|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 14:38:37 GMT 1
Ale ogólnie nie podoba mi się jeszcze jedna rzecz Mildred RatchedSkoro moją mafijność uzależniasz poniekąd od mojej tożsamości, i piszesz o tym w swoim poście, to czemu jak masz szansę poznać tę tożsamość Efektem Mandeli, i się może do tego jakoś odnieść, to czemu odrzucasz taką możliwość? Tzn. ona nawet nie tyle mi się nie nie podoba, tylko nie wiem co o niej myśleć – z jednej strony dobry mafioso chyba by tak non stop śladów w śniegu po sobie nie zostawiał, tylko oglądał się za siebie dwa razy, no ale z drugiej ty i tak już spalona jesteś.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 14:39:47 GMT 1
Ace Ventura, Psi Detektyw. Gramy hydrę we dwóch. A ty nie jesteś Monti. nie no to Monto, idzie po zakresie słownictwa poznać, nawet jak się kitra. vocabulary za bogate ma. naczytał się grafomanów jak Dukaj To nie Monti.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 14:41:15 GMT 1
Psi Detektywie, napisz jak będziesz i proszę mnie staguj. Zapraszam na oficjalnie organizacyjne spotkanie ANC. Ace Ventura, Psi Detektyw. mandela
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 14:46:31 GMT 1
ja mogę zagłosować z mafiozami na venturę dziś
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 14:47:00 GMT 1
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 14:52:11 GMT 1
ja mogę zagłosować z mafiozami na venturę dziś W kupie siła. Czyli dasz sam radę.
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 14:57:59 GMT 1
kolego...
bo zaraz wrócą demony
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 15:00:36 GMT 1
mam z tobą same dobre wspomnienia no ale wiśta wio
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 15:37:35 GMT 1
via mobile
Post by mandela on Nov 9, 2024 15:37:35 GMT 1
Psi Detektywie, napisz jak będziesz i proszę mnie staguj. Zapraszam na oficjalnie organizacyjne spotkanie ANC. Ace Ventura, Psi Detektyw. mandelaANC i moja osoba ci ufają. Chcemy ciebie jako naszego oficjalnego detektywa. Co ty na to?
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 9, 2024 15:48:08 GMT 1
Dobra Panowie, źle wykalkulowałem swój czas i przyjechał do mnie Julian z Anturą. Liczyłem, że zdążę coś napisać zanim przyjadą.
Nie zdążyłem więc ograniczę się do minimum.
Po pierwsze swój głos oddaję Ace Venturze, wejdę 20:50 i zagłosuję tak jak powie.
Po drugie jeśli chcecie wiedzieć na kogo bym zagłosował sam, zagłosowałbym na Mildred.
Uważam, że jest duże prawdopodobieństwo że na mnie jest quest.
Uważam że istnieje szansa, że mafia chciała mieć wczoraj klarowną sytuację w wybieraniu questa.
Nie była im na rękę sytuacja gdy nie wiadomo czy umrę ja czy Bobek i którego z nas wybierać do questa bo mogliby przypadkiem wybrać tego który akurat padnie i nie mieć questa.
I stąd Mildred nie dała głosu na mnie pomimo że mogła głosując na mnie uratować Bobka, którego miała za niewinnego.
W grze Mildred za dużo się nie klei, nie miał sensu ten wjazd w nocy, ten głos na Sabina mając Bobka za niewinnego miał sens tylko jeśli.
a) chciał się rozparować bez zagrożenia koledze. b) chciał mieć klarownego questa.
c) a i b.
Gdyby tak zagrał mając topową pozycję wziąłbym mu to za niewinne, ale nie miał takiej i widział, że po linczu jego pozycja się pogarsza. Nie umiem czytać Łuczyka, ale tak to widzę.
Jeśli na mnie zagłosujecie to przepraszam, że utrudniłem grę. Pojawię się o 20:50, do normalnej gry mogę wrócić jutro.
Nie przeczytałem kilku ostatnich stron. Zatrzymałem się na końcu nocnej rozmowy.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 15:56:41 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 15:56:41 GMT 1
Mildred, co Ty na ten ruch Grahama?
