|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 23:14:19 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 23:14:19 GMT 1
a dawaj jakieś dwójki, co mają sens, Ace, bez Grahamka, może to mi pomoże
jak rozumiem, że ty byś pairował pigułę z Sabinką? co ci w Sabince nie gra? i się nie martw, że Sabinka się wkurwi czy Cię zagada ścianą tekstu, najwyżej damy radę, małpy razem silne xd
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 23:14:35 GMT 1
Wydaje mi sie ze Graham moglby byc z kazdym tutaj w mafii, wiec ani nie ma rozparowania, ani nie ma sparowania. No moze moglby nie byc z Kundlem, hmmm.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 23:14:45 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 23:14:45 GMT 1
tzn. też kontrujcie, co ja piszę swoimi kontrargumentami, bo może faktycznie mam confbias ciezko kontrowac, raczej afirmacja bedzie,
Bobek spadł przed Grahamem bo grał anty-miastowo, anty-siebie (Brak obrony i brak glosu) i potencjalnie nie mial wsparcia wspol-mafiozy (jezeli graham ma)
no w tej analizie to chyba po Grahamie mocniej pojechałeś tbh xd
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 23:15:40 GMT 1
no a widziałeś jego ostatnią grę? to się właśnie klei, że mógł chcieć spróbować zagrać mniej na swoje turbo uniewinnienie, a bardziej na posiadanie lepszego poglądu na grę tylko no właśnie kurwa to mi zgrzyta teraz, że on dzisiaj o swoje przeżycie głównie grał w praktyce w fazie wajchy przecież on by zrozumiał, że w takim małym setupie przy potencjalnym braku mordow by się turboniewinni przydali, a nie flegmatyk no i czy on w mafii potrafi jeszcze grać nieflegmatycznie? tego nie wiem, ja nawet nie czytałem jego najlepszych gier jako wojskowa karetka np. bardziej bazuję na tym co taki gracz mógłby, wyobrażam sobie, zagrać ze swoim bagażem expa tylko uważam że serio to co obaj mówimy do tej konkretnej kreacji nie wyklucza siebie wzajemnie, tzn. możesz mieć rację, że on jest w mafii, i ja wtedy nie mam racji, ale prawdopodobne jest, że on serio sobie założył, że będzie grał tę edycję w ten sposób jeszcze przed randem i to się trzyma kupy. ale nie zmienia to faktu, że utrudnia to w chuj odczyt. trudne się wylosowało.
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 23:15:48 GMT 1
ciezko kontrowac, raczej afirmacja bedzie,
Bobek spadł przed Grahamem bo grał anty-miastowo, anty-siebie (Brak obrony i brak glosu) i potencjalnie nie mial wsparcia wspol-mafiozy (jezeli graham ma)
no w tej analizie to chyba po Grahamie mocniej pojechałeś tbh xd No gra tragicznie. Potężna prezencja, ale posty widmowe, brak duszy, i brak atakowania.
Ja zawsze mysle tak
Pshemo to bokser. I zawsze wybiera cel i go nakurwia i pressuje.
Z miasta jest słynny w tym kontekscie, ze zazwyczaj wybiera zły cel.
A jak jest porobiony, to jeszcze robi to chaotyczno-neurotycznie (ale mozna ten element odrzucic, bo sa edycje gdy gral na sucho z miasta)
i tam napierdalal jak chory.
a tutaj?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 23:16:07 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 23:16:07 GMT 1
najgorzej, jak ten Graham faktycznie w mafii i Bobek by się uratował, jakby w niego jebnął i byśmy byli +1, poza Mandelą to jego podejrzewał, z tego, co wyczytałem w ISO denata
no ale wtedy byłby losowany remis a Bob zawsze przegrywa remisy xddd
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 23:16:37 GMT 1
Pshemo ma załozenie ze jako mafioza przezywa 2 dni i tyle.
a tutaj spokojne granie, ledwie wyciagnal i ledwie przezyl, nic nie wjebał wspol-mafiozy, nic sie złego nie zadzialalo, zrealizowal polowe swojego minimum planu bez praktycnzie effortu xd
chociaz cos tam skakal przed linczem
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 23:16:48 GMT 1
Im wiecej o tym mowimy, tym bardziej Graham mi do tej mafii pasuje
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 23:17:50 GMT 1
Gorzej ze Graham pewnie ma na sobie quest jak jest z miasta. Z mafii - tez moglby miec, chuj wie
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 23:18:44 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 23:18:44 GMT 1
Gorzej ze Graham pewnie ma na sobie quest jak jest z miasta. Z mafii - tez moglby miec, chuj wie myślisz, że w mafii by miał na tyle mało wiary w siebie, że jutro przeżyje, by w siebie questa dać?
