|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 23:20:50 GMT 1
Mam kilka pytań. Pierwsze z nich zadam od razu, a kolejne zaraz sformułuję, tylko muszę coś sprawdzić i może mi to chwilę zająć.
Pytanie: kogo byś jutro zlinczował, zakładając, że to Ty wybierasz i reszta idzie za Tobą?
|
|
|
Post by Future Trunks on May 22, 2020 23:22:05 GMT 1
Trzeba przyznać, że ten mord na Komunikatach to majstersztyk. Walkiewicz jednego dnia pozbywa się swoich dwóch oponentów - Rojasa oraz Komunikatów. Na dodatek ów mord kieruje światło na mnie oraz Tenorka, więc pewnie obaj zostaniemy zlinczowani w najbliższym czasie na tej samej zasadzie, na której w poprzedniej edycji akurat winny Leclerc był w ogniu podejrzeń, bo stał w linczu pośród niewinnych. 2. Jeśli Kot w mafii to w mafii jest jeden z Sincerlot/Tenor/ Rojas. Wyjaśnienie to zasada Żurasa. 6. Jeśli Piotr Koziol w mafii, to jeden z Lancelot, Tenorek, Rojas. Wyjaśnienie to zasada Żurasa. Więc jasne jest, że Rojas nie może być z Lancelotem w mafii. 7. Walkiewicz nie ma jaj i atakował Komunikaty, wielki chojrak. 9. Walkiewicz chamsko chce się podczepiać pod Rojasa, jak Rojas niewinny, to duże prawdopodobieństwo Walkiewicza w mafii. 11. Sirlancelot mafia = Rojas niewinny. 12. Jeśli Babka w mafii, to jeden z Sirlancelot/ Rojas/Kot również.
Pytanie powinno brzmieć, czy ktoś oprócz Ciebie upadł na głowę. Walkiewicza zaorałem wczoraj, zaorałem też dzisiaj, gdy pisał, że przez całą edycję niczym się nie zazieleniłem, mimo że sam mnie uniewinniał, a dopiero pod naporem kogoś zaczął zmieniać zdanie, mimo że ja w tym momencie byłem nieaktywny. Chętnie się dowiem, czym Ci tak zaimponował w tej końcówce. Weź pod uwagę, że mafiozi, którzy mają okazję wylecieć, mogą robić wszystko, by się uniewinnić. Dwie edycje temu Życiowa Porażka udawał zniechęconego, przez co wiele osób zaczęło wątpić w jego winę, choć to i tak ostatecznie przed linczem go nie uchroniło.
W ogóle odnoszę wrażenie, że Tenorek-Walkiewicz to może być ustawka dwóch mafiozów, bo spójrzmy co wyprawia Walkiewicz:
Sam sobie recenzuje swoją własną grę pod względem tego, czy rozegrał to niewinnie czy mafijnie. Moim zdaniem będąc w mafii mógł spokojnie grać tak, jak to rozegrał, zwłaszcza że wcale nie był szczególnie zagrożony, w najgorszym dla niego wypadku byłby remis i by się uratował. Poza tym, analizowanie swojej gry pod względem niewinności, jest mocno mafijne.
Spójrzcie teraz, jak Testament Cozmo przestawia wajchę na zlinczowanie Sirlancelota. Jak tak dalej pójdzie, to jutro zasypie nas w każdym poście tematem Sirlancelota. Widzę, że tu powoli rodzi się obsesja, dlatego ostrzegam, nie idź tą drogą.
Dzisiaj Walkiewicz jest ciut bardziej zdecydowany niż wczoraj, pewnie dlatego, że otrzymał ode mnie zjebki w mieście i podejrzewam, że jeszcze większe na podforum mafijnym, gdzie mogli mu podpowiedzieć, żeby zaczął grać jak prawdziwy mężczyzna, bo inaczej szybko zginie. Mimo że Walkiewicz nie dał żadnych powód do bycia niewinnym, to Cozmo z drugiego najbardziej winnego, dzisiaj miał go za niewinnego i wprost się wydzierał przed samym linczem, że Walkiewicz jest niewinny. Później się opamiętał, jak otrzymał ode mnie burę i zaczął mówić, że gra niewinnie, ale pierwsze słowo do dziennika.
Kolejny dowód na to, jak bardzo Testament Cozmo chciał odstrzelić Walkiewicza i jak bardzo niekonsekwentny jest w swojej grze.
Na dodatek strasznie nerwowo reaguje na prowokacje w jego kierunku.
