|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 19:52:55 GMT 1
via mobile
Post by Mildred Ratched on Nov 9, 2024 19:52:55 GMT 1
Testament: Sabin i Graham. Musicie przekonać tego durnia mandele i kogos z dwojki Strona/Ventura, ze im od wzajemnego lizania przyrodzeń liscie na oczy opadly i nie widza innych opcji niz te ktore juz im sie utarly. Łuczyk, a do czego mam ich przekonać? Do twgo ze w tej trojce jest jeden mafioza i im ciagnie druta zeby dostac profity.
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 19:55:15 GMT 1
Mildred znowu uniewinniajki dajesz i trzeba cię wywoływać do opinii kto na dzisiej Najprędzej to na Pana zagłosuję. Kurwa. Tak czytam tego Sabina i on poświęcił lwią część swojego życia na rozszyfrowanie tego co Mandela zaszyfrował? Niech ktoś kumaty powie mi jak bardzo czasochłonne to mogło być. Trzecia strona Ciężkie jest rozkodowanie tego szyfru Mandeli? Ile Ty czasu na to poświęciłeś? Jednak dobry z Ciebie detektyw. Teraz mi mafię znajdź. Nie musi być dzisiaj, może być jutro. Testament: Sabin i Graham. Musicie przekonać tego durnia mandele i kogos z dwojki Strona/Ventura, ze im od wzajemnego lizania przyrodzeń liscie na oczy opadly i nie widza innych opcji niz te ktore juz im sie utarly.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 19:55:48 GMT 1
via mobile
Post by Mildred Ratched on Nov 9, 2024 19:55:48 GMT 1
to co, walimy tego Grahama, jak pudło, to jutro nie walimy tej pielęgniarki tylko jej potencjalnego partnera? piguła taki deal daje, że ona dziś albo wcale, no to jest jakieś obejście Mnie się wydaje, że Mildred z tym czasem, który zaprezentowała, że miała, jako miasto powinno bardziej coś namieszać, jak ma np. tego TS w mafii, a serio wierzy w to, że dziś padnie (jako taki miastowy pogodzony ze swoim losem, a nie mafioso, co zostawia sobie to 5% furtki otwartej na przeżycie), to mogła swoimi rozmowami zostawić solidniejszy spadek, bo chyba zdaje sobie sprawę, że nawet jak padnie zielona, to od razu nikt nie będzie wracał do jej pojedynczego posta jak do słowa bożego, bo też się może mylić. A ona tak trochę, jakby zostawiała materiał do powiedzenia po edycji "a nie mówiłem" Trochę tanie mi się to wydaje Kurwa pypciu na babcinym nosie. Dałem tyle co mialem, poswiecilem na to troche czasu, moglem wiecej moglem mniej. Wiecej nie chcialem bo nie chcialem tez uprawiac sztuki dla sztuki tylko dac jakies tam przemyslenia oparte na takim rozeznaniu gry jakie mialem. Poza tym mam kurwa poswiecac kilka godzin na analize daeac bialko a prawda taka ze miasto po mojej smierci i tak bedzie mialo wyjebane na to. Proste. Juz widze jakbyscie szli jak lemingi za moimi readami
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 19:56:44 GMT 1
Ja zagłosuję z Acem i Grahamem, trzeba budować miejski front, Tej Siły juz nie powstrzymacie (chyba, że obaj są w mafii, ale wtedy macie wszyscy wpierdol) On to napisał zaraz po poście Paula, który zadeklarował, że zagłosuje o 20:50 razem ze mną i chuj. I rozumiem podpinanie się pode mnie. Ale o Grahamie sam pisał tak: ja nie wiem czy graham jest na 100 procent niewinny, po prostu uwazam, ze moze byc niewinny i co – od razu ramię w ramię na froncie?
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 19:56:58 GMT 1
A wytłumaczysz mi powyższe? Bo ja mam wrażenie, że to może świadczyć, że quest jest na mnie / na Tobie, jeśli jesteś w mafii, a wtedy teoretycznie do mafii pasuje i Pudelek, który mnie chciał dzisiaj jechać za 'brak wkładu', bo nie udzielałem się w nocy de facto (ten sam Pudelek przebimbał D0 i D1), i może trochę Trzeci, no ale jeśli Trzeci coś nagania, to bardzo nieśmiało.
