|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 1:54:02 GMT 1
Mildred będzie mafią. No musi być. Inaczej byłoby dwóch bardzo sprawnie grających mafiozów.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 1:55:42 GMT 1
Bo jeszcze jedna wątpliwość mnie nachodzi co do Grahama – już pomijając czy on jakoś super emocjonalnie gra neurotycznie czy nie, z alkoholem czy bez – to czy on zwykle nie uczestniczy tak po prostu w grze, choćby starając uporządkować się jakąś rozmowę nocną jakimś rozsądnym komentarzem?
W sensie jak nawet tej chęci naznaczenia swojej obecności, byle czym, z biegiem gry brakuje, to mnie to wprawia w konsternację.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 1:58:22 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 1:58:22 GMT 1
no on lubi se z Pudelkiem po nocach pogadać
no ale Pudelek mówi, że on niewinny, Mildred mówi, że on niewinny, ty też montowałeś, że może być niewinny czyli co ja se coś ujebałem!!??
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 1:58:34 GMT 1
jeden chujek mi zarzuca ze nie porzadkuję gry (mimo ze staram sie porzadkowac), drugi ze kolejkuję, mimo ze nie da sie kolejkowac nie porzadkujac. Ten ktory zarzuca mi nieporzadkowanie gry nie widzi niczego dziwnego w tym, ze inny zarzuca mi kolejkowanie.
i tak to sie kręci
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 1:58:56 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 1:58:56 GMT 1
ja myślałem, że taki Pudelek tego Grahama zje jak Wengera a widzi jakieś różnice
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 1:59:34 GMT 1
ja nie wiem czy graham jest na 100 procent niewinny, po prostu uwazam, ze moze byc niewinny
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 1:59:40 GMT 1
no on lubi se z Pudelkiem po nocach pogadać no ale Pudelek mówi, że on niewinny, Mildred mówi, że on niewinny, ty też montowałeś, że może być niewinny czyli co ja se coś ujebałem!!?? No ale ja nie chcę gadać o tym ciągle na jednej przesłance, czaisz. To tak jakbym miał pierdolić non stop, że ty niewinny, bo tego jednego posta napisałeś w d0, który mi się bardzo spodobał.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 2:00:04 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 2:00:04 GMT 1
no i co, ja mam ryzykować losem edycji, że Graham se "testuje nowe rzeczy"???
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 2:00:46 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 2:00:46 GMT 1
ja nie wiem czy graham jest na 100 procent niewinny, po prostu uwazam, ze moze byc niewinny nie no w top2 niewinnych go dałeś jak rozumiem w rozpisce, obok ventury
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 2:01:13 GMT 1
ale to rzeczywiscie wynika glownie z tego co mowil przed edycja jak ma zamiar teraz w miescie zagrac, jest to jakos tam dla mnie spojne, moglby zagrac swoja normalna gre bedac w mafii i pewnie nikt by sie nie czepial
ale pshemek to chyba ten gracz ktory mnie najczesciej umie urobic, wiec wiecie rozumiecie
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 2:03:34 GMT 1
z tego co rozumialem pierwsze strony ktore przejrzalem to graham gral wlasnie na takiego niewinnego co spokojnie sobie pyka, tam cos dopowie, tu sie wtraci, no mi to pasuje wlasnie do proby rozpykania mafii na spokojnie, ale koniec koncow czekam teraz na jego dalsze przemyslenia, bo poki co to bardziej mu na koniec zalezalo by nie paść niz na tym by mafie rzeczywiscie ujebac
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 2:24:56 GMT 1
No bo kurwa mać
Teraz to do mnie doszło, że ja serio widzę tutaj niewinnych Pudla, TS, Mandela Effect, który się w swoim własnym stylu zacietrzewił.
I do tego dowala się Mildred Thatcher.