Najlepsze jest to, że namawiałem do linczu na zdemaskowanym przeze mnie Walkiewiczu, co sam Cozmo mnie za to pochwalił, używając argumentów Cozmo, a ten to obrócił i wykorzystał przeciwko mnie.
Widać jak na dłoni wielką niekonsekwencje i niestabilność Cozmo, ale pewnie jutro z pomocą Walkiewicza zasypie mnie argumentami, że wcale nie mam racji. Ale to by było korzystne, bo gdybym go nie wywołał teraz do tablicy to by ciągle pisał o Sirlancelocie.
Btw. niektórzy z pewnych względów poznali tożsamość Rojasa, więc jako zawodnik fair, chciałem dać równe szanse wszystkim, bo to niesprawiedliwe, że tylko osoby, które były rano mogły tę aferę zauważyć. Testament Cozmo zaś jako pierwszy poszedł ze skargą do MG, konfident jeden! Wiecie jak go nazywają na UB? Agent Śpioch.
Cozmo, mam nadzieję, że dasz szansę się wykazać Lancelotowi dzisiaj i będziesz atakować mnie, bo przecież z jednego jajcarskiego posta, w którym wykorzystałem Twoje argumenty, zrobiłeś z Walkiewicza niewinnego, a ze mnie mafiozę.
Jak mogłeś napisać taki post, skoro Leo Rojas przez całą edycję dawał dużo typów na mafię i dużo typów uniewinniających? Przecież to czyste kłamstwo z Twojej strony, wielka manipulacja. Takie coś można zarzucić osobie, która boi się kogoś wymieniać, a Leo Rojas od początku szafował nickami!
"Powiązań" Gość odpalił Rojasa, bo daje większą liczbę powiązań, a jak ja coś podobnego napisałem o Walkiewiczu, to od razu miał ból. Kolejny przykład na zaprzeczaniu samemu sobie.
Tak w ogóle to zabawne, że Testament Cozmo jeszcze z nami gra. Miał podpis, który był zabroniony. Wyzywa ludzi od debili, wprowadzając nerwową atmosferę. Mówi o swojej korespondencji z MG, co jest zabronione. Ma szczęście, że MG to Antura, bo przy gorszym MG to dawno by poleciał za gwałcenie regulaminu, czego ja akurat bym nie pochwalał.
Kolejne, mało wiarygodne bronienie Walkiewicza. Dziś gra lepiej - no trudno żeby po tej straszliwej kupie pierwszego dnia utrzymał swój nędzny poziom, zwłaszcza że widać, że nie jest to jakiś początkujacy zawodnik. Sirlancelot też gra lepiej niż na starcie i tu jest ta sama historia, po prostu obaj fatalnie zaczęli.
Ja to tylko skomentuję Mentzenowym xD Jeszcze 8 godzin przed tym postem miał go za drugiego najbardziej podejrzanego.
Wnioski niech sobie każdy sam wyciągnie, ale WIELKA SIEĆ POWIĄZAŃ nie kłamie. Jeszcze trochę nici i mafia będzie w totalnym szachu.
|
|
|
Post by Future Trunks on May 22, 2020 23:23:21 GMT 1
Hah, pisałem w poprzednim poście, a w międzyczasie pojawiły się kolejne, które potwierdzają moją tezę. Cozmo grzeje temat Lancelota niczym PiSowcy grzeją temat 500+. To jest wręcz obsesja na punkcie jednego gracza.
|
|
|
Post by Future Trunks on May 22, 2020 23:27:03 GMT 1
Widzę, że Sirlancelot też ma na moim punkcie obsesję. Trunks, Trunks, Trunks, jakieś pierdy, Trunks, Trunks, Trunks. Co Ty byś chłopie zrobił, gdybym wyleciał z tej gry? Chyba byś się zapłakał. Mam dla Ciebie dobrą radę, w mafii są trzy osoby, nawet jeśli masz mnie za mafiozę, to skup się też na pozostałych dwóch, zważywszy że robisz już się powoli komiczny ciągle pisząc na mój temat. Natomiast jeśli jesteś w mafii i chciałeś mnie wkopać, to Ci się udało.
Aha, gratuluję świetnego uniewinnienia Leo Rojasa, miałeś rację na długo przed innymi i bardzo mądrze to uargumentowałeś. Brawo! Teraz poproszę podaj nam innych niewinnych.
