|
Rozgrywka
May 22, 2020 12:07:57 GMT 1
via mobile
Post by Alpak on May 22, 2020 12:07:57 GMT 1
KTO GRA MIASTOWO? Babka Pan Tenorek Future Trunks Karolina Gorczyca Jeleński Czerwony Kotoorzel Alpaczka
Kto GRA PÓŁNAPÓŁ: Cozmo
KTO GRA NIEMIASTOWO: Leo Rojas Sir Lancelot Walkiewicz
KOGO Z JAKIEGOŚ POWODU LUBIMY I NIETYKAMY:
Wszystko OK, ale to jest jeb***y żart” – po wypadku na początku kwalifikacji do GP Japonii.
O KIM NIE MAM ZDANIA BO GRAM WĄSKO: Kozioły dwa
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 12:08:07 GMT 1
W moim kraju ktoś taki jak Walkiewicz zostałby wzięty na przesłuchanie, możliwe, że nawet z elementami tortur.
Panie Walkiewicz, proszę starannie opisać, które wnioski pochodzą z której wczorajszej prowokacji, bo nie jest to w żadnym stopniu jasne. Dlaczego Kozioł, dlaczego Rojas, dlaczego Lancelot, co osiągnąłeś tymi swoimi oskarżeniami i uniewinnieniami?
Od tego zaczniemy, a może unikniesz kontaktu z krokodylem.
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 12:09:48 GMT 1
Piotr Kozioł gra miastowo, Babka nie gra, proszę nas nie wprowadzać w błąd, jesteś tylko zwierzęciem na moim stepie Alpak.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 12:10:55 GMT 1
Dokładnie, Walkiewicz jest sztuczny i bojaźliwy. Skoro jego wina uniewinnia mnie i Gorczyce, to grzechem będzie go nie zlinczować. Patrząc na obecną sytuację i postawę Walkiewicza, to ten post mi śmierdzi. Nie mówię, że Walkiewicz jest na pewno niewinny, ale no szansa na jego niewinność wzrosła w stosunku do tego, co grał wczoraj, więc jeśli jest niewinny, to wygląda to tak, jakby Trunks chciał usprawiedliwić bicie w niewinnego tym, że da to powiązania. Np. Tenorek podszedł do tego lepiej, bo choćby stwierdził, że Gorczycę ma za niewinną i tak.
|
|
|
Rozgrywka
May 22, 2020 12:12:02 GMT 1
via mobile
Post by Alpak on May 22, 2020 12:12:02 GMT 1
Dokładnie, Walkiewicz jest sztuczny i bojaźliwy. Skoro jego wina uniewinnia mnie i Gorczyce, to grzechem będzie go nie zlinczować. Patrząc na obecną sytuację i postawę Walkiewicza, to ten post mi śmierdzi. Nie mówię, że Walkiewicz jest na pewno niewinny, ale no szansa na jego niewinność wzrosła w stosunku do tego, co grał wczoraj, więc jeśli jest niewinny, to wygląda to tak, jakby Trunks chciał usprawiedliwić bicie w niewinnego tym, że da to powiązania. Np. Tenorek podszedł do tego lepiej, bo choćby stwierdził, że Gorczycę ma za niewinną i tak. Ładne, też o tym myślałem, ale trochę bardziej podchodziłem pod kątem kreacji nadętego dupka.
|
|
|
Rozgrywka
May 22, 2020 12:12:14 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Walkiewicz on May 22, 2020 12:12:14 GMT 1
Walkiewicz, o wszystkich powiedziałeś parę słów tylko nie o Cozmo, dlaczego? Za jakieś dwie godziny, teraz średnio z czasem.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 12:13:02 GMT 1
KOGO Z JAKIEGOŚ POWODU LUBIMY I NIETYKAMY: Wszystko OK, ale to jest jeb***y żart” – po wypadku na początku kwalifikacji do GP Japonii. Wcale nie chodzi o to, że lubimy, tylko nie tykamy, gdy widzimy, że jest niewinny, a zwłaszcza w tak małej edycji, gdzie każdy niecelny lincz mocno przybliża mafię do wygranej.
|
|
|
Post by sirlancelot on May 22, 2020 12:15:16 GMT 1
Czyli, że niewinny Walkiewicz oznacza, ze Trunks staje się podejrzany?
