|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 23:33:55 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 23:33:55 GMT 1
Wynika z tego dobra miejska wspołpraca, dobre vajbiki, łapanie swoich emocji. Kulturka. Miastowosć. Budowanie community. Ty chcesz to zniszczyć. Chcesz byśmy byli indywidualnymi, skorymi do kłotni jednostkami, i nie zawiazala sie tutaj jakakolwiek grupa ANC, nawet jezeli mialaby zostac zinflitrowana przez mafize (to nie tak zle, jak tam jest 1 mafioza). Nie zabraniam wam wajbikowac. Mozecie sobie nawet waubikowo mnie jutro odjebac. I potem znowu pikachuface jak na koncu to wajbikowanie chuja daje przecież pisałeś, że dziś niekoniecznie ci zależy, żeby winny padł, byle było info 🤯 czemu dałeś w powietrze ostatecznie? miałeś możliwość ratowania boba Grahamem, którego podejrzewałeś
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 23:34:12 GMT 1
Jak cię będę odpierdalal, to na pewno Cie nie poinformuje 24h przed Sam to za cienki w uszach jestes. Ale mafiaki ci pomoga Prowokuj jak Kundel. Ja spokojna i chłodna edycja. Nie bede odpierdalał po zlosci hihi
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 23:34:35 GMT 1
via mobile
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 23:34:35 GMT 1
Podstawowe prawidla gry sa takie ze ta wasza wajbukowa dwojka zlinczowala klasycznego kacperka na wyjebce. Prowadzcie wodzowie. Prowadzcie na kowno Mam Ci wylistować listę gier, gdzie typowy kacperek na wyjebce zostawiony past-day1 przepierdalał dokumentalnie miastu grę?
Powodzenia życze grania z takim Kacperkiem w miescie
Wylistowac ci edycje gdy spijanie z dzuobkow i wajbiki wygrywaly miastu gre? Nie dam rade, nie umiem liczyc do jednego
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 23:34:40 GMT 1
Teraz już wiadomo, że klasycznego pewnego niewinnego? Dobrze, że wspomniałaś. Nie napisałem pewnego niewinnego manipulancie Czyli nie szło stwierdzić po tym, że skoro to był klasyczny kacperek, to był to pewny niewinny? To po co o tym wspominasz?
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 23:34:59 GMT 1
Jeżeli mamy Łuczyka ze złą anty-miastową wolą w mieście. To naprawde ciezkie miasto sie wylosowalo. Ale moze i dobrze, bo nbiy side-questowa prosta edycja
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 23:35:33 GMT 1
via mobile
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 23:35:33 GMT 1
Nie zabraniam wam wajbikowac. Mozecie sobie nawet waubikowo mnie jutro odjebac. I potem znowu pikachuface jak na koncu to wajbikowanie chuja daje przecież pisałeś, że dziś niekoniecznie ci zależy, żeby winny padł, byle było info 🤯 czemu dałeś w powietrze ostatecznie? miałeś możliwość ratowania boba Grahamem, którego podejrzewałeś W jakie kurwa powietrze slepa kuro? Wymienialem go, Ciebie i grahama. Grahama odpuscilem Ciebie nawet softowalem ze jie zaglosuje. Wiec kurwa to bylo jasne ze dam na niego
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 23:35:48 GMT 1
Mam Ci wylistować listę gier, gdzie typowy kacperek na wyjebce zostawiony past-day1 przepierdalał dokumentalnie miastu grę?
Powodzenia życze grania z takim Kacperkiem w miescie
Wylistowac ci edycje gdy spijanie z dzuobkow i wajbiki wygrywaly miastu gre? Nie dam rade, nie umiem liczyc do jednego No to ja Ci wylicze: Discordowa
Sródziemna
Proszę bardzo, nauczlem CIebie liczyć nawet do dwóch!
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 23:36:50 GMT 1
via mobile
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 23:36:50 GMT 1
Nie napisałem pewnego niewinnego manipulancie Czyli nie szło stwierdzić po tym, że skoro to był klasyczny kacperek, to był to pewny niewinny? To po co o tym wspominasz? Bo sobie tutaj robicie kolko wzajemnej adoracji we trojke z tonem jakbyscie byli zbawcami miasta. A na ten moment fakty sa takie ze dwojka z was ma niewinnego na sumieniu
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 23:36:54 GMT 1
W ogóle nie rozumiem czemu jestes wkurwiony Mildred.
Jakos niewspółmiernie do sytuacji.
Na discordzi shit-postowales jak miło.
A tutaj jakiś teatrzyk dla gojów ;d
Po co ten wkurw? Tak bardzo Ci zalezy na staniu przeciwko jakiekolwike grupie, niewazne jaka by sie tworzyla? czy irytuje Cie to, ze potencjalnie mozesz byc zmarginalizowany w kołeczku rozancowym?
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 23:37:17 GMT 1
Absolutnie nie widze zadnej dobre intencji dla miasta w twoim agresywno-wkurwiajacym-czepliwo-gaslightujacym tonie i retoryce.
jaka to ma wartosc?
