|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 1:10:49 GMT 1
i serio to sobie musze przemielic i nadczytac, bo jak mam drugie zmiany to na ogol najwiecej sie dzieje jak mnie nie ma, a tu nawet jak probowalem nadrabiac to natrafialem na takie niedorzecznosci jak te dziwne szlaczki antury
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 1:12:38 GMT 1
np trzecia strona mi sie calosciowo podoba, ale wydaje mi sie, ze byla sklonna mnie dzis wyjebac z rozgrywki, co juz mi sie wydaje bardzo chujowe i trącące jej winą (tzn fajna gra na pokaz i upierdalanie groznych niewinnych, ktorych daloby sie uniewinnic).
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 1:13:15 GMT 1
ale bazuję na takich puzzlach, ktore gdzies tam przegladalem w robocie, a teraz mi sie nie chce wracac do tamtych stron, zrobie to sobie pewnie na spokojnie rano do herbatki i sniadania
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 1:14:49 GMT 1
np trzecia strona mi sie calosciowo podoba, ale wydaje mi sie, ze byla sklonna mnie dzis wyjebac z rozgrywki, co juz mi sie wydaje bardzo chujowe i trącące jej winą (tzn fajna gra na pokaz i upierdalanie groznych niewinnych, ktorych daloby sie uniewinnic). Pytałem ją dzisiaj jasno o ciebie w kontekście linczu etc. i jasno mi postawiła sprawę, że chce, żebyś się rozkręcił i ci da czas ku temu. I to nie było takie zostawianie sobie otwartej furtki w razie czego, bo ona jeszcze jednoznacznie parła w tego Grahama.
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 1:15:52 GMT 1
dziwne zachowanie Grahama czy Mandeli potrafie sobie zracjonalizowac, Mildred juz nie bardzo. Wkurza mnie to, ze w takiej malej grze, gdzie trzeba jechac na wajbikach, czuciu gry itp niektorzy bawia sie w jakies ekscentryczne granie ktore zaburza mocno to co sie widzi, a potem jeszcze maja pretensje do calego swiata.
Padnie taka pielegniarka, okaze sie niewinna i sam nie bede wiedzial co powiedziec. Z drugiej strony nie zlinczujesz jej bo dziwnie daje, a ona bedzie w mafii i wyjdziesz na frajera.
Tak źle i tak niedobrze.
|
|
|
Post by mandela on Nov 9, 2024 1:20:14 GMT 1
i serio to sobie musze przemielic i nadczytac, bo jak mam drugie zmiany to na ogol najwiecej sie dzieje jak mnie nie ma, a tu nawet jak probowalem nadrabiac to natrafialem na takie niedorzecznosci jak te dziwne szlaczki antury Nie wierze, jak Ty robisz z siebie jakiegoś ułomnego.
Nazywajmy rzeczy po imieniu. Pisałem szyfrem, by brać udział w grze, ale mieć znikomy wpływ na lincz (co nie do końca się udało). Ty zaś metafizycznie przedstawiasz to w jakimś krzywym zwierciadle i mowisz "jakieś dziwne szlacki antury" i nazywasz to niedorzecznością. Normalna sprawa do normalnego zrozumienia, która odbyła się w normalny sposób - i każdy debil czytające te rozgrywke rozumie prostote tego wszystkiego. Nawet nie ma tutaj czego nie rozumiec.
Ty, najwiekszy inteligent MC, wchodzi i zaczyna tworzyc jakąś lirykę w dziwaczne określenia, rozmemłowanie tematu i tworzenie sobie wytłumaczeń. Nie rozumiem twojego zjazdu intelektualnego do poziomu dna.
I masz takich akcji masę. Piszesz ze jest jeden gracz (ja), który musi zaskarbić twoje zaufanie inaczej dostanie głos (iks de), i zamiast zachować to w tajemnicy, to mija 15 minut. Absurd glupoty. Gdyby Ci zalezalo na zachowaniu tej informacji na potem to bys jej od razu nie wyrzucał, z kolei gdybys tego gracza chcial nazwac to bys nazwał od razu.