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 12:15:54 GMT 1
Czyli, że niewinny Walkiewicz oznacza, ze Trunks staje się podejrzany? Tak, zdecydowanie.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 12:16:26 GMT 1
Tylko że ja na obecną chwilę nie linczowałbym Walkiewicza.
|
|
|
Rozgrywka
May 22, 2020 12:17:35 GMT 1
via mobile
Post by Alpak on May 22, 2020 12:17:35 GMT 1
Czyli, że niewinny Walkiewicz oznacza, ze Trunks staje się podejrzany? Tak, zdecydowanie. Absolutnie nie wyciągałbym takich wniosków.
|
|
|
Post by Pan Tenorek on May 22, 2020 12:17:59 GMT 1
1. Przeczucie? To jakie masz przeczucia odnośnie mojej analizy? 2. Trochę ściemniasz, bo Trunks podsumował w tym poście Walkiewicza jako lizusa i gościa, któremu brakuje odwagi. Więc jednak odniósł się do Walkiewicza jako całość. 3. Moim zdaniem Walkiewicz zagrał na pół gwizdka, tak żeby było mu wygodnie. Nie napracować się przesadnie, ale dać parę "klapsów", żeby nie było. Jeśli uważasz to za dobry początek, to nie mogę się z Tobą zgodzić.
4. Dlaczego Babka i Alpaka zagrały bardziej mafijnie od Walkiewicza?
Jacek Walkiewicz , idziesz na razie w odstawkę, ale musisz napisać więcej konkretów odnośnie Twoich podejrzanych. Pasuje? Ale co Walkiewicz miałby zagrać na pełny gwizdek, aby zostać zabity w mordzie pierwszego dnia? To też nie jest tak, że gracz ma grać na 100% od pierwszego dnia, bo tylko się naraża na mord. Ad 1. 2 Rzeczy Zostawiasz mnie sobie jak Ci wygodnie, więc jak jestes w mafii, to jest to bardzo wygodne, za mna smrod tego, ze sie odmelowalem bedzie ciagnal i zawsze mozna do tego wrocic oraz nie podoba mi sie zazielenienie Trunksa, jakby zupełnie moim zdaniem nie ma za co. A co istotniejsze dalej Walkiewicza rowniez jako zielonego, chociaz Trunks w pewien sposob go zaczepił, a nie widzialem u Ciebie jakies deklaracji, ze podejrzewasz, ze to dwóch miastowych przeciwko sobie. Ad 2. Serio? Walkiewiczowi brakuje odwagi? Ad 3. Odpowiedziałem powyżej Ad 4. Babke opisałem w swoich postach, a Alpaka jest po prostu jakaś dziwna. Zresztą dobrze to skwitował Leo, piszać, że gra wąsko. Z graniem na pełny gwizdek słuszna uwaga.
1. Nie jestem w mafii. Po prostu dopytuję się rzeczy, które mnie interesują, są moim zdaniem ważne albo po prostu się z nimi nie zgadzam i chcę wytłumaczenia. A wracać mogę do każdego o każdej porze, jeśli zobaczę, że coś w jego grze mi się nie podoba lub jeśli napisze coś interesującego. Dlaczego wyciągasz wniosek, że dopytuję Cię dlatego, że smród za Tobą i tak się będzie ciągnąć? 2. Moim zdaniem brakuje mu odwagi. Jego styl pasuje mi do utalentowanego juniora, który wchodzi do drużyny seniorów i jest to jego pierwszy tydzień w szatni. Dlatego czekam na więcej konkretów ze strony Walkiewicza. 3. Co to znaczy, że Alpaka jest jakaś dziwna?
