|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 18:27:05 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 18:27:05 GMT 1
tylko pytanie po chuj mafia Graham tak bronił Mildred wczoraj
kolegi bronił? on umie tak kolegę za uszy ciągnąć, że wprost go bronić na chama?
a niewinnego to po co by bronił, słynne "granie dla miasta" w mafii i korzystne lincze, o których mówiła Sabinka?
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 18:27:22 GMT 1
no ale dziwi mnie, że z Pudelkiem nie gadasz, jak cię do mafii wrzucił. spodziewałem się something something wojaki i aferę na całą stronę. ale jak rozumiem, przechodzisz transformacje moralna jeszcze do niego nie przeszedlem, ale nie widze tu tez przestrzeni do gadania, przeciez on mnie wrzuca bo albo ma skill issue albo mu tak wygodnie napierdalać, bo jest w mafii
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 18:27:52 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 18:27:52 GMT 1
a kogo ty miales na mysli piszac o tym, co wzial za ryj i ogarnal jak byly dumane questy niepotrzebnie??? no ciebie, myślałem, że jakiś statement dasz tu też. sramy na questy jak ostatnio czy nie sramy i omijamy
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 18:29:37 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 18:29:37 GMT 1
z tymi questami to tylko taki przykład, jako cokolwiek co byś pokminił dziś i byłoby git
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 18:31:56 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 18:31:56 GMT 1
no ale nie gadajmy już o tobie Sabinka, byś jebał Grahama tak? a nie mówiłeś, że Graham > Mildred wcześniej, że Graham miastowszy? czy źle to wtedy ogarnąłem
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 18:34:35 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 18:34:35 GMT 1
tylko jak Graham niewinny, a Mildred w mafii, a my zlinczujemy dziś Grahama, to jutro nam szantaże moralne będzie robić Mildred, że trzeba było wyjebać mnie wczoraj teraz chuj wam w dupy nie macie prawa i będę się czuł niekomfortowo
w sumie jak Mildred niewinna to też, ale nwm kto miałby być w mafii wtedy, Pudel Sabinka i trzymają się nawzajem w drugim szeregu podejrzanych?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 18:35:33 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 18:35:33 GMT 1
ale no wszyscy widzą, że Graham gra dziwnie
ja jestem niewinny i go napierdalam całą grę
dlaczego jak on jest niewinny, to mafia mi go nie pomaga wyjebać? zawsze można potem powiedzieć "no dziwny był heh trudno"
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 18:39:15 GMT 1
via mobile
Post by Mildred Ratched on Nov 9, 2024 18:39:15 GMT 1
Jestem na dosłownie chwilkę
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 18:39:44 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 18:39:44 GMT 1
ale no wszyscy widzą, że Graham gra dziwnie ja jestem niewinny i go napierdalam całą grę dlaczego jak on jest niewinny, to mafia mi go nie pomaga wyjebać? zawsze można potem powiedzieć "no dziwny był heh trudno" chyba że Sabinka mi pomaga hehe a ty Sabinka dałeś jakieś białko na Grahama w ogóle w tej grze, czemu go walimy?
