|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 18:02:50 GMT 1
a) konfabulowałem i miałem już odgadnięte; b) jestem w mafii z mandelą i to zaplanowane; c) jestem w mafii i uznałem, że będzie super sprawą napisać w dwie minuty dwie sprzeczne rzeczy, żeby rokoko mnie o nie pytał następnego dnia;
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 18:03:12 GMT 1
no dobra, może niepotrzebnie jestem salty, ale boli mnie brzuch
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 18:04:40 GMT 1
no i gitara
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 18:04:51 GMT 1
ace ventura psi detektyw węszy dalej
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 18:07:17 GMT 1
przez te dwie minuty wydarzyły się następujące rzeczy: a) zająłem się znowu tym szyfrem; b) odpaliłem stronę cryptii.com/pipes/vigenere-cipherc) uznałem, że chujnia bez klucza; d) uznałem, że autor nie jest najostrzejszym nożem w szufladzie i wpisałem jako klucz 'antura' e) otrzymałem rezultat, w którym zdekodowane poprawnie zostało pierwsze słowo;
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 18:08:57 GMT 1
potem trochę mi zajęła kmina czy to nie jest np. anturaanturaantura, anturaanturaż, anturaż, i inne warianty
ale nie wychodziło
więc zmieniłem 'key mode' z repeat na 'autokey' i voila, zagadka rozwiązana, mój instynkt psa pawłowa zadowolony, minigra w grze zakończona, moment tryumfu i chwały następuje, tylko pizzy brakuje
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 18:14:07 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 18:14:07 GMT 1
zgadłeś klucz o treści "Antura"? : o
szok, ten klucz się dało wywnioskować, jak już mielim próbkę, ale zgadnąć to wyższa szkoła
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 18:15:07 GMT 1
To ja nie wiem kurwa
Sabin z tej rozmowy chyba git mi się wydaje
Mandela chyba też mi wypada z dwójkowej teorii z nim, i bardziej to zamiatam teraz jako moją chwilową paranoję
Dzisiaj według mnie idzie lincz na zieloną Milgrid i się już mentalnie na to szykuję
Pudelek też taki bez przekonania, ale ta wczorajsza noc fajna i ją pozostawiam jako punkt odniesienia
Trzecia Strona całogierkowo git
No a Paul by tak nie oddawał gry będąc w mafii z Milgrid, no to jest niemożliwe, to jest grzech być taką mafią.
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 18:17:24 GMT 1
To ja nie wiem kurwa Sabin z tej rozmowy chyba git mi się wydaje Mandela chyba też mi wypada z dwójkowej teorii z nim, i bardziej to zamiatam teraz jako moją chwilową paranoję Dzisiaj według mnie idzie lincz na zieloną Milgrid i się już mentalnie na to szykuję Pudelek też taki bez przekonania, ale ta wczorajsza noc fajna i ją pozostawiam jako punkt odniesienia Trzecia Strona całogierkowo git No a Paul by tak nie oddawał gry będąc w mafii z Milgrid, no to jest niemożliwe, to jest grzech być taką mafią. no ale czy mi się wydaje, czy Ty właśnie wszystkich uniewinniłeś, może oprócz Paula?
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 18:19:31 GMT 1
Myślałem, że Mandela z tymi swoimi dwoma postami do mnie, że mnie zaprasza do swojej komisji AMC, to było jakieś nadsygnalizowanie, gdzie ja jestem niewinny raczej u wszystkich oprócz Sabriny i Milgrid i poklepywanie mnie, bo i tak mam zlecieć dziś o 22. Ale może tak mu się z rana mój nocny posting spodobał i poczuł chęć wyrażenia tego. I tak się tutaj chujowo wszystkich czyta, jak większość grę odpuszcza.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 18:19:59 GMT 1
To ja nie wiem kurwa Sabin z tej rozmowy chyba git mi się wydaje Mandela chyba też mi wypada z dwójkowej teorii z nim, i bardziej to zamiatam teraz jako moją chwilową paranoję Dzisiaj według mnie idzie lincz na zieloną Milgrid i się już mentalnie na to szykuję Pudelek też taki bez przekonania, ale ta wczorajsza noc fajna i ją pozostawiam jako punkt odniesienia Trzecia Strona całogierkowo git No a Paul by tak nie oddawał gry będąc w mafii z Milgrid, no to jest niemożliwe, to jest grzech być taką mafią. no ale czy mi się wydaje, czy Ty właśnie wszystkich uniewinniłeś, może oprócz Paula? tak kurwa zaznaczyłem wszystkich na zielono w openmafii i już nie zmieniam
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 18:21:10 GMT 1
Szkoda, że Spongebob już padł, bo bym go zlinczował drugi raz.
