|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 20:05:55 GMT 1
super się składa
Graham, czy Mildred?
co jak ja się okażę niewinny?
czy jest jakiś scenariusz, w którym rozważasz winę TS / Mandeli?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 20:06:53 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 20:06:53 GMT 1
Mildred Ratcheda czemu właściwie ten łeb pod topór zaoferowałeś po tym linczu wczoraj? dlaczego nie normalnie pograć przez dobę, a jak zlinczują, to zlinczują?
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 20:06:56 GMT 1
właśnie
Trzeci, Ty zrobiłeś cokolwiek, żeby spadł Graham, a nie Sponge? spodziewałeś się, że zdechnie Bobek?
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 20:07:44 GMT 1
czemu daliście na Sponge? przecież to powinien być wagon śmierdzący jak diabli, a jak spojrzysz na pozycje graczy, to jest najbardziej pure uwzględniając, że Graham po prostu dał na self-save bardzo zły lincz po tym jak napisał, że szmaciarze jesteśmy (parafraza), jak tylko o nim wspomniałem w fazie wajchy i że nie zagłosuje, to powinienem się tego momentu trzymać, bo teraz bez głosu byłby 100% niewinnym miałem na mildrid ale w ostatnich minutach paul mi napisał, że muszę na bob/pudelek, bo jak nie, to on padnie, no i tak wyszło
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 20:08:55 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 20:08:55 GMT 1
właśnie Trzeci, Ty zrobiłeś cokolwiek, żeby spadł Graham, a nie Sponge? spodziewałeś się, że zdechnie Bobek? nie wiedziałem, kto padnie, bo Mandela chciał jebac zarówno Grahama jak i boba, a nie powiedział, gdzie puści ostatecznie aż tyle nie zrobiłem, gdzieś do 20:30 jebałem Grahama (pisze z pamięci może się nie zgadzać), a potem Ace darł ryja, żeby go zostawić, to mnie naszło zwątpienie i brak jaj i nie naganiałem już aż tak
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 20:10:04 GMT 1
super się składa Graham, czy Mildred? co jak ja się okażę niewinny? czy jest jakiś scenariusz, w którym rozważasz winę TS / Mandeli? nie będę kolejkował to po pierwsze, po drugie mysle ze jednak jestes w mafii, glownie z powodu braku slotow jesli graham jest w mafii to jesli nie z acem to najpredzej z Toba/TS jesli Mildred jest w mafii to też najprędzej z Tobą jeśli obaj są niewinni to też najprędzej Ty jesteś w mafii z jakimś TS Mandela mi się nie podobał od początku, ale teraz jakoś bardziej niewinnie daje.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 20:10:13 GMT 1
czemu daliście na Sponge? przecież to powinien być wagon śmierdzący jak diabli, a jak spojrzysz na pozycje graczy, to jest najbardziej pure uwzględniając, że Graham po prostu dał na self-save bardzo zły lincz po tym jak napisał, że szmaciarze jesteśmy (parafraza), jak tylko o nim wspomniałem w fazie wajchy i że nie zagłosuje, to powinienem się tego momentu trzymać, bo teraz bez głosu byłby 100% niewinnym miałem na mildrid ale w ostatnich minutach paul mi napisał, że muszę na bob/pudelek, bo jak nie, to on padnie, no i tak wyszło i szkoda w chuj, nie wiem jak on miał to policzne, ale jakbyśmy razem zagłosowali na mildrid, to padłaby ona. byłem tam praktycznie deciderem z jednym głosem
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 20:10:16 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 20:10:16 GMT 1
no ale było jasne, że jebię Grahama, że głos mam na Grahamie, sam Graham liczył głosy spocony i wiedział, że ma dwa
to do murzyna
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 20:11:00 GMT 1
staram się znaleźć gracza poza Venturą, któremu mogę zaufać, myślałem, że może Grahamowi, ale TS podbił moją niepewnośc wobec niego, w związku z tym uważam, że TS nie jest w mafii z Grahamem.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 20:11:22 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 20:11:22 GMT 1
bardzo zły lincz po tym jak napisał, że szmaciarze jesteśmy (parafraza), jak tylko o nim wspomniałem w fazie wajchy i że nie zagłosuje, to powinienem się tego momentu trzymać, bo teraz bez głosu byłby 100% niewinnym miałem na mildrid ale w ostatnich minutach paul mi napisał, że muszę na bob/pudelek, bo jak nie, to on padnie, no i tak wyszło i szkoda w chuj, nie wiem jak on miał to policzne, ale jakbyśmy razem zagłosowali na mildrid, to padłaby ona. byłem tam praktycznie deciderem z jednym głosem no tam konfundujące było, że Graham przewidział głos mandeli
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 20:12:09 GMT 1
W ogóle jakbym miał strzał snajpera to teraz bym chyba w Trzecią Stronę walnął xD
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 20:12:19 GMT 1
i szkoda w chuj, nie wiem jak on miał to policzne, ale jakbyśmy razem zagłosowali na mildrid, to padłaby ona. byłem tam praktycznie deciderem z jednym głosem no tam konfundujące było, że Graham przewidział głos mandeli Paul GrahamPLS odpowiedz na to
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 20:12:44 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 20:12:44 GMT 1
ja go pytałem o to, Ace, to coś tam wymemłał
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 20:14:00 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 20:14:00 GMT 1
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 20:14:02 GMT 1
no troche tak jest ze podejrzane ze Graham mial tak wyliczone ile glosow dostanie i co sie stanie, ihmo to domena mafiozow jednak jest
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 20:15:22 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 20:15:22 GMT 1
no niekoniecznie, w edycji na osiem chłopa można policzyć, ale votum mandelum było zagadką
mafia Graham Mandela mamy hujów hehe
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 20:16:11 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 20:16:11 GMT 1
W ogóle jakbym miał strzał snajpera to teraz bym chyba w Trzecią Stronę walnął xD coooo
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 20:16:40 GMT 1
to dawaj Pudelek, zagłosuje na TS, Mildred tez pewnie tam dała.
wchodzisz w to?
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 20:17:09 GMT 1
no troche tak jest ze podejrzane ze Graham mial tak wyliczone ile glosow dostanie i co sie stanie, ihmo to domena mafiozow jednak jest czujecie to? "troche" "jednak" tak jakby mu zależało na podkreśleniu że he's sitting on the fence
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 20:17:58 GMT 1
czekaj
|
|