I teraz mam dwie opcje: albo ja coś absolutnie zjebałem w swoim poglądzie na grę
albo Mildred dopierdala się do tej wspólnoty jako mafioso
Tylko wtedy się zastanawiam, czy to było najoptymalniejsze zagranie, gdyby była mafiuszką.
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 2:27:06 GMT 1
Wykrywacz Mafijnych Postów tak całą grę balansował na granicy wyjebania, dlatego jesli to Łuczyk rzeczywiscie to ja mu po prostu nie ufam czego by nie zrobil.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 2:33:10 GMT 1
Mnie bardziej zastanawia to, że on się super zantagonizował z Mandelą, ale on serio mu ostro wyjechał, więc może to być uzasadnione.
Z Trzecią Stroną też chyba pojechał jakoś mocniej, padła jakaś inwektywa.
Ale ze mną kurde nic, mimo że dalej uważam że tam było chwytanie się tanich sztuczek narracyjnych, to trzymał się w tej rozmowie ostro rzeczy gierkowych, tak jakby w jego mniemaniu chciał mi przemówić do rozsądku.
A szprechając o tym wszystkim zapominam o istnieniu kogoś takiego jak Sabrina Aquafina, maybe i should touch some grass
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 2:35:40 GMT 1
Mafia Sabrina Aquafina i Margaret Thatcher – Margaret na świeczniku, daje głowę pod topór, i jeszcze jutro oferuje świecznik właśnie w postaci takiej dwójki – chyba za gruba jazda.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 2:38:43 GMT 1
I guess w sumie wszystko się rozbija o to, co jutro mają do zaprezentowania, więc zamykam się.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 2:50:52 GMT 1
Mnie bardziej zastanawia to, że on się super zantagonizował z Mandelą, ale on serio mu ostro wyjechał, więc może to być uzasadnione. Z Trzecią Stroną też chyba pojechał jakoś mocniej, padła jakaś inwektywa. Ale ze mną kurde nic, mimo że dalej uważam że tam było chwytanie się tanich sztuczek narracyjnych, to trzymał się w tej rozmowie ostro rzeczy gierkowych, tak jakby w jego mniemaniu chciał mi przemówić do rozsądku. A szprechając o tym wszystkim zapominam o istnieniu kogoś takiego jak Sabrina Aquafina, maybe i should touch some grass Chociaż cofam, przeczytałem sobie jeszcze raz tę naszą wymianę, i ja tam czuję co rusz jakąś chęć wsadzenia mnie na minę i zrobienia gotcha!
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 2:58:21 GMT 1
I mogłoby się to równać z miastowym chcącym ukręcić kogoś takiego jak Ace Ventura Psi Detektyw albo Trzecia Strona jako mafioso. Tylko to się kurwa bije z tym syndromem oblężonej twierdzy, kładzenia łba pod topór, grania ostentacyjnym zniechęceniem.
No kurwa albo czujesz, że gadasz z miastowym i próbujesz coś ugrać, albo czujesz, że gadasz z mafiosą i chcesz dosięgnąć sprawiedliwości, nie poddajesz się jego MANIPULACJOM.
No próbuję sobie zwizualizować mindest miejski robiący coś takiego i cały czas wracam do tego samego wniosku.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 3:06:08 GMT 1
I teraz – zagrywka odwoływania się do tej rozsądniejszej części miasta, która akurat jest nieobecna: Graham, który wyrzuca ją otwarcie z uniewinnień (ty się otwarcie do tego dowalałaś, Malgrid, to jaka jest twoja progresja do tego gracza?) Jeżeli Mildred to jest łuczyk to ja cofam moje uniewinnienie. Uniewinnie mnie już teraz nie jest Ci na rękę? oraz Sabrina Aquafina, która się wylogowała i która nie pamiętam w sumie jak się odnosiła do Malgrid.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 3:12:33 GMT 1
ace nie jebnę, trzecią też nie sponge nie pudelka nie a mildred chyba nieTo jest chyba najświeższy stance jaki znalazłem.
|
|