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 18:21:22 GMT 1
natomiast interesujące jest coś, czym mnie w sumie wkurwiła Mildred na samym starcie Kurwa. Tak czytam tego Sabina i on poświęcił lwią część swojego życia na rozszyfrowanie tego co Mandela zaszyfrował? Niech ktoś kumaty powie mi jak bardzo czasochłonne to mogło być. no bo to jest tak - chuja poświęciłem, a nie lwią część, myślę, że to jakieś 15% moich postów, i 5% mojego czasu na rozgrywkę, skutkujące notabene odrzuceniem Antury z podejrzanych D1, za czym zresztą Mildred poszła: Natomiast wracając do kwestii listy niewinnych, którym dajemy dzisiaj immunitet to chciałabym zaproponować kadydaturę Pana Mandeli. Tę opinię wzmocnił we mnie fakt, kto kryje się pod tą postacią. no to albo się oburzasz stara prukwo na co poświęcam czas, i jeszcze do tego, oceniasz to poprawnie, albo z tego korzystasz konformisto pierdolony a nie spodobało mi się to mocno też w kontekście przynależności, gdyż: Trzecia Strono, lekarz prowadzący zalecił podwójną dawkę relanium i haloperidolu. Mam nadzieję, że to pomoże na Twoje nad wyraz uwidocznione nerwy. W przeciwnym razie pozostają tylko elektrowstrząsy. A jakie rzeczy robisz na pokaz? Cóż, sposób podejścia pod Ace'a mi się nie spodobał. Dodatkowo ten post z próbą rozszyfrowania kodu Mandeli też taki wrzucony na siłę. Bo skoro doszedłeś do wniosku, że nie jesteś w stanie go rozszyfrować, to nie widzę sensu tak szczegółowego rozpisania się na ten temat. Taka pokazówka, że próbujesz coś robić i masz dobre zamiary. Niemniej nie ja jestem profesorem psychiatrii, żeby dawać jednoznaczną diagnozę. tu używa argumentu szyfrowego żeby obić Trzecią Stronę xd chociaż muszę mu oddać, że już koło 13 pisał, że niewinnego ma Mandelę no ale ja potem się przypierdalam do Mildred, ona wchodzi z jakimś okej, okej ja się dalej przypierdalam do Mildred Na tym etapie możesz też równie dobrze wyskoczyć z konkretami Mildred, bo np. uważam, że wzruszasz pozycję Trzeciego i Ventury, ale nie chcesz linczować graczy z pozycją, chcesz uniewinnić - to zakładam że chcesz uniewinnić kogoś spoza tej dwójki. A potem nawet nie chcesz rozważać palowania frakcji odklejencow, tylko na randomie sobie zdecydować pod wpływem chwili? No to ja wnioskuje z tego, że nie zgadzasz się z dobrą domniemaną pozycja TS i AV, ALE nie podoba Ci się kierunek Pudelek, Mandela, Mildred, więc właściwe masz jeszcze do rozstrzygnięcia strefę Graham, Sabin, SpongeBob. i Mildred spierdala, już nie odpisuje nawet ja się przypierdalam do Grahama Mildred wraca z postem: Dzień dobry, grupo. Dzisiaj chciałabym poruszyć temat Pana Paula Grahama. Z karty wynika, że Pan Graham ma problemy z wiarą we własne możliwości. Lekarze stwierdzili u niego stany depresyjne i lękowe. Pan Paul sam twierdzi, że brakuje mu polotu i przebojowości, szczególnie w relacjach z kobietami... PANIE SABIN, PROSZĘ ZOSTAWIĆ NASZEGO NIELETNIEGO PACJENTA! PANIE SABIN... DZIĘKUJĘ. Wracając do tematu. Pan Paul. Przez niektórych przedstawiany jako flegmatyk i osoba, która przyjmuje dość pasywną postawę w takcie pracy w grupie. Jednak w pewnych jego wypowiedziach dostrzegam chęć przypieczętowania takowej postawy. mafiacorner.boards.net/post/149175/threadmafiacorner.boards.net/post/149177/threadmafiacorner.boards.net/post/149506/threadTutaj mi, jako doświadczonej pracownicy zakładu dla umysłowo chorych zaczyna zapalać się lampka. Lampka mówiąca, że Pan Graham mógł robić te nieoptymalne rzeczy z punktu widzenia jego mafijnej przynależności właśnie po to, żeby koniec końców wykorzystać to jako argument za swoją niewinnością. Jednak