Na dodatek pisałeś, że nie będziesz uniewinniać Komunikatów, a teraz Komunikaty poleciały w mordzie. To tylko pokazuje na co Cię w tej edycji stać.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 23:28:02 GMT 1
Ty masz mnie za mafię, czy po chuj piszesz te posty o mnie?
|
|
|
Post by sirlancelot on May 22, 2020 23:28:56 GMT 1
Mam kilka pytań. Pierwsze z nich zadam od razu, a kolejne zaraz sformułuję, tylko muszę coś sprawdzić i może mi to chwilę zająć. Pytanie: kogo byś jutro zlinczował, zakładając, że to Ty wybierasz i reszta idzie za Tobą? Zdecydowanie Trunksa. Jego lincz jak będzie winny moim zdaniem oczyszcza mnie i Walkiewicza, na którego ataki idą albo jak go nie ma, albo przed końcem głosowania. Nie mam powodów będąc w mafii oczyszczać słownie Walkiewicza, bo grałem juz z Nim kilka edycji i kilka razy pisałem o Nim, że jest niewinny, to on uznawał,że to jest mafijne i miał mnie za mafiozę, także moim zdaniem lepiej to zrobic linczujac Trunksa przed Walkiewicziem. Oprócz tego lincz na Nim też pociągnie w dół notowania Proboszcza i Tenorka, którzy zachowywali się w głosowaniu przeciwnie do tego co pisali w miescie. Trunks też jest oczyszczany nadmiarowo, ale możlwie, że i nie tylko on. A jakby uważam, że to właśnie oczyszczanie doprowadziło, że poprzednia edycja byla przegrana przez miasto.
|
|
|
Post by sirlancelot on May 22, 2020 23:31:20 GMT 1
Co ten Trunks odpierdala xD Idę spać, chociaż jutro też tego nie będę czytał, bo pewnie jedyna konkluzja to, to że jestem w mafii xD. Drugi pracownik sieci komórkowej nam wyrasta w tej edycji xD
|
|
|
Post by Future Trunks on May 22, 2020 23:32:32 GMT 1
Pytanie: kogo byś jutro zlinczował, zakładając, że to Ty wybierasz i reszta idzie za Tobą? Ależ absurdalne pytanie. Tylko przypomnę, że Sirlancelota za winnego mają Gorczyca, Walkiewicz, Inspektor Kot, Testament Cozmo, Piotr Kozioł, śp. Komunikaty, Babka oraz moja skromna osoba. To jest 8 osób na 13, a właściwie 12, bo nie liczymy samego zainteresowanego, a Ty się go pytasz o sytuacje, które nigdy nie będą miały miejsca. No dałbyś spokój z takimi absurdami. Oczywiście zaraz wymyślisz jakąś gówno-argumentację i nakreślisz to tak, że Sirlancelot kogoś specjalnie atakuje lub broni, zależy jak Ci pod tezę będzie pasować.
Dobra rada dla Ciebie, przestań nakręcać się na temat jednego zawodnika, bo jest to bardzo słabe.
|
|
|
Post by sirlancelot on May 22, 2020 23:33:05 GMT 1
Widzę, że Sirlancelot też ma na moim punkcie obsesję. Trunks, Trunks, Trunks, jakieś pierdy, Trunks, Trunks, Trunks. Co Ty byś chłopie zrobił, gdybym wyleciał z tej gry? Chyba byś się zapłakał. Mam dla Ciebie dobrą radę, w mafii są trzy osoby, nawet jeśli masz mnie za mafiozę, to skup się też na pozostałych dwóch, zważywszy że robisz już się powoli komiczny ciągle pisząc na mój temat. Natomiast jeśli jesteś w mafii i chciałeś mnie wkopać, to Ci się udało. Aha, gratuluję świetnego uniewinnienia Leo Rojasa, miałeś rację na długo przed innymi i bardzo mądrze to uargumentowałeś. Brawo! Teraz poproszę podaj nam innych niewinnych. Na dodatek pisałeś, że nie będziesz uniewinniać Komunikatów, a teraz Komunikaty poleciały w mordzie. To tylko pokazuje na co Cię w tej edycji stać. Sam zacząłeś to ślepe napierdalanie albo we mnie albo w Walkiewicza, także mogę zamknać cała grę do tego konfliktu, bo moim zdaniem jak padniesz to tylko miasto odetchnie
|
|
|
Post by Future Trunks on May 22, 2020 23:34:16 GMT 1
Co ten Trunks odpierdala xD Idę spać, chociaż jutro też tego nie będę czytał, bo pewnie jedyna konkluzja to, to że jestem w mafii xD. Drugi pracownik sieci komórkowej nam wyrasta w tej edycji xD
HAHAHA CHŁOP POMYLIŁ PODFORA xDDDDDDDDDD
MAMY DZIADA, PEWNIE ODPISYWAŁ COZMO xDD
|
|
|
Post by sirlancelot on May 22, 2020 23:35:01 GMT 1
Pytanie: kogo byś jutro zlinczował, zakładając, że to Ty wybierasz i reszta idzie za Tobą? Ależ absurdalne pytanie. Tylko przypomnę, że Sirlancelota za winnego mają Gorczyca, Walkiewicz, Inspektor Kot, Testament Cozmo, Piotr Kozioł, śp. Komunikaty, Babka oraz moja skromna osoba. To jest 8 osób na 13, a właściwie 12, bo nie liczymy samego zainteresowanego, a Ty się go pytasz o sytuacje, które nigdy nie będą miały miejsca. No dałbyś spokój z takimi absurdami. Oczywiście zaraz wymyślisz jakąś gówno-argumentację i nakreślisz to tak, że Sirlancelot kogoś specjalnie atakuje lub broni, zależy jak Ci pod tezę będzie pasować.