Tworzysz puste głupie interakcje, dodajesz jakąs nowomowę tam gdzie nie jest potrzebna, robisz jakies dziwne akcje (wyskoczenie z kreacji), atakujesz mega agresywnie bez contentu, mowisz ze cos tam porzadkujesz a nic nie robisz, narzekasz enty raz na prace i nadrabianie, obiecujesz rzeczy, których nie robisz.
Jesteś najgorsza wersją Egzego. Bez litosci bym Cie odjebał, bo tylko szkodzisz miastu i grasz nad-chujówke, swoja najgorsza edycje z wszystkich, gdzie nie pomogles miastu nawet jednym postem. W zasadzie twoja smierc bedzie tak samo dobra jak kacperka, nawet jeżeli jesteś w miescie.
A poruszyem tylko jakiś wierzcholek twojego nagłego autymu. Totalne zaprzeczenie twojego normalnego grania. Jezeli zas sam mowisz ze mam do Ciebie dobry vajbik, to nawet nie mozesz mi teraz zaprzeczysz xd - mam do Ciebie dobry wajbik i widze prosto na morde jak walisz w chuja
a tutaj sie wijesz jak wąż próbujac dodac głbesze dno tam gdzie go nie ma, albo wytłumaczyc cos czego nie trzeba tlumaczyc,
generalnie jezeli Mildred, Kundel i Graham w miescie to mi sie kurwa trafił Dream Team. No ale będziemy lepic.
|
|
|
Post by mandela on Nov 9, 2024 1:20:31 GMT 1
zasypiam, branoc
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 1:22:11 GMT 1
np trzecia strona mi sie calosciowo podoba, ale wydaje mi sie, ze byla sklonna mnie dzis wyjebac z rozgrywki, co juz mi sie wydaje bardzo chujowe i trącące jej winą (tzn fajna gra na pokaz i upierdalanie groznych niewinnych, ktorych daloby sie uniewinnic). Pytałem ją dzisiaj jasno o ciebie w kontekście linczu etc. i jasno mi postawiła sprawę, że chce, żebyś się rozkręcił i ci da czas ku temu. I to nie było takie zostawianie sobie otwartej furtki w razie czego, bo ona jeszcze jednoznacznie parła w tego Grahama. no ujebanie Grahama mi się wcale jakimś dużo lepszym pomyslem nie wydaje. znaczy się może być w mafii, ale jesli ktos wsrod glownych podejrzanych ma niewinnego mnie i grajacego dziwnie Grahama, to od razu mi sie lampka zapala
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 1:23:00 GMT 1
bzdury piszesz Antura
|
|
|
Post by mandela on Nov 9, 2024 1:24:36 GMT 1
Nie plecę. Przeczytałem ten post i jest naprawdę mega harsh (sorry no sorry). Z wszystkich twoich postów widzę złą wolę - od poczatku maksymalnie złą wolę do mnie (i to jeszcze bez zadnego powodu super mocny wjazd na mnie, zreszta, Kacperek to samo na mnie robil, ale chociaz mial moment confusion i wycofania), i na ogół złą wolę do miasta, zwłaszcza w stosunku jaki potencjał prezentujesz. Mógłbyś być szefem szefów, a upozycjonowales sie w pozycji... odległej, nadrabiającej, nierozumiejącej, i tak dalej.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 1:24:37 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 1:24:37 GMT 1
Pytałem ją dzisiaj jasno o ciebie w kontekście linczu etc. i jasno mi postawiła sprawę, że chce, żebyś się rozkręcił i ci da czas ku temu. I to nie było takie zostawianie sobie otwartej furtki w razie czego, bo ona jeszcze jednoznacznie parła w tego Grahama. no ujebanie Grahama mi się wcale jakimś dużo lepszym pomyslem nie wydaje. znaczy się może być w mafii, ale jesli ktos wsrod glownych podejrzanych ma niewinnego mnie i grajacego dziwnie Grahama, to od razu mi sie lampka zapala w głównych podejrzanych miałem Grahama i Mildred, nie ciebie
