|
Post by Piotr Kozioł on May 21, 2020 17:18:43 GMT 1
"Forza Ferrari! Grazie. Lasciatemi guidare, perche non sono lento, lasciatemi guidare una gara bella!" - Sebastian Vettel, Singapur 2015 Księże Macieju, ale do prostych ludzi należy mówić prostym językiem. To mała wieś na podlasiu, tutaj się ksiądz tak nie dogada.
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 21, 2020 17:20:04 GMT 1
Czy znowu będziemy płacić za zbyt szybkie oczyszczanie? Mam nadzieję, że nie, ale niech pan Jacek Walkiewicz nie będzie taki łaskawy dla każdego, bo później w połowie gry będziemy pytać. A właściwie za co gracz x jest uniewinniany? Sam go uniewinniałem, chociaż nie wiem dlaczego. # psychologia tłumu. Do pani Karoliny nic nie mam, mój post to tylko dygresja do pana Jacka. Rodzina psuje mi wejście w grę i muszę się odmeldować na nie wiem ile czasu ;/ 1) Szybkie oczyszczanie przy tak małej rozgrywce jest dobre, bo późnego oczyszczania i tak nie będzie 2) Dlaczego do mnie nic nie masz? Czemu boisz się konfliktu? Ładnie nam się Pan przedstawił Panie Lancelot. 1) A jednak nazwała mnie Pani mafią dwukrotnie, proszę cofnąć te słowa i mnie oczyścić.
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 21, 2020 17:20:43 GMT 1
Top niewinnych na teraz: Komunikaty Radiowe F1 - nie przejmuje się, że zaraz poleci za spamowanie. Top winnych: sirlancelot - bierze w obronę innych, wywiera pozytywne relacje z innymi, alpak - udaje sympatycznego To nie uchodzi, tak bezpodstawnie oskarżać, pani Więcławska Ksiądz ma swoje tajemnice spowiedzi, a ja mam swoje.
|
|
|
Post by Komunikaty Radiowe F1 on May 21, 2020 17:21:09 GMT 1
"******!. If i don't avoid that, he's just going straight through my car! Honestly, what are we doing? Racing or ping pong?!- Sebastian Vettel, Hiszpania 2016
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 21, 2020 17:21:10 GMT 1
Na moim stepie pasą się alpaki, lubię te zwierzęta. Z Konstantym "Kotem" Jeleńskim wydawałem kiedyś płytę w Paryżu, dał mi za darmo dwie książki od Gombrowicza. Grafoman jeden. Byłem też w Wilkowyjach na zaproszenie mojej byłej, Klaudii Kozioł. Pan Paweł przyjął mnie z niechęcia, zaś Pan Piotr przywitał serdecznym uśmiechem, dobrym słowem i smaczną zupą ogórkową. Jeśli Karolina Gorczyca to siostra znanego astronauty Bartosza Gorczycy, to też ją znam. Reszty nie znam, a F1 to nie sport.
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 21, 2020 17:21:44 GMT 1
Absolutnie nie mam zamiaru oczyszczać pana Panie Walkiewicz.
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 21, 2020 17:22:14 GMT 1
Jestem siostrą Barłomieja Gorczycy.
|
|
|
Post by Pan Tenorek on May 21, 2020 17:22:45 GMT 1
Do przodu, Polskoooo, o oo! Do boju, Polskooooo, o oo! Nie zginiesz nigdyyyy Póki o zwycięęęstwo graa asz
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 21, 2020 17:23:09 GMT 1
Absolutnie nie mam zamiaru oczyszczać pana Panie Walkiewicz. Czyli winna, bo boi się oczyszczać.
Albo niewinna, bo nie boi się atakować.
Dojdziemy do prawdy prędzej czy później
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 21, 2020 17:23:45 GMT 1
Czyli nie oczyszczam ludzi, którym nie ufam.
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 21, 2020 17:24:36 GMT 1
Zauważyliście jak pan Lancelot po zmasowanym ataku schował się do swojej mafijnej norki?
hje hje hje
|
|
|
Post by Pan Tenorek on May 21, 2020 17:24:58 GMT 1
Dzień dobry, Pani Karolino. Czy miałaby Pani ochotę na kolację?
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 21, 2020 17:25:09 GMT 1
Czyli nie oczyszczam ludzi, którym nie ufam.
Wymówki. Tchórzostwo miastowego, albo celowe działanie mafiozy. Rozgryzłem Panią, przynależność miasto lub mafia
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 21, 2020 17:26:09 GMT 1
Zauważyliście jak pan Lancelot po zmasowanym ataku schował się do swojej mafijnej norki? hje hje hje Na jego obronę powiem, że się odmeldował. Teraz czas na resztę, jak wróci, to będzie się tłumaczył z mafijnych zachowań.
|
|
|
Post by Pan Tenorek on May 21, 2020 17:26:43 GMT 1
Czy znowu będziemy płacić za zbyt szybkie oczyszczanie? Mam nadzieję, że nie, ale niech pan Jacek Walkiewicz nie będzie taki łaskawy dla każdego, bo później w połowie gry będziemy pytać. A właściwie za co gracz x jest uniewinniany? Sam go uniewinniałem, chociaż nie wiem dlaczego. # psychologia tłumu. Do pani Karoliny nic nie mam, mój post to tylko dygresja do pana Jacka. Rodzina psuje mi wejście w grę i muszę się odmeldować na nie wiem ile czasu ;/ Dlaczego rozpoczynasz od tłumaczeni się, sir? My tu nikogo nie oceniamy.
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 21, 2020 17:27:04 GMT 1
Do przodu, Polskoooo, o oo! Do boju, Polskooooo, o oo! Nie zginiesz nigdyyyy Póki o zwycięęęstwo graa asz Hehe, tak samo śpiewaliście Polacy przed pamiętnym wieczorem w Gelsenkirchen. Powiem szczerze - bałem się tamtego meczu, ale gdy zobaczyłem w jaki sposób piłkę kopie Radek Sobolewski i Marcin Baszczyński, to wiedziałem, że mój Ekwador wygra. Szkoda, że tylko 2:0.
|
|
|
Post by Komunikaty Radiowe F1 on May 21, 2020 17:27:45 GMT 1
"Magnussen is and will always be stupid. It's a fact. A shame..."- Charles Leclerc, Japonia 2018
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 21, 2020 17:28:06 GMT 1
Panu, Panie Tenorek, to rozgrzeszenia bym nie dał
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 21, 2020 17:28:39 GMT 1
A z Pana Panie Tenorek to taki podczepiacz widzę. Umówię się z Panem na kolację jeśli mi Pan powie co lepsze z perspektywy mafii - remis czy masówka? i dlaczego
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 21, 2020 17:29:42 GMT 1
|
|