|
Ogólny
May 15, 2020 11:04:17 GMT 1
Post by Volverin on May 15, 2020 11:04:17 GMT 1
A, jeszcze jedna rzecz zanim zapomnę - Volv, napisałeś, że to, że podałem kim jestem w "testamencie" było słabe i że "wysrałem się na regulamin". Płaczów Pikachu to nawet żal komentować, ale Tobie się dziwię - nie mówiłeś tego samego o Żurasie, który jako Pawlak napisał w testamencie kim był, a testament wjechał przed 4. linczem. To zresztą też w sumie zarzut do Pikachu, który przecież wtedy nie groził Żurasowi banem na przyszłe edycje. Wtedy były grane testamenty przedśmiertne, więc troszkę co innego.
Ale wtedy, co już przyznałem, byłem podirytowany, bo miałem wiele rzeczy do zrobienia w krótkim czasie, Pikachu mi spamował, a dodatkowo myślałem wtedy, że w testamencie rozpisałeś się również o tożsamościach innych graczy i na tej podstawie zbudowałeś oskarżenia. Potem zobaczyłem, że jest inaczej. Ale też jak już wszystko ogarnąłem co miałem do pracy itp, itd., to zmieniłem zdanie i uważam, że nic się strasznego nie stało, a Pikachu przesadza jak na służbistę przystało.
|
|
|
Ogólny
May 15, 2020 11:05:22 GMT 1
Post by Mikaela Shiffrin on May 15, 2020 11:05:22 GMT 1
Ja go wczoraj zacząłem jechać za te jego posty. On bardzo nielogicznie atakuje Mariana, a jak ktoś w obronie Mariana stanie to zaczyna z tą osobą się kłócić.
|
|
|
Ogólny
May 15, 2020 11:06:53 GMT 1
Post by Philip Marlowe on May 15, 2020 11:06:53 GMT 1
A, jeszcze jedna rzecz zanim zapomnę - Volv, napisałeś, że to, że podałem kim jestem w "testamencie" było słabe i że "wysrałem się na regulamin". Płaczów Pikachu to nawet żal komentować, ale Tobie się dziwię - nie mówiłeś tego samego o Żurasie, który jako Pawlak napisał w testamencie kim był, a testament wjechał przed 4. linczem. To zresztą też w sumie zarzut do Pikachu, który przecież wtedy nie groził Żurasowi banem na przyszłe edycje. Wtedy były grane testamenty przedśmiertne, więc troszkę co innego.
Ale wtedy, co już przyznałem, byłem podirytowany, bo miałem wiele rzeczy do zrobienia w krótkim czasie, Pikachu mi spamował, a dodatkowo myślałem wtedy, że w testamencie rozpisałeś się również o tożsamościach innych graczy i na tej podstawie zbudowałeś oskarżenia. Potem zobaczyłem, że jest inaczej. Ale też jak już wszystko ogarnąłem co miałem do pracy itp, itd., to zmieniłem zdanie i uważam, że nic się strasznego nie stało, a Pikachu przesadza jak na służbistę przystało. Czegoś takiego bym nie zrobił, no bez jaj, tak małą wiarę we mnie miałeś?
|
|
|
Ogólny
May 15, 2020 11:09:22 GMT 1
Post by Mikaela Shiffrin on May 15, 2020 11:09:22 GMT 1
Szczerze, mi serio umknął fakt,że Redzik napisał z innego konta.
|
|
|
Ogólny
May 15, 2020 11:11:19 GMT 1
Post by Philip Marlowe on May 15, 2020 11:11:19 GMT 1
Ja go wczoraj zacząłem jechać za te jego posty. On bardzo nielogicznie atakuje Mariana, a jak ktoś w obronie Mariana stanie to zaczyna z tą osobą się kłócić. To też, ale zobacz jak on formułuje posty. Źle się tu cytuje, więc nie było tego robił, ale niedawno był taki jeden post, gdzie Bobo jeszcze musiał w nawiasie czy w zdaniu wtrąconym na koniec dopierdolić, że niewinność Mariana jest niemożliwa, a kurwa nie ma takiej opcji, to nie jest jakiś Papa Smerf, czy Sędzia (sorry Squbi), że jebią mafią na kilometr i wiadomo, że turbo mafia, Marian gra nieźle, może nawet dobrze, coś tam pośmierduje w niektórych zagraniach, ale jest raczej niewinny, dla kogoś może być jednak podejrzany, ok, zgodzę się. Ale Bobo pisze jakby kurwa NIE BYŁO TAKIEJ OPCJI, że Marian niewinny. I to w momencie, gdy jest pytany, co by zrobił, gdyby Marian padł niewinny. No chyba że jest detem i sprawdził Mariana, to jedyna opcja, żeby tak pisać, ale dla mnie mafia.
