|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 16:19:46 GMT 1
via mobile
Post by Mildred Ratched on Nov 9, 2024 16:19:46 GMT 1
I teraz – zagrywka odwoływania się do tej rozsądniejszej części miasta, która akurat jest nieobecna: Graham, który wyrzuca ją otwarcie z uniewinnień (ty się otwarcie do tego dowalałaś, Malgrid, to jaka jest twoja progresja do tego gracza?) oraz Sabrina Aquafina, która się wylogowała i która nie pamiętam w sumie jak się odnosiła do Malgrid. Mildred RatchedTo jaki jest w końcu twój stosunek do Grahama? Ogólnie dobry post Mileny, aż zacząłeś ciarki na plecach wywoływać, Trzecia Strona. A jaki ma być. Opisałem to przed wczorajszym linczem. Wiele się nie zmieniło. Dla mnie ma mafijny wajb przez to, że tak mocno akcentuje swoje podejście dongry na braku dawania białka, ale miał dla mnie fragmenty miejskiego myślenia.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 16:21:31 GMT 1
via mobile
Post by Mildred Ratched on Nov 9, 2024 16:21:31 GMT 1
Mildred zdążyła mnie już pokochać od pierwszego wejrzenia, olać jak dostała lekki łomot, zdeprecjonować, zagłosować i uznać za mafię, żeby potem odwoływać się do mnie jako ostatniej nadziei miasta bo Ventura czy kto tam ma kiełbie we łbie. I z tym mam duży problem, bo mnie zwyczajnie, Łuczyk, wkurwiłeś tymi zagrywkami i kojarzę je tylko z Twoją mafijną stroną. Ale to powoli. No kurwa. Moja mafijna strona to żołnierska obowiązkowosć i realizowanie przyjętej strategii w dostosowaniu do panujących w mieście emocji. Tutaj się miotam i być może szukam kwadratowych jaj. Imo powinieneś to widzieć.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 16:23:08 GMT 1
via mobile
Post by Mildred Ratched on Nov 9, 2024 16:23:08 GMT 1
Ale ogólnie nie podoba mi się jeszcze jedna rzecz Mildred RatchedSkoro moją mafijność uzależniasz poniekąd od mojej tożsamości, i piszesz o tym w swoim poście, to czemu jak masz szansę poznać tę tożsamość Efektem Mandeli, i się może do tego jakoś odnieść, to czemu odrzucasz taką możliwość? Tzn. ona nawet nie tyle mi się nie nie podoba, tylko nie wiem co o niej myśleć – z jednej strony dobry mafioso chyba by tak non stop śladów w śniegu po sobie nie zostawiał, tylko oglądał się za siebie dwa razy, no ale z drugiej ty i tak już spalona jesteś. Bo już nie mam ani chęci ani czasu ani wewnętrznej potrzeby rozwiązywania zagadki. Swoje dałem w tym dłuższym poście. Dalej sobienradźcie sami. Macie swoją kawiarnianą ekipkę, obgadacie to przy kawusi i podejmiecie dobre decyzje.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 16:23:34 GMT 1
via mobile
Post by Mildred Ratched on Nov 9, 2024 16:23:34 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 16:25:05 GMT 1
via mobile
Post by Mildred Ratched on Nov 9, 2024 16:25:05 GMT 1
Dobra Panowie, źle wykalkulowałem swój czas i przyjechał do mnie Julian z Anturą. Liczyłem, że zdążę coś napisać zanim przyjadą.
Nie zdążyłem więc ograniczę się do minimum.
Po pierwsze swój głos oddaję Ace Venturze, wejdę 20:50 i zagłosuję tak jak powie.
Po drugie jeśli chcecie wiedzieć na kogo bym zagłosował sam, zagłosowałbym na Mildred.
Uważam, że jest duże prawdopodobieństwo że na mnie jest quest.
Uważam że istnieje szansa, że mafia chciała mieć wczoraj klarowną sytuację w wybieraniu questa.
Nie była im na rękę sytuacja gdy nie wiadomo czy umrę ja czy Bobek i którego z nas wybierać do questa bo mogliby przypadkiem wybrać tego który akurat padnie i nie mieć questa.
I stąd Mildred nie dała głosu na mnie pomimo że mogła głosując na mnie uratować Bobka, którego miała za niewinnego.
W grze Mildred za dużo się nie klei, nie miał sensu ten wjazd w nocy, ten głos na Sabina mając Bobka za niewinnego miał sens tylko jeśli.
a) chciał się rozparować bez zagrożenia koledze. b) chciał mieć klarownego questa.
c) a i b.
Gdyby tak zagrał mając topową pozycję wziąłbym mu to za niewinne, ale nie miał takiej i widział, że po linczu jego pozycja się pogarsza. Nie umiem czytać Łuczyka, ale tak to widzę.
Jeśli na mnie zagłosujecie to przepraszam, że utrudniłem grę. Pojawię się o 20:50, do normalnej gry mogę wrócić jutro.
Nie przeczytałem kilku ostatnich stron. Zatrzymałem się na końcu nocnej rozmowy.
