|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 19:23:35 GMT 1
ja go lubię, a brauna nie lubiłem, kawusię lubiłem no ale nie lubiłem też trzech innych jego edycji miejskich z rzędu, tylko tam grał z lowriderem, to może trochę inaczej Ja wczoraj czytałem Brauna pod jego kątem, tylko ja miałem przejebane czytanie takie, bo ja z nim w mafii razem byłem. No ale wydał mi się takim trochę casem Skubańczym – że on w mafii zaprezentował ten swój 60% potencjał miejski, co było progresem. TS Braunem pokazał taki progres też, ale tutaj w tej grze to jest znowu powrót do swojej 85% miejskiej mety.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 19:25:49 GMT 1
Ale generalnie dobrze, że te sympatie kreacyjne segregujesz, bo ja miałem wrażenie, że ty coś za bardzo miły do niego byłeś, a tak to zwykle jak psy po dwóch stronach bramy.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 19:28:05 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 19:28:05 GMT 1
Ale generalnie dobrze, że te sympatie kreacyjne segregujesz, bo ja miałem wrażenie, że ty coś za bardzo miły do niego byłeś, a tak to zwykle jak psy po dwóch stronach bramy. no wyjaśnił, lowridera nie ma, hehehe
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 19:28:57 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 19:28:57 GMT 1
to co, walimy tego Grahama, jak pudło, to jutro nie walimy tej pielęgniarki tylko jej potencjalnego partnera?
piguła taki deal daje, że ona dziś albo wcale, no to jest jakieś obejście
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 19:30:53 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 19:30:53 GMT 1
zajrzałem do bobka czy coś pomoże nt. Mildred no i tam był lekki sus, ale do Grahama też był lekki sus bez przekonania, więc bobus nie pomógł pośmiertnie
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 19:31:42 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 19:31:42 GMT 1
ale widzę, że bobus czuwa nad nami obecności nie ukrył i nam błogosławi
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 19:31:55 GMT 1
to co, walimy tego Grahama, jak pudło, to jutro nie walimy tej pielęgniarki tylko jej potencjalnego partnera? piguła taki deal daje, że ona dziś albo wcale, no to jest jakieś obejście Mnie się wydaje, że Mildred z tym czasem, który zaprezentowała, że miała, jako miasto powinno bardziej coś namieszać, jak ma np. tego TS w mafii, a serio wierzy w to, że dziś padnie (jako taki miastowy pogodzony ze swoim losem, a nie mafioso, co zostawia sobie to 5% furtki otwartej na przeżycie), to mogła swoimi rozmowami zostawić solidniejszy spadek, bo chyba zdaje sobie sprawę, że nawet jak padnie zielona, to od razu nikt nie będzie wracał do jej pojedynczego posta jak do słowa bożego, bo też się może mylić. A ona tak trochę, jakby zostawiała materiał do powiedzenia po edycji "a nie mówiłem" Trochę tanie mi się to wydaje
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 19:38:05 GMT 1
No odbijaj TS
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 19:40:50 GMT 1
TS jak bardzo by cię zmartwił testament Milgrid, która pojechała po tobie jak masełkiem po chlebku, gdyby wyszła dziś zielona?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 19:42:50 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 19:42:50 GMT 1
aha gramy w debatę oksfordzka jo
no nie wiem ja ostatnio w mafii kładłem łeb pod topór i dawałem stanowcze białko i co, to chyba nie trudne
ale ty mi mieszasz, Frank, zacząłeś pisać, że wajb w temacie jest, że może być quest na pielęgniarce, bo wszyscy zaczęli ją zgodnie walić, nawet Graham zza krzaka, i mnie to zaczęło przekonywać, a tu, żeby ją najpierw xD