|
|
|
Ogólny
May 15, 2020 11:11:51 GMT 1
Post by Philip Marlowe on May 15, 2020 11:11:51 GMT 1
Szczerze, mi serio umknął fakt,że Redzik napisał z innego konta. Mnie też, ale coś wrzucał na grupę i zaraz zniknęło.
|
|
|
Ogólny
May 15, 2020 11:18:33 GMT 1
via mobile
Post by Doktor Redzik on May 15, 2020 11:18:33 GMT 1
Odpowiedziałem na posta Mariana z konta sasha strunin przez przypadek (nie przelogowałem się z telefonu). Zaraz usunąłem i odpowiedziałem z Redzika, ale trzy osoby widziały
|
|
|
Ogólny
May 15, 2020 11:33:46 GMT 1
Post by Mikaela Shiffrin on May 15, 2020 11:33:46 GMT 1
Ja go wczoraj zacząłem jechać za te jego posty. On bardzo nielogicznie atakuje Mariana, a jak ktoś w obronie Mariana stanie to zaczyna z tą osobą się kłócić. To też, ale zobacz jak on formułuje posty. Źle się tu cytuje, więc nie było tego robił, ale niedawno był taki jeden post, gdzie Bobo jeszcze musiał w nawiasie czy w zdaniu wtrąconym na koniec dopierdolić, że niewinność Mariana jest niemożliwa, a kurwa nie ma takiej opcji, to nie jest jakiś Papa Smerf, czy Sędzia (sorry Squbi), że jebią mafią na kilometr i wiadomo, że turbo mafia, Marian gra nieźle, może nawet dobrze, coś tam pośmierduje w niektórych zagraniach, ale jest raczej niewinny, dla kogoś może być jednak podejrzany, ok, zgodzę się. Ale Bobo pisze jakby kurwa NIE BYŁO TAKIEJ OPCJI, że Marian niewinny. I to w momencie, gdy jest pytany, co by zrobił, gdyby Marian padł niewinny. No chyba że jest detem i sprawdził Mariana, to jedyna opcja, żeby tak pisać, ale dla mnie mafia. Opcja z Bobo jako det kompletnie się nie dodaje w stosunku do jego gry. Zobaczyłem ten post, co by zrobił, gdyby Marian padł jako niewinny i mogę uwierzyć, że on taki kwiatek postanowił napisać xD
|
|
|
Ogólny
May 15, 2020 12:05:47 GMT 1
Post by Mikaela Shiffrin on May 15, 2020 12:05:47 GMT 1
Kminic mafia jak nic.
|
|
|
Ogólny
May 15, 2020 12:11:37 GMT 1
Post by Doktor Redzik on May 15, 2020 12:11:37 GMT 1
Tak, bo w glonach najczesciej sie ukrywa mafia. Patrz ostatnie X edycji. Jak najczesciej wygrywa mafia? Cichcem klona przeciąga do meczówki, tam nie da się go okreslić, w linczu zabija kogoś innego miasto, wygranko mafi. Dlaczego miasto w ostatniej edycji tak łatwo wygrało? Uwaga: bo nie było żadnego glona. Zgadzasz się z tym czy nie? A jeżeli nie - to czemu nie? Mam nadzieje ze odpowiesz na te całą teze, bo nie wymaga od Ciebie w ogóle śledzenia obecnej rozgrywki. Najlatwiej ma miasto gdy nie ma glonów, bo z glonami jest loteria. Bo powiedz mi Kmicic, czy jest jakakolwiek przesłanka wskazuja ze jestes mniej/bardizej niewinny niz Eklerek? Ale to juz pól biedy. Nawet jeżeli odpowiednio trafimy, to zabicie Eklerka mafii albo Ciebie mafii NIC nam nie daje. Taką gre w mafie o kant dupy mozna rozbic. Tylko, że w poprzedniej edycji, żeby nie być glonem, wystarczyła godzina dziennie. W tej ja poświęcałem pięć i nadal nie dawałem rady ze wszystkim.
|
|
|
Ogólny
May 15, 2020 12:18:26 GMT 1
Post by Philip Marlowe on May 15, 2020 12:18:26 GMT 1
Tak, bo w glonach najczesciej sie ukrywa mafia. Patrz ostatnie X edycji. Jak najczesciej wygrywa mafia? Cichcem klona przeciąga do meczówki, tam nie da się go okreslić, w linczu zabija kogoś innego miasto, wygranko mafi. Dlaczego miasto w ostatniej edycji tak łatwo wygrało? Uwaga: bo nie było żadnego glona. Zgadzasz się z tym czy nie? A jeżeli nie - to czemu nie? Mam nadzieje ze odpowiesz na te całą teze, bo nie wymaga od Ciebie w ogóle śledzenia obecnej rozgrywki. Najlatwiej ma miasto gdy nie ma glonów, bo z glonami jest loteria. Bo powiedz mi Kmicic, czy jest jakakolwiek przesłanka wskazuja ze jestes mniej/bardizej niewinny niz Eklerek? Ale to juz pól biedy. Nawet jeżeli odpowiednio trafimy, to zabicie Eklerka mafii albo Ciebie mafii NIC nam nie daje. Taką gre w mafie o kant dupy mozna rozbic. Tylko, że w poprzedniej edycji, żeby nie być glonem, wystarczyła godzina dziennie. W tej ja poświęcałem pięć i nadal nie dawałem rady ze wszystkim. Dokładnie tak samo.
