|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 0:05:34 GMT 1
via mobile
Post by Mildred Ratched on Nov 9, 2024 0:05:34 GMT 1
Przecież ty odpaliłeś syndrom oblężonej twierdzy na w sumie powiew powietrza, jak ty tego nie widzisz i nie zdajesz sobie sprawy, że to jest z większą szkodą, jeśli jesteś w mieście, aniżeli jakaś randomowa rozmowa 3 typów w nocy 24 h przed linczem? Ale jakim chujem z tej perspektywy możesz oceniać czy coś jest ze szkodą dla miasta? Chyba się okaże czy może miałem rację próbując otrząsnąč dwóch miastowych z trójkącika z mafiozą
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 0:07:09 GMT 1
Testament: Sabin i Graham. Musicie przekonać tego durnia mandele i kogos z dwojki Strona/Ventura, ze im od wzajemnego lizania przyrodzeń liscie na oczy opadly i nie widza innych opcji niz te ktore juz im sie utarly. Bezpośrednio z tej rozmowy wynika, że dokładnie dzięki niej zmieniają się rozważane opcje i mogę to stwierdzić autopsyjnie.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 0:07:47 GMT 1
Przecież ty odpaliłeś syndrom oblężonej twierdzy na w sumie powiew powietrza, jak ty tego nie widzisz i nie zdajesz sobie sprawy, że to jest z większą szkodą, jeśli jesteś w mieście, aniżeli jakaś randomowa rozmowa 3 typów w nocy 24 h przed linczem? Ale jakim chujem z tej perspektywy możesz oceniać czy coś jest ze szkodą dla miasta? Chyba się okaże czy może miałem rację próbując otrząsnąč dwóch miastowych z trójkącika z mafiozą Już ci wytłumaczyłem czemu to chuj, a nie otrząsanie.
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 0:09:00 GMT 1
W sumie trzeba będzie na spokojnie przemyśleć o co tu chodzi. Nie rozumiem gry Mildred w ogóle. Jest, często coś tam merytorycznie pisze, nie dostaje głosów, a hamletyzuje i niemal rzuca się pod pociąg. W dodatku winnego szuka we mnie, gdzie ja sobie jestem niewinny.
Nie lubię sytuacji, w której ktoś ma mnie za winnego jak jestem niewinny i przez to nie chce mi tłumaczyć jak widzi grę gdyby wiedział, że jestem niewinny. Tym bardziej jeśli sam nie mam tej osoby za niewinną.
Łuczyk świetnie potrafi grać na emocjach i bardzo możliwe, że specjalnie wpędza mnie w taki stan, bym nie chciał na niego głosować.
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 0:11:14 GMT 1
Już nie mówiąc o tym, że rzucanie się pod pociąg powinno byc ostatecznościa, po wyrzuceniu z siebie wszystkiego.
Weź Mildred wyrzuć z siebie wszystko co myślisz o tej edycji, a ja na tej podstawie chętnie Cię uniewinnię jeśli kurwa uznam, że: a) to się kupy i dupy trzyma b) nie robisz mnie pod chuja c) coś się mocno pokryje z moimi podświadomymi przemyśleniami, których jeszcze nie wyraziłem
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 0:13:59 GMT 1
koniec końców każdemu niewinnemu teraz zostało 4 niewinnych i dwóch winnych do znalezienia, to nie powinno być aż tak trudne (a przynajmniej znalezienie tego jednego winnego na początek)
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 0:19:21 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 0:19:21 GMT 1
ja nie rozumiem, czemu Mildred mówi, że między mną a Ace musi być mafioza, a nawet nie wskaże, który bardziej. no ja przesłanek za winą Mandeli i Ventury nie widzę, wziąłem se ich uniewinniłem i mówię dawajcie pokmińmy. dlaczego tam według ciebie Mildred musi być mafia? uniewinniasz wszystkich pozostałych graczy?
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 0:30:05 GMT 1
Dodam, że nie ufam jednemu z graczy, nie powiem jeszcze któremu. Jeśli rozwieje mój brak zaufania z chęcią go uniewinnię. Jeśli tego nie zrobi, otrzyma jutro mój głos. kto
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 0:37:51 GMT 1
dobra teraz widzę, że to mogło być głupie pytanie, ale i tak wolałbym mieć rozwiane wątpliwości
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 0:39:42 GMT 1
Pudelek jakbyś se miał tak od buta poanalizować co ci nie siedzi w Sabrinie, to co by to było, bo nie wierzę, że z dedukcji ci wyszła ona i tyle w sumie.
Tzn. dedukcja może i poprawnie przeprowadzona, ale że przy takim graczu i dostępnym materiale ograniczyłbyś się do tego tylko?
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 0:43:30 GMT 1
sabin to chyba nie jest temat na dzisiaj, podoba mi sie jak daje, a jak daje tak w mafii, to przeciez sie takiego mafioze nie odpierdoli pierwszego dnia To był chyba twój najświeższy stance, nie?
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 0:44:23 GMT 1
po prostu nie ma czegoś, co by mi Sabina uniewinniło, a przy takim poziomie gracza to juz bardziej w tę stronę zaczynam zerkać. Ale sobie jutro jeszcze jakoś bardziej poprzeglądam co tam tworzył, bo dziś zmęczony jakoś jestem.
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 0:45:11 GMT 1
Dodam, że nie ufam jednemu z graczy, nie powiem jeszcze któremu. Jeśli rozwieje mój brak zaufania z chęcią go uniewinnię. Jeśli tego nie zrobi, otrzyma jutro mój głos. kto Mandela
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 0:49:03 GMT 1
musze to sobie wszystko w glowie przemielic, kto odpierdala maniane w miescie, kto sobie ze mna pogrywa w mafii, troche duzo odchylen od normy bylo w tej edycji by to dalo sie prosto zrobic
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 0:53:14 GMT 1
Dobra staram się teraz nadrobić ciąg przyczynowo skutkowy.
Mandeli się dowaliłeś w dużej mierze, że, mimo jego dobrego czuciometra wobec ciebie, cię wsadził do mafii.
Teraz go dajesz do tego wyższego akapitu, że może miasto (ale to istotne, bo to się wiąże z dedukcją w niższym akapicie kto w tej mafii w takim razie powinien być).
Czy Mandela zmienił stosunek wobec ciebie?
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 0:57:11 GMT 1
Czyli w sumie można z tego wyprowadzić wniosek, że ci się czymś zazielenił? Bo jeszcze dzisiaj wieczorem pisałeś, że hur dur szlaczki utrudnia odczyt.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 1:07:30 GMT 1
musze to sobie wszystko w glowie przemielic, kto odpierdala maniane w miescie, kto sobie ze mna pogrywa w mafii, troche duzo odchylen od normy bylo w tej edycji by to dalo sie prosto zrobic I tutaj już powiem absolutnie złośliwie – to brzmi jak jakaś wypowiedź piłkarza odbębniającego wywiady po przegranym meczu.
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 1:08:36 GMT 1
nie, po prostu Mandela naprodukowal duzo jakiegos postingu ktorego jeszcze nie przetrawilem, czepia sie mnie dziwnie, mozliwe ze rzeczywiscie to znow jakis popis dziwnego postingu Antury ktorego nie rozumiem
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 1:09:31 GMT 1
albo inaczej, widze swiat, w ktorym tak grajacy Mandela jest niewinny i moje prowadzenie z nim wojny niczego dobrego dla miasta nie przyniesie, a mafia bedzie sobie mogla smigac gdzies obok
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 1:10:06 GMT 1
no uspokajasz mnie
czyli w sumie nic do przodu się nie ruszam
|
|