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 18:41:01 GMT 1
ale no wszyscy widzą, że Graham gra dziwnie ja jestem niewinny i go napierdalam całą grę dlaczego jak on jest niewinny, to mafia mi go nie pomaga wyjebać? zawsze można potem powiedzieć "no dziwny był heh trudno" czyli co
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 18:41:28 GMT 1
Jestem na dosłownie chwilkę na kim masz głos w sumie
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 18:41:58 GMT 1
pudelek się obruszył, jak odskoczyłem od jego wizji sabriny w mafii hmmmmm
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 18:42:19 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 18:42:19 GMT 1
ale no wszyscy widzą, że Graham gra dziwnie ja jestem niewinny i go napierdalam całą grę dlaczego jak on jest niewinny, to mafia mi go nie pomaga wyjebać? zawsze można potem powiedzieć "no dziwny był heh trudno" czyli co no nie wiem, czemu mafia nie korzysta z okazji? no chyba że ty i Pudel obaj niewinni i taki mocny defens mu zrobiliście, że mafia nawet nie chce go tykać
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 18:42:23 GMT 1
pudelek powiedz szczerze chlałeś coś w nocy?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 18:42:33 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 18:42:33 GMT 1
Jestem na dosłownie chwilkę na kim masz głos w sumie na mnie chyba
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 18:43:21 GMT 1
via mobile
Post by Mildred Ratched on Nov 9, 2024 18:43:21 GMT 1
natomiast interesujące jest coś, czym mnie w sumie wkurwiła Mildred na samym starcie Kurwa. Tak czytam tego Sabina i on poświęcił lwią część swojego życia na rozszyfrowanie tego co Mandela zaszyfrował? Niech ktoś kumaty powie mi jak bardzo czasochłonne to mogło być. no bo to jest tak - chuja poświęciłem, a nie lwią część, myślę, że to jakieś 15% moich postów, i 5% mojego czasu na rozgrywkę, skutkujące notabene odrzuceniem Antury z podejrzanych D1, za czym zresztą Mildred poszła: Natomiast wracając do kwestii listy niewinnych, którym dajemy dzisiaj immunitet to chciałabym zaproponować kadydaturę Pana Mandeli. Tę opinię wzmocnił we mnie fakt, kto kryje się pod tą postacią. no to albo się oburzasz stara prukwo na co poświęcam czas, i jeszcze do tego, oceniasz to poprawnie, albo z tego korzystasz konformisto pierdolony a nie spodobało mi się to mocno też w kontekście przynależności, gdyż: Trzecia Strono, lekarz prowadzący zalecił podwójną dawkę relanium i haloperidolu. Mam nadzieję, że to pomoże na Twoje nad wyraz uwidocznione nerwy. W przeciwnym razie pozostają tylko elektrowstrząsy. A jakie rzeczy robisz na pokaz? Cóż, sposób podejścia pod Ace'a mi się nie spodobał. Dodatkowo ten post z próbą rozszyfrowania kodu Mandeli też taki wrzucony na siłę. Bo skoro doszedłeś do wniosku, że nie jesteś w stanie go rozszyfrować, to nie widzę sensu tak szczegółowego rozpisania się na ten temat. Taka pokazówka, że próbujesz coś robić i masz dobre zamiary. Niemniej nie ja jestem profesorem psychiatrii, żeby dawać jednoznaczną diagnozę. tu używa argumentu szyfrowego żeby obić Trzecią Stronę xd chociaż muszę mu oddać, że już koło 13 pisał, że niewinnego ma Mandelę no ale ja potem się przypierdalam do Mildred, ona wchodzi z jakimś okej, okej ja się dalej przypierdalam do Mildred Na tym etapie możesz też równie dobrze wyskoczyć