Dobra rada dla Ciebie, przestań nakręcać się na temat jednego zawodnika, bo jest to bardzo słabe.
xD nie dla każdej z tej osoby jestem top 1 mafiozą, także ta matma mocno na wyrost. Kurwa idę spać, nie bede się z koniem kopał.
|
|
|
Post by sirlancelot on May 22, 2020 23:37:11 GMT 1
HAHAHA CHŁOP POMYLIŁ PODFORA xDDDDDDDDDD
MAMY DZIADA, PEWNIE ODPISYWAŁ COZMO xDD
Wytłumacz mi jak Ci wychodzi mafia, Walkiewicz, Cozmo/Gorczyce i Ja, a wyliczasz, ze Walkiewicz, Cozmo i Gorczyca jebaliby we mnie glosem xD to bardzo mafijny sklad, ze dwóch mafiozów wali w jednego mafioze...
|
|
|
Post by Future Trunks on May 22, 2020 23:37:35 GMT 1
Sam zacząłeś to ślepe napierdalanie albo we mnie albo w Walkiewicza, także mogę zamknać cała grę do tego konfliktu, bo moim zdaniem jak padniesz to tylko miasto odetchnie Kłamiesz, nawet mający klapki na oczach Testament Cozmo napisał, że zmasakrowałem Walkiewicza, moja analiza na Walkiewicza chyba była wyjątkowo trafna, bo nawet on w pierwszym momencie zaczął mnie z tego powodu oczyszczać. Nie podoba mi się też, że sugerujesz mi ślepe nawalanie w Ciebie. Tylko przypomnę kto Ciebie atakował - Gorczyca, Walkiewicz, Inspektor Kot, Testament Cozmo, Piotr Kozioł, śp. Komunikaty, Babka oraz moja skromna osoba. Ja w ogóle nie muszę i nie chcę odpisywać na Twoje posty, bo do Twojej winy nie trzeba nikogo przekonywać. Zachęcam Cię jedynie do pisania jak najwięcej, żebyś jeszcze kogoś tak ładnie oczyścił jak Leo Rojasa. No i serio, przestań ciągle wspominać o mnie, w każdym poście mój nick wymieniasz po kilka razy.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 23:39:17 GMT 1
Mam kilka pytań. Pierwsze z nich zadam od razu, a kolejne zaraz sformułuję, tylko muszę coś sprawdzić i może mi to chwilę zająć. Pytanie: kogo byś jutro zlinczował, zakładając, że to Ty wybierasz i reszta idzie za Tobą? Zdecydowanie Trunksa. Jego lincz jak będzie winny moim zdaniem oczyszcza mnie i Walkiewicza, na którego ataki idą albo jak go nie ma, albo przed końcem głosowania. Nie mam powodów będąc w mafii oczyszczać słownie Walkiewicza, bo grałem juz z Nim kilka edycji i kilka razy pisałem o Nim, że jest niewinny, to on uznawał,że to jest mafijne i miał mnie za mafiozę, także moim zdaniem lepiej to zrobic linczujac Trunksa przed Walkiewicziem. Oprócz tego lincz na Nim też pociągnie w dół notowania Proboszcza i Tenorka, którzy zachowywali się w głosowaniu przeciwnie do tego co pisali w miescie. Trunks też jest oczyszczany nadmiarowo, ale możlwie, że i nie tylko on. A jakby uważam, że to właśnie oczyszczanie doprowadziło, że poprzednia edycja byla przegrana przez miasto. Dzięki za odpowiedź. Zabawne jest to, że jak zadałem Ci pytanie, to Trunks już zapowiedział, że będę na Ciebie naganiał (jakby wiedział, że jesteś niewinny - w końcu jakbyś miał być winny, to przecież naganianie na Ciebie nie byłoby niczym złym), tymczasem ja po Twoim poprzednim poście zacząłem wierzyć, że jesteś niewinny. Miałeś bardzo celne spostrzeżenie na temat głosowania Piotra Kozła - że jego postępowanie przy głosowaniu oraz tłumaczenie po wieją chujem. Dlatego spytałem Cię o to, kogo byś linczował, bo jeszcze niedawno ja chciałem linczować Ciebie w drugim linczu, ale mi się trochę zmieniło dzięki Twojemu postowi i przestałem uważać Cię za spalonego mafiozę, z którym nie warto gadać, choć Trunks dorabia sobie jakieś dzikie teorie.
