|
Post by Jacek Walkiewicz on May 23, 2020 10:15:05 GMT 1
Piotr Kozioł oczywiście nie jest debiutantem, stąd mój zawód jego spojrzeniem na mnie.
|
|
|
Post by Paweł Kozioł on May 23, 2020 10:15:21 GMT 1
Masz na myśli zmianę głosu lancelot? Nie, a dlaczego bym miał mieć? Bo to był dość charakterystyczny moment rozgrywki. To co miałeś na myśli lancelot?
|
|
|
Post by sirlancelot on May 23, 2020 10:15:25 GMT 1
czy ktoś wierzy, że to jest pierwsza rozgrywka proboszcza? Ależ oczywiście, że nie. Nie ma juz szans, ze dołaczyl do nas ktos kto jeszcze nie gral.
|
|
|
Post by babka on May 23, 2020 10:15:30 GMT 1
to jaki masz baranie cel w kłamstwie
|
|
|
Post by babka on May 23, 2020 10:16:48 GMT 1
jak wczoraj zwróciłam uwagę, że winę babki widzi 3 najmniej doświadczonych graczy w stawce i dołącza do nich ogarniety proboszcz to ten szarlatan kłamał że gra pierwszy raz
|
|
|
Post by sirlancelot on May 23, 2020 10:17:13 GMT 1
Nie, a dlaczego bym miał mieć? Bo to był dość charakterystyczny moment rozgrywki. To co miałeś na myśli lancelot? Uwazam, ze jezeli masz co do kogos podejrzenia, to warto zobaczyc jak bedzie sie zachowywal pod presja, ale nie koniecznie chcesz wywierac presje glosowaniem, a ostatecznie linczowaniem,
|
|
|
Post by babka on May 23, 2020 10:19:54 GMT 1
wtedy pewnie wygodnie było dołączyć do tych nieogarniętych i przyśmieszkować kłamstwem żeby być może doprowadzić do remisu babka-rohas i wybrać tą lepszą
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 23, 2020 10:20:17 GMT 1
Pytanie do mafiozów to, że jesteście aktywni głównie do południa to już będzie stała tendencja, czy w decydujących momentach też można was się na forum spodziewać?
|
|
|
Post by babka on May 23, 2020 10:20:37 GMT 1
ale dobrze, wszystko po kolei, do tematu wrócimy
idę ogarnąć łeb
i żarty się kończą
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 23, 2020 10:21:28 GMT 1
Sirlancelot broni się ZUPEŁNIE z perspektywy mafiozy. Babka obiecuje, obiecuje i będzie obiecywać, ale nic nie zrobi. Paweł Kozioł rzucił się na Babkę, bo wie, że to jedyny sposób by się jako tako wybielić w oczach innych.
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 23, 2020 10:21:28 GMT 1
Piotr Kozioł, przemyśl NA PRZYSZŁOŚĆ (bo nie będę się o to wykłócał w nieskończoność dnia dzisiejszego) postawę Trunksa zakładając, że to doświadczony gracz. Przemyśl czy doświadczony gracz grałby w ten sposób będąc w mieście -> nie mając nawet procenta wątpliwości co do mojej winy, napierdalając jak w bęben. To nie jest mindset dobrego gracza grającego po stronie miasta. To się tylko dodaje gdy taki gracz jest mafiozą i wybrał dokładnie taką strategię, żeby zamieszać ludziom w głowach, albo jest bardzo, bardzo słaby i bezrefleksyjny w swojej grze.
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 23, 2020 10:21:39 GMT 1
wtedy pewnie wygodnie było dołączyć do tych nieogarniętych i przyśmieszkować kłamstwem żeby być może doprowadzić do remisu babka-rohas i wybrać tą lepszą przed głosowaniem już pokazałem, jak uwielbiam remisy. Wyjazd do lasu babka
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 23, 2020 10:22:01 GMT 1
Rozpatrywanie postawy Trunksa, który robi wszystko by polecieć za punkty karne, to delikatnie mówiąc głupota.
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 23, 2020 10:23:45 GMT 1
Rozpatrywanie postawy Trunksa, który robi wszystko by polecieć za punkty karne, to delikatnie mówiąc głupota. Mam mocne przeczucie, że za te punkty karne nie wyleci i prędzej czy później KTOŚ, bo nie wiadomo kogo mafia zamorduje, będzie musiał podjąć decyzję co z nim zrobić. Więc nie, to nie jest głupota.
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 23, 2020 10:25:10 GMT 1
Trunks i tak dzisiaj nie poleci. Zostawmy ten temat na razie. Dla mnie jest bardzo mocno zielony
|
|
|
Post by babka on May 23, 2020 10:25:31 GMT 1
zapytałam jaki był cel Twojego kłamstwa
Ty odnosisz się do całej reszty tylko nie do tego pytania
widzę już Twoje obesranie i bardzo dobrze
|
|
|
Post by babka on May 23, 2020 10:26:12 GMT 1
Trunks nie jest żadnym ogarniaczem i jest na 99,9% niewinny, panie walkiewicz możesz zmienić temat
|
|
|
Post by Paweł Kozioł on May 23, 2020 10:26:15 GMT 1
Sirlancelot broni się ZUPEŁNIE z perspektywy mafiozy. Babka obiecuje, obiecuje i będzie obiecywać, ale nic nie zrobi. Paweł Kozioł rzucił się na Babkę, bo wie, że to jedyny sposób by się jako tako wybielić w oczach innych. Przestań się kompromitować, taka rada.
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 23, 2020 10:26:38 GMT 1
Obesranie xDDDDDD
Jedynym celem było śmieszkowanie z głupiej babki, oczywiście.
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 23, 2020 10:26:54 GMT 1
Ale przecież jego gra będąc w mafii byłaby zupełnie nielogiczna. Chłop dostawał ostrzeżenie po ostrzeżeniu a walił nickami aż miło. (już kompletnie pomijam to, że mafii nigdy nie jest na rękę ujawniać innym swoje typy na tożsamość, chyba, że chcą kogoś wybadać, ale przy tych zasadach raczej nikt się na to nie złapie).
Linczowanie go teraz byłoby irracjonalne. A jako że większość mądrych głów się zgadza, że grono podejrzanych jest mocno wąskie, to to, że próbujesz za wszelką cenę go tutaj wsadzać przed szereg tylko buduje znów większe podejrzenia wobec Ciebie.
|
|