|
Post by Karolina Gorczyca on May 21, 2020 17:01:37 GMT 1
Alpak dlaczego chcesz być na siłę sympatyczny?
|
|
|
Rozgrywka
May 21, 2020 17:03:06 GMT 1
via mobile
Post by Alpak on May 21, 2020 17:03:06 GMT 1
Wyraźnie odsuwa się od użytkownika Karolina Gorczyca sugerując, że brzydko od niej pachnie.
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 21, 2020 17:03:10 GMT 1
Karolina Gorczyca niewinna, gdyż zadaje pytania. Mafioza nie byłby w stanie zadawać pytań.
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 21, 2020 17:03:43 GMT 1
Jeden mafiozo powie winna, drugi mafiozo powie niewinna.
|
|
|
Post by Komunikaty Radiowe F1 on May 21, 2020 17:04:00 GMT 1
"Honestly, lost a second for a nothing! For ****** sake!" Sebastian Vettel, Japonia 2016
|
|
|
Post by sirlancelot on May 21, 2020 17:06:03 GMT 1
Alpak dlaczego chcesz być na siłę sympatyczny? Alpak tylko sympatycznie przyżuwa. Czy to oznacza, że stara się być sympatyczny?
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 21, 2020 17:06:37 GMT 1
Jeden mafiozo powie winna, drugi mafiozo powie niewinna. A niewinny nie miałby o Tobie jeszcze zdania i nic by nie powiedział. Sprytnie
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 21, 2020 17:09:40 GMT 1
Lancelot dlaczego bronisz Alpaka?
|
|
|
Post by sirlancelot on May 21, 2020 17:11:58 GMT 1
Czy znowu będziemy płacić za zbyt szybkie oczyszczanie? Mam nadzieję, że nie, ale niech pan Jacek Walkiewicz nie będzie taki łaskawy dla każdego, bo później w połowie gry będziemy pytać. A właściwie za co gracz x jest uniewinniany? Sam go uniewinniałem, chociaż nie wiem dlaczego. # psychologia tłumu.
Do pani Karoliny nic nie mam, mój post to tylko dygresja do pana Jacka.
Rodzina psuje mi wejście w grę i muszę się odmeldować na nie wiem ile czasu ;/
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 21, 2020 17:12:56 GMT 1
Top niewinnych na teraz: Komunikaty Radiowe F1 - nie przejmuje się, że zaraz poleci za spamowanie. Top winnych: sirlancelot - bierze w obronę innych, wywiera pozytywne relacje z innymi, alpak - udaje sympatycznego
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 21, 2020 17:13:05 GMT 1
Jakby mało było, że jest tyle mafii w Wilkowyjach, to jeszcze wójt włącza się do rozgrywki
|
|
|
Post by Komunikaty Radiowe F1 on May 21, 2020 17:13:14 GMT 1
"The engine feels good, much slower than before.Amazing" Fernando Alonso, Hiszpania 2017
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 21, 2020 17:13:55 GMT 1
Niekonsekwencja w wyłapywaniu sarkazmu zanotowana u Sir Lancelota. Mam również niezbyt pozytywne odczucia odnośnie miastowości tego gracza po jego pierwszych wpisach. Czy to oznacza, że jest mafiozą? Przekonamy się
|
|
|
Post by sirlancelot on May 21, 2020 17:13:59 GMT 1
Lancelot dlaczego bronisz Alpaka? Pytam tylko, czy ty nie manipulujesz jego słowami i nie idziesz na bakier z logiką? Twój post to trochę jakby powiedzieć, że ładna twarz, nie może robić brzydkich rzeczy. IYKWIM
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 21, 2020 17:14:28 GMT 1
Top niewinnych na teraz: Komunikaty Radiowe F1 - nie przejmuje się, że zaraz poleci za spamowanie. Top winnych: sirlancelot - bierze w obronę innych, wywiera pozytywne relacje z innymi, alpak - udaje sympatycznego To nie uchodzi, tak bezpodstawnie oskarżać, pani Więcławska
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 21, 2020 17:14:48 GMT 1
Czy znowu będziemy płacić za zbyt szybkie oczyszczanie? Mam nadzieję, że nie, ale niech pan Jacek Walkiewicz nie będzie taki łaskawy dla każdego, bo później w połowie gry będziemy pytać. A właściwie za co gracz x jest uniewinniany? Sam go uniewinniałem, chociaż nie wiem dlaczego. # psychologia tłumu. Do pani Karoliny nic nie mam, mój post to tylko dygresja do pana Jacka. Rodzina psuje mi wejście w grę i muszę się odmeldować na nie wiem ile czasu ;/ 1) Szybkie oczyszczanie przy tak małej rozgrywce jest dobre, bo późnego oczyszczania i tak nie będzie 2) Dlaczego do mnie nic nie masz? Czemu boisz się konfliktu? Ładnie nam się Pan przedstawił Panie Lancelot.
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 21, 2020 17:15:00 GMT 1
Top niewinnych na teraz: Komunikaty Radiowe F1 - nie przejmuje się, że zaraz poleci za spamowanie. Top winnych: sirlancelot - bierze w obronę innych, wywiera pozytywne relacje z innymi, alpak - udaje sympatycznego Podzielam spostrzeżenie w drugim wierszu odnośnie gracza Sir Lancelot. Pozdrawiam Panią serdecznie.
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 21, 2020 17:15:20 GMT 1
Tak, to ja, Leo Rojas, syn Ekwadoru. Mój rodak i serdeczny przyjaciel, Wojciech Cejrowski, powierzył mi zadanie - mam uratować to zacne miasto przed mafią. W walizce do Polski przywiozłem 12-metrową anakondę, która pożre obserwatora. Bezrolną mafię mam zabrać do Ekwadoru, gdzie zjem ją podczas wspólnej uczty wraz z Wojtkiem Cejrowskim oraz jego dwoma nieślubnymi synami - Estebanem (spłodzonym z moją siotrą) i Edisonem (spłodzonym z moją mamą). Pozdrawiam.
|
|
|
Post by Komunikaty Radiowe F1 on May 21, 2020 17:16:54 GMT 1
"Forza Ferrari! Grazie. Lasciatemi guidare, perche non sono lento, lasciatemi guidare una gara bella!" - Sebastian Vettel, Singapur 2015
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 21, 2020 17:17:49 GMT 1
Tak, to ja, Leo Rojas, syn Ekwadoru. Mój rodak i serdeczny przyjaciel, Wojciech Cejrowski, powierzył mi zadanie - mam uratować to zacne miasto przed mafią. W walizce do Polski przywiozłem 12-metrową anakondę, która pożre obserwatora. Bezrolną mafię mam zabrać do Ekwadoru, gdzie zjem ją podczas wspólnej uczty wraz z Wojtkiem Cejrowskim oraz jego dwoma nieślubnymi synami - Estebanem (spłodzonym z moją siotrą) i Edisonem (spłodzonym z moją mamą). Pozdrawiam. Panie Pietrku, czuć od Pan mamrotem
|
|