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 1:24:41 GMT 1
tylko znów mam problem z intencją, nie wiem czy bzdury piszesz bo chcesz zebym zwatpil/sie wkurwil/chcesz mnie uwalic, czy dlatego, ze jestes ekscentrykiem
zupełnie nie zauwazasz u mnie dobrych intencji, co mnie zwyczajnie dziwi
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 1:25:16 GMT 1
Wychodzę z tej naszej wymiany, zakładam że ja absolutnie nie mam racji, Pielęgniarka ją ma. Ale czemu ona udaje bycie osaczoną wówczas? Tj. daje sobie tego Mandelę na czarnolistę, bo głupoty gada, ale ma go za niewinnego, ok. Później do mnie mówi, że może jego otrząsanie nas (gdzie to absolutnie nie było otrząsaniem) było próbą wybicia trójkąta wzajemnej adoracji dwóch miastowych i jednego mafiosy. To jak wyrzucić z tego równania Mandelę, którego uznał za odlatującego miastowego, to czemu nie stara się dogadać z jednym z nas albo stwierdzić definitywnie, że ja albo TS to mafioso? Tylko robi z siebie primadonnę i od razu ucieka do narracji a to zajebcie mnie w sumie. I robi się z całej rozmowy taka kurwa ostra antagonizacja.
No ja kurde serio próbuję wejść w mindset Pielęgniarki tutaj, i jeśli jest miastem, które miało mniej czasu, to i tak zagrywa absolutnie chujowo, a taki gracz musi być tego świadomy.
Natomiast mafijna Pielęgniarka no to już widzę większą liczbę wytłumaczeń i sensowniejsze mi się wydaje to, że od razu się ucieka do takich emocjonalnych gierek.
|
|
|
Post by mandela on Nov 9, 2024 1:25:48 GMT 1
A jakie masz dobre intencje atakujac mnie bez powodu na starcie, a potem waląc to caly czas bez konca, a potem tworząc poematy magiczne tłumaczace Cie z wszystkiego i nijak wyjasniajace czemu nie grasz swojej zwyklej gierki, a mimo to stawiasz sie w pozyjci autorytetu, jakbys gral?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 1:25:49 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 1:25:49 GMT 1
w sumie to Graham chciał cię wyjebać, Pudel xdd
|
|
|
Post by mandela on Nov 9, 2024 1:26:22 GMT 1
A na pierwszy rzut oka w mafii jest Mandela. Zła wola
|
|
|
Post by mandela on Nov 9, 2024 1:26:32 GMT 1
no ale to ze gramy bezmetowo nie zmienia mojego osądu, że gra winnie jak na siebie Zła wola
|
|
|
Post by mandela on Nov 9, 2024 1:26:44 GMT 1
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 1:27:21 GMT 1
nie rozumiem skąd oczekiwania że będę szefował w edycji 8 osobowej, gdzie połowa graczy gra dziwne gierki, a druga połowa w miarę dobrze daje (ten najgorzej dający z tej grupy odpadł i był niewinny)
mandela gra dziwnie graham gra dziwnie mildred gra dziwnie
sabin fajnie daje ace fajnie daje trzecia strona fajnie daje
ja jestem niewinny sponge jest martwy niewinny
czepianie sie ze przy takiej stawce nie rozpierdalam mafii 1 dnia jest co najmniej niepowazne
|
|
|
Post by mandela on Nov 9, 2024 1:27:22 GMT 1
I generalnie miałem zamiar pobawić się kreacją, ale pewnie wyniknęłoby z tego więcej złego niż dobrego, więc zarzucam. Tym bardziej, kiedy zostałem uświadomiony, że mordów nie ma, więc mogę się odpalić. Zero wyjasnienia do teraz co by z tego złego wyniknelo i czemu kreacja zostala dropnieta po 1 kreacyjnym poscie, gdzie nie było zadnego kontekstu na to wskazujacego.
|
|