|
Post by Konstanty "Kot" Jeleński on May 22, 2020 20:26:16 GMT 1
Jaki byłby sens tego, że Trunks wali w tożsamości na miastowym mogąc to robić na mafijnym? Tym bardziej łapiąc punkty karne, które powinny zakończyć się tym, że poleci z rozgrywki? Jeśli jest winny i przetrwa na tym do końca to będzie mógł podziękować MG, że go nie wyrzucił. Czytałem sobie popijając piwko co tu piszecie i byłem pewny, że gość po tej niby analizie poleci za wstawkę o Alpaku. Nie chcę robić z punktów karnych argumentów.
Gość po prostu jest prawdopodobną mafią, bo jedzie na jednym patencie - agresja, agresja, agresja. Wobec wszystkiego, w każdym poście prezentuje postawę cwaniaka, który wszystko już odgadł, a nie ma tam chłodnej analizy i przemyśleń. Absolutnie nie można go zazieleniać.
A teraz załóżmy hipotetyczną sytuację:
Gość jest prawdopodobną mafią, jedzie na jednym patencie: agresja, agresja, agresja. Niestety, przypadkowo ujawnił treść korespondencji z MG, z której wynika, że jest w mieście (np. rolnym miastowym).
Zgodnie ze swoją logika Walkiewicz wtedy i tak pisze: "nie chcę robić z ujawniania PW argumentów, gość jest prawdopodobną mafią, bo jedzie na...".
Walkiewicz jest zbyt inteligentny, żeby przypadkowo przeoczyć oczywisty przecież fakt, że jak ktoś np. celowo łamie regulamin, ryzykując wyrzuceniem z gry i nie zostając wyrzuconym chyba tylko dzięki dobremu sercu MG - to prawie na pewno nie jest w mafii, choćby z tego względu, że w mafii jest dużo większe poczucie jedności, drużynowości, mniej egoizmu, niż w mieście - z tego względu, że mafia zna swój skład, miasto nie.
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 22, 2020 20:28:49 GMT 1
Nie chcę robić z punktów karnych argumentów.
Gość po prostu jest prawdopodobną mafią, bo jedzie na jednym patencie - agresja, agresja, agresja. Wobec wszystkiego, w każdym poście prezentuje postawę cwaniaka, który wszystko już odgadł, a nie ma tam chłodnej analizy i przemyśleń. Absolutnie nie można go zazieleniać.
A teraz załóżmy hipotetyczną sytuację:
Gość jest prawdopodobną mafią, jedzie na jednym patencie: agresja, agresja, agresja. Niestety, przypadkowo ujawnił treść korespondencji z MG, z której wynika, że jest w mieście (np. rolnym miastowym).
Zgodnie ze swoją logika Walkiewicz wtedy i tak pisze: "nie chcę robić z ujawniania PW argumentów, gość jest prawdopodobną mafią, bo jedzie na...".
Walkiewicz jest zbyt inteligentny, żeby przypadkowo przeoczyć oczywisty przecież fakt, że jak ktoś np. celowo łamie regulamin, ryzykując wyrzuceniem z gry i nie zostając wyrzuconym chyba tylko dzięki dobremu sercu MG - to prawie na pewno nie jest w mafii, choćby z tego względu, że w mafii jest dużo większe poczucie jedności, drużynowości, mniej egoizmu, niż w mieście - z tego względu, że mafia zna swój skład, miasto nie.
Kompletnie bzdurne założenie. Równie dobrze MG mógł go oszczędzić, bo jest mafiozą i nie chciał winnego usuwać z rozgrywki. Łatwiej jest wyeliminować za punkty niewinnego niż winnego będąc Mistrzem Gry.
ALE WŁAŚNIE DLATEGO NIE CHCĘ O TYCH PUNKTACH KARNYCH ROZMAWIAĆ
Bo zamiast grać w mafię to robimy argumenty z tego dlaczego MG coś zrobił albo nie zrobił.
|
|
|
Post by Future Trunks on May 22, 2020 20:29:18 GMT 1
Paweł Kozioł i Future Trunks to są must-lincze w najbliższej przyszłości. Future Trunks absolutnie NICZYM się nie zazielenił w tej rozgrywce. Żadnego uniewinniania tego gracza.
Chłop mnie dzisiaj cały ranek uniewinniał i chwalił za oryginalny kontent, a kiedy mnie nie mogło być, to zmienił zdanie i teraz jawnie zaprzecza swoim postom z tego samego dnia!
Tenorek też mi podpadł tym, że dopytuje mnie o post Gorczycy, która napisała, że mafioza Sirlancelot poucza drugiego mafiozę. Jakby za wszelką cenę chciał, żeby inni gracze o tym pamiętali. Co ja za to mogę? Faktycznie może to tak wyglądać, choć Sirlancelot jest ostatnią osobą, która mogłaby kogoś pouczać w kwestii mafijności postów, bo miał najgorszy wjazd w historii tej gry.
|
|
|
Post by Future Trunks on May 22, 2020 20:29:57 GMT 1
Paweł Kozioł i Piotr Kozioł co chwila zmieniają swoje avatary. Btw, spójrzcie kto był aktywny przed samym linczem, a teraz zapomniał o mieście, bo siedzi na podforum mafii i obmyśla kogo zamordować. Testament Cozmo. Debil. Miałem pozmywać po obiedzie około 20.15,ale tak się wkręciłem, że czekałem do linczu przy kompie i musiałem w końcu nadrobić zaległości w porządkach. A teraz sram. Tylko nie zaśnij.