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 23:37:28 GMT 1
Czyli nie szło stwierdzić po tym, że skoro to był klasyczny kacperek, to był to pewny niewinny? To po co o tym wspominasz? Bo sobie tutaj robicie kolko wzajemnej adoracji we trojke z tonem jakbyscie byli zbawcami miasta. A na ten moment fakty sa takie ze dwojka z was ma niewinnego na sumieniu XDDDD
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 23:37:41 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 23:37:41 GMT 1
Czyli nie szło stwierdzić po tym, że skoro to był klasyczny kacperek, to był to pewny niewinny? To po co o tym wspominasz? Bo sobie tutaj robicie kolko wzajemnej adoracji we trojke z tonem jakbyscie byli zbawcami miasta. A na ten moment fakty sa takie ze dwojka z was ma niewinnego na sumieniu a ten Sabinka winny pewniak, że gdyby było po twojemu, to by było zajebiście?
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 23:37:59 GMT 1
Na sumieniu ma siebie sam Bobek, który nawet kurwa nie zagłosował.
Pojebało Ciebie Łuczyk w tym twoim teatrzyku xdd, ale totalnie widac ze teatrzykujesz
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 23:38:01 GMT 1
via mobile
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 23:38:01 GMT 1
Wylistowac ci edycje gdy spijanie z dzuobkow i wajbiki wygrywaly miastu gre? Nie dam rade, nie umiem liczyc do jednego No to ja Ci wylicze: Discordowa
Sródziemna
Proszę bardzo, nauczlem CIebie liczyć nawet do dwóch!
Legendarna srodziemna ktora byla pewnie przypadkiem plus discordowa ktora byla na innych zasadach. Kurwa no jest to sensowne, zeby sie tego trzymac do konca swiata i o jeden dzien dluzej
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 23:38:13 GMT 1
Czyli nie szło stwierdzić po tym, że skoro to był klasyczny kacperek, to był to pewny niewinny? To po co o tym wspominasz? Bo sobie tutaj robicie kolko wzajemnej adoracji we trojke z tonem jakbyscie byli zbawcami miasta. A na ten moment fakty sa takie ze dwojka z was ma niewinnego na sumieniu O kurde dobrze że przyszedłeś i przypomniałeś, mogę już schylić głowę z pokorą po kolana i dać działać innym. Tobie też mogę odwinąć, że jak pytałem o Spongeboba to nieistotne pytania XD A później to takie jasne że klasyczny kacperek
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 23:38:18 GMT 1
giga teatrzyk xd
no nic, bedzie beef
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 23:39:37 GMT 1
via mobile
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 23:39:37 GMT 1
Bo sobie tutaj robicie kolko wzajemnej adoracji we trojke z tonem jakbyscie byli zbawcami miasta. A na ten moment fakty sa takie ze dwojka z was ma niewinnego na sumieniu a ten Sabinka winny pewniak, że gdyby było po twojemu, to by było zajebiście? Heheheh a ty czemu sie musiales tak mnie dopytywac przed linczem o odczyty. I skoro sie pytales to musiales je poznac. A teraz wyskakujesz ze moj glos w Sabina to byl strzal w powietrze
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 23:40:23 GMT 1
Swoja droga, to jest absurdalnie pojebane.
Mildred uwazajaca ze Graham jest w mafii
Nie glosuje na niego (moglby byc remis)
wali w pustostan, xd
Teraz WYROCZNIA OJEJ
wrzuca memu "powinno wyjsc inaczej" po linczu
mimo iz sama w tym linczu nie glosowala w top ani w kontre
i sama nijak sie przyczynila do czegokolwiek w tym linczu (iks de)
a teraz jeszcze wchodzi z etycznym wyzszym stancem xddd z dupy
zawiazuje sie koleczko jebiace na Grahama
bardzo czarne chmury nad Grahamem
i co robi Mildred chca zabic Grahama?
chce rozpiredalac koleczko adoracji, ktore powoli ukierunkowalo sie mocno w Grahama
KOMEDIA
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 23:40:53 GMT 1
via mobile
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 23:40:53 GMT 1
Bo sobie tutaj robicie kolko wzajemnej adoracji we trojke z tonem jakbyscie byli zbawcami miasta. A na ten moment fakty sa takie ze dwojka z was ma niewinnego na sumieniu O kurde dobrze że przyszedłeś i przypomniałeś, mogę już schylić głowę z pokorą po kolana i dać działać innym. Tobie też mogę odwinąć, że jak pytałem o Spongeboba to nieistotne pytania XD A później to takie jasne że klasyczny kacperek Kurwa pytales sie mnie najpierw wtedy gdy mnie nie bylo tak naprawde. Potem ci odpisalem co sadze na jego temat i ze go daje do trojki niewinnych
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 23:41:18 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 23:41:18 GMT 1
a ten Sabinka winny pewniak, że gdyby było po twojemu, to by było zajebiście? Heheheh a ty czemu sie musiales tak mnie dopytywac przed linczem o odczyty. I skoro sie pytales to musiales je poznac. A teraz wyskakujesz ze moj glos w Sabina to byl strzal w powietrze pytałem cię o odczyty, bo rozważałem głos na ciebie, a większością twojej twórczości odczytowej były unniewiniajki, byłeś opcją zapasową po Grahamie cała filozofia
|
|