|
Post by Konstanty "Kot" Jeleński on May 22, 2020 20:48:28 GMT 1
Oczywiście ten mord to gwóźdź do trumny Walkiewicza. Zobaczcie:
4 głosy: Jacek Walkiewicz - Leo Rojas, Future Trunks, Komunikaty Radiowe, Pan Tenorek
Rojas zginął w linczu niewinny, Komunikaty padły w mordzie - niewinne. Z samej gry i Trunks, i Tenorek są mocno zieloni, a jeszcze mord na F1 dodatkowo przypieczętowuje ich brak winy. Bo oczywiście nie wątpię, że mafia zamordowała F1, ponieważ został niemal w 100% oczyszczony za tożsamość, jednak nie wierzę, żeby nie zerknęli na głosowanie. I nie wierzę, żeby sprzątnęli z czwórki głosującej na Walkiewicza kolejnego po Rojasie niewinnego, gdyby tam jeszcze stała jakaś mafia.
To, że w Walkiewicza walą też sami niewinni to też jest dobry argument za jego winą.
Jutro Walkiewicz.
|
|
|
Post by Paweł Kozioł on May 22, 2020 20:49:05 GMT 1
Ostatni raz takie udane wybielenie miało miejsce 1979, ale napiszę o tym dużymi literami żeby brzmiało mądrzej.
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 22, 2020 20:52:56 GMT 1
Oczywiście ten mord to gwóźdź do trumny Walkiewicza. Zobaczcie: 4 głosy: Jacek Walkiewicz - Leo Rojas, Future Trunks, Komunikaty Radiowe, Pan Tenorek Rojas zginął w linczu niewinny, Komunikaty padły w mordzie - niewinne. Z samej gry i Trunks, i Tenorek są mocno zieloni, a jeszcze mord na F1 dodatkowo przypieczętowuje ich brak winy. Bo oczywiście nie wątpię, że mafia zamordowała F1, ponieważ został niemal w 100% oczyszczony za tożsamość, jednak nie wierzę, żeby nie zerknęli na głosowanie. I nie wierzę, żeby sprzątnęli z czwórki głosującej na Walkiewicza kolejnego po Rojasie niewinnego, gdyby tam jeszcze stała jakaś mafia. To, że w Walkiewicza walą też sami niewinni to też jest dobry argument za jego winą. Jutro Walkiewicz. dawno większych głupot nie czytałem xD
|
|
|
Post by Future Trunks on May 22, 2020 20:53:56 GMT 1
Czemu nie czytasz postów Walkiewicza? Bo kolegów z mafii nie trzeba czytać?
Może ten Lancelot wcale nie jest winny?
|
|
|
Post by Antura on May 22, 2020 20:54:14 GMT 1
UWAGA POST ŚREDNIO ZGODNY Z REGULAMINEM Rozumiem, że teza, że Komunikaty Radiowe są niewinne opiera się na tych samych przesłankach, co teza, że w innym życiu zjeżdżalyby na nartach i pojawia się dlatego, że wszyscy, włącznie z Alpaką, zjedli regulamin. 1 punkt karny dla Alpaka
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 20:54:28 GMT 1
Ja bym jutro walnął w Lancelota.
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 22, 2020 20:55:13 GMT 1
Oho ciekawy który życzliwy doniósł na Alpaka xD
|
|
|
Post by Pan Tenorek on May 22, 2020 20:55:52 GMT 1
Oczywiście ten mord to gwóźdź do trumny Walkiewicza. Zobaczcie: 4 głosy: Jacek Walkiewicz - Leo Rojas, Future Trunks, Komunikaty Radiowe, Pan Tenorek Rojas zginął w linczu niewinny, Komunikaty padły w mordzie - niewinne. Z samej gry i Trunks, i Tenorek są mocno zieloni, a jeszcze mord na F1 dodatkowo przypieczętowuje ich brak winy. Bo oczywiście nie wątpię, że mafia zamordowała F1, ponieważ został niemal w 100% oczyszczony za tożsamość, jednak nie wierzę, żeby nie zerknęli na głosowanie. I nie wierzę, żeby sprzątnęli z czwórki głosującej na Walkiewicza kolejnego po Rojasie niewinnego, gdyby tam jeszcze stała jakaś mafia. To, że w Walkiewicza walą też sami niewinni to też jest dobry argument za jego winą. Jutro Walkiewicz. Dość śmiała teza, biorąc pod uwagę okoliczności linczu i tego, co się działo na forum tuż przed nim. Generalnie mogę użyć tego w odwrotnym kierunku. Że ktoś z mafii walił w Walkiewicza. Rojas, Komunikaty - martwi, niewinni. Zostaję ja i Trunks. I po głębokiej analizie mogę wskazać Trunksa jako tego mafiozę, który uderzał w Walkiewicza.