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 19:43:23 GMT 1
via mobile
Post by mandela on Nov 9, 2024 19:43:23 GMT 1
to co, walimy tego Grahama, jak pudło, to jutro nie walimy tej pielęgniarki tylko jej potencjalnego partnera? piguła taki deal daje, że ona dziś albo wcale, no to jest jakieś obejście Mnie się wydaje, że Mildred z tym czasem, który zaprezentowała, że miała, jako miasto powinno bardziej coś namieszać, jak ma np. tego TS w mafii, a serio wierzy w to, że dziś padnie (jako taki miastowy pogodzony ze swoim losem, a nie mafioso, co zostawia sobie to 5% furtki otwartej na przeżycie), to mogła swoimi rozmowami zostawić solidniejszy spadek, bo chyba zdaje sobie sprawę, że nawet jak padnie zielona, to od razu nikt nie będzie wracał do jej pojedynczego posta jak do słowa bożego, bo też się może mylić. A ona tak trochę, jakby zostawiała materiał do powiedzenia po edycji "a nie mówiłem" Trochę tanie mi się to wydaje Pamiętaj że nie było żadnego planu zabijania dzisiaj Mildred i sama Mildred to wymyśliła o 21:00. Od razu po linczu. Nie mówię, że powinniśmy ja linczować, ale jej szantaż emocjonalny zadziałał. Imho Mildred i tak musi spaść prędzej czy później.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 19:43:52 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 19:43:52 GMT 1
TS jak bardzo by cię zmartwił testament Milgrid, która pojechała po tobie jak masełkiem po chlebku, gdyby wyszła dziś zielona? średnio, ja nawet olałem tę analizę, nie chciało mi się odpisywać xd myślę, że nie ma przebicia, żebym serio spadł po niej 🤷 podpytałem ją tylko, kogo by widziała w mafii oprócz mnie, żeby jak spadnie niewinna, to żebym coś chociaż miał
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 19:44:09 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 19:44:09 GMT 1
Mnie się wydaje, że Mildred z tym czasem, który zaprezentowała, że miała, jako miasto powinno bardziej coś namieszać, jak ma np. tego TS w mafii, a serio wierzy w to, że dziś padnie (jako taki miastowy pogodzony ze swoim losem, a nie mafioso, co zostawia sobie to 5% furtki otwartej na przeżycie), to mogła swoimi rozmowami zostawić solidniejszy spadek, bo chyba zdaje sobie sprawę, że nawet jak padnie zielona, to od razu nikt nie będzie wracał do jej pojedynczego posta jak do słowa bożego, bo też się może mylić. A ona tak trochę, jakby zostawiała materiał do powiedzenia po edycji "a nie mówiłem" Trochę tanie mi się to wydaje Pamiętaj że nie było żadnego planu zabijania dzisiaj Mildred i sama Mildred to wymyśliła o 21:00. Od razu po linczu. Nie mówię, że powinniśmy ja linczować, ale jej szantaż emocjonalny zadziałał. Imho Mildred i tak musi spaść prędzej czy później. ale ruthless
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 19:44:15 GMT 1
via mobile
Post by mandela on Nov 9, 2024 19:44:15 GMT 1
Monti i Pshemo też. Egze też.
Dużo zabijania będzie.
Bo tylko siebie widzę niewinnym i Ace Venture.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 19:44:59 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 19:44:59 GMT 1
Monti i Pshemo też. Egze też. Dużo zabijania będzie. Bo tylko siebie widzę niewinnym i Ace Venture. co to za demon zła w ciebie wstąpił wymordować Polaków xD
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 19:45:39 GMT 1
via mobile
Post by mandela on Nov 9, 2024 19:45:39 GMT 1
Najważniejsze, by questa nie zrobić. Dzisiaj zgadzam się na kogolwiek oprócz mnie i Ventury.
Mój final statement.
Najleoiej dzisiaj zrobić taki lincz, który będzie super trudny potem.