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 22, 2020 20:30:16 GMT 1
Robicie argumenty na czyjąś przynależność na podstawie tego, że zachował się "samolubnie" względem drużyny, nieważne teraz jaka to drużyna, a MG go nie usunął. Mógł to robić jako mafioza też, bo przykładowo winny jest on, Kozioł i Sir Lancelot i zaraz i tak przegrają grę. Powody mogą być różne. Więc przestańmy proszę odnosić się do takich argumentów.
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 22, 2020 20:30:17 GMT 1
Dobranoc, do widzenia, cześć, giniemy.
|
|
|
Post by Antura on May 22, 2020 20:30:42 GMT 1
Pierwszy mord:
„Paul, ja naprawdę wiem, co robię” – Robert Kubica podczas Grand Prix Monako
Komunikatory Radiowe F1 - niewinny, bezrolny
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 22, 2020 20:30:51 GMT 1
Paweł Kozioł i Future Trunks to są must-lincze w najbliższej przyszłości. Future Trunks absolutnie NICZYM się nie zazielenił w tej rozgrywce. Żadnego uniewinniania tego gracza.
Chłop mnie dzisiaj cały ranek uniewinniał i chwalił za oryginalny kontent, a kiedy mnie nie mogło być, to zmienił zdanie i teraz jawnie zaprzecza swoim postom z tego samego dnia!
Tenorek też mi podpadł tym, że dopytuje mnie o post Gorczycy, która napisała, że mafioza Sirlancelot poucza drugiego mafiozę. Jakby za wszelką cenę chciał, żeby inni gracze o tym pamiętali. Co ja za to mogę? Faktycznie może to tak wyglądać, choć Sirlancelot jest ostatnią osobą, która mogłaby kogoś pouczać w kwestii mafijności postów, bo miał najgorszy wjazd w historii tej gry.
Manipulujesz, było to wyjaśniane.
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 22, 2020 20:31:07 GMT 1
Haha brawo mafia
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 22, 2020 20:32:36 GMT 1
Idę. Jutro wrócimy do dyskusji. Dobranoc, pozdrawiam.
|
|
|
Post by Future Trunks on May 22, 2020 20:33:02 GMT 1
Idę. Jutro wrócimy do dyskusji. Dobranoc, pozdrawiam. No uciekaj.
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 22, 2020 20:33:23 GMT 1
Wykonał mord, może iść spać.
|
|
|
Post by Paweł Kozioł on May 22, 2020 20:33:35 GMT 1
Komunikat mocno podejrzewał Lancelota - w tę stronę też mogę iść w kontekście jutrzejszego wieczora. W poprzedniej edycji mafia chciała uciszać niewygodnych mordami.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 20:34:26 GMT 1
Debil. Miałem pozmywać po obiedzie około 20.15,ale tak się wkręciłem, że czekałem do linczu przy kompie i musiałem w końcu nadrobić zaległości w porządkach. A teraz sram. Tylko nie zaśnij. Sorry za tego debila, ale wkurwiła mnie ta insynuacja, że planuję mord, bo zniknąłem, gdy cały czas byłem pod grą wcześniej, choć nie powinienem był, bo miałem też inne rzeczy do zrobienia.
|
|
|
Post by Pan Tenorek on May 22, 2020 20:36:37 GMT 1
Komunikat mocno podejrzewał Lancelota - w tę stronę też mogę iść w kontekście jutrzejszego wieczora. W poprzedniej edycji mafia chciała uciszać niewygodnych mordami. Szybko zareagowałeś na mord. Wydaje mi się, że na zarzuty względem Twojej osoby reagujesz dużo wolniej.
|
|
|
Post by Future Trunks on May 22, 2020 20:36:55 GMT 1
Komunikat mocno podejrzewał Lancelota - w tę stronę też mogę iść w kontekście jutrzejszego wieczora. W poprzedniej edycji mafia chciała uciszać niewygodnych mordami. Przede wszystkim to Komunikat zagłosował na Walkiewicza, więc jutro odchodzi jeden głos na niego w linczu. Super wygodna decyzja dla Walkiewicza, może znowu uda mu się przeżyć.
|
|
|
Post by Paweł Kozioł on May 22, 2020 20:40:22 GMT 1
Komunikat mocno podejrzewał Lancelota - w tę stronę też mogę iść w kontekście jutrzejszego wieczora. W poprzedniej edycji mafia chciała uciszać niewygodnych mordami. Szybko zareagowałeś na mord. Wydaje mi się, że na zarzuty względem Twojej osoby reagujesz dużo wolniej. Na razie nie widziałem żadnego zarzutu
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 22, 2020 20:43:23 GMT 1
Co sądzicie o tym, że mafia jest w TAK ZŁYM POŁOŻENIU, że zaczynaja się "WYBIELAĆ" sami na sobie?
Komunikat mocno podejrzewał Lancelota - w tę stronę też mogę iść w kontekście jutrzejszego wieczora. W poprzedniej edycji mafia chciała uciszać niewygodnych mordami.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 20:47:15 GMT 1
No ja dalej za mafię mam zarówno Kozła Pawła, jak i Lancelota, więc mogę się z tym zgodzić.
|
|
|
Post by Paweł Kozioł on May 22, 2020 20:47:25 GMT 1
Kurde Gorczi, na początku gry myślałem, że jesteś mądrzejsza xD
|
|