patrząc na jego dzisiejszy tok rozumowania, to ja tutaj zaczęłam dostrzegać poprawę w stanie psychofizycznym (to najpewniej zasługa doskonale dobranych leków). Panie Graham, widzę poprawę i zachęcam do bardziej osobistego i duchowego uczestnictwa w spotkaniach naszej grupy. a na koniec głosuje na mnie potem przypierdolka czemu mnie nie ma jak powiedzialem, ze glosuje na Grahama potem jest ta przypierdolka że ja cały czas poświęciłem na szyfr a na koncu w nocy mnie prosi o rozsadek XD no ja nie kumam tutaj w ogole caloksztaltu stosunku Mildred do mnie, i jeszcze mi pisze, ze ja powinienem zrozumiec rozchwianie w miescie jego, a tymczasem tak oceniajac na czysto, to nie ma zadnego kurwa powodu zeby sie az tak odpalic, chyba, ze sie jest w mafii Graham - Mildred. no bo taka mafia by w sumie troche wpierdol zbierala, ALE majac na uwadze, ze Pudelek usynowil Grahama, a Ace tez go jeszcze tam czysci, to jest to w miare do zrobienia no tylko z tej perspektywy nie kumam troche wolty na Pudelka - miastowego jednak ktora sie wydarzyla dzisiaj ale tez nie kumam czemu Mildred pisze, ze jest chodzacym trupem, ja bardziej czuje ze jest duza szansa, ze ja sie spierdole z rowerka
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 18:22:44 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 18:22:44 GMT 1
szkoła lowridera, więcej niewinnych niż slotów na mafię, hehe, z kim pogada najświeżej, tego zazieleni
no ja bym walił między Mildred a Grahamem. nie wiem, czy teoria Grahama się spina że quest na nim. mafia tak wszystko ogarnęła wczoraj, że wiedziała, że Graham nie padnie? mógł paść, jak tam Ventura mówił, że zmienia w Mildred pięć minut przed
z kolei Mildred sama mówi, żeby ją dziś zlinczować, bo jutro to pomoże mafii czy coś, więc Mildred też okej na dziś
jak macie jakieś pomysły, który z dwójki Graham/Mildred lepszy dziś, czy growo, czy mechanicznie, to mówcie. ja się waham
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 18:23:06 GMT 1
zaznaczam, ze nie czytalem dokladnie tego postu-analizy Mildred, no i ja chyba bardziej ufam, w sensie mam wajby wspolpracy z Trzecim, niz z Ventura nawet i nie czuje Trzeciego mafiozy
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 18:23:49 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 18:23:49 GMT 1
Sabinka jakbyś ty dał dziś z wątroby, podumał questy, to byś nie był w kolejkach, trafiłeś tam po prostu za nieobecność I guess, a w nocy chłopaki miastowi dawali, więc no siła rzeczy
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 18:25:05 GMT 1
no ja bym jebał Grahama, bo pasuje jak ulał i do Pudelka, i do Mildred, z Mandelą nie jest raczej, z Trzecim nie jest, chyba, że jakieś dzikie rozparowanie, z Ace moze być, ale Ace czysto po stance to jest niewinny
a Mildred nie wiem do kogo pasuje, do tego Grahama bardzo mocno, do TS chyba nie, do Pudelka moze, do Mandeli pasuje, do Ace nie wiem
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 18:25:46 GMT 1
no ale ja nie jestem oburzony, zauwazam fakt, przeciez nie bede sie kopal z koniem, konsensus miejski jest jaki jest i spoko, ogarniem
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 18:25:51 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 18:25:51 GMT 1
no ale dziwi mnie, że z Pudelkiem nie gadasz, jak cię do mafii wrzucił. spodziewałem się something something wojaki i aferę na całą stronę. ale jak rozumiem, przechodzisz transformacje moralna
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 18:26:21 GMT 1
a kogo ty miales na mysli piszac o tym, co wzial za ryj i ogarnal jak byly dumane questy niepotrzebnie???
|
|