|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 18:47:27 GMT 1
via mobile
Post by Mildred Ratched on Nov 9, 2024 18:47:27 GMT 1
Jestem na dosłownie chwilkę na kim masz głos w sumie Nie chce mowic
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 18:48:12 GMT 1
via mobile
Post by Mildred Ratched on Nov 9, 2024 18:48:12 GMT 1
No byczku. Mapę gry miałem na poziomie kartografii z czasów Karola wielkiego, więc każda ta rzecz była na czuutkę w danej chwili. Lawirowałem bo z każdym jakimś nowym pomysłem moje odczyty mogły się zmieniać. Z samych edycji możesz tego nie pamiętać ale w mafii jestem bardziej spójny i logiczny i nigdy nie zostawiam niedopowiedzeń. Spoko, rozumiem w.pewnym sensie Twoją perspektywe, ale no ona jest błędne. Ps. Kto tam zaczął najmocniej wbijać temat zlinczowania Ciebie? ja Nie chcesz poznac dzis mojego koloru?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 18:48:30 GMT 1
via mobile
Post by Mildred Ratched on Nov 9, 2024 18:48:30 GMT 1
W ogóle łuczyk piszący miło w kreacji sztucznie miłej pani to rozumiem ale łuczyk piszący byczku? Czesto pisalem do monciaka per byczku
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 18:49:46 GMT 1
Nie chcesz poznac dzis mojego koloru? Nie znasz mnie. Ja nie działam na zawężaniu, zwłaszcza nie w mniejszej gierce. Dlatego mogę ci się wydawać głupio działającym. Ale ja oceniam na tu i teraz czy ktoś według mnie jest zielony/czerwony i co w związku z tym. No ale u reszty tak się gra ułożyła, jeszcze jak ty sam się poddajesz (lame), że tak czy siak musisz pewno paść.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 18:49:47 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 18:49:47 GMT 1
Luczyk co robimy
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 18:50:10 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 18:50:10 GMT 1
czemu piszesz do mnie byczku a byłeś tendencyjnym gnojkiem kilka razy
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 18:50:13 GMT 1
pudelek powiedz szczerze chlałeś coś w nocy? nie, jakieś dwa piwka może wypiłem, dziś też jeszcze nic ;p
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 18:53:22 GMT 1
Nie chcesz poznac dzis mojego koloru? aha and also w ani jednym momencie nie rozważałem opcji takiej, że wchodzę, wywracam stół i każę reszcie iść za mną na śmierć i życie, bo ja poczułem że ty niewinna, a sabrina winna i nie wiem – brzmiałem tak? bo po tym mogę w sumie ocenić sensowność paranoi sabriny, która rzekomo poczuła, że może paść prędzej od ciebie
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 18:53:47 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 18:53:47 GMT 1
ale no wszyscy widzą, że Graham gra dziwnie ja jestem niewinny i go napierdalam całą grę dlaczego jak on jest niewinny, to mafia mi go nie pomaga wyjebać? zawsze można potem powiedzieć "no dziwny był heh trudno" chyba że Sabinka mi pomaga hehe a ty Sabinka dałeś jakieś białko na Grahama w ogóle w tej grze, czemu go walimy? a dałem? co za leniwym gnojem trzeba być żeby pytać o takie rzeczy, trzymasz mnie w jakims poe i chcesz żebym twoja robotę zrobil w tym zakresie xd jak nie dałem to powinieneś mi jebnąć chyba że jest to racjonalnie wynikające z mojego sposobu i całokształtu gry jakbym miał sam pomyśleć to chyba na leniwego mi został teraz po tym jak D1 odrzuciłem resztę, a co o tym pisałem to sprawdź baranie xd
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 18:57:24 GMT 1
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 18:59:20 GMT 1
Pudelek, jesteś w mafii z Grahamem? Pudelek, czemu o to pytałem?
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 19:00:46 GMT 1
Pudelek, jesteś w mafii z Grahamem? Pudelek, czemu o to pytałem? bo napisałem pierwszego posta w ktorym wskazałem Venturę i Grahama, a jak jestem w mafii to lubię sobie gdzieś swojego wskazywać
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 19:01:25 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 19:01:25 GMT 1
chyba że Sabinka mi pomaga hehe a ty Sabinka dałeś jakieś białko na Grahama w ogóle w tej grze, czemu go walimy? a dałem? co za leniwym gnojem trzeba być żeby pytać o takie rzeczy, trzymasz mnie w jakims poe i chcesz żebym twoja robotę zrobil w tym zakresie xd jak nie dałem to powinieneś mi jebnąć chyba że jest to racjonalnie wynikające z mojego sposobu i całokształtu gry jakbym miał sam pomyśleć to chyba na leniwego mi został teraz po tym jak D1 odrzuciłem resztę, a co o tym pisałem to sprawdź baranie xd ja gram na xboksie i w przerwach tu wbijam, kulturalnie pytam, czy coś dałeś na Grahama bez złej woli bo nie chce mi się szukać xD
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 19:01:57 GMT 1
no ale mi też się nie chce xd
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 19:02:28 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 19:02:28 GMT 1
XDDD uczciwe
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 19:02:47 GMT 1
jestem frajerem mi się chce
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 19:03:46 GMT 1
dawaj Ace ja mogę być tym starym dziadem na emeryturze zagrzewającym młode byczki
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 19:05:47 GMT 1
no ale nie gadajmy już o tobie Sabinka, byś jebał Grahama tak? a nie mówiłeś, że Graham > Mildred wcześniej, że Graham miastowszy? czy źle to wtedy ogarnąłem nie no ale tego nie mówiłem na sto pro w drugą stronę tylko ja Mildred miałem za Szarleja czaicie, Lot nad Kukułczym Gniazdem hehe
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 19:07:32 GMT 1
Pudelek, czemu o to pytałem? bo napisałem pierwszego posta w ktorym wskazałem Venturę i Grahama, a jak jestem w mafii to lubię sobie gdzieś swojego wskazywać no bo ja też gdzieś w którymś momencie sobie pomyślałem – pudelka losuje do mafii z paulem, paul od wejścia mówi, jak będzie grał i że nie będzie miał czasu, pudelek wchodzi do tematu z rozgrywką i widzi, że ace szaleje i uniewinnia paula no to taki sprytny plan mu przychodzi do głowy, że paul se pożyje wystarczająco długo, a jak już może padnie, to wtedy można kręcić temat ace ventura psi hemoroid i chyba zacząłeś się w którymś niedawnym momencie wycofywać z takiej dwójki, popraw mnie jeśli się mylę, bo zobaczyłeś, że nie spuszczam z tempa
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 19:09:55 GMT 1
nie wiem, ten Pudel nie daje mi jakichś sygnałów, z jednej strony wydaje się, że gra na zaciągniętym i ma bardzo leniwe typy (poza Grahamem, ale z Grahamem był dopiero po Venturze który już miał jakąś pozycję), z drugiej to poza tymi nocnymi płaczkami nie gra na spełnianie oczekiwań
jak mafia to Vice-owska, a nie Wojek, no a jak Vice-owska, to Pudelek - egze by tak chronił Grahama - Pshema, który wyjebał jajca na grę?
no to zostaje mi Graham z Mildred, Graham z TS chyba nie, chociaż to byłby porządny dystansing, no to jeszcze Graham z Mandelą do rozważenia i tutja drodzy państwo trzeba przeczytać tę Owcę czy kto to tam był ze Snajperskiej-reloaded, bo Mandela fajny, fajny, ale no odrobinę ZA fajny jak na mój gust effortowo
|
|