z konkretami Mildred, bo np. uważam, że wzruszasz pozycję Trzeciego i Ventury, ale nie chcesz linczować graczy z pozycją, chcesz uniewinnić - to zakładam że chcesz uniewinnić kogoś spoza tej dwójki. A potem nawet nie chcesz rozważać palowania frakcji odklejencow, tylko na randomie sobie zdecydować pod wpływem chwili? No to ja wnioskuje z tego, że nie zgadzasz się z dobrą domniemaną pozycja TS i AV, ALE nie podoba Ci się kierunek Pudelek, Mandela, Mildred, więc właściwe masz jeszcze do rozstrzygnięcia strefę Graham, Sabin, SpongeBob. i Mildred spierdala, już nie odpisuje nawet ja się przypierdalam do Grahama Mildred wraca z postem: Dzień dobry, grupo. Dzisiaj chciałabym poruszyć temat Pana Paula Grahama. Z karty wynika, że Pan Graham ma problemy z wiarą we własne możliwości. Lekarze stwierdzili u niego stany depresyjne i lękowe. Pan Paul sam twierdzi, że brakuje mu polotu i przebojowości, szczególnie w relacjach z kobietami... PANIE SABIN, PROSZĘ ZOSTAWIĆ NASZEGO NIELETNIEGO PACJENTA! PANIE SABIN... DZIĘKUJĘ. Wracając do tematu. Pan Paul. Przez niektórych przedstawiany jako flegmatyk i osoba, która przyjmuje dość pasywną postawę w takcie pracy w grupie. Jednak w pewnych jego wypowiedziach dostrzegam chęć przypieczętowania takowej postawy. mafiacorner.boards.net/post/149175/threadmafiacorner.boards.net/post/149177/threadmafiacorner.boards.net/post/149506/threadTutaj mi, jako doświadczonej pracownicy zakładu dla umysłowo chorych zaczyna zapalać się lampka. Lampka mówiąca, że Pan Graham mógł robić te nieoptymalne rzeczy z punktu widzenia jego mafijnej przynależności właśnie po to, żeby koniec końców wykorzystać to jako argument za swoją niewinnością. Jednak patrząc na jego dzisiejszy tok rozumowania, to ja tutaj zaczęłam dostrzegać poprawę w stanie psychofizycznym (to najpewniej zasługa doskonale dobranych leków). Panie Graham, widzę poprawę i zachęcam do bardziej osobistego i duchowego uczestnictwa w spotkaniach naszej grupy. a na koniec głosuje na mnie potem przypierdolka czemu mnie nie ma jak powiedzialem, ze glosuje na Grahama potem jest ta przypierdolka że ja cały czas poświęciłem na szyfr a na koncu w nocy mnie prosi o rozsadek XD no ja nie kumam tutaj w ogole caloksztaltu stosunku Mildred do mnie, i jeszcze mi pisze, ze ja powinienem zrozumiec rozchwianie w miescie jego, a tymczasem tak oceniajac na czysto, to nie ma zadnego kurwa powodu zeby sie az tak odpalic, chyba, ze sie jest w mafii Graham - Mildred. no bo taka mafia by w sumie troche wpierdol zbierala, ALE majac na uwadze, ze Pudelek usynowil Grahama, a Ace tez go jeszcze tam czysci, to jest to w miare do zrobienia no tylko z tej perspektywy nie kumam troche wolty na Pudelka - miastowego jednak ktora sie wydarzyla dzisiaj ale tez nie kumam czemu Mildred pisze, ze jest chodzacym trupem, ja bardziej czuje ze jest duza szansa, ze ja sie spierdole z rowerka No byczku. Mapę gry miałem na poziomie kartografii z czasów Karola wielkiego, więc każda ta rzecz była na czuutkę w danej chwili. Lawirowałem bo z każdym jakimś nowym pomysłem moje odczyty mogły się zmieniać. Z samych edycji możesz tego nie pamiętać ale w mafii jestem bardziej spójny i logiczny i nigdy nie zostawiam niedopowiedzeń. Spoko, rozumiem w.pewnym sensie Twoją perspektywe, ale no ona jest błędne. Ps. Kto tam zaczął najmocniej wbijać temat zlinczowania Ciebie?
