|
Post by mandela on Nov 9, 2024 1:28:05 GMT 1
Łuczyk gra jak zawsze (100% w kreacji). Pshemo gra jak zawsze (gdy gra na trzeźwo). Ja gram normalnie jak ja - wymyślam sobie jakiś roleplayowy styl i sobie nim gram, by edycja była dla mnie fajna i wyjatkowa, a nie klepac 1 do 1 to samo.
Czmeu kłamiesz z tym dziwnym graniem?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 1:29:01 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 1:29:01 GMT 1
Łuczyk gra jak zawsze (100% w kreacji). Pshemo gra jak zawsze (na trzeźwo). Ja gram normalnie jak ja - wymyślam sobie jakiś roleplayowy styl i sobie nim gram. Czmeu kłamiesz z tym dziwnym graniem? nie no Graham (pshemo) nie gra normalnie, on emocjonalny chłopak nawet bez alkoholu
|
|
|
Post by mandela on Nov 9, 2024 1:29:03 GMT 1
Znowu tworzysz bajke i najwidoczniej uwazasz ze jak ja powtorzysz 100 razy to stanie sie prawdą.
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 1:29:07 GMT 1
gdyby kazdy niewinny zagral mega niewinnie to byloby w miare prosciej, ale tu wchodza jakies dziwne gry, ktore niektorzy rozgrywaja sami ze soba
|
|
|
Post by mandela on Nov 9, 2024 1:29:28 GMT 1
Łuczyk gra jak zawsze (100% w kreacji). Pshemo gra jak zawsze (na trzeźwo). Ja gram normalnie jak ja - wymyślam sobie jakiś roleplayowy styl i sobie nim gram. Czmeu kłamiesz z tym dziwnym graniem? nie no Graham (pshemo) nie gra normalnie, on emocjonalny chłopak nawet bez alkoholu Nieprawda.
Casablanca? Pshemo w Snajperskiej 2?
Pshemo w Discordowej?
|
|
|
Post by mandela on Nov 9, 2024 1:29:42 GMT 1
Gdzie tam była ta jego emocjonalnosc?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 1:30:22 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 1:30:22 GMT 1
nie no Graham (pshemo) nie gra normalnie, on emocjonalny chłopak nawet bez alkoholu Nieprawda.
Pshemo w Discordowej?
w Snajperskiej 2? przecież tam Mgłę rozjebał emocjonalnie Casablanca był taki do rany przyłóż, wholesome Discordowa to nie edycja
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 1:31:44 GMT 1
I generalnie miałem zamiar pobawić się kreacją, ale pewnie wyniknęłoby z tego więcej złego niż dobrego, więc zarzucam. Tym bardziej, kiedy zostałem uświadomiony, że mordów nie ma, więc mogę się odpalić. Zero wyjasnienia do teraz co by z tego złego wyniknelo i czemu kreacja zostala dropnieta po 1 kreacyjnym poscie, gdzie nie było zadnego kontekstu na to wskazujacego. bo kurwa wrocilem z roboty napisalem 1 posta kreacyjnego i mialem do wyboru bawic sie w 2/3/4/5/6 post kreacyjny gdzie jest szansa, ze to zostanie zle/chujowo odebrane w sytuacji, gdzie i tak jest w temacie jakis dziwny rozpierdol stworzony przez takich graczy jak Ty czy Mildred, nie mowiac o Grahamie ktory uskutecznia to co zapowiadal. Postanowilem wiec zagrac normalnie bez silenia sie pozerstwo, tym bardziej ze kurwa gra sie zaczela akurat w takim momencie, ze mialem tradycyjnie malo czasu 1/2 dnia i dopiero od weekendu mam wiecej. Gdyby sie inni zachowywali w miare normalnie to by szlo cos z tego wyciagnac, ale ze sie inni zachowywali odstajaco od normy, to chuja z tego wiedzialem i pewnie nadal wiem.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 1:32:04 GMT 1
nie no Graham (pshemo) nie gra normalnie, on emocjonalny chłopak nawet bez alkoholu Nieprawda.
Pshemo w Discordowej?
Casablanca był mega stonowany. W snajperskiej 2, nie pamiętam jakim Azjatą tam grał, chycił Mgłę Wojny dosyć szybko, ale też był przy tym taki hmmm kulturalny – że ja sądzę, że tutaj chwyciłem mafiosę, i już nic więcej wam nie pomogę – parafrazuję, nie chce mi się wchodzić teraz dokładnie co on pisał no ale you get the idea
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 1:32:46 GMT 1
Pshemo nie gra normalnie, Łuczyk też nie gra normalnie, Ty też nie grasz normalnie jak na ostatnie edycje i w ogóle nie grasz normalnie, co edycję coś odpierdalasz i mi się nie chce tłumaczyć że to przeszkadza. Bo być może jestes w mafii.