|
|
|
Post by Future Trunks on May 22, 2020 20:56:19 GMT 1
Oho ciekawy który życzliwy doniósł na Alpaka xD Pewnie Cozmo, bo od razu się odezwał, gdy oczyściłem Lancelota i akurat MG się odezwał też w tym samym czasie.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 20:57:33 GMT 1
Oho ciekawy który życzliwy doniósł na Alpaka xD Pewnie Cozmo, bo od razu się odezwał, gdy oczyściłem Lancelota i akurat MG się odezwał też w tym samym czasie. Pudło, ja podpierdalałem tylko Ciebie.
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 22, 2020 20:57:35 GMT 1
Kot pisze głupoty, bo mafia nie morduje w taki sposób, by być gwoździem do własnej trumny. O ile się da, stara się tego unikać. A o Komunikatach można wiele powiedzieć, ale na pewno nie to, że nie jest chorągiewką. I jeśli na kogoś z głosujących na mafijnego Walkiewicza mogliby wpłynąć jakoś by zagłosować na kogoś innego, to właśnie na Komunikaty.
|
|
|
Post by Future Trunks on May 22, 2020 21:00:35 GMT 1
Pewnie Cozmo, bo od razu się odezwał, gdy oczyściłem Lancelota i akurat MG się odezwał też w tym samym czasie. Pudło, ja podpierdalałem tylko Ciebie.
Gdybym był konfidentem, tak jak Ty, to bym teraz wnosił o wykluczenie Cie z rozgrywki za pogwałcenie regulaminu, ale ja wolę grać fair.
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 22, 2020 21:01:45 GMT 1
Jeśli cokolwiek miałbym wyciągać z tego mordu to to, że możliwe, że zarówno Walkiewicz jak i wszyscy którzy w niego szli są niewinni. Aczkolwiek Walkiewiczowi nie ufam co do zasady, i jest to zupełnie personalne.
|
|
|
Rozgrywka
May 22, 2020 21:25:41 GMT 1
via mobile
Post by Piotr Kozioł on May 22, 2020 21:25:41 GMT 1
Tak nawiasem mówiąc, ten punkt karny dla mnie to hucpa
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 21:26:45 GMT 1
Pudło, ja podpierdalałem tylko Ciebie.
Gdybym był konfidentem, tak jak Ty, to bym teraz wnosił o wykluczenie Cie z rozgrywki za pogwałcenie regulaminu, ale ja wolę grać fair.
Pewnie nie zostałbym wykluczony, tylko dostał 2.99 punktu karnego.
|
|
|
Post by Konstanty "Kot" Jeleński on May 22, 2020 21:36:15 GMT 1
Oczywiście ten mord to gwóźdź do trumny Walkiewicza. Zobaczcie: 4 głosy: Jacek Walkiewicz - Leo Rojas, Future Trunks, Komunikaty Radiowe, Pan Tenorek Rojas zginął w linczu niewinny, Komunikaty padły w mordzie - niewinne. Z samej gry i Trunks, i Tenorek są mocno zieloni, a jeszcze mord na F1 dodatkowo przypieczętowuje ich brak winy. Bo oczywiście nie wątpię, że mafia zamordowała F1, ponieważ został niemal w 100% oczyszczony za tożsamość, jednak nie wierzę, żeby nie zerknęli na głosowanie. I nie wierzę, żeby sprzątnęli z czwórki głosującej na Walkiewicza kolejnego po Rojasie niewinnego, gdyby tam jeszcze stała jakaś mafia. To, że w Walkiewicza walą też sami niewinni to też jest dobry argument za jego winą. Jutro Walkiewicz. dawno większych głupot nie czytałem xD
Nie mówmy już o tym, pomroczność jasna mnie dopadła. Krótko dziś spałem.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 21:36:27 GMT 1
Za jaki typ gracza masz Lancelota? Czemu go podejrzewasz? Co robi, czego nie powinien lub czego nie robi a powinien? I czemu, skoro rozpoznajesz (lub tak Ci się wydaje) tożsamości, czyli jesteś doświadczonym graczem, nie masz żadnego niewinnego? Naprawdę nikt nie gra tak, żeby powiedzieć, że jest niewinny? Lancelota mam za gracza dość agresywnego, charyzmatycznego, takiego wanna be leader. Tu na razie odczuwam jego grę tak jakby nie chciał się takiego przywództwa podjąć, jakby nie chciał drążyć koryta, którym płynie miejska rzeka. Wracam do tematu: czemu uważasz Lancelota za gracza agresywnego i charyzmatycznego? Co sugeruje, że takim graczem zazwyczaj jest?
