|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 23:23:54 GMT 1
a dawaj jakieś dwójki, co mają sens, Ace, bez Grahamka, może to mi pomoże jak rozumiem, że ty byś pairował pigułę z Sabinką? co ci w Sabince nie gra? i się nie martw, że Sabinka się wkurwi czy Cię zagada ścianą tekstu, najwyżej damy radę, małpy razem silne xd No jak pisałem – jej timing z tym solvingiem kodu da vinciego tamten post sygnalizujący, żeby się inni nie martwili, że jej nie ma w kluczowej fazie, bo ona powiedziała a coś więcej to bym musiał ją przeczytać, ale nie miałem wrażenia, że coś zrobiła dzisiaj konkretnego poza tą deszyfracją, nie pamiętam
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 23:24:16 GMT 1
To ja chyba powoli sie klade spac
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 23:24:33 GMT 1
Nie wiem kto teraz bardziej mafijny Czy strona czy ventura Bo mandela to po prostu glupiutki miastowy, ktory probuje czytac moja mete po lebkach xd Pudelek niewinny W ogóle nie znam twojej mety i w ogóle Ciebie nie potrafię czytać.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 23:24:50 GMT 1
Nie wiem kto teraz bardziej mafijny Czy strona czy ventura Bo mandela to po prostu glupiutki miastowy, ktory probuje czytac moja mete po lebkach xd Pudelek niewinny no ale co przyszedłeś powiedzieć, że obaj jesteśmy w mafii czy co właściwie
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 23:26:32 GMT 1
via mobile
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 23:26:32 GMT 1
Generalnie ja mam taki vajb, ze jak ktos mi dobrze podchodzi, to zazwyczaj jest w mafii, ale mega ciezko wyjsc z siebie i taka osobe atakowac (tutaj Pielegniarka). W day0 uznalem ze ona zbyt dobrze wchodzi -> potem w day1 stwierdizlem ze to jednak twardy Lewkon (szyf uniwennienie) -> Potem zdalem sobie sprawe ze to nie on bo zbyt miekko i zbyt mocno w kreacji, a tak tylko gra Łuczyk w duzym zagrozeniu -> wiec jednak sus. No ale chuj, nie mam zielonego pojecia. Nie umiem odrozniac twardego niewinnego od niewinnego w drugim szeregu. To jest chyba najciezsza sztuka w tej grze
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 23:27:39 GMT 1
Miałem na myśli, że Łuczyk grający 100% w kreacji stanowi mega duże zagrożenie - jako mafioza. Jako miastowy - nie. Ale nie da się tego odróżnić.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 23:28:06 GMT 1
via mobile
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 23:28:06 GMT 1
Nie wiem kto teraz bardziej mafijny Czy strona czy ventura Bo mandela to po prostu glupiutki miastowy, ktory probuje czytac moja mete po lebkach xd Pudelek niewinny no ale co przyszedłeś powiedzieć, że obaj jesteśmy w mafii czy co właściwie Zostawiam slad przy momencie gdy spijacie sobie z dziobkow a nic z tego nie wynika
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 23:28:15 GMT 1
Nie znam twojej mety, nie potrafie odróżnić Cb, grasz pięknie z kreacji i umiesz sie wpasowac w trendy i dawac swoja opinie i tak wchodzic w ludzka podswiadomosc, ze wszyscy Cie lubia i pchaja do przodu.
To oznacza, ze jestes kurewsko wielkim zagrozeniem. Niewazne co by sie nie działo.
Kapiczi?
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 23:28:31 GMT 1
no ale co przyszedłeś powiedzieć, że obaj jesteśmy w mafii czy co właściwie Zostawiam slad przy momencie gdy spijacie sobie z dziobkow a nic z tego nie wynika Ale gaslighting.
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 23:28:42 GMT 1
Jeszcze może zaraz zaczniesz nam wypominać 200 zł!?
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 23:29:06 GMT 1
no ale co przyszedłeś powiedzieć, że obaj jesteśmy w mafii czy co właściwie Zostawiam slad przy momencie gdy spijacie sobie z dziobkow a nic z tego nie wynika Według mnie Trzecia Strona jest niewinna i piszę to od dłuższego czasu. Czy jak współpracuję z kimś kogo mam za niewinnego, to robię coś złego jako miastowy? Plus uważam, że metę tego gracza mam bardzo mocno obcykaną, i mnie tylko teraz w swojej niewinności upewnia, więc nawet jak pierdolimy głupoty, to jest ekstra.
