|
Post by babka on May 23, 2020 10:04:57 GMT 1
proboszcz z lancelotem mogą sobie wzajemnie smarować dupy, jak babka zbierze myśli to nie będzie przebacz
|
|
|
Post by babka on May 23, 2020 10:05:46 GMT 1
nasz kochany debiutant proboszcz dobrodziej szarlatan łajdak mafijny
|
|
|
Post by sirlancelot on May 23, 2020 10:05:48 GMT 1
Zdecydowanie Trunksa. Jego lincz jak będzie winny moim zdaniem oczyszcza mnie i Walkiewicza, na którego ataki idą albo jak go nie ma, albo przed końcem głosowania. Nie mam powodów będąc w mafii oczyszczać słownie Walkiewicza, bo grałem juz z Nim kilka edycji i kilka razy pisałem o Nim, że jest niewinny, to on uznawał,że to jest mafijne i miał mnie za mafiozę, także moim zdaniem lepiej to zrobic linczujac Trunksa przed Walkiewicziem. Oprócz tego lincz na Nim też pociągnie w dół notowania Proboszcza i Tenorka, którzy zachowywali się w głosowaniu przeciwnie do tego co pisali w miescie. Trunks też jest oczyszczany nadmiarowo, ale możlwie, że i nie tylko on. A jakby uważam, że to właśnie oczyszczanie doprowadziło, że poprzednia edycja byla przegrana przez miasto. ? XDD Kot, bez dalszej części wypowiedzi ten post jest faktycznie nielogiczny. Proszę nie wyciągać słów z kontekstu, a odnosić się do całego zdania. Ja już tak przez kilku graczy jestem mocno podejrzany za niby to zły początek gry, a raczej wolałbym sobie jeszcze pograć. Oczyszczaniem Walkiewicza, mimo, że kilka osób ma za podejrzanego nie przysporzę sobie przyjaciół, a wręcz przeciwnie wrogów. Będąc jedną z osób przy której linia na szyi się zacieśnia mógłbym olać oczyszczanie Walkiewicza, a jedynie pozostać w stosunku do niego neutralnie i jeżeli miasto miałoby chęc go linczować totalnie pominąc ten temat
|
|
|
Post by Paweł Kozioł on May 23, 2020 10:06:09 GMT 1
Dlaczego nie ma tematu Głosowanie - lincz2?
|
|
|
Post by babka on May 23, 2020 10:07:46 GMT 1
żebyś jeszcze przez chwilę mógł się nie zbłaźnić
|
|
|
Post by sirlancelot on May 23, 2020 10:07:52 GMT 1
proboszcz z lancelotem mogą sobie wzajemnie smarować dupy, jak babka zbierze myśli to nie będzie przebacz Dobra Babka, nie gadaj, a graj. Zresztą akurat ja na proboszcza dzisiaj mógłby swoją szablę dać, bo po tym co zrobił wczoraj jestem chętny go dzisiaj męczyć.
|
|
|
Post by Paweł Kozioł on May 23, 2020 10:08:18 GMT 1
Masz na myśli zmianę głosu lancelot?
|
|
|
Post by sirlancelot on May 23, 2020 10:09:07 GMT 1
Nie będę się przepychał z połową miasta o to, że Trunks gra podejrzanie, bo to pochłonie strasznie dużo mojej energii, a nie mam aż takiej determinacji w tej kwestii. Najważniejsze jest, żeby miasto wiedziało, że ten gracz nie gra niewinnie, a póki co możemy zlinczować bardziej oczywiste dla miasta cele jak Paweł Kozioł. A co sądzisz o Piotrze?
|
|
|
Post by babka on May 23, 2020 10:09:33 GMT 1
sirlancelot jak oceniasz swoje doświadczenie w tej gierce w skali 1-10 porównując do ogółu
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 23, 2020 10:09:50 GMT 1
Babka - moim zdaniem jest w mafii. Widzę cztery kwestie: 1. Babka gra bardzo defensywnie. Co prawda, jest to domena raczej niedoświadczonych miastowych. To oni najczęściej tak grają, to oni najczęściej skupiają się głównie na swojej obronie i mało pomagają miastu, mało wnoszą od siebie. W tym przypadku musi być inaczej. Babka rozpoznała moją tożsamość, weszła w temat na jakimś tam luzie. Ewidentnie nie jest początkującym. Dlaczego zatem nie atakuje, dlaczego nie próbuje wpłynąć na losy miasta, na przykład wczoraj? Może jej nie zależy, skoro i tak miał lecieć niewinny rojas? 2. Jest odarta z emocji. Tak, domyślam się, że jak mieszkało się tysiąc lat w wilkowyjskim lesie, to już się wszystko widziało, ale nawet jej posty, w których grozi innym, że pożałują atakowania, że babka się wkurwi. To wszystko wygląda jak puste strzały. Każdy taki post wygląda, jakby babka wcale nie była zła, tylko kalkulowała, próbowała manipulować. Przyjmuje taką wygodną kreację. Widziałem kilku takich mafiozów. 3. Skupia się na małym wycinku gry. Bardzo małym. Przecież całą jej grę można zamknąć w dwóch zdaniach: 'nie igraicie z babką. proboszcz to szarlatan'. Niewinny zawsze ma jakąś opinię o innych graczach, wypowiada się, coś przedstawia, szuka, pokazuje, widać go na różnych płaszczyznach. 4. Wczorajszy dzień. Babka nie tylko była piekielnie trudna do zlinczowania, ale jeszcze do tego pewna siebie i przekonana o tym, że nie poleci. 5-4 dla rojasa, a ona wyjebane. Jej największą próbą obrony była próba manipulacji mną i moim głosem. Przypominam, jak nie bronili się mafiozi w poprzednich edycjach.
