|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 13:24:39 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 13:24:39 GMT 1
my self conscious bruda
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 13:27:04 GMT 1
no to jak Ventura rokoko, to ja będę bił po dupie każdego pajaca który mu da immunitet ale czemu, to niewinny rokokuś nagrzany do gry w mieście ostatni raz z nim grałem mocniej jak był Pepem Panem Dziobakiem i tam był wystraszoną pizdą miejską, a tu taki fifirafa z wulgaryzmami i kocopołami? zaangażowanie full, ale dużo debilizmów i za dużo agresji
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 13:28:04 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 13:28:04 GMT 1
ale czemu, to niewinny rokokuś nagrzany do gry w mieście ostatni raz z nim grałem mocniej jak był Pepem Panem Dziobakiem i tam był wystraszoną pizdą miejską, a tu taki fifirafa z wulgaryzmami i kocopołami? zaangażowanie full, ale dużo debilizmów i za dużo agresji a pamiętasz jak grałeś Doktórem niechlubnym, to on tam był taki Creed i też agresor, aż go nie poznałem xD
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 13:28:41 GMT 1
dobra, zobaczymy, ale zanim skumałem, że Mildred to Łuczyk, to miałem Ace za Łuczyka i czułem się z tym o wiele lepiej
a z Łuczykiem na Mildred czuję się o wiele gorzej więc bardzo źle na tym wyszedłem ogólnie
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 13:28:45 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 13:28:45 GMT 1
nie ma co rozważać nawet, gość od Warmianina by musiał przejść do mafijnego lidera miasta i topu aktywności xD
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 13:29:46 GMT 1
ostatni raz z nim grałem mocniej jak był Pepem Panem Dziobakiem i tam był wystraszoną pizdą miejską, a tu taki fifirafa z wulgaryzmami i kocopołami? zaangażowanie full, ale dużo debilizmów i za dużo agresji a pamiętasz jak grałeś Doktórem niechlubnym, to on tam był taki Creed i też agresor, aż go nie poznałem xD no właśnie on się tam odpalił jak ja zszedłem i już aż tak nie śledziłem a kim on grał w grubolskiej? Motyłkiem?
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 13:30:17 GMT 1
aha, Warmianin, no dobra
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 13:30:33 GMT 1
Mandela, czemu jesteś tak zaangażowany w tę edycję? Siłą rzeczy poprzedni sposób gry (z szyfrem) raczej kierował na drugi szereg, jak Cię zdebunkowałem, to muszę przyznać, że dość mocno pograłeś, szczególnie jak na siebie. mandela
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 13:33:55 GMT 1
jakie masz tropy trzeci
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 13:36:22 GMT 1
via mobile
Post by mandela on Nov 9, 2024 13:36:22 GMT 1
Mandela, czemu jesteś tak zaangażowany w tę edycję? Siłą rzeczy poprzedni sposób gry (z szyfrem) raczej kierował na drugi szereg, jak Cię zdebunkowałem, to muszę przyznać, że dość mocno pograłeś, szczególnie jak na siebie. mandelaBo mam czas , powiedzmy, bo właśnie jadę z Volvem i Kurwim na Śląsk.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 13:36:50 GMT 1
via mobile
Post by mandela on Nov 9, 2024 13:36:50 GMT 1
I tak, Rokoko jest niewinny i czekam aż się pojawi, mój jedyny niewinny gracz tej edycji!
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 13:38:03 GMT 1
via mobile
Post by mandela on Nov 9, 2024 13:38:03 GMT 1
Mandela, czemu jesteś tak zaangażowany w tę edycję? Siłą rzeczy poprzedni sposób gry (z szyfrem) raczej kierował na drugi szereg, jak Cię zdebunkowałem, to muszę przyznać, że dość mocno pograłeś, szczególnie jak na siebie. mandelaPograłem, bo zostałem zdebunkowany i spędzałem piątek bez żadnej kobiety^^ Docelowo nie planowałem nic specjalnego, i już ta godzina rozmowy z Tobą była wyjątkiem.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 13:50:50 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 13:50:50 GMT 1
no zamiast szukać winnych poszukałem niewinnych no i mandela dał z serducha, Ventura pisałem i Pudelek spoko dał w nocy, niewinnie, wkurwiony, tzn. ja biorę też pod uwagę, że nieraz mnie Pudelek robił jak pelikana a ja go broniłem mafiozę, ale kredycik daję no to zostajesz ty, mildred, graham drogą eliminacji i zawezen, czekałem, co ty dziś porobisz, przy czym szedłem spać z przekonaniem, że graham mildred to musi być co najmniej jedna mafia, ni ma huja
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 14:07:06 GMT 1
no ventura to typowy niewinny Rokoko który o wiele rzeczy dopytuje, myslalem ze to dosc jasne, chocby po tym, ze to gracz ktory lubi noca pograc. ja jestem drugim pewnym niewinnym, wiec niech pozostali niewinni ogarna dupe i zrobimy front przeciwko mafii
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 14:12:39 GMT 1
chciałem tylko zaznaczyc, ze jesli sie okaze na koniec ze w mafii sa rokoko z pshemem to wszyscy macie wpierdol po edycji
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 14:21:41 GMT 1
Kim Ty kurwa jesteś Ventura Ace Ventura, Psi Detektyw. Gramy hydrę we dwóch. A ty nie jesteś Monti.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 14:24:27 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 14:24:27 GMT 1
Kim Ty kurwa jesteś Ventura Ace Ventura, Psi Detektyw. Gramy hydrę we dwóch. A ty nie jesteś Monti. nie no to Monto, idzie po zakresie słownictwa poznać, nawet jak się kitra. vocabulary za bogate ma. naczytał się grafomanów jak Dukaj
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 14:29:24 GMT 1
I teraz – zagrywka odwoływania się do tej rozsądniejszej części miasta, która akurat jest nieobecna: Graham, który wyrzuca ją otwarcie z uniewinnień (ty się otwarcie do tego dowalałaś, Malgrid, to jaka jest twoja progresja do tego gracza?) Uniewinnie mnie już teraz nie jest Ci na rękę? oraz Sabrina Aquafina, która się wylogowała i która nie pamiętam w sumie jak się odnosiła do Malgrid. Mildred RatchedTo jaki jest w końcu twój stosunek do Grahama? Ogólnie dobry post Mileny, aż zacząłeś ciarki na plecach wywoływać, Trzecia Strona.
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 14:33:41 GMT 1
Mildred zdążyła mnie już pokochać od pierwszego wejrzenia, olać jak dostała lekki łomot, zdeprecjonować, zagłosować i uznać za mafię, żeby potem odwoływać się do mnie jako ostatniej nadziei miasta bo Ventura czy kto tam ma kiełbie we łbie.
I z tym mam duży problem, bo mnie zwyczajnie, Łuczyk, wkurwiłeś tymi zagrywkami i kojarzę je tylko z Twoją mafijną stroną. Ale to powoli.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 14:33:43 GMT 1
Ja odciskane piętno na rozgrywce w wykonaniu gracza stojącego za Paulem Grahamem czułem mocniej, jak latał po kinach i zaglądał do tematu na maks godzinę w testamentowej.
|
|