|
|
|
Post by sirlancelot on May 22, 2020 23:39:38 GMT 1
Dobra, weź kurwa na wstrzymanie, bo tej sztucznej agresywności nie da się nie zauważyć
edit: to do Trunksa
|
|
|
Post by Future Trunks on May 22, 2020 23:39:59 GMT 1
Wytłumacz mi jak Ci wychodzi mafia, Walkiewicz, Cozmo/Gorczyce i Ja, a wyliczasz, ze Walkiewicz, Cozmo i Gorczyca jebaliby we mnie glosem xD to bardzo mafijny sklad, ze dwóch mafiozów wali w jednego mafioze... Czyli sugerujesz mi, że Cozmo i Gorczyca jednak są niewinni, bo by w Ciebie nie uderzali, gdybyś był w mafii? Dziękuję, wezmę to pod uwagę. Generalnie dawno w mafii nie mieliśmy konfliktu dwóch mafiozów, mafiozi raczej siebie nie ruszali. To idealna pora, by zmienić to w tej edycji, więc nie zdziwiłbym się, gdyby w końcu tak było.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 23:41:02 GMT 1
Czyli wiesz, że jestem niewinny, skoro nakierowujesz mnie na to, żeby skupił się na większej liczbie zawodników? Bo jakbyś miał mnie za mafię, to by Ci nie zależało na tym, żebym lepiej grał.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 23:43:14 GMT 1
W ogóle niektóre rzeczy pisane przez Trunksa są tak absurdalne i tak przerysowane, że zaraz fiknę. Tylko że to domena niewinnych. A przynajmniej jednego niewinnego.
|
|
|
Post by Konstanty "Kot" Jeleński on May 22, 2020 23:43:20 GMT 1
Future Trunks to bardzo dobry miastowy, proszę się od niego odstosunkować jutro.
Ja też w którymś momencie doszedłem do takiego wniosku, że jeśli Walkiewicz jest w mafii to może razem z nim być w niej i Testament. I że jeśli Tenorek niewinny to Testament mocno podejrzany.
|
|
|
Post by Future Trunks on May 22, 2020 23:43:55 GMT 1
Ależ absurdalne pytanie. Tylko przypomnę, że Sirlancelota za winnego mają Gorczyca, Walkiewicz, Inspektor Kot, Testament Cozmo, Piotr Kozioł, śp. Komunikaty, Babka oraz moja skromna osoba. To jest 8 osób na 13, a właściwie 12, bo nie liczymy samego zainteresowanego, a Ty się go pytasz o sytuacje, które nigdy nie będą miały miejsca. No dałbyś spokój z takimi absurdami. Oczywiście zaraz wymyślisz jakąś gówno-argumentację i nakreślisz to tak, że Sirlancelot kogoś specjalnie atakuje lub broni, zależy jak Ci pod tezę będzie pasować.
Czyli wiesz, że jestem niewinny, skoro nakierowujesz mnie na to, żeby skupił się na większej liczbie zawodników? Bo jakbyś miał mnie za mafię, to by Ci nie zależało na tym, żebym lepiej grał. Sugeruję Ci, żebyś się skupił na większej liczbie zawodników, by Twoja gra mogła wykreować więcej powiązań, które będą w tej edycji kluczowej. Jak mafioza skupi się na większej liczbie zawodników, to większa szansa, że kogoś wkopie lub kogoś niechcący uniewinni. Dorabianie sobie teorii, że uważam Cię z tego powodu za niewinnego to życzeniowe myślenie i gruba manipulacja. Znowu naginasz logikę, a wiem, że jesteś mądry chłopak, więc kolejna rada dla Ciebie, przed wysłaniem posta, przeczytaj go jeszcze raz, bo niepotrzebnie się wkopujesz takimi detalami.
|
|