Nie wiem jak mam traktować Grahama w powyższym.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 19:58:34 GMT 1
Mnie się wydaje, że Mildred z tym czasem, który zaprezentowała, że miała, jako miasto powinno bardziej coś namieszać, jak ma np. tego TS w mafii, a serio wierzy w to, że dziś padnie (jako taki miastowy pogodzony ze swoim losem, a nie mafioso, co zostawia sobie to 5% furtki otwartej na przeżycie), to mogła swoimi rozmowami zostawić solidniejszy spadek, bo chyba zdaje sobie sprawę, że nawet jak padnie zielona, to od razu nikt nie będzie wracał do jej pojedynczego posta jak do słowa bożego, bo też się może mylić. A ona tak trochę, jakby zostawiała materiał do powiedzenia po edycji "a nie mówiłem" Trochę tanie mi się to wydaje Kurwa pypciu na babcinym nosie. Dałem tyle co mialem, poswiecilem na to troche czasu, moglem wiecej moglem mniej. Wiecej nie chcialem bo nie chcialem tez uprawiac sztuki dla sztuki tylko dac jakies tam przemyslenia oparte na takim rozeznaniu gry jakie mialem. Poza tym mam kurwa poswiecac kilka godzin na analize daeac bialko a prawda taka ze miasto po mojej smierci i tak bedzie mialo wyjebane na to. Proste. Juz widze jakbyscie szli jak lemingi za moimi readami chill babciu na łamiącej się kołysce pisałem to bardziej do ogółu, bo zagrałeś tak, że jesteś w takiej pozycji, że trzeba cię rozpatrywać takim lotem ptaka, to nic osobistego
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 19:58:48 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 19:58:48 GMT 1
Mnie się wydaje, że Mildred z tym czasem, który zaprezentowała, że miała, jako miasto powinno bardziej coś namieszać, jak ma np. tego TS w mafii, a serio wierzy w to, że dziś padnie (jako taki miastowy pogodzony ze swoim losem, a nie mafioso, co zostawia sobie to 5% furtki otwartej na przeżycie), to mogła swoimi rozmowami zostawić solidniejszy spadek, bo chyba zdaje sobie sprawę, że nawet jak padnie zielona, to od razu nikt nie będzie wracał do jej pojedynczego posta jak do słowa bożego, bo też się może mylić. A ona tak trochę, jakby zostawiała materiał do powiedzenia po edycji "a nie mówiłem" Trochę tanie mi się to wydaje Kurwa pypciu na babcinym nosie. Dałem tyle co mialem, poswiecilem na to troche czasu, moglem wiecej moglem mniej. Wiecej nie chcialem bo nie chcialem tez uprawiac sztuki dla sztuki tylko dac jakies tam przemyslenia oparte na takim rozeznaniu gry jakie mialem. Poza tym mam kurwa poswiecac kilka godzin na analize daeac bialko a prawda taka ze miasto po mojej smierci i tak bedzie mialo wyjebane na to. Proste. Juz widze jakbyscie szli jak lemingi za moimi readami nie gadaj ziomuś bo jak ostatnio niewinny padłeś to szedłem z twoim legacy na piersi <3 co prawda mnie potem wściekły Sabin zajebał, but still xd
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 19:59:28 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 19:59:28 GMT 1
A wytłumaczysz mi powyższe? Bo ja mam wrażenie, że to może świadczyć, że quest jest na mnie / na Tobie, jeśli jesteś w mafii, a wtedy teoretycznie do mafii pasuje i Pudelek, który mnie chciał dzisiaj jechać za 'brak wkładu', bo nie udzielałem się w nocy de facto (ten sam Pudelek przebimbał D0 i D1), i może trochę Trzeci, no ale jeśli Trzeci coś nagania, to bardzo nieśmiało. Nie wiem jak mam traktować Grahama w powyższym. to do pielęgniarki?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 20:00:35 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 20:00:35 GMT 1
Ace miałeś zajrzeć w okolice linczu, żeby zweryfikować, że pachniało, że dziś Pielęgniarka padnie, zajrzałeś?
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 20:01:07 GMT 1
nie
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 20:01:11 GMT 1
A wytłumaczysz mi powyższe? Bo ja mam wrażenie, że to może świadczyć, że quest jest na mnie / na Tobie, jeśli jesteś w mafii, a wtedy teoretycznie do mafii pasuje i Pudelek, który mnie chciał dzisiaj jechać za 'brak wkładu', bo nie udzielałem się w nocy de facto (ten sam Pudelek przebimbał D0 i D1), i może trochę Trzeci, no ale jeśli Trzeci coś nagania, to bardzo nieśmiało. Nie wiem jak mam traktować Grahama w powyższym. to do pielęgniarki? nom
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 20:01:19 GMT 1
teraz to zrobię
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 20:01:22 GMT 1
a Pudelek, Ty w robocie czy co tam u Ciebie?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 20:01:22 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 20:01:22 GMT 1
ale leń Ace
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 20:02:50 GMT 1
Mnie się wydaje, że Mildred z tym czasem, który zaprezentowała, że miała, jako miasto powinno bardziej coś namieszać, jak ma np. tego TS w mafii, a serio wierzy w to, że dziś padnie (jako taki miastowy pogodzony ze swoim losem, a nie mafioso, co zostawia sobie to 5% furtki otwartej na przeżycie), to mogła swoimi rozmowami zostawić solidniejszy spadek, bo chyba zdaje sobie sprawę, że nawet jak padnie zielona, to od razu nikt nie będzie wracał do jej pojedynczego posta jak do słowa bożego, bo też się może mylić. A ona tak trochę, jakby zostawiała materiał do powiedzenia po edycji "a nie mówiłem" Trochę tanie mi się to wydaje Kurwa pypciu na babcinym nosie. Dałem tyle co mialem, poswiecilem na to troche czasu, moglem wiecej moglem mniej. Wiecej nie chcialem bo nie chcialem tez uprawiac sztuki dla sztuki tylko dac jakies tam przemyslenia oparte na takim rozeznaniu gry jakie mialem. Poza tym mam kurwa poswiecac kilka godzin na analize daeac bialko a prawda taka ze miasto po mojej smierci i tak bedzie mialo wyjebane na to. Proste. Juz widze jakbyscie szli jak lemingi za moimi readami A w tego Pudelka dalej wierzysz na przesłance że boomer komunista? Bo ty masz z nim taki snip snap.
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 20:04:17 GMT 1
czemu daliście na Sponge? przecież to powinien być wagon śmierdzący jak diabli, a jak spojrzysz na pozycje graczy, to jest najbardziej pure
uwzględniając, że Graham po prostu dał na self-save
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 20:04:39 GMT 1
jestem jestem
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 20:05:16 GMT 1
via mobile
Post by mandela on Nov 9, 2024 20:05:16 GMT 1
czemu daliście na Sponge? przecież to powinien być wagon śmierdzący jak diabli, a jak spojrzysz na pozycje graczy, to jest najbardziej pure uwzględniając, że Graham po prostu dał na self-save Pisałem kilka razy.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 20:05:19 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 20:05:19 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 20:05:26 GMT 1