|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 19:10:44 GMT 1
Ace, a Ty masz Trzeciego mur-beton niewinnego?
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 19:11:50 GMT 1
tak
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 19:12:14 GMT 1
via mobile
Post by mandela on Nov 9, 2024 19:12:14 GMT 1
Można klepnąć i Grahama i Mildred. Jaki problem?
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 19:12:54 GMT 1
zgadłeś klucz o treści "Antura"? : o szok, ten klucz się dało wywnioskować, jak już mielim próbkę, ale zgadnąć to wyższa szkoła
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 19:13:05 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 19:13:05 GMT 1
Można klepnąć i Grahama i Mildred. Jaki problem? no nie ma chyba, tylko którego pierwej
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 19:13:14 GMT 1
Można klepnąć i Grahama i Mildred. Jaki problem? i to jest właśnie to o czym pisałem tutaj: generalnie jest rzeczywistość, że idziemy tak zajebiście, tak się wszystko ułożyło ekstra, że moglibyśmy się nie odzywać w sumie do linczu i już grę wygraliśmy pytanie czy w to wierzymy bo czy taki stan rzeczy jednak częściej nie oznaczał tego, że przebieg gry jest na rękę mafii
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 19:13:48 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 19:13:48 GMT 1
Można klepnąć i Grahama i Mildred. Jaki problem? i to jest właśnie to o czym pisałem tutaj: generalnie jest rzeczywistość, że idziemy tak zajebiście, tak się wszystko ułożyło ekstra, że moglibyśmy się nie odzywać w sumie do linczu i już grę wygraliśmy pytanie czy w to wierzymy bo czy taki stan rzeczy jednak częściej nie oznaczał tego, że przebieg gry jest na rękę mafii ja tam nie wiem, czy dwie mafie są, ale ciężko mi ułożyć skład bez któregoś z nich no chyba że Sabinka Pudel jedynie
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 19:13:55 GMT 1
no to ja nie jestem tak odważny
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 19:14:47 GMT 1
Można klepnąć i Grahama i Mildred. Jaki problem? i to jest właśnie to o czym pisałem tutaj: generalnie jest rzeczywistość, że idziemy tak zajebiście, tak się wszystko ułożyło ekstra, że moglibyśmy się nie odzywać w sumie do linczu i już grę wygraliśmy pytanie czy w to wierzymy bo czy taki stan rzeczy jednak częściej nie oznaczał tego, że przebieg gry jest na rękę mafii Jakbym miał zgadnąć jaka kolejka przejdzie bez szumu i huku, to właśnie taka. Pytanie w co my wierzymy. Bo mnie jednoznacznie wychowano.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 19:15:11 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 19:15:31 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 19:15:31 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 19:15:43 GMT 1
via mobile
Post by mandela on Nov 9, 2024 19:15:43 GMT 1
a dałem? co za leniwym gnojem trzeba być żeby pytać o takie rzeczy, trzymasz mnie w jakims poe i chcesz żebym twoja robotę zrobil w tym zakresie xd jak nie dałem to powinieneś mi jebnąć chyba że jest to racjonalnie wynikające z mojego sposobu i całokształtu gry jakbym miał sam pomyśleć to chyba na leniwego mi został teraz po tym jak D1 odrzuciłem resztę, a co o tym pisałem to sprawdź baranie xd ja gram na xboksie i w przerwach tu wbijam, kulturalnie pytam, czy coś dałeś na Grahama bez złej woli bo nie chce mi się szukać xD Robisz pompki za ANC?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 19:16:11 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 19:16:11 GMT 1
ja gram na xboksie i w przerwach tu wbijam, kulturalnie pytam, czy coś dałeś na Grahama bez złej woli bo nie chce mi się szukać xD Robisz pompki za ANC? hehehehe
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 19:16:15 GMT 1
te ośmioosobowe swoją drugą chujnia jak nie złapiesz szybko mafiozy, bo siłą rzeczy duże szanse, że się wyląduje w poe i trzeba uważać, czy się nie ma instant trigger na wzmianki
i w sumie trochę ten za wczesny meltdown Łuczyka to jest ten kejs
co mi wraca myślą do tego co pisałem o ludziach, którzy trwają w swojej postawie mimo niechęci gremium i ludzi, którzy zmieniają
no i zmienili tam Mildred i Pudelek, tak? xd
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 19:16:30 GMT 1
no tak średnio bym powiedział ten test, ale gra se na xboxie chłopak + reszta gry jak mówiłem
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 19:18:58 GMT 1
+ on gra serio tak wokół mnie, że JA WIEM czemu takiej Maldrinie może się to wydawać podejrzane, i ja wiem, na co powinienem spoglądać, ale kurna ja znam vibe tego gościa gierkowy, jak on się porusza wokół mnie zawsze, no i tu jest tip top
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 19:19:00 GMT 1
przecież on pewnie ogląda rysy twarzy koleżanki z gildii w veilguard bo ciężko powiedzieć, że gra
to nie usprawiedliwienie
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 19:20:03 GMT 1
ja go lubię, a brauna nie lubiłem, kawusię lubiłem
no ale nie lubiłem też trzech innych jego edycji miejskich z rzędu, tylko tam grał z lowriderem, to może trochę inaczej
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 19:21:55 GMT 1
Testament: Sabin i Graham. Musicie przekonać tego durnia mandele i kogos z dwojki Strona/Ventura, ze im od wzajemnego lizania przyrodzeń liscie na oczy opadly i nie widza innych opcji niz te ktore juz im sie utarly. Łuczyk, a do czego mam ich przekonać?
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 19:22:08 GMT 1
z Grahamem nawet się nie pogada, kurde
|
|