|
Post by mandela on Nov 8, 2024 23:41:19 GMT 1
To jest kurwa oczywiste Mildred, ze oczywisci i potezni mafiozi, jak Ja w tej edycji na przyklad, przewodza linczom, podejmuja chujowe decyzje i z nimi zyja
i wiadomo tez ze takie szmulowskie mafijne pety jak Ty, ustawiaja sie w drugim szeregu, gówno w kreacji, strzały w bok, a potem gaslighting, hehe
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 23:41:34 GMT 1
Dobra, ide ;d, troche sie rozweselilem, fajnie ze Mildred wbiła
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 23:41:58 GMT 1
Zycze wam udanej nocy, jutro Wrocław/Kedzierzyn Kozle wiec bedzie mnie pewnie malo, bo szkoda zycie na mafie marnowac w takim momencie
ale its not bad
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 23:42:50 GMT 1
via mobile
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 23:42:50 GMT 1
Swoja droga, to jest absurdalnie pojebane. Mildred uwazajaca ze Graham jest w mafii Nie glosuje na niego (moglby byc remis) wali w pustostan, xd Teraz WYROCZNIA OJEJ wrzuca memu "powinno wyjsc inaczej" po linczu mimo iz sama w tym linczu nie glosowala w top ani w kontre i sama nijak sie przyczynila do czegokolwiek w tym linczu (iks de) a teraz jeszcze wchodzi z etycznym wyzszym stancem xddd z dupy zawiazuje sie koleczko jebiace na Grahama bardzo czarne chmury nad Grahamem i co robi Mildred chca zabic Grahama? chce rozpiredalac koleczko adoracji, ktore powoli ukierunkowalo sie mocno w Grahama KOMEDIA ale ty mi kurwa inputujesz cos co bylo odpowiedzia na twoje pierdololo ze "heheheh fajna miejjska ekipka sienzebrala. Wajbiki, kola dziny. Jutro to juz dojebiemy mafie na bank. A fakty sa takie ze zlinczowaliscie goscia ktorego mialem w teojce niewinnych". Wiec fakty na ten moment mowia ze to moj sposob gry dal lepszy odczyt niz wasze proby. Tyle thats all. Nie chce robic z siebie swietego. Po prostu odpowiadam na te bzdury i naginanie
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 23:43:37 GMT 1
O kurde dobrze że przyszedłeś i przypomniałeś, mogę już schylić głowę z pokorą po kolana i dać działać innym. Tobie też mogę odwinąć, że jak pytałem o Spongeboba to nieistotne pytania XD A później to takie jasne że klasyczny kacperek Kurwa pytales sie mnie najpierw wtedy gdy mnie nie bylo tak naprawde. Potem ci odpisalem co sadze na jego temat i ze go daje do trojki niewinnych No a ja byłem, i tak wybrałem, trudno, pudło. Mnie ciekawi jaka się kryje za tobą motywacja, bo jedyne co zrobiłeś tutaj, to przyszedłeś i jebnąłeś populizmem, że mamy niewinnego na sumieniu, a se gadamy teraz w nocy. Można tytuł słać na pudelek.pl W GRZE MAFIACORNER ZLINCZOWALI NIEWINNEGO SKANDAL
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 8, 2024 23:44:38 GMT 1
Zaraz wam powiem kto jest w mafii, tylko piwko otworzę. Spokojnie.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 23:45:34 GMT 1
via mobile
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 23:45:34 GMT 1
Jak do sciany, jak do sciany. Odpuszczam. Jutro mnie linczujcie i sie taplajcie dalej w sosiku a na koncu w podsumowaniu pikachuface.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 23:45:40 GMT 1
Kurwa pytales sie mnie najpierw wtedy gdy mnie nie bylo tak naprawde. Potem ci odpisalem co sadze na jego temat i ze go daje do trojki niewinnych No a ja byłem, i tak wybrałem, trudno, pudło. Mnie ciekawi jaka się kryje za tobą motywacja, bo jedyne co zrobiłeś tutaj, to przyszedłeś i jebnąłeś populizmem, że mamy niewinnego na sumieniu, a se gadamy teraz w nocy. Można tytuł słać na pudelek.pl W GRZE MAFIACORNER ZLINCZOWALI NIEWINNEGO SKANDAL Gdzie sama mi przed linczem wypominałaś dosłownie, że nie chcę jebnąć pięścią w stół i zdecydować. To zdecydowałem i masz babo placek XD
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 23:46:51 GMT 1
via mobile
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 23:46:51 GMT 1
Kurwa pytales sie mnie najpierw wtedy gdy mnie nie bylo tak naprawde. Potem ci odpisalem co sadze na jego temat i ze go daje do trojki niewinnych No a ja byłem, i tak wybrałem, trudno, pudło. Mnie ciekawi jaka się kryje za tobą motywacja, bo jedyne co zrobiłeś tutaj, to przyszedłeś i jebnąłeś populizmem, że mamy niewinnego na sumieniu, a se gadamy teraz w nocy. Można tytuł słać na pudelek.pl W GRZE MAFIACORNER ZLINCZOWALI NIEWINNEGO SKANDAL Nie ja zaczalem pierdolic o tym, ze zebranie trojcy jest spoko i pomoze zbawic miasto. Moze bylem zlosliwy, ze zwrocilem na to uwage ale wy jak jeden maz sie do mnie o to dopierdoliliscie.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 23:48:47 GMT 1
via mobile
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 23:48:47 GMT 1
No a ja byłem, i tak wybrałem, trudno, pudło. Mnie ciekawi jaka się kryje za tobą motywacja, bo jedyne co zrobiłeś tutaj, to przyszedłeś i jebnąłeś populizmem, że mamy niewinnego na sumieniu, a se gadamy teraz w nocy. Można tytuł słać na pudelek.pl W GRZE MAFIACORNER ZLINCZOWALI NIEWINNEGO SKANDAL Gdzie sama mi przed linczem wypominałaś dosłownie, że nie chcę jebnąć pięścią w stół i zdecydować. To zdecydowałem i masz babo placek XD Zacytuj albo nie rob z mordy szmaty. Bo ja sobie nie przypominam zebym nawolywal cie do uderzenia piescia w stol
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 8, 2024 23:49:14 GMT 1
Na początek moja lista niewinnych: Ave Ventura, Paul Graham, być może Mandela (trzech niewinnych na Spongbobku? łeee), chyba Trzecia Strona (niektóre zachowania/posty mi się mega miejskie wydawały)
pozostają Sabin i Mildred. I nawet Mildred głosowała na Sabina, co by pasowało. Sabin na Grahama też pasuje, bo Graham jeśli jest niewinny to jest dobrym typem na głosowanie dla mafii (tak samo jak ja).