|
|
|
Post by sirlancelot on May 22, 2020 22:58:05 GMT 1
Lancelota mam za gracza dość agresywnego, charyzmatycznego, takiego wanna be leader. Tu na razie odczuwam jego grę tak jakby nie chciał się takiego przywództwa podjąć, jakby nie chciał drążyć koryta, którym płynie miejska rzeka. Wracam do tematu: czemu uważasz Lancelota za gracza agresywnego i charyzmatycznego? Co sugeruje, że takim graczem zazwyczaj jest? Absolutnie nie jestem graczem, który jest agresywny czy tym bardziej charyzmatyczny, ja raczej lecę spokojnie swoim tempem, ale z racji tego, że wiadomo kim jestem przez wadę wymowy, to już wcześniej wspominałem, że będę chciał ograniczyć udział w grze w mafie, a w sumie zapisałem się tylko dlatego, aby Wam edycja ruszyła (nie byłem tą osobą, o której pisał Antura, że obiecywała, że się zapiszę), więc jeżeli tyle dla Was znaczy moje zapisanie, ze Komunikaty i Trunks chcą mnie kurwa linczować gdy mnie nie ma xD Trunks grzeszy strasznie inteligencją pisząc, że w mafii jest i Walkiewicz i Gorczyca. Kiedy jeżeli Gorczyca bylaby w mafii z Walkiewiczem, to naraziłaby go na przypadkowy lincz. Zupełnie nie potrzebnie. Bo na szubienicy byli Paweł, Rojas, Babka i Ja. Zresztą mówiłem i pisałem, że Rojas nie koniecznie będzie w mafii, a głos na niego jest łatwy, bo to trochę taki typ (Shriffin, Osiecka, Smutek Porażka Depresja) a przynajmniej ja tak uważam. Owszem było trochę różnicy między Osiecką a Rojasem, ale cechą wspólną była samodzielność. Mam wrażenie, że ostatnio lepiej idzie mi znajdowanie niewinnych niz winnych xD Trunks mam wrażenie, ze nie ważne co bym napisał lub co napisze Walkiewicz, będzie to w taki sposób obracał, że to zawsze dla niego bedzie mafijne xD Czy każdemu z Was umknęło to, że Tenorek w analizie podał, że Walkiewicz zielony, Paweł pomarańczowy, Babka czerwona, ale głos oddaje w Walkiewicza? Jak Tenorek jest w mafii, to zalezało mu bardzo albo Walkiewicz padł. Nie wyobrażam ich dwóch sobie razem w mafii. Mam troche to gdzies, ze taki Kot bedzie mnie bardziej podejrzewał i w sumie nawet nie wiem jak mam sie przed tym bronic, bo uwaza, ze pisze mafijnie, ale niektorzy to juz tak maja, ze nie szukaja dowodów, a maja cel i przekształcają wszyskie poszlaki w dowod kogos winny. Ywazam, ze Walkiewicz nie jest mafijny i gra normalnie, a ten atak na niego w koncówce to jakies mafijne cyrki i mimo, ż dostał głosy od 2 niewinnych, to moim zdaniem w dwójce Tenorek Truns jest przynajmniej jedna mafia i jest to raczej Trunks. Nie podoba mi się też zachowanie Proboszcza, który uciekł głosem, a potem tłumaczył, że nie chciał doprowadzic do remisu? Gdzie remis miałbyc pomiedzy Walkiewiczem i Rojasem, czyli musiałby sie bac, że mafia wybierze kogos kogo ma za niewinnego, ale kogo uznawał za niewinnego? Rojasa czy Jacka, czy moze obu? No właśnie za niewinnego miał tylko Leo, bo, tak to chciał linczowac Jacka? Potrzebujemy jeszcze jednego głosu na walkiewicza. Dawajcie misiaki! Stawką jest uniewinnienie do końca gry! Czyli jeżeli chciał chronić Leo, to powinien zaglosowac na Walkiewicza, na którego chcial glosowac i glosem w niego mógłby ratowac Leo. Jak dla mnie nie zagłosował na niego dlatego, że jeżeli będzie w mafii, to będzie w mafii z jednym z pary Trunks i Tenorek i byłoby glupio stac obok kolegi.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 23:17:51 GMT 1
Lancelot, jesteś jeszcze?
|
|
|
Post by sirlancelot on May 22, 2020 23:19:04 GMT 1
Jestem
|
|