|
|
|
Ogólny
May 15, 2020 12:22:28 GMT 1
Post by Philip Marlowe on May 15, 2020 12:22:28 GMT 1
Kmicic może być niewinny, brzmiał całkiem autentycznie.
|
|
|
Ogólny
May 15, 2020 13:25:26 GMT 1
Post by Volverin on May 15, 2020 13:25:26 GMT 1
Wtedy były grane testamenty przedśmiertne, więc troszkę co innego.
Ale wtedy, co już przyznałem, byłem podirytowany, bo miałem wiele rzeczy do zrobienia w krótkim czasie, Pikachu mi spamował, a dodatkowo myślałem wtedy, że w testamencie rozpisałeś się również o tożsamościach innych graczy i na tej podstawie zbudowałeś oskarżenia. Potem zobaczyłem, że jest inaczej. Ale też jak już wszystko ogarnąłem co miałem do pracy itp, itd., to zmieniłem zdanie i uważam, że nic się strasznego nie stało, a Pikachu przesadza jak na służbistę przystało. Czegoś takiego bym nie zrobił, no bez jaj, tak małą wiarę we mnie miałeś?
Raczej po reakcji Pikachu oceniłem, a serio wtedy głowa mi parowała od nadmiaru rzeczy do zrobienia xD
Ciekawie się dzieje na mieście, zobaczymy jak się to dzisiaj zakończy. :>
|
|
|
Ogólny
May 15, 2020 13:29:52 GMT 1
Post by Philip Marlowe on May 15, 2020 13:29:52 GMT 1
Czegoś takiego bym nie zrobił, no bez jaj, tak małą wiarę we mnie miałeś?
Raczej po reakcji Pikachu oceniłem, a serio wtedy głowa mi parowała od nadmiaru rzeczy do zrobienia xD
Liczę, że padnie Bobo, ale faktycznie jest ciekawie. Ja bym nie szedł w lincz na Kmicicu teraz, tylko w Bobo, bo wbrew temu, pod co robią podchody, uważam, że to z Marianem to nie ustawka i Marian niewinny i ten lincz by tego dowiódł.
|
|
|
Ogólny
May 15, 2020 13:36:37 GMT 1
Post by Mikaela Shiffrin on May 15, 2020 13:36:37 GMT 1
Liczę, że padnie Bobo, ale faktycznie jest ciekawie. Ja bym nie szedł w lincz na Kmicicu teraz, tylko w Bobo, bo wbrew temu, pod co robią podchody, uważam, że to z Marianem to nie ustawka i Marian niewinny i ten lincz by tego dowiódł. Też liczę, że padnie Bobo. Pójście w Kminica to będzie błąd. Bobo dzisiaj w ogóle się nie broni i tylko czeka na wyrok.
|
|
|
Ogólny
May 15, 2020 13:54:07 GMT 1
via mobile
Post by Doktor Redzik on May 15, 2020 13:54:07 GMT 1
Łuczyk detem, bombelek oc?
|
|
|
Ogólny
May 15, 2020 13:54:56 GMT 1
Post by Mikaela Shiffrin on May 15, 2020 13:54:56 GMT 1
Pod jaką kreacją gra Łuczyk?
|
|
|
Ogólny
May 15, 2020 13:55:54 GMT 1
via mobile
Post by Doktor Redzik on May 15, 2020 13:55:54 GMT 1
Pod jaką kreacją gra Łuczyk? Marian
|
|
|
Ogólny
May 15, 2020 14:05:04 GMT 1
Post by Philip Marlowe on May 15, 2020 14:05:04 GMT 1
Łuczyk detem, bombelek oc? I Bobo sprawdzony? Pasuje.
|
|
|
Ogólny
May 15, 2020 14:12:29 GMT 1
Post by Mikaela Shiffrin on May 15, 2020 14:12:29 GMT 1
Osiecka miałaby racje, gdyby spoderman nie odpadłby za pasywność, a jego odpadniecie spowodowało,że miasto może mieć 2 nieudane lincze zamiast 3.
|
|