Mój plan.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 19:46:54 GMT 1
aha gramy w debatę oksfordzka jo no nie wiem ja ostatnio w mafii kładłem łeb pod topór i dawałem stanowcze białko i co, to chyba nie trudne ale ty mi mieszasz, Frank, zacząłeś pisać, że wajb w temacie jest, że może być quest na pielęgniarce, bo wszyscy zaczęli ją zgodnie walić, nawet Graham zza krzaka, i mnie to zaczęło przekonywać, a tu, żeby ją najpierw xD no mieszam w chuj, nawet nie pamiętam gdzie byłem godzinę temu no i kurwa tak napisałem, bo tak poczułem, ale ten wajb jednocześnie mi się zbiegał z mafią mandela + sabrina, nie wiem czy ktoś jeszcze (nie mówię tutaj o sabrinie) zaczął mnie wywindowywać NAGLE na numero uno miasta – może Pudelek? nie pamiętam dokładnie jaką on miał progresję do końca, ale wydaje mi się, że w nocy składnie przeszedł w stosunku do mnie na tle całej gierki
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 19:48:03 GMT 1
Mnie się wydaje, że Mildred z tym czasem, który zaprezentowała, że miała, jako miasto powinno bardziej coś namieszać, jak ma np. tego TS w mafii, a serio wierzy w to, że dziś padnie (jako taki miastowy pogodzony ze swoim losem, a nie mafioso, co zostawia sobie to 5% furtki otwartej na przeżycie), to mogła swoimi rozmowami zostawić solidniejszy spadek, bo chyba zdaje sobie sprawę, że nawet jak padnie zielona, to od razu nikt nie będzie wracał do jej pojedynczego posta jak do słowa bożego, bo też się może mylić. A ona tak trochę, jakby zostawiała materiał do powiedzenia po edycji "a nie mówiłem" Trochę tanie mi się to wydaje Pamiętaj że nie było żadnego planu zabijania dzisiaj Mildred i sama Mildred to wymyśliła o 21:00. Od razu po linczu. Nie mówię, że powinniśmy ja linczować, ale jej szantaż emocjonalny zadziałał. Imho Mildred i tak musi spaść prędzej czy później. no ale jak szantaż emocjonalny zadziałał, jak bez wymyślenia tego mogłaby nie być na świeczniku? i co to znaczy spaść prędzej czy później? później może być tak, ze równie dobrze szanse na zejście Mildred są takie jak Mandeli. no i teraz tak, jeśli Mildred jest w mafii i robi takie coś, to znaczy, że na niej jest quest i ściąga na siebie, czy na niej jest quest i szantażuje emocjonalnie, czy quest jest na kimś innym i ściąga na siebie? bo mi tu nic nie pasuje, cała sekwencja jest niepotrzebna, ergo Łuczyk albo odjebał to na dużej dozie perfidności albo jednak faktycznie tam były emocje tzn. nie ma tu opcji pośrednich
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 19:48:06 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 19:48:06 GMT 1
aha gramy w debatę oksfordzka jo no nie wiem ja ostatnio w mafii kładłem łeb pod topór i dawałem stanowcze białko i co, to chyba nie trudne ale ty mi mieszasz, Frank, zacząłeś pisać, że wajb w temacie jest, że może być quest na pielęgniarce, bo wszyscy zaczęli ją zgodnie walić, nawet Graham zza krzaka, i mnie to zaczęło przekonywać, a tu, żeby ją najpierw xD no mieszam w chuj, nawet nie pamiętam gdzie byłem godzinę temu no i kurwa tak napisałem, bo tak poczułem, ale ten wajb jednocześnie mi się zbiegał z mafią mandela + sabrina, nie wiem czy ktoś jeszcze (nie mówię tutaj o sabrinie) zaczął mnie wywindowywać NAGLE na numero uno miasta – może Pudelek? nie pamiętam dokładnie jaką on miał progresję do końca, ale wydaje mi się, że w nocy składnie przeszedł w stosunku do mnie na tle całej gierki no on cię walił w d0, potem chyba mniej wspominał, tej nocy wyszedł z tobą jako top niewinnym obok Grahama, co mnie dziwi z tym Grahamem
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 19:49:41 GMT 1
tylko że kurde ten Pudelek jak zobaczył, że ja jednak tego Grahama tak 100% nie czyszczę, to też zaczął się wycofywać z tego – i też kurde nie widzę w tym nic nadmiernie złego bo zrobił to składnie xd
|
|