A jak Mildred tak chojraczy z kładzeniem głowy pod topór, to można nawet zacząć od Sabina.
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 23:50:53 GMT 1
Jak do sciany, jak do sciany. Odpuszczam. Jutro mnie linczujcie i sie taplajcie dalej w sosiku a na koncu w podsumowaniu pikachuface. Robisz szantazyk emocjonalny na kontr-intuicyjnie zlinczujcie mnie, by jutro Ciebie nie zinczowac, jak jakis 5 latek.
I kurwa gdybysmy sluchali Ciebie i wszyscy poszli spac to chuja byłoby z rozgrywki
No nie rozumiem jakim bydlakiem trzeba byc xd by krytykowac gre oparta na rozmawianiu o fakt ze ludzie ktorzy akurat są online ROZMAWIAJĄ
NO pojebane XD ROZMAWIAMY SOBIE W 3 bo akurat w trzech jestesmy otej samej godzinie xdd
dupa zapiekla w opór, ze bysmy mogli sobie zrobic rade medrcow czy inne gówno, ktore zazyczaj wygrywa miastu gre
xdddddddd
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 23:50:59 GMT 1
Gdzie sama mi przed linczem wypominałaś dosłownie, że nie chcę jebnąć pięścią w stół i zdecydować. To zdecydowałem i masz babo placek XD Zacytuj albo nie rob z mordy szmaty. Bo ja sobie nie przypominam zebym nawolywal cie do uderzenia piescia w stol Z Ace'm mam taki zgrzyt, że on w tej edycji ma bardzo dobre rozeznanie, ale nie widziałam u niego chęci postawienia jakiegoś twardego statementu. Takiego przypieczętowania i skumulowania we wniosek tej wiedzy na temat edycji. Jeżeli mi coś umknęło, to mnie zweryfikujcie. Tutaj. No parafrazuję, ale sens jest zachowany, przekaz płynie jednoznaczny.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 23:51:08 GMT 1
via mobile
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 23:51:08 GMT 1
Jutro ja/sabin.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 23:51:24 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 23:51:24 GMT 1
Na początek moja lista niewinnych: Ave Ventura, Paul Graham, być może Mandela (trzech niewinnych na Spongbobku? łeee), chyba Trzecia Strona (niektóre zachowania/posty mi się mega miejskie wydawały) pozostają Sabin i Mildred. I nawet Mildred głosowała na Sabina, co by pasowało. Sabin na Grahama też pasuje, bo Graham jeśli jest niewinny to jest dobrym typem na głosowanie dla mafii (tak samo jak ja). A jak Mildred tak chojraczy z kładzeniem głowy pod topór, to można nawet zacząć od Sabina. jak Grahama tak twardo uniewinniłeś?
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 8, 2024 23:51:32 GMT 1
Graham 2 - Sabin, Trzecia strona - średnio mi się widzi by w tej trójce z głosowania nie było żadnej mafii
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 23:51:59 GMT 1
via mobile
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 23:51:59 GMT 1
Rada medrcow xdddddd pierwszy aprillis sie kurwa znalazl
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 23:52:53 GMT 1
via mobile
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 23:52:53 GMT 1
Zacytuj albo nie rob z mordy szmaty. Bo ja sobie nie przypominam zebym nawolywal cie do uderzenia piescia w stol Z Ace'm mam taki zgrzyt, że on w tej edycji ma bardzo dobre rozeznanie, ale nie widziałam u niego chęci postawienia jakiegoś twardego statementu. Takiego przypieczętowania i skumulowania we wniosek tej wiedzy na temat edycji. Jeżeli mi coś umknęło, to mnie zweryfikujcie. Tutaj. No parafrazuję, ale sens jest zachowany, przekaz płynie jednoznaczny. Danie statementu w trakcie gry nie rowna sie ze zdecydowaniem przed linczem o tym kto ma leciec
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 23:53:27 GMT 1
via mobile
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 23:53:27 GMT 1
Anture wrzucam na czarnoliste bo to juz nawet nie ma sensu jak ten chlopak potrafi odleciec
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 23:53:34 GMT 1
Tutaj. No parafrazuję, ale sens jest zachowany, przekaz płynie jednoznaczny. Danie statementu w trakcie gry nie rowna sie ze zdecydowaniem przed linczem o tym kto ma leciec Akurat tutaj równało się.
|
|