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 1:35:14 GMT 1
Gdyby Łuczyk tu grał jak Mietek to nie miałbym watpliwosci co do jego niewinnosci, gdyby Antura gral jak Jabba czy Wajcha również. Pshemo moim zdaniem mniej lub bardziej celowo zbiera na siebie głosy czym też nie pomaga.
Ale najgorszy jest egze, który ponoć kłamie, mimo że stara się odsiac ziarno od plew.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 1:37:03 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 1:37:03 GMT 1
no w końcu brzmisz jak ten apokaliptyczny prorok
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 1:37:26 GMT 1
I tez staram sie zrozumiec jaki masz cel Antura w tym co robisz i nie rozumiem. Jesli jestes niewinny to mnie tylko wkurwiasz i wprowadzasz zamęt, chcąc na sile udowodnic moja wine, gdzie ja kurwa umiem ocenic czy gram winnie czy niewinnie. I czasem w miescie gram winnie, ale w tej edycji nie. Wiec spierdalaj z tymi insynuacjami jesli jestes niewinny, a jak jestes winny to mi sie dyskutowac nie chce i tyle.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 1:37:32 GMT 1
Nie no, bo ja tylko chcę zauważyć, Mandela, że taka retoryka, że ja w mieście normalnie też odpierdalam dziwny szajs, po którym ciężko mnie odczytać, dlatego czemu teraz, jak znowu odwalam jakiś szajs, ktoś mnie może wrzucać do mafii, to zła wola, to będzie siłą prawdopodobieństwa doprowadzało do nieporozumień.
W sensie no trochę dwie szkoły myślenia się zderzają ze sobą.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 1:39:07 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 1:39:07 GMT 1
ja tak powiem, że w jednej edycji Mandela tak specjalnie prowokował ludzi, żeby wydobyć z nich miastowość
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 1:41:21 GMT 1
juz nie mowie o tym, ze jak Luczyk jest w miescie to zwykle ma paranoje ze ja go robie w chuja, a tu kurwa on kladzie glowe pod topor i wyjebanko, zero uniewinnienia egzego bo go atakuje, zero myslenia ze egze go bierze pod chuja tym ze go nie uniewinnia.
EGZE uwaga uwaga KOLEJKUJE. Gdzie dużo mi można zarzucac ale nie to ze wiem jak bedzie wygladala przyszlosc/kolejkuje
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 1:42:31 GMT 1
jeszcze sobie musze dobrze tego mojego Russella przeczytac gdzie go kurwa mialem na widelcu i odpuscilem bo tez tam jakies psychologiczne gierki robil
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 1:48:41 GMT 1
w ogole jak taki gracz jak Luczyk jest pewny mojej winy (bo drugiego mafioze dopisuje do mnie) ale nie opiera mojej winy na normalnych dla niego sposobach oceniania mnie, tylko wymysla kit z kolejkowaniem, plus odstawia szopke z kladzeniem glowy pod topor, plus jest merytoryczny, ale niesprawczy, plus oddaje glos w bok w gracza ktory wiadomo ze nie padnie, a moze byc silnym mafiozem, to kurwa obcinam to bawiac sie w ockhama chcac nie chcac, przycinajac to wszystko, widze tu winna pielegniarke.
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 1:51:40 GMT 1
bo ja jestem niewinny i on to albo powinien widziec albo chociaz miec po ostatniej edycji grubolskiej kaca moralnego i nie chciec mnie linczowac by przytryhardowac skoro raz sie pomylil, ale tu widze cos zupelnie innego. Tu jest proba wmowienia ze jestem glownym mozgiem mafii (antura zdaje sie sugerowac cos podobnego z tym ze on sie upiera, ze klamię xDDD) i ze kolejkuję, gdzie mnie 3/4 edycji nie bylo w temacie bo nie mialem czasu
no kurwa nie rozumiem, nie rozumiem, nie rozumiem
wejdz kurwa Łuczyk i mi dokladnie wytlumacz jak widzisz grę i dlaczego jestem winny, bo nie rozumiem. Tylko mi nie pisz, ze kladziesz glowe pod topor, bo mnie to w tym momencie nie interesuje.
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 1:53:13 GMT 1
Łuczyk ktory wie, ze w mafii go robie jak dziecko i urabiam jak sie da, tu uwaza, ze zamiast go urabiac po prostu sobie kolejkuję (nie wiem jego czy nie jego?)... no kurwa
|
|