|
|
|
Post by sirlancelot on May 22, 2020 12:18:23 GMT 1
Tylko że ja na obecną chwilę nie linczowałbym Walkiewicza. Ja tak samo, zdecydownie inteligenta jednostka, ale chyba znowu jej odpierdala z oczyszczaniem
|
|
|
Post by sirlancelot on May 22, 2020 12:19:24 GMT 1
Absolutnie nie wyciągałbym takich wniosków. A miałem pisać, że Alpaka i Trunks nie mają być razem w mafii, ale po tym poście mam mieszane uczucia.
|
|
|
Rozgrywka
May 22, 2020 12:20:01 GMT 1
via mobile
Post by Alpak on May 22, 2020 12:20:01 GMT 1
Hej, ludzie z list KTO GRA MIASTOWO (macie u mnie szansę na fioletowy kolorek), co sądzicie o tej nudnej jak flaki dyskusji Lancelot - Tenorek, co to się już chwilę ciągnie? Uczulam, że Lancelot też nie czyta wszystkich postów lub robi to niedokładnie, mocno egocentryczne podejście ma w tym momencie.
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 12:20:58 GMT 1
Nie macie oczu? Zrobiłem analizę mafijności tamtego posta Trunks już dawno temu.
- każdy ma Gorczycę za niewinną - Future Trunks sam wie, że jest niewinny, jeśli jest niewinny
To jakie do cholery mu powiązania da zlinczowanie Walkiewicza? Żadnych. Jest to post bardzo cuchnący.
|
|
|
Post by Komunikaty Radiowe F1 on May 22, 2020 12:21:39 GMT 1
W sumie te Komunikaty to jeszcze przeczytam dla pewności, bo w sumie jakoś dużo nie piszą. Komunikaty, poproszę o Twoje podejrzenia i uniewinnienia. Jakie jest Twoje spojrzenie na rozgrywkę w tym momencie? Z gry to bym na pewno był wstanie uniewinnić Karolinę i Testamenty na ten moment. Wydaje mi się,że jeszcze Piotr Kozioł jest niewinny,ale tu już aż tak nie jestem pewien. Pana początek nadal oceniam za podejrzany, ale teraz pan coś gra i nie widzę na panu linczu teraz. Także dla mnie pan nie powinien zostać dziś zlinczowany, bo widzę, że pan ma szansę na bycie nięwinnym.
Sirlancelot podpadł mi na początku. Niby dyskusja związana z poprzednią edycją,ale zdążył się na niej wyłożyć. Z nim to jeszcze bym poczekał.
Zostaje ten nieszczęsny Rojek, który uniewinnił Tenorka i lancelota, a te zainteresowanie się duetem Babka-Alpak wydaje mi się sztuczne i mam wrażenie, że chce zbierać tutaj profity, jakby ktoś z tamtej dwójki okazał się winny.
Jest jeszcze ten Trunks, u którego też mam wrażenie,że chce zbierać profity na wypadek, gdyby ktoś z dwójki Lancelot-TY okazał się winny. Poza tym podczepił się szybko pod to co pisałem ja, Tenorek, Testamenty i Karolina.
A co do samego duetu Babka-Alpak to tam widzę max 1 mafioze.
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 12:23:13 GMT 1
Po co mafiozi mają zyskiwać profity na wypadek gdyby? Mafiozi wiedzą wszystko.
|
|
|
Rozgrywka
May 22, 2020 12:23:29 GMT 1
via mobile
Post by Alpak on May 22, 2020 12:23:29 GMT 1
Ej przemyślałem sprawę i ten Walkiewicz to może być nie na teraz do linczu.
W sensie, tak przekminilem kto mógłby chcieć być super sympatyczny w tej edycji i z jakich powodów, później przemyślałem jak z doświadczenia wynika że układają się głosy w G1 i kminie, że istnieje tu pewna REGULARNOŚĆ w biciu w persony, które grają w konkretny sposób i to się nie zmienia no matter what.
|
|
|
Post by Komunikaty Radiowe F1 on May 22, 2020 12:24:32 GMT 1
Po co mafiozi mają zyskiwać profity na wypadek gdyby? Mafiozi wiedzą wszystko. Bo potem mogą krzyczeć,hej przecież jak wskazywałem tego i tego, wiec nie mogę być w mafii.
|
|