|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 23:54:01 GMT 1
Bo miałem Paula na plecach, a zleciał ktoś z 3 głosami. Zagłosowałbym na ciebie – zleciałbyś ty. itd.
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 8, 2024 23:54:08 GMT 1
Po prostu wychodzę z założenia, że Graham nie trenowałby takiej miejskiej gry będąc w mafii. A wiem, że chciał takiego sposobu gry popróbować. Może być w mafii - jasne, ale bliżej mi do uznania, że po prostu średnioudanie eksperymentuje z formą.
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 23:54:39 GMT 1
Anture wrzucam na czarnoliste bo to juz nawet nie ma sensu jak ten chlopak potrafi odleciec
Zaorałeś się jak MafiaCornerowcy na MafiaUniversowym discordzie XD
Przyszedł z bólem dupy, zrobił z siebie debila, i zaczyna ignorować ludzi których zaatakował
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 23:55:59 GMT 1
Uwag, ILUSTROWANE PRZEDSTAWIENIE WJAZDU ŁUCZYKA XD
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 23:56:09 GMT 1
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 8, 2024 23:56:34 GMT 1
Jakby to najprościej określić. Wychodzę z założenia, że mafiozi chcą dobrze wyglądać, a Graham kurwa pół gry którą widziałem tłumaczył się dlaczego źle wygląda, zamiast zacząć wyglądać lepiej.
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 8, 2024 23:56:59 GMT 1
jak pielęgniarka to Łuczyk to ogarnąłem go po jednym słowie xD
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 23:57:05 GMT 1
via mobile
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 23:57:05 GMT 1
Ale ogolnie w mafii chyba bedzie Pudelek z kims z dwojki Strona/Ventura. Pudelek tu juz ladnie sobie chce ustawic zwycieska kolejke. Strona/Ventura probuja stworzyc trojke wzajemnej adoracji, ktora bedzie glosowac jednym them. I w sumie freewin dla mafii.
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 23:57:15 GMT 1
Jakby to najprościej określić. Wychodzę z założenia, że mafiozi chcą dobrze wyglądać, a Graham kurwa pół gry którą widziałem tłumaczył się dlaczego źle wygląda, zamiast zacząć wyglądać lepiej. To wyjasnij Mildred która celowo leci w kosmos złego wyglądania, gdzie juz sama chciala siebie linczowac, gdzie nikt nawet specjalnie jej pod kosę nie stawiał. (krótko po linczu albo od razu po)
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 23:57:52 GMT 1
Danie statementu w trakcie gry nie rowna sie ze zdecydowaniem przed linczem o tym kto ma leciec Akurat tutaj równało się. I no nawet jakby się nie równało, to jest to takie łapanie za słówka, co jest koherentne z całą twoją postawą teraz. Trochę nie widzę tutaj chęci zplaskania po mordach innych, żeby zaczęli lepiej grać. Mogło chodzić o to, że rzeczywiście nie idzie z twojej perspektywy odróżnić kto gra bardziej mafijnie – ja czy TS. Ale też nie widzę, żeby po tym statemencie szły jakieś czyny, rozkminy, które miałyby nas wrzucić na ruszt. Jedynie wracanie do zagrywek emocjonalnych, że zlinczujcie mnie, bo się przyjebałeś i ci odwinięto.
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 23:58:01 GMT 1
Dobra, 24;00, wracamy do walki o równość! Z fartem.
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 8, 2024 23:58:22 GMT 1
no ale tym bardziej jeśli to Łuczyk to raczej do piachu. Co to za tekst przed linczem, że będę nieprzydatny? Myślałem, że gra Mietkiem go czegoś nauczyła
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 8, 2024 23:59:27 GMT 1
Co wy macie z tym moim kolejkowaniem, nijak nie wpłynąłem na dzisiejszy lincz, zapewne nijak nie wpłynę na jutrzejszy jeśli będzie się tak dziać jak dzisiaj. Dzielę się swoimi spostrzeżeniami, a wy tu jakieś kolejkowanie widzicie.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 0:00:12 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 0:00:12 GMT 1
Ale ogolnie w mafii chyba bedzie Pudelek z kims z dwojki Strona/Ventura. Pudelek tu juz ladnie sobie chce ustawic zwycieska kolejke. Strona/Ventura probuja stworzyc trojke wzajemnej adoracji, ktora bedzie glosowac jednym them. I w sumie freewin dla mafii. no próbujemy, ja lubię współpracę i grupę zaufania
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 0:01:08 GMT 1
via mobile
Post by Mildred Ratched on Nov 9, 2024 0:01:08 GMT 1
Testament: Sabin i Graham. Musicie przekonać tego durnia mandele i kogos z dwojki Strona/Ventura, ze im od wzajemnego lizania przyrodzeń liscie na oczy opadly i nie widza innych opcji niz te ktore juz im sie utarly.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 0:01:26 GMT 1
Strona/Ventura probuja stworzyc trojke wzajemnej adoracji, ktora bedzie glosowac jednym them. Bo wypisałem uniewinnienia dla osób, które akurat były w temacie i które akurat wychodziły z wydarzeń spoza dzisiejszego kółka?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 0:02:23 GMT 1
via mobile
Post by Mildred Ratched on Nov 9, 2024 0:02:23 GMT 1
Tylko Bóg i komisja pielęgniarek może mnie sądzić. Graham Sabin wierzę w Was. Pociągnijcie to jutro.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 0:02:36 GMT 1
Przecież ty odpaliłeś syndrom oblężonej twierdzy na w sumie powiew powietrza, jak ty tego nie widzisz i nie zdajesz sobie sprawy, że to jest z większą szkodą, jeśli jesteś w mieście, aniżeli jakaś randomowa rozmowa 3 typów w nocy 24 h przed linczem?
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 0:03:19 GMT 1
Wszyscy mamy źle w głowach że żyjemy hej hej na na na
Dom opętańców.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 0:04:30 GMT 1
A jak nawet ktoś mnie bierze tutaj teraz pod chuja, jakoś daję się oszukiwać, to jak ja mam to zobaczyć, jak teraz do jednego wora zostali wrzuceni wszyscy którzy się w tym ekscesie znaleźli. I ja się muszę do tego odnosić primo.
|
|