|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 17:20:47 GMT 1
via mobile
Post by mandela on Nov 9, 2024 17:20:47 GMT 1
Głupio byłoby ustalać dzisiaj, kto ma zostać zlinczowany jutro. Możemy o tym rozmawiać między 21 a 22. I tak, możemy decydować kto ma być tykalny a kto nietykalny.
Ide podładować telefon, możliwe że zniknę na wiele godzin.
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 17:28:57 GMT 1
kurwa no ja w weekend nie gram co do zasady xd ale będę czytał jeszcze dla mnie graham > mildred nadal przy czym ustaliliście sobie jakąś rasę panów, której nie rozumiem to jak mnie kolejkujecie do linczu, to sami se zarządzajcie, ja tu odpowiedzialności nie będę brał
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 17:29:33 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 17:29:33 GMT 1
kurwa no ja w weekend nie gram co do zasady xd ale będę czytał jeszcze dla mnie graham > mildred nadal przy czym ustaliliście sobie jakąś rasę panów, której nie rozumiem to jak mnie kolejkujecie do linczu, to sami se zarządzajcie, ja tu odpowiedzialności nie będę brał Graham > Mildred to kolejka, czy ranking miastowości?
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 17:30:30 GMT 1
1:0 Musiala, cudowna bramka, 5. czyste konto z rzędu Kompanyego hejterzy
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 17:31:22 GMT 1
miastowości, w kolejce najchętniej wyjebałbym pudelka, bo poza tym, że płacze, że jest niezrozumiany, to cała jego mapa gry się opiera na, no właśnie nie wiem na czym
ale ten dziad proszalny może mieć tak w mieście
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 17:31:24 GMT 1
Głupio byłoby ustalać dzisiaj, kto ma zostać zlinczowany jutro. Możemy o tym rozmawiać między 21 a 22. I tak, możemy decydować kto ma być tykalny a kto nietykalny. Ide podładować telefon, możliwe że zniknę na wiele godzin. Jeśli coś jest głupie, a zadziała, to nie będzie takie głupie. No ale nie mówię, że teraz mamy coś ustalać, tylko rozmawiamy hehe wajbiczki wiadomo.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 17:36:37 GMT 1
PudelekA ty se przemieliłeś w końcu w głowie tego Sabina?
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 17:38:47 GMT 1
Ty chcesz mnie zlinczować, czy szukasz wsparcia intelektualnego dla siebie?
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 17:39:43 GMT 1
bo się zabierasz jak pies do jeża, jak coś masz to wyskakuj, jak ze strachu to też, nie rozumiem dlaczego masz taką pozycję, ale nie będę jej wzruszał, więc najwyżej położę łeb pod lincz w wydaniu rokoko
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 17:40:10 GMT 1
Ty chcesz mnie zlinczować, czy szukasz wsparcia intelektualnego dla siebie? Robię rozeznanie, uspokój się z tym passive aggresive, bo cię nawet wczoraj nie było.
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 17:40:40 GMT 1
oczywiście gdzieś tam może istnieć mafia graham - ace, ale jak coś szczeka jak pies, merda ogonem jak pies i śmierdzi jak pies, to pewnie jest psem albo harrym kane, więc niech będzie, że wierzę, że w mafii byś miał ten ogon podkulony a tu super sayanin
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 17:44:36 GMT 1
Ty chcesz mnie zlinczować, czy szukasz wsparcia intelektualnego dla siebie? Robię rozeznanie, uspokój się z tym passive aggresive, bo cię nawet wczoraj nie było. przecież literalnie jestem bardzo miły, ale z hobby muszę w ten weekend jeszcze pouczyć się do quizu historycznego o II WŚ, zagrać ligę weekendową w fifę, a poza tym zająć się szumnie określanym życiem, więc w myśl nowej zasady efektywności czasu przeznaczonego na mafię wolałbym wiedzieć, czy jest sens się przebijać, bo przecież głupi nie jestem i widzę jak się rozgrywka układa ergo nie mam większego pomysłu i nie wiem czy mi się chce kminić, musisz z tym dealować
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 17:45:53 GMT 1
bo się zabierasz jak pies do jeża, jak coś masz to wyskakuj, jak ze strachu to też, nie rozumiem dlaczego masz taką pozycję, ale nie będę jej wzruszał, więc najwyżej położę łeb pod lincz w wydaniu rokoko kurwa wiesz co też nie rozumiem w sumie ale to może świadczy o was jednak, a nie o mnie, co?
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 17:48:45 GMT 1
Robię rozeznanie, uspokój się z tym passive aggresive, bo cię nawet wczoraj nie było. przecież literalnie jestem bardzo miły, ale z hobby muszę w ten weekend jeszcze pouczyć się do quizu historycznego o II WŚ, zagrać ligę weekendową w fifę, a poza tym zająć się szumnie określanym życiem, więc w myśl nowej zasady efektywności czasu przeznaczonego na mafię wolałbym wiedzieć, czy jest sens się przebijać, bo przecież głupi nie jestem i widzę jak się rozgrywka układa ergo nie mam większego pomysłu i nie wiem czy mi się chce kminić, musisz z tym dealować No literalnie może jesteś, passive agressive często jest definiowany z tego, co można wyczytać między wierszami + nadmienię, że TERAZ jesteś literalnie miły, owszem. Ale nieważne, bo to chuj znaczy.
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 17:50:35 GMT 1
Mildred, jesteś?
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 17:57:59 GMT 1
Pudelek A ty se przemieliłeś w końcu w głowie tego Sabina? no na moje oko nic nie robi by rozwiązac zagadke obecnie, jest w drugim szeregu i gra na przeżycie, więc dla mnie dobry typ na mafiozę, na pewno lepszy od innych graczy
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 17:59:18 GMT 1
Sabin, pytanko, bo nie wiem czy mi na to odpowiedziałeś pod ogólnikiem, że pierdolę kocopoły, czy zignorowałeś/przegapiłeś to, ale nie da się tego i tak zdekryptować bez klucza Co się tam zadziało wtedy tak szybko, że w 2 minuty z pozycji, że nie idzie tego rozbić bez klucza, nagle później doszło do eureki?
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 18:01:04 GMT 1
ech
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 18:01:25 GMT 1
no zastanówmy się jakie są opcje
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 18:02:50 GMT 1
No ja bardziej zadaję to pytanie z takiej perspektywy, że tym 1. postem prezentowałeś taką postawę, że kwestia tego szyfru jest beznadziejna.
|
|