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 23:19:57 GMT 1
Gorzej ze Graham pewnie ma na sobie quest jak jest z miasta. Z mafii - tez moglby miec, chuj wie myślisz, że w mafii by miał na tyle mało wiary w siebie, że jutro przeżyje, by w siebie questa dać? Pewnie nie. Ale zgadzam sie z tym ze nie ma sensu patrzec na questy.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 23:20:06 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 23:20:06 GMT 1
a w Graham mieście nie wiem, na kim quest, ale nie chcę tego rozkminiać, bo to serio do pułapek prowadzi
chujowo, że remisy niewybierane, bo byśmy zrobili potrójny remis jak ostatnio w tym setupie, co nam grę wygrało, hehe
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 23:20:31 GMT 1
Ogolem to ze teraz tak sobie gadamy to zmieniamy juz cala dynamike dnia2 ktory sie jutro wydarzy.
Gdyby nie nasza rozmowa ;d to pewnie byłaby tam ostra wojna Kundla, a tak rozmywamy tematy w inne konflikty, nie wiem czy to dobrze, moze
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 23:20:40 GMT 1
No ja nie mam confbiasu żadnego, właśnie ja jestem bardzo blisko bycia przekonanym, że odjebałem quasi manewr boracio-wilkowy
tu się sam zainteresowany powinien przede wszystkim bronić, a on ma wyliczone, że czuje się 5/10 i elo
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 23:21:17 GMT 1
a w Graham mieście nie wiem, na kim quest, ale nie chcę tego rozkminiać, bo to serio do pułapek prowadzi chujowo, że remisy niewybierane, bo byśmy zrobili potrójny remis jak ostatnio w tym setupie, co nam grę wygrało, hehe Przeciez nadal mozesz zrobic potrójny remis, jaki problem? Z rand jest wieksza szansa, ze trafi mafioze
ALE
w ostatniej side-questowej tez lincze były RAND jak tutaj
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 23:21:53 GMT 1
No ja nie mam confbiasu żadnego, właśnie ja jestem bardzo blisko bycia przekonanym, że odjebałem quasi manewr boracio-wilkowy tu się sam zainteresowany powinien przede wszystkim bronić, a on ma wyliczone, że czuje się 5/10 i elo A kiedy ostatnio sie tez słabo czul? Jak byl w finale Srodziemnej hehe
albo jak byl spocony i zmeczony jako Conte hehe (Gdzie tez gral na plecach innych)
hyhyhy
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 23:22:05 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 23:22:05 GMT 1
a w Graham mieście nie wiem, na kim quest, ale nie chcę tego rozkminiać, bo to serio do pułapek prowadzi chujowo, że remisy niewybierane, bo byśmy zrobili potrójny remis jak ostatnio w tym setupie, co nam grę wygrało, hehe Przeciez nadal mozesz zrobic potrójny remis, jaki problem? Z rand jest wieksza szansa, ze trafi mafioze
ALE
nie no nie były rand, i wtedy się mafioza wjebał, że nie zleciał, gdy był potencjalna ofiarą questa
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 23:22:58 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 23:22:58 GMT 1
Ogolem to ze teraz tak sobie gadamy to zmieniamy juz cala dynamike dnia2 ktory sie jutro wydarzy. Gdyby nie nasza rozmowa ;d to pewnie byłaby tam ostra wojna Kundla, a tak rozmywamy tematy w inne konflikty, nie wiem czy to dobrze, moze Kundel nadal niech daje z wątroby, no bo wolumenowo bardzo mało pograł, trzeba mieć na oku ten kierunek
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 23:23:40 GMT 1
Przeciez nadal mozesz zrobic potrójny remis, jaki problem? Z rand jest wieksza szansa, ze trafi mafioze
ALE
nie no nie były rand, i wtedy się mafioza wjebał, że nie zleciał, gdy był potencjalna ofiarą questa ok, tam były jawne głosy, ok, mea culpa, to jescze łatwiej miasto mialo
generalnie ten setup powinien byc na wybieranych remisach, bo inaczej mafia ma naprawde przepierdolone, ale za pozno napisalem Lowriderowi
no nic, bez znaczneia
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 23:23:47 GMT 1
via mobile
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 23:23:47 GMT 1
Nie wiem kto teraz bardziej mafijny Czy strona czy ventura Bo mandela to po prostu glupiutki miastowy, ktory probuje czytac moja mete po lebkach xd Pudelek niewinny
|
|