Ten ostatni punkt powoduje też pochylić się nad kwestią Walkiewicza. Muszę go przemyśleć i poczytać, ale na pewno odpuściłbym go dzisiaj.
|
|
|
Post by sirlancelot on May 23, 2020 10:09:56 GMT 1
Masz na myśli zmianę głosu lancelot? Nie, a dlaczego bym miał mieć?
|
|
|
Post by sirlancelot on May 23, 2020 10:10:52 GMT 1
sirlancelot jak oceniasz swoje doświadczenie w tej gierce w skali 1-10 porównując do ogółu miedzy 6 a 7
|
|
|
Post by babka on May 23, 2020 10:11:08 GMT 1
no i kurwa mamy przeciwnika, brawo
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 23, 2020 10:12:10 GMT 1
A Tobą Piotrze Koźle jestem trochę zawiedziony. I nie, nie jest to argument do emocji, po prostu uważam Cię za gracza rozumnego i po tym ile serducha wkładam w grę, ile daję miastu, jak złożona jest moja gra, to ustawianie mnie jako głównego podejrzanego dla gracza, który już rozegrał sporo edycji, jest słabe. Mam zdanie o każdym graczu, wchodzę w interakcje z każdym, jestem aktywny, mam miastowe reakcje -> tak nie gra mafioza, żaden. Wskaż mi jednego mafiozę, który grał w tak rozbudowany sposób.
Wyjaśnij mi krok po kroku dlaczego mnie podejrzewasz, bo naprawdę nie rozumiem jak można mieć mnie za mafię po dniu wczorajszym i również dzisiejszym poranku, szczególnie, że tak jak mówię, jesteś graczem rozumnym i takie rzeczy powinieneś być w stanie zauważyć, a jednak tego nie dostrzegasz. O co chodzi?
|
|
|
Post by sirlancelot on May 23, 2020 10:12:31 GMT 1
Babka - moim zdaniem jest w mafii. Widzę cztery kwestie: 1. Babka gra bardzo defensywnie. Co prawda, jest to domena raczej niedoświadczonych miastowych. To oni najczęściej tak grają, to oni najczęściej skupiają się głównie na swojej obronie i mało pomagają miastu, mało wnoszą od siebie. W tym przypadku musi być inaczej. Babka rozpoznała moją tożsamość, weszła w temat na jakimś tam luzie. Ewidentnie nie jest początkującym. Dlaczego zatem nie atakuje, dlaczego nie próbuje wpłynąć na losy miasta, na przykład wczoraj? Może jej nie zależy, skoro i tak miał lecieć niewinny rojas? 2. Jest odarta z emocji. Tak, domyślam się, że jak mieszkało się tysiąc lat w wilkowyjskim lesie, to już się wszystko widziało, ale nawet jej posty, w których grozi innym, że pożałują atakowania, że babka się wkurwi. To wszystko wygląda jak puste strzały. Każdy taki post wygląda, jakby babka wcale nie była zła, tylko kalkulowała, próbowała manipulować. Przyjmuje taką wygodną kreację. Widziałem kilku takich mafiozów. 3. Skupia się na małym wycinku gry. Bardzo małym. Przecież całą jej grę można zamknąć w dwóch zdaniach: 'nie igraicie z babką. proboszcz to szarlatan'. Niewinny zawsze ma jakąś opinię o innych graczach, wypowiada się, coś przedstawia, szuka, pokazuje, widać go na różnych płaszczyznach. 4. Wczorajszy dzień. Babka nie tylko była piekielnie trudna do zlinczowania, ale jeszcze do tego pewna siebie i przekonana o tym, że nie poleci. 5-4 dla rojasa, a ona wyjebane. Jej największą próbą obrony była próba manipulacji mną i moim głosem. Przypominam, jak nie bronili się mafiozi w poprzednich edycjach. Ten ostatni punkt powoduje też pochylić się nad kwestią Walkiewicza. Muszę go przemyśleć i poczytać, ale na pewno odpuściłbym go dzisiaj. Akurat te argumenty, które podajesz na winę babki ja rozumiem dwojako i są gracze z takim stylem gry, którzy częściej jednak byli niewinni niż winni.
|
|
|
Post by babka on May 23, 2020 10:12:34 GMT 1
Walkiewicz - uważasz proboszcza za debiutanta?
|
|
|
Post by babka on May 23, 2020 10:13:05 GMT 1
czy ktoś wierzy, że to jest pierwsza rozgrywka proboszcza?
|
|
|
Post by babka on May 23, 2020 10:13:53 GMT 1
czy proboszcz już się przyznał do kłamstwa i nawet nie udaje?
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 23, 2020 10:14:13 GMT 1
Babka, serio uwierzyłaś, że jestem debiutantem?
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 23, 2020 10:14:34 GMT 1
Nie będę się przepychał z połową miasta o to, że Trunks gra podejrzanie, bo to pochłonie strasznie dużo mojej energii, a nie mam aż takiej determinacji w tej kwestii. Najważniejsze jest, żeby miasto wiedziało, że ten gracz nie gra niewinnie, a póki co możemy zlinczować bardziej oczywiste dla miasta cele jak Paweł Kozioł. A co sądzisz o Piotrze? Tak jak napisałem dzisiejszego poranka - moim zdaniem wczoraj się pogubił, teraz widzę dalej nie potrafi, przynajmniej w mojej kwestii, dojść do dobrych wniosków, ale z gry jest raczej czysty.
|
|