No bo ja mam opracowany kod, w którym widzę kto na kogo głosuje na openmafii i dodatkowo odnotowuję wszystko w excelu. Doskonale wiedziałem kto jak głosujeni celowo puściłem głos w tzw. bok. Ps. To ironia
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 16:25:51 GMT 1
via mobile
Post by Mildred Ratched on Nov 9, 2024 16:25:51 GMT 1
Mildred, co Ty na ten ruch Grahama? Bzdurna argumentacja. Ale to zarzut do was wszystkich.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 16:27:55 GMT 1
via mobile
Post by Mildred Ratched on Nov 9, 2024 16:27:55 GMT 1
Nie musisz. Dzisiaj lincz na mnie. Poznacie mój kolor i sobie działajcie. Ja czasu dzisiaj nie mam i do linczu mieć nie będę a zostawianie mnie w grze to jest dodatkowy plus dla mafii, żeby mnie wepchnąć w każdej chwili. w jakim kierunku byś patrzył poza moim? bo ja mafii w Venturze i Mandeli nie widzę, ty chyba (?) też już nie, jakie byś widział pairingi między Pudlem, Sabinem a Grahamem? Teraz to chuj sie. Ty mi się najmocniej wkręciłeś. Jakbym dodał tu Grahama to by musiał lecieć z Waszej strony plejs. Może i to jest plejs ze względu na brak czasu na grę Grahama. Martwi mnie za to podejscie Sabina, który wrzuca moje zakałapućkanie w mafijną metę a imo wie doskonale że to nie jest moja mafijna meta.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 16:28:32 GMT 1
via mobile
Post by Mildred Ratched on Nov 9, 2024 16:28:32 GMT 1
Bo pudelek to boomerski komuch maruda. I on takie podejście do mnie może mieć w mieście.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 16:28:58 GMT 1
via mobile
Post by Mildred Ratched on Nov 9, 2024 16:28:58 GMT 1
I mandela też coś pierdoli za bardzo.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 16:29:00 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 16:29:00 GMT 1
w jakim kierunku byś patrzył poza moim? bo ja mafii w Venturze i Mandeli nie widzę, ty chyba (?) też już nie, jakie byś widział pairingi między Pudlem, Sabinem a Grahamem? Teraz to chuj sie. Ty mi się najmocniej wkręciłeś. Jakbym dodał tu Grahama to by musiał lecieć z Waszej strony plejs. Może i to jest plejs ze względu na brak czasu na grę Grahama. Martwi mnie za to podejscie Sabina, który wrzuca moje zakałapućkanie w mafijną metę a imo wie doskonale że to nie jest moja mafijna meta. czyli w legacy zostawiłbyś Pudelka jako czystego?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 16:29:10 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 16:29:10 GMT 1
Bo pudelek to boomerski komuch maruda. I on takie podejście do mnie może mieć w mieście. okej
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 16:30:30 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 16:30:30 GMT 1
I mandela też coś pierdoli za bardzo. nie no jak w ciebie wjechał z tym "wiadomo tez ze takie szmulowskie mafijne pety jak Ty, ustawiaja sie w drugim szeregu, gówno w kreacji, strzały w bok, a potem gaslighting, hehe" to już imo za grubo na mafiozę xD
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 16:31:16 GMT 1
chyba poszedł quest na mildred
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 16:31:48 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 16:31:48 GMT 1
chyba poszedł quest na mildred od grahama? czy taki czujesz wajb w temacie?
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 16:34:51 GMT 1
Ja bym najchętniej walnął w sabina
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 16:35:17 GMT 1
chyba poszedł quest na mildred od grahama? czy taki czujesz wajb w temacie? od mafii ogólnie, nie zastanawiałem się kto wklepywał wiadomość na discordzie vibe i powiem dlaczego jak bayern dogra 2. połowę jeszcze muszę prześledzić jak jej temat szedł, rozwijał się, w fazie wajchy i jakie predykcje mogła mieć mafia. ale z tego co pamiętam, to solidnie o 20;57 mogła już wiedzieć, że są duże szanse na zlinczowanie dzisiaj mildred
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 16:43:30 GMT 1
czyli co jakaś mafia typu Sabin plus Graham?
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 16:56:19 GMT 1
Sabin Nararandharama – z poczatku myslalem ze to pshemo, teraz wydaje mi sie ze to Rokoko, ale teraz jak wszystko pisze to doznalem ogromnego wilkiego olsnienia i mam teorie ze to moze byc nawet kshaq. Kshaqa wszak nie bralem w obliczenia kto tutaj gra. Ale zalozmy ze to Rokoko. No bardzo w porzadku gra, pytajaca, rozmawiajaco, rozwiazujaco, dziwi mnie ta dziwna jego walka z Ace Ventura, gdzie nie chcial walczyc i jakos bokiem wychodzil (czemu?), a dodatkowo w ogole nie chcial wykorzystac rozmowy godzinnej ze mna, zadal mi tylko jakies pierdy i wolal w tym czasie rozmawiac z trzecia strona. No imho tez taki mafijny drugi szerek na dobre ajbikczi, w zaden sposob nie moge tego uniewnniac, bo widac ze sie jakos dobrze pozycjonuje, robi pol znajomosci, stara sie odczytac, i dla mnie jest to jakies krecace. Lae przechodzi przez niego praktycznie sama dobra energia, mile vajbiki i chec wspolracy do niego odczuwam. Wiec to kurestwo jest paskudnie nieciekawe, bo to znowu ten fajny drugi szereg.
To twój najświeższy stance co do Sabriny Aquafiny, Mandela? Jakbyś go określił, wiedząc już, że to Monti Monciarz?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 17:03:31 GMT 1
via mobile
Post by mandela on Nov 9, 2024 17:03:31 GMT 1
Dziwaczny. Nie umiem go kolorować.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 17:05:45 GMT 1
Powiedzmy, że przyjąłem twoją nominację, ale jutro już w tej grze mnie nie będzie oraz naznaczę Sabrinę do zlinczowania – uszanujesz takie wytyczne?
|
|