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 18:44:09 GMT 1
generalnie jest rzeczywistość, że idziemy tak zajebiście, tak się wszystko ułożyło ekstra, że moglibyśmy się nie odzywać w sumie do linczu i już grę wygraliśmy
pytanie czy w to wierzymy
bo czy taki stan rzeczy jednak częściej nie oznaczał tego, że przebieg gry jest na rękę mafii
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 18:44:42 GMT 1
natomiast interesujące jest coś, czym mnie w sumie wkurwiła Mildred na samym starcie no bo to jest tak - chuja poświęciłem, a nie lwią część, myślę, że to jakieś 15% moich postów, i 5% mojego czasu na rozgrywkę, skutkujące notabene odrzuceniem Antury z podejrzanych D1, za czym zresztą Mildred poszła: no to albo się oburzasz stara prukwo na co poświęcam czas, i jeszcze do tego, oceniasz to poprawnie, albo z tego korzystasz konformisto pierdolony a nie spodobało mi się to mocno też w kontekście przynależności, gdyż: tu używa argumentu szyfrowego żeby obić Trzecią Stronę xd chociaż muszę mu oddać, że już koło 13 pisał, że niewinnego ma Mandelę no ale ja potem się przypierdalam do Mildred, ona wchodzi z jakimś okej, okej ja się dalej przypierdalam do Mildred i Mildred spierdala, już nie odpisuje nawet ja się przypierdalam do Grahama Mildred wraca z postem: a na koniec głosuje na mnie potem przypierdolka czemu mnie nie ma jak powiedzialem, ze glosuje na Grahama potem jest ta przypierdolka że ja cały czas poświęciłem na szyfr a na koncu w nocy mnie prosi o rozsadek XD no ja nie kumam tutaj w ogole caloksztaltu stosunku Mildred do mnie, i jeszcze mi pisze, ze ja powinienem zrozumiec rozchwianie w miescie jego, a tymczasem tak oceniajac na czysto, to nie ma zadnego kurwa powodu zeby sie az tak odpalic, chyba, ze sie jest w mafii Graham - Mildred. no bo taka mafia by w sumie troche wpierdol zbierala, ALE majac na uwadze, ze Pudelek usynowil Grahama, a Ace tez go jeszcze tam czysci, to jest to w miare do zrobienia no tylko z tej perspektywy nie kumam troche wolty na Pudelka - miastowego jednak ktora sie wydarzyla dzisiaj ale tez nie kumam czemu Mildred pisze, ze jest chodzacym trupem, ja bardziej czuje ze jest duza szansa, ze ja sie spierdole z rowerka No byczku. Mapę gry miałem na poziomie kartografii z czasów Karola wielkiego, więc każda ta rzecz była na czuutkę w danej chwili. Lawirowałem bo z każdym jakimś nowym pomysłem moje odczyty mogły się zmieniać. Z samych edycji możesz tego nie pamiętać ale w mafii jestem bardziej spójny i logiczny i nigdy nie zostawiam niedopowiedzeń. Spoko, rozumiem w.pewnym sensie Twoją perspektywe, ale no ona jest błędne. Ps. Kto tam zaczął najmocniej wbijać temat zlinczowania Ciebie? ja
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 18:46:57 GMT 1
via mobile
Post by Mildred Ratched on Nov 9, 2024 18:46:57 GMT 1
tylko jak Graham niewinny, a Mildred w mafii, a my zlinczujemy dziś Grahama, to jutro nam szantaże moralne będzie robić Mildred, że trzeba było wyjebać mnie wczoraj teraz chuj wam w dupy nie macie prawa i będę się czuł niekomfortowo w sumie jak Mildred niewinna to też, ale nwm kto miałby być w mafii wtedy, Pudel Sabinka i trzymają się nawzajem w drugim szeregu podejrzanych? No i tak dokładnie może być. Dziś nie mam zasobów ani czasu żeby walczyć z konfabulacjami ale jutro tego czasu będę miec wiecej i jak wróci wena to już głowy pod topór za damski chuj nie położe. Niemniej dzisiaj jestem wypruty z emocji jesli chodzi i gierke i racjonalnie dobrym byloby dla miasta poznac mój kolor. Bo jutro i tak moge walić glowa w mur i mnie zliczujecie i wtedy freewin for mafia.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 18:47:11 GMT 1
W ogóle łuczyk piszący miło w kreacji sztucznie miłej pani to rozumiem
ale łuczyk piszący byczku?
|
|