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 23:29:34 GMT 1
Wynika z tego dobra miejska wspołpraca, dobre vajbiki, łapanie swoich emocji. Kulturka. Miastowosć. Budowanie community.
Ty chcesz to zniszczyć. Chcesz byśmy byli indywidualnymi, skorymi do kłotni jednostkami, i nie zawiazala sie tutaj jakakolwiek grupa ANC, nawet jezeli mialaby zostac zinflitrowana przez mafize (to nie tak zle, jak tam jest 1 mafioza).
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 23:29:46 GMT 1
Podstawowe prawidła gry Pani Mildred! PODSTAWY!
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 23:30:48 GMT 1
via mobile
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 23:30:48 GMT 1
Wynika z tego dobra miejska wspołpraca, dobre vajbiki, łapanie swoich emocji. Kulturka. Miastowosć. Budowanie community. Ty chcesz to zniszczyć. Chcesz byśmy byli indywidualnymi, skorymi do kłotni jednostkami, i nie zawiazala sie tutaj jakakolwiek grupa ANC, nawet jezeli mialaby zostac zinflitrowana przez mafize (to nie tak zle, jak tam jest 1 mafioza). Nie zabraniam wam wajbikowac. Mozecie sobie nawet waubikowo mnie jutro odjebac. I potem znowu pikachuface jak na koncu to wajbikowanie chuja daje
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 23:31:31 GMT 1
Wynika z tego dobra miejska wspołpraca, dobre vajbiki, łapanie swoich emocji. Kulturka. Miastowosć. Budowanie community. Ty chcesz to zniszczyć. Chcesz byśmy byli indywidualnymi, skorymi do kłotni jednostkami, i nie zawiazala sie tutaj jakakolwiek grupa ANC, nawet jezeli mialaby zostac zinflitrowana przez mafize (to nie tak zle, jak tam jest 1 mafioza). Nie zabraniam wam wajbikowac. Mozecie sobie nawet waubikowo mnie jutro odjebac. I potem znowu pikachuface jak na koncu to wajbikowanie chuja daje Jak cię będę odpierdalal, to na pewno Cie nie poinformuje 24h przed
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 23:31:50 GMT 1
via mobile
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 23:31:50 GMT 1
Podstawowe prawidła gry Pani Mildred! PODSTAWY! Podstawowe prawidla gry sa takie ze ta wasza wajbukowa dwojka zlinczowala klasycznego kacperka na wyjebce. Prowadzcie wodzowie. Prowadzcie na kowno
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 23:32:39 GMT 1
Teraz już wiadomo, że klasycznego pewnego niewinnego?
Dobrze, że wspomniałaś.
To jest merytoryka "a wyście", tutaj jest 0 dobrej woli.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 23:33:03 GMT 1
via mobile
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 23:33:03 GMT 1
Nie zabraniam wam wajbikowac. Mozecie sobie nawet waubikowo mnie jutro odjebac. I potem znowu pikachuface jak na koncu to wajbikowanie chuja daje Jak cię będę odpierdalal, to na pewno Cie nie poinformuje 24h przed Sam to za cienki w uszach jestes. Ale mafiaki ci pomoga
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 23:33:28 GMT 1
Podstawowe prawidła gry Pani Mildred! PODSTAWY! Podstawowe prawidla gry sa takie ze ta wasza wajbukowa dwojka zlinczowala klasycznego kacperka na wyjebce. Prowadzcie wodzowie. Prowadzcie na kowno Mam Ci wylistować listę gier, gdzie typowy kacperek na wyjebce zostawiony past-day1 przepierdalał dokumentalnie miastu grę?
Powodzenia życze grania z takim Kacperkiem w miescie
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 23:33:36 GMT 1
via mobile
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 23:33:36 GMT 1
Teraz już wiadomo, że klasycznego pewnego niewinnego? Dobrze, że wspomniałaś. Nie napisałem pewnego niewinnego manipulancie
|
|