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 16:02:39 GMT 1
Ja zagłosuję z Acem i Grahamem, trzeba budować miejski front, Tej Siły juz nie powstrzymacie (chyba, że obaj są w mafii, ale wtedy macie wszyscy wpierdol)
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 16:05:49 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 16:05:49 GMT 1
Ja zagłosuję z Acem i Grahamem, trzeba budować miejski front, Tej Siły juz nie powstrzymacie (chyba, że obaj są w mafii, ale wtedy macie wszyscy wpierdol) nie rozumiem tego Twojego podejścia, że jak Graham w mafii, to tylko z Ace'em tzn. widziałem, że w jego sprawie się wahasz, ale żeby głos mu oddawać?
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 16:07:23 GMT 1
i na spokojnie trzeba bo w dwójce sabin-mildred jest co najmniej jeden mafiozo. a może i dwóch.
gdybym miał teraz uszeregować graczy od najbardziej winnego do najbardziej niewinnego to
mildred sabin mandela trzecia strona graham ace ventura
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 16:08:25 GMT 1
Ja zagłosuję z Acem i Grahamem, trzeba budować miejski front, Tej Siły juz nie powstrzymacie (chyba, że obaj są w mafii, ale wtedy macie wszyscy wpierdol) nie rozumiem tego Twojego podejścia, że jak Graham w mafii, to tylko z Ace'em tzn. widziałem, że w jego sprawie się wahasz, ale żeby głos mu oddawać? powiedzmy ze od poczatku widze miedzy nimi podejrzana nic porozumienia, ale poza tym graja najczysciej z wszystkich, obstawiam ze to jednak niewinna dwojka, ale mam z tylu glowy ze moga byc razem w mafii. raczej nie widze szansy by jeden byl a drugi nie.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 16:09:29 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 16:09:29 GMT 1
nie rozumiem tego Twojego podejścia, że jak Graham w mafii, to tylko z Ace'em tzn. widziałem, że w jego sprawie się wahasz, ale żeby głos mu oddawać? powiedzmy ze od poczatku widze miedzy nimi podejrzana nic porozumienia, ale poza tym graja najczysciej z wszystkich, obstawiam ze to jednak niewinna dwojka, ale mam z tylu glowy ze moga byc razem w mafii. raczej nie widze szansy by jeden byl a drugi nie. mnie martwi, że Graham teraz wjechał dość mainstreamowo, no w jednego typa walnął, o innych się nie zająknął, jakby nie chciał nikogo zantagonizować w nocy Mildred pocisnęła cztery osoby, czy to oskarżając czy wyzywając od debili
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 16:10:37 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 16:10:37 GMT 1
Sabin dołóż się cuś
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 16:11:06 GMT 1
coś w tym jest niestety
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 16:16:18 GMT 1
via mobile
Post by Mildred Ratched on Nov 9, 2024 16:16:18 GMT 1
Mildred, będę Cię czytał i oceniał, a chcę, żebyś wiedział, że byłem na Ciebie bardzo wkurwiony po przejrzeniu tematu, więc jeśli masz coś dodatkowego do napisania, np. żeby mnie udobruchać, to jest dobry moment. Nie musisz. Dzisiaj lincz na mnie. Poznacie mój kolor i sobie działajcie. Ja czasu dzisiaj nie mam i do linczu mieć nie będę a zostawianie mnie w grze to jest dodatkowy plus dla mafii, żeby mnie wepchnąć w każdej chwili.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 16:18:38 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 16:18:38 GMT 1
Mildred, będę Cię czytał i oceniał, a chcę, żebyś wiedział, że byłem na Ciebie bardzo wkurwiony po przejrzeniu tematu, więc jeśli masz coś dodatkowego do napisania, np. żeby mnie udobruchać, to jest dobry moment. Nie musisz. Dzisiaj lincz na mnie. Poznacie mój kolor i sobie działajcie. Ja czasu dzisiaj nie mam i do linczu mieć nie będę a zostawianie mnie w grze to jest dodatkowy plus dla mafii, żeby mnie wepchnąć w każdej chwili. w jakim kierunku byś patrzył poza moim? bo ja mafii w Venturze i Mandeli nie widzę, ty chyba (?) też już nie, jakie byś widział pairingi między Pudlem, Sabinem a Grahamem?
|
|