
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 18:52:27 GMT 1
No nie mam, nie mam
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 18:54:08 GMT 1
nie rozpoznalem zadnej kreacji, wydaje mi sie tylko ze Egze to Trzecia Strona co do graczy ktorzy sa w grze to moja teoria
Antura - Rokoko - Egze - Pshemo
Squbaniec/Szarlej - Lewkon - Kacper
Monti? wejscia strasznie slabe, dobre tutaj dla mafii Mildred Ratched najbardziej mi sie podoba, nie wiem czemu, tak vajbikowo, ale skoro tak mi sie najbardziej podoba, to tam pewnie mafia. na ten dzien bym glosowal na nia (zbyt dobra) + na pudelka (late-glon). No nic, bez szalu, ale dzien bez szalu.
Zycze wam udanego produktywnego dnia, milego weeekndu i fajnej rozgrywki. Mafia ma mega bardoz ciezko, pewnie beda sie wladowywac razem w lincze? idk, nie widze innej opcji
bardziej mnie zastanawia czemu mafia sie tym tematem nie interesowala, coz to moze znaczyc, chyba tylko potwierdza mi to teorie ze jest ten glon z zeroma postami w tej mafi
1. myśl jest taka, że kurde fajne posty, jakby był w mafii, to chyba by wolał, żeby inni to przeczytali?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 18:54:37 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 18:54:37 GMT 1
no dobra a możemy przestać udawać, że Graham gra jakoś normalnie a nie jak mafiak bez duszy?
gość jest najbardziej reaktywny chyba w grze, ze swoim tematem żadnym nie wyszedł, teraz też jest gadka o szyfrze to gada o szyfrze, a widać, że siedzi w temacie i nic autorskiego nie dodaje
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 18:55:31 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 18:55:31 GMT 1
Ventura mówiłeś że się gładko wybroni i co
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 18:56:39 GMT 1
Paul, masz tam w lodówce